da, zambilutz... si mai rau, e luna in capricorn... |
||
Tylly Postat pe 20 August 2010 15:42 |
||
---|---|---|
bre, cotoroantzelor!!! haid' la moshu' sa va pupe, ca tare simpatice mi-ati fost amandoua cello si zambilicio, fi-v-ar matzele alea dreaq sa va fie: |
||
Thor_again Postat pe 20 August 2010 15:43 |
||
stiam io ca ne iubesti si nu poti trai fara noi | ||
|
||
zambila Postat pe 20 August 2010 15:50 |
||
ei, hai... treaca de la noi... |
||
Tylly Postat pe 20 August 2010 15:50 |
||
De la: zambila, la data 2010-08-20 15:20:46nici nu te-am rugat sa comentezi... Ma refeream la postarea aia cu ultimul lucru pentru care merita sa lupti. Problema este ca unora dintre femele li s-a cam bagat in capshoare ca sunt chintesenta universului, fara de care, vai, nimic nu ar mai merge in lumea asta. E drept, nimic nu ar mai merge, dar nu fara femele, ci fara femele si masculi deopotriva... In alta ordine de idei, masculii inca sunt in inferioritate numerica la nivel mondial, prin urmare iote si raspunsul la miile de intrebari vis a vis de infidelitatea barbatilor (nu ca fomeile ar fi foarte fidele ) |
||
Thor_again Postat pe 20 August 2010 15:55 |
||
caz elucidat | ||
ameno Postat pe 20 August 2010 15:56 |
||
haide mai, ca si tu ti-ai pierdut ideea pana la sfarsit, recunoaste! sa-ti explic io, daca omu nu ma iubeste pe mine, pot io sa fac si spagatu, sa ma dau de 3 ori peste cap, sa arat ca j-lo, ca tot degeaba....intelegi? si atunci, la ce-i aia de vina? |
||
zambila Postat pe 20 August 2010 15:57 |
||
e vinovata pentru ca dupa spagatu trebuia facuta fenta tz | ||
ameno Postat pe 20 August 2010 16:02 |
||
hai mai da chiar asa>?? vrei sa arati ca j_lo? mai daa..pana la urma cine-i jlo asta?? |
||
fleurdelis Postat pe 20 August 2010 22:01 |
||
mosu', nu stiu cine esti..........imi pari totusi o persoana "respectabila"................dar banuiesc ca esti parte integranta din "grupul vesel", din moment ce te iei de "formele" mele apetisante ............asa ca nu ma jenez sa-ti spun ca sfaturile matale nu-si au rostul! -daca intra nepoftita si-mi si rupe sirul gandurilor, se astepta sa-i dau flori? -ca nu gusta si glumele indreptate catre ea, dar face cu gramada pe seama altora, e strict problemuta ei............sa si-o rezolve! -eu doar sunt in rand cu lumea, ma comport ca si voi.........sunt la moda, ca sa zic asa.........nu cer sa ma accepte nimeni si nici sa ma iubeasca! sa i se faca dor..........nici macar! daca nu va place de mine asa, inseamna ca nici de voi n-ar trebui sa va placa! "glumele le faci cu cine iti permite"???????? ma faci sa rad!........voi asa faceti? .............nu mai dati sfaturi de care voi insiva nu tineti cont! ca deveniti ipocriti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aia cu �nu ma vezi bine� m-a terminat! din respect pentru varsta ta, am plans putin .............si apoi am realizat ca ��.. fara sa jignesc pe nimeni����.eu am o viata, care se intersecteaza din cand in cand cu internetul!!!!!! nu un internet care se intersecteaza RAR cu o viata! e destul de clar? nu te imbolnavi de grija mea, ca iti promit ca nu mai plang! |
||
samburica Postat pe 20 August 2010 23:25 |
||
samburoaico, E ultima data cand iti raspund -pana la prima postare in care vei veni si cu vreo idee, pe care sa o combat sau, dimpotriva, sa o sustin (dar ai grija sa nu fie vreo idiotenie d-aia de care e plin garboletele, gen "m-am uitat la el, oare sunt gravida?") Nu ma cunosti, no problem. Nu am pus si nici nu voi pune doliu la geamuri din aceasta cauza. Daca ai vreo enervare, vezi ca ai si un topic special pentru a ti-o exprima in liniste. Chiar asa se si numeste, "Ce ne enerveaza?" Il gasesti pe la relatii de prietenie, daca varsta-mi mult prea inaintata nu imi joaca feste Nu ti-a cerut nimeni sa dai flori cuiva de pe aici, dupa cum nu ti-a cerut nimeni sa iti placa sau nu de cineva tot de pe aici Problema este ca incepusesi sa "faci glume: pe seama cuiva, apoi te-ai umflat cand acel/ acea cineva ti-a raspuns aidoma. Ai dreptate, eu nu fac glume numai cu cine imi permite si imi permite, eu mai glumesc si pe seama prostilor si agramatilor -fara insa a avea pretentia ca sunt cel mai destept, cel mai luminat si cel mai iubit pamantean de pe aici, caruia ii trece Ecuatorul pe sub pat (apropos, iti dau voie sa folosesti expresia, am drepturi de autor asupra ei asa ca iti cedez folosinta temporar ). In ceea ce priveste partea cu moda... e un pic mai discutabil. Cand vei mai avea si tu ceva experienta de garbo, vei vedea ca multe topicuri sunt fix aiurea, ca sa nu spun o vorba d-aia vulgara... de aceea s-a ajuns ca multi dintre cei care constituie "gashca vesela" la care faceai referire sa dea intai cu parul, apoi sa intrebe. Nu de alta dar mai an, cand a inceput moda topicurilor la norma, copiate dupa telenovele rasuflate, s-a ras destul pe seama acestei "gashti vesele". Bineinteles, ma refer la componentii vechi ai ei. Nu am nici in clin, nici in maneca cu unele personaje relativ noi, care la doua cuvinte scapa trei prostii si cinci greseli de ortografie. |
||
Thor_again Postat pe 20 August 2010 23:41 |
||
da' te suparashi ashe putin! bre, nu-s nascuta ieri, stiu si eu ca nu raman gravida daca doar ma uit la el............tre' sa se uite si el la mine!!!!!!!!!!!!!!!!!! in rest, mult si cam degeaba...........fara nici o suparare.........in unele nu ma regasesc, sigur vorbesti de altcineva! prea mult pe langa subiect! stiu ca "am dreptate", d-aia si zic! ca "da intai cu parul, apoi intreaba", exact la asta faceam si eu referire! ba mai mult, uita sa mai intrebe, pleaca!!!!!!!!!!!!! si chiar incredibil, lasa in urma lor "frunzele alea uscate", ce provoaca numai greata prin comportamentul si "cultura" lor! ...........ca-mi mai raspunzi sau nu?...........nu inteleg de unde supozitia ca as vrea?!?!?!?! ok, sunt noua................dar chiar crezi ca vreau sa imbatranesc printre randuri pe-aici si sa-ti tin de urat?!?!? |
||
samburica Postat pe 21 August 2010 00:21 |
||
Thor, "Ai dreptate, eu nu fac glume numai cu cine imi permite si imi permite, eu mai glumesc si pe seama prostilor si agramatilor -fara insa a avea pretentia ca sunt cel mai destept, cel mai luminat si cel mai iubit pamantean de pe aici, caruia ii trece Ecuatorul pe sub pat "... Ba iti permiti sa faci glume si cu persoane pe care nu le cunosti...eu sunt una din ele...REMEMBER....poate varsta nu te ajuta...cauta-ma in urma mult...Daca n-as avea atata stima pentru moldovenii care au imbogatit cultura romaneasca as indrazni sa spun ca esti un moldovean prost...si stiu ce spun...in timp ce tu nu ma cunosti pe