"Spune-mi unde, cand si cum ".... sa ne gasim?

Preci, fusei concediata vreo 3 saptamani. Am fost pe la parinti si pe la munte.
Si mai e si treaba aia cu "colegu' de apartament" , care apreciaza ca ma prostiuez intelectual stand pe garbo. Si decat sa am dureri de cap cu paranoia omului, n-am mai intrat. Acu, iti dai seama ca ma "destrabalez" p-aci cu mare placere ca sunt singura acasa
dihoritza
Postat pe 21 August 2010 18:03
De la: dihoritza, la data 2010-08-21 18:01:07Vuvule, n-ar fi fost chiar vreo problema si daca spuneai ca esti Bin Laden.
Stii, mie imi place ideea aia cu orgasmul "cerebral"..

ok
vuvuzela
Postat pe 21 August 2010 18:04
fetelor si euuu am un secreeeet...o iubesc si pe Fleur,asa pe furis,ca nu se mai cearta.ma bucur pt ea.
vuvuzela
Postat pe 21 August 2010 18:06
De la: Thor_again, la data 2010-08-21 13:27:38janeto, cu cotoroantzele aiestea care lipsesc de la apel... acum, cat am si eu ocazia sa ma cert cu ele, ca nu ma vad si nu ma aud, ca sa imi si raspunda
ca mai pe seara cand or aparea alde preci si celelalte, ma tirez io
doar mi-s o valoare, ce pana mea?
Uite, unii au ramas cu o fixatie pe mine cine stie de cand ...

mda....
dashtept mai esti,thorele,fi-tz-ar maciuca-a dreaq!
preci
Postat pe 21 August 2010 18:07
diho

las' ca mai stiu io pe unu' care zice ca-mi ridic poalele cerebelului in cap la toti obsedatii...
preci
Postat pe 21 August 2010 18:08
De la: onelia, la data 2010-08-14 23:16:50 Chestie psihologica, greu inteleasa de gospodinele ce se mandresc cu faptul ca "au facut si ele un ou" (a se citi copil).

Onelia, a face un "ou" si a creste acel "ou"nu e atat de simplu cat este locul unde te poti intalnii cu un posibil partener.E normal ca mamele sa se mandreasca cu "oul" lor.

Cat despre subiect,sa nu fiu offtopic,un posibil partener il poti gasii oriunde,exemple pot fi f multe.
bau
Postat pe 21 August 2010 18:10
Salut fetele - dati-mi voie sa ma prezant: "pasarica mica", dupa unii, care canta in struna si mangaie pe capsoare sunand a gol, dupa aceiasi "unii"

"ca cand" m-am transformat din pisica in pasariche - n-am idee
panty_C
Postat pe 21 August 2010 18:13
tare incurcat e garbo asta ma chinui de cateva ore bune sa prind firul dar nu-mi iese
triketrak
Postat pe 21 August 2010 18:16
De la: preci, la data 2010-08-21 18:08:31diho

las' ca mai stiu io pe unu' care zice ca-mi ridic poalele cerebelului in cap la toti obsedatii...

fetelor ai sa formam o asociatie secreta.ne facem si tatuaje ca sa ne recunoastem,obligatoriu pe fasa stg,asta pe fesa stg....,cum ne intalnim in secret trebuie sa demonstram ca facem parte din asociatie.o numim" Strumfitele"....nu e prea copilaresc...ma mai gandesc eu la nume...sau aveti o parere?
vuvuzela
Postat pe 21 August 2010 18:19
panty_C
Postat pe 21 August 2010 18:20
Corinut....pupa Ela fata suparata
eladaela
Postat pe 21 August 2010 18:23
suparata?

neeeeeeeeee, doar surprinsa

te pup si eu!
panty_C
Postat pe 21 August 2010 18:25
Te salut, panterutzo ca nu te-am auzit de mult.
Preci, scuze, ma scoase netu' afar' din cas, bre.
Si, ma rog, cine are grija poalelor cerebelului tau?
Sa indrazneasca cineva sa se ia de poalele mele, atunci sa te tii bairam.
dihoritza
Postat pe 21 August 2010 18:26
inca mai esti surprinsa???
eladaela
Postat pe 21 August 2010 18:27
Dihorito, nici eu pe tine

Ela, mereu sunt surprinsa desi tot spun ca nu ma pai poate surprinde nimic...
panty_C
Postat pe 21 August 2010 18:33
De la: pantera_neagra, la data 2010-08-21 18:33:21Dihorito, nici eu pe tine

Ela, mereu sunt surprinsa desi tot spun ca nu ma pai poate surprinde nimic...

Panterutzoooo, sora mea neagra, de ce scosesi maica limba la mine? Cin' te supara asa de tare? Io?
Da sa pup fata
dihoritza
Postat pe 21 August 2010 18:36
de caldura, nu la tine

ziceam ca nu ne-am auzit de mult - cand noi nu ne-am auzit de fapt niciodata

panty_C
Postat pe 21 August 2010 18:38
Pantero, sa cred ca gresesc eu? Ba eu cred ca ne-am mai auzit pe la inceputuri (ale mele). Apoi eu intru destul de rar, asa ca esti indreptatita sa crezi ce spui.
dihoritza
Postat pe 21 August 2010 18:43
Va las si ies.
Si ne mai gasim.
Pup pe toata lumea
dihoritza
Postat pe 21 August 2010 18:52
Ritzo, prostitutie 'telectuala zice omu' ca se cheama treaba asta??? De cand n-am mai ras asa...
Zi-i din partea mea ca-i limitat...
pup fata!
Tylly
Postat pe 21 August 2010 18:57
Dihorito, nu gresesti, sunt eu, aceeasi fosta lady_corina - doar ca ziceam ca nu ne-am auzit vocile in mod real - glumesc

Ne mai citim, poate...
panty_C
Postat pe 21 August 2010 18:57
roby, nici pe tine nu te cunosc............si stati, nu dati, ca nici nu vreau sa ne "incrucisam" conturile.................vreau doar sa-ti spun un "bravo" pentru obiectivitate si modul haios in care ti-ai exprimat parerea pe paginile 14-16...............cu riscul de a fi exclus din "grupