"Spune-mi unde, cand si cum ".... sa ne gasim?

Iote-o bre!
Va sa zica tu iereai aia de sareai intr-un chishior, cu balonu' ala enervant, de mi-l tot scapai printre coarne
Ia zi, ai recuperat batistuta aia de ti-a luat-o baietelu' ala rau?

Loreto, uite mami la Silfida, a mai dezvaluit un loc de intalneala... numai ca acolo tre' sa mergi cu gerovitalu' si aparatele de reanimare dupa tine
Thor_again
Postat pe 21 August 2010 13:20
cre'ca
io mai inainte am facut ochii mari

dar sa ii dau "satisfattie" lui roby(ta)
care zice ca...
"valorile" la care faci referire,intra aici doar pentru a-si revarsa frustrarile din viata de zi cu zi,sau pentru a se distra pe seama altora..

da asa este...valorosii se distreaza
acum ca si pe seama altora,asta depinde de cestiunea abordata
eu recunosc,am intrat in aceasta hora cam acum un an
eram intimidata ge personajele care aveau ceva de spus
si am ales aleea cu glumite
acolo ma simt in largul meu
...dar...de o buna bucate de vreme nu se mai rade sanatos pe garbolica
din cauza SCORTOSILOR
si atunci unde sunt VALORILE care animau intr-un mod placut,atmosfera pe aci??
LILO
Postat pe 21 August 2010 13:21
si io am simtit ca s-o cutremurat garbolica
pana in temelii

si cand incolo
cin sa fie?cin sa fie?
balerina noastra corpolenta
LILO
Postat pe 21 August 2010 13:22
Thorele , cu cine te certi , bre??????????
jeanette40
Postat pe 21 August 2010 13:22
"..Roby, conasule, ne referim si la valori morale si, desi spatiu virtual, nu cred ca e normal sa devenim tupeisto-badarani, nici agramati.."

cand spui "valoare",inseamna Valoare..
acest cuvant inglobeaza tot ce inseamna morala.., intelectualitate..,coloana vertebrala,etc..
in alta ordine de idei..,nu toti suntem "valori"..,ca atare tendinta(din partea astora valorosi) de a marginaliza unii useri,mi se pare cel putin lipsita de bun simt..
frate..,nu-ti convine ce spune unul sau altul,ignori pur si simplu..,daca tot ai pretentia ca ai fi "valoros"
parerea mea..

Ps:apropo de tupeisto_badarani..,ar trebui sa-i spui asta unui user cu pretentii de "valoare",care a spus ca mi-o poate trage virtual cand are chef,ca oricum nu-i pot face nimic..
"VALOARE",nu asa...
roby_cado
Postat pe 21 August 2010 13:24
janeto, cu cotoroantzele aiestea care lipsesc de la apel... acum, cat am si eu ocazia sa ma cert cu ele, ca nu ma vad si nu ma aud, ca sa imi si raspunda
ca mai pe seara cand or aparea alde preci si celelalte, ma tirez io
doar mi-s o valoare, ce pana mea?
Uite, unii au ramas cu o fixatie pe mine cine stie de cand ...
Thor_again
Postat pe 21 August 2010 13:27
cine a indraznit sa " ti-o traga " dragule????????
pe bune, acum, ............chiar asa a zis????? ........bine nu ar trebui sa ma mai mire nimic
jeanette40
Postat pe 21 August 2010 13:29
nenea Thor.. simteam ca m-ai vazut dar nu m-ai remarcat.. d'aia dadeam din baloane

lilo.... di mini vorbesti? ca doar n-am intrat cu bocancii in Garbo... mi-am pus poantele, nu se vede?
silfida
Postat pe 21 August 2010 13:30
ce-aveti mai, ati mancat sarat ?
Freya_
Postat pe 21 August 2010 13:31
silfido...se VEDE dar...
se si AUDE
LILO
Roby, n-am spus-o cuiva anume ci la modul general - deci suna oricui o practica!

In ceea ce priveste restul - daca tu te simti bine, intand pe garbo, sa ai senzatia ca intri in troaca porcilor - e alegerea ta

Probabil, noi, unii, ori vom intra din ce in ce mai rar devenind "silentio stampa" ori va vom lasa arena la dispozitie pe deplin

P.S. M-ai dezamagit - te credeam in "gasca vesela", aveam alte pretentii de la tine, tati!
panty_C
Lilo, ce se vede, ce sa aude?

Vine cutremurul sau vijelia?

Freya, m-ai prins - am scapat la sare si...mi-a crescut tensiunea...
panty_C
Postat pe 21 August 2010 13:33
poi o trecut cutremurul..
ca o aterizat silfi,asa mai finut,dupa gabaritulei
LILO
Postat pe 21 August 2010 13:36
panty_C
Postat pe 21 August 2010 13:39
Stateam asa si ma gandeam - oare eu de ce nu m-am simtit marginalizata cand m-am inscris pe garbo?

Cum de n-a sarit nimeni la beregata mea?

Asta-i discriminare bre
panty_C
Postat pe 21 August 2010 13:48
mai..............nici eu nu am avut sentimentul asta......... ..
jeanette40
Postat pe 21 August 2010 13:53
De la: pantera_neagra, la data 2010-08-21 13:48:24Stateam asa si ma gandeam - oare eu de ce nu m-am simtit marginalizata cand m-am inscris pe garbo?

Asta-i discriminare bre

ehh..,te luminez io bre..
din cauza ca esti o pasarica mica,care spune ce considera ea ca ar vrea sa auda altii(majoritatea)...,iar cand nu a fost asa,ai preferat sa te abtii..
intelegi?
e al dreaq de simplu..
roby_cado
Postat pe 21 August 2010 14:19
ba "pasarica" (si inca mica!) e cine zice

Totdeauna am spus ce am gandit - probabil ca nu m-ai prea citit Robyta tata!

Nu-mi sta in fire sa mangai pe cap pe nimeni!

Iar despre diplomatie - gresit si aici - leii nu sunt diplomati - si nici eu!

Bre Roby, sigur nu ma confunzi?

Deschide bine ochisorii - nu-ti cer sa ma citesti dar nici nu poti sa ma caracterizezi fara a fi in cunostinta de cauza - n-am zis ca nu mi-au sarit, pe parcurs, altii la beregata dar am stiut sa "marai" si sa "musc", atunci cand a fost cazul iar cand era cazul sa pun PUNCT!

P.S. Ia intreaba-le pe Irinuca, Aleha - mai sunt dar astea sunt mai...mari asaaaaaa...

Ca in ultimul timp "tac" destul de mult e pentru ca mi s-a facut lehamite, daca reusesti pentru ca sa ma intelegi mataluta
panty_C
Postat pe 21 August 2010 14:31
"..Ia intreaba-le pe Irinuca, Aleha - mai sunt dar astea sunt mai...mari asaaaaaa..."

e..,cu asta m-ai convins..,ce sa zic..,LEU adevarat..
inutil sa-ti spun ca, dintr-o turma de bivoli,leul are ca tinta pe cel mai vulnerabil..
unde te pui ca,mai ataca si doar in haita..
roby_cado
Postat pe 21 August 2010 14:55
Roby, eu nu vreau sa te conving pe tine de nimic, dar daca tu asa ma percepi - falsa, anosta, lasa - cred ca e mai bine sa ne ignoram definitiv!

O zi buna sa ai!
panty_C
Postat pe 21 August 2010 14:58
Roby, da ce patisi maica? Trecusi la ,, caracterizari"?
nuti_vio
Postat pe 21 August 2010 15:00
De la: roby_cado, la data 2010-08-21 13:24:45"..Roby, conasule, ne referim si la valori morale si, desi spatiu virtual, nu cred ca e normal sa devenim tupeisto-badarani, nici agramati.."

acest cuvant inglobeaza tot ce inseamna morala.., intelectualitate..,coloana vertebrala,etc..
in alta ordine de idei..,nu toti suntem "valori"..,ca atare tendinta(din partea astora valorosi) de a marginaliza unii useri,mi se pare cel putin lipsita de bun simt..
frate..,nu-ti convine ce spune unul sau altul,ignori pur si simplu..,daca tot ai pretentia ca ai fi "valoros"
parerea mea..

Ps:apropo de tupeisto_badarani..,ar trebui sa-i spui asta unui user cu pretentii de "valoare",care a spus ca mi-o poate trage virtual cand are chef,ca oricum nu-i pot face nimic..
"VALOARE",nu asa...

aici inca generalizam..
dupa care s-a incercat a mi se spune ceva..
roby_cado
Postat pe 21 August 2010 15:15
De la: roby_cado, la data 2010-08-21 14:19:37
De la: pantera_neagra, la data 2010-08-21 13:48:24Stateam asa si ma gandeam - oare eu de ce nu m-am simtit marginalizata cand m-am inscris pe garbo?

Asta-i discriminare bre

ehh..,te luminez io bre..
din cauza ca esti o pasarica mica,care spune ce considera ea ca ar vrea sa auda altii(majoritatea)...,iar cand nu a fost asa,ai preferat sa te abtii..
intelegi?
e al dreaq de simplu..

cine pe cine sau cine cui?

apropo de asta:

De la: roby_cado, la data 2010-08-21 15:15:50
De la: roby_cado, la data 2010-08-21 13:24:45"..Roby, conasule, ne referim si la valori morale si, desi spatiu virtual, nu cred ca e normal sa devenim tupeisto-badarani, nici agramati.."

parerea mea..

"VALOARE",nu asa...

aici inca generalizam..
dupa care s-a incercat a mi se spune ceva..

1. Cred ca ai o problema - nu ma adresasem cu asta (primul citat) nimanui - era o intrebare retorica si ai simtit nevoia sa ma jignesti... Sa-ti fie de bine!

2.Pana azi era printre cei cativa pe care-i simpatizam pe aici - dintre cei vechi - azi am constatat in ce mod deplorabil ma percepi - e dreptul tau, nu inseamna ca ai si dreptate, dar ai sa ma ierti daca voi ignora de azi incolo o persoana care ma considera asa!

Hai sa incheiem aici!

P.S. Nu sunt razbunatoare - calmo!

P.P.S. Ma crezi sau nu, judec cu proriul cap si am propriile opinii - asta apropo de haita/turma!
panty_C
Postat pe 21 August 2010 15:27
Astea fiind zise - ma retrag - e sambata si incerc sa ma relaxez nu sa-mi fac nervi!

Toate cele bune tuturor!
panty_C
Postat pe 21 August 2010 15:31
..o melodie superba!!!

http://www.youtube.com/watch?v=i0sgPuVwm0A&feature=related

LILO
Postat pe 21 August 2010 15:37
fu-tare THOR
"samburoaico,
E ultima data cand iti raspund -pana la prima postare in care vei veni si cu vreo idee, pe care sa o combat sau, dimpotriva, sa o sustin (dar ai grija sa nu fie vreo idiotenie d-aia de care e plin garboletele, gen "m-am uitat la el, oare sunt gravida?")"

Thor ma refer la fraza apocaliptica"m-am uitat la tine,oare sunt gravida"?oooops,sa sterg ,s-o sterg ce sa fac?o facui lata,lui Thor.....
vuvuzela
Postat pe 21 August 2010 15:40
cand fu-tare, nu fu-tica, cand fu-tica, nu fu-tare ia vezi, esti ? lata, bre..
Freya_
Postat pe 21 August 2010 17:11

VOI nu sunteti TATE

LILO
Postat pe 21 August 2010 17:19
De la: Freya_, la data 2010-08-21 17:11:15cand fu-tare, nu fu-tica, cand fu-tica, nu fu-tare ia vezi, esti ? lata, bre..

trebuie sa astept 2 luni. da sigur "fu-tare"!

ps-nu imi aduc aminte daca fuse si tus!!
vuvuzela
Postat pe 21 August 2010 17:23
Va salut pe toti de bun gasit!!!
Ce mai e pe aici?
dihoritza
Postat pe 21 August 2010 17:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce parere aveti de BARBATUL CAPRICORN? 2 De la: malascusalfa 23 Martie 2010 23:14
de ce? 17 De la: eu2009 10 Aprilie 2010 17:23
barbatul rac 1 De la: garbo_497583 20 Februarie 2019 17:00
salutare tuturor! 65 De la: mia79x 14 Iulie 2009 18:16
ce ma fac? 14 De la: garbo015979 21 Ianuarie 2010 18:36
Setari Cookie-uri