mine,eu stiu destule despre tine,despre viata ta privata, ca sa fac aceasta afirmatie... Tie ti se pare ca esti buricul pamantului si ca faci praf pe toata lumea cu stilul tau...probabil este o ramasita a ceea ce doreai sa fii in realitate... Renuntasem la a te mai baga in seama...dar se pare ca iti place tie sa fii bagat in seama...si atunci am zis...fie tie cum iti doresti... Ca o chestie personala...ioana 0007 este un tip deosebit...tu nu ar trebui sa-i treci prin fata...dar nesimtirea e in floare in Ro...de ce ai lipsi tu?daca si impotriva lui ai gasit ceva a spune...no comment... moshule...eu stiu cati ani ai si cati bani faci...te-as trimite sa-l intrebi pe prietenul tau PIK ...cine sunt...dar a inchis ochii inainte de vreme,din pacate... |
||
mark_ Postat pe 21 August 2010 03:05 |
||
ladyDY Postat pe 21 August 2010 04:37 |
||
ashea!! dati cu parul...doar-doar isi mai rade contul cate un forumist valoros pana ramane si garbolica jumulita de valori pana cand vor posta cei care spun "m am uitat la el,oare sunt gravida"? si alte idiotenii de astea eu una m am saturat de atatea jigniri la persoana thor,daca esti moldovean,ai crescut inca si inca in ochii mei dar ce conteaza si,oare,de ce nu il putem lasa pe nik-pik sa se odihneasca in pace??? p s week-end placut asa cum il merita fiecare bine ca exista anonimatul ca daca ne am cunoaste....ce ar fi??? |
||
LILO Postat pe 21 August 2010 05:01 |
||
...dar cu tuty ce ii?? ca nu o mai postat de o vesnicie |
||
LILO Postat pe 21 August 2010 05:24 |
||
Lui Tuty cred ca i s-a facut lehamite de alde astia marcati la fizic si la psihic. | ||
Ciresica Postat pe 21 August 2010 07:39 |
||
desi..eu cred ca-i in concediu |
||
fleurdelis Postat pe 21 August 2010 09:01 |
||
"..dati cu parul...doar-doar isi mai rade contul cate un forumist valoros pana ramane si garbolica jumulita de valori.." coana mare..,"valorile" la care faci referire,intra aici doar pentru a-si revarsa frustrarile din viata de zi cu zi,sau pentru a se distra pe seama altora.. daca asta numesti tu "valoare"..,no comment.. e adevarat ca sunt cativa(pe care-i poti numara pe degetele de la o mana,chiar daca ti-ar lipsi vreo doua),care sunt echilibrati in orice situatie..,dar sa nu uitam ca vorbim de un spatiu virtual.. deci..,pana la a-i numi "valori",e cale lunga.. |
||
roby_cado Postat pe 21 August 2010 11:44 |
||
ameno Postat pe 21 August 2010 11:57 |
||
apai Lilo, unii ne-am cam saturat de cei cu orientare venita de sus - promovarea nonvalorii, a lustrului exterior, gaunos pe dinauntru, a tupeului extrem fara a fi bazat pe ceva solid - care abunda si rasar ca ciupercile dupa ploaie Ciresico, ai drepate dar si tu Fleur - o intrebare mica - tu nu esti in concediu - cum de postezi asa rar? Roby, conasule, ne referim si la valori morale si, desi spatiu virtual, nu cred ca e normal sa devenim tupeisto-badarani, nici agramati |
||
panty_C Postat pe 21 August 2010 12:34 |
||
bre , Chiar daca mi-am pierdut ceva anisori (nu multi, imi ajung degetele de la o mana sa-i numar si imi mai si raman degete pentru dat rest) prin oraselul ala -de iasi este vorba- de un lucru sunt sigur: nu am umblat cu **tutul pe acolo. Oups! Nici pe aici nu am umblat cu -astea... asa ca daca zici ca "ma cunosti" (desi ma indoiesc), probabil ca tocmai acest "amanunt" te-a marcat atat de mult. Am sa iti dau totusi o veste: NU ma cunosti, deci ai un pic mai multa grija cand folosesti fraze in a caror componenta intra si apelativul "Thor". Asta ca sa nu ai surprize. Noup, nu imi amintesc de tine, ceea ce inseamna ca ai fost doar o insipida pierduta pe aici, in cautarea "recunoasterii universale" redusa la nivel de garbo. "Ca o chestie personala...ioana 0007 este un tip deosebit...tu nu ar trebui sa-i treci prin fata..." Probabil, asa o fi cum spui tu, ca prea le spui cu foc... doar ca o fi deosebit atata timp cat se reduce la a posta versuri, am si recunoscut asta de nenumarate ori... in rest ar trebui sa se abtina, mai ales atunci cand arunca dejectii fara motiv in directia mea. Iar daca tu spui ca eu "nu ar trebui sa trec prin fata lui", in cazul asta tu nu ar trebui nici macar sa iti permiti sa mi te adresezi Nu de alta, dar nu imi amintesc sa-ti fi fost indrumator de doctorate pe aici sau pe aiurea... PS: Nu, nu am sa fac "sapaturi" in urma, stii de ce? Mi-e teama ca voi da peste cine stie ce monstru cu pretentii de mare literat[a] |
||
Thor_again Postat pe 21 August 2010 12:38 |
||
mark_on, parca si cu acelasi avatar, era barbat, sau nu? | ||
panty_C Postat pe 21 August 2010 12:46 |
||
Da' cui ii pasa, felino? E doar o necajita/ un necajit oarecare ... A uitat Loreta plasa deschisa azi noapte de-au aparut insectele sa ne bazaie... |
||
Thor_again Postat pe 21 August 2010 12:50 |
||
suntem la faza - "las ca va aratam noi voua" - a cui era arma aia, a razbunarii? prea mult suflet (citeste "ambitie/incapatanare") pus pe aici! |
||
panty_C Postat pe 21 August 2010 12:55 |
||
Da' de unde, felinutzo? Pentru a avea ambitie, trebuie sa ai si ceva materie cenusie... Chestiunile de genul "eu stiu multe despre tine, tu nu stii nimic despre mine" ma lasa rece... Mai ales cand vin din partea unui exemplar de genul asta Mai si incearca sa "strecoare" ceva "amanunte", doar-doar va demonstra cuiva ca individa chiar m-ar cunoaste |
||
Thor_again Postat pe 21 August 2010 13:02 |
||
metode de intimidare arhicunoscute din vremuri nu demult trecute si pe mine ma lasa rece - s-au incercat si asupra mea pe aici |
||
panty_C Postat pe 21 August 2010 13:06 |
||
..sa animam putin atmosfera...cu dedicatie pt teposii de pe garbolica http://www.youtube.com/watch?v=TvahYL646sU pt cei care nu le suporta pe cotoroantze si pe carcotasi |
||
LILO Postat pe 21 August 2010 13:10 |
||
Ca tot veni vorba de cotoroantze ... Vaz ca e liniste pe aici... nu s-or fi trezit? PS: Nu dau nume, ca se ofuscheaza, da' alde Cell, Dor et comp vaz ca dormiteaza inca |
||
Thor_again Postat pe 21 August 2010 13:14 |
||
sar'mana nenea Thor! eu chiar te cunosc sa stii... mai deunazi am fost pe la Antipa.. si dupa cum imi zambeai ashea .. cu toti dintii... cred ca si matale m-ai recunoscut! | ||
silfida Postat pe 21 August 2010 13:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nu | 32 | De la: Ella34 8 Septembrie 2009 17:07 |
buna | 2 | De la: eu_geminy 6 Decembrie 2011 00:51 |
Femeile un ajutor in viata pentru barbati! | 1 | De la: VOIAJOR 11 Ianuarie 2013 01:43 |
|
||
Buna | 2 | De la: Sal_a_toi 27 Noiembrie 2011 18:37 |
O IUBIRE IMPOSIBILA | 96 | De la: preciouss 30 August 2009 22:17 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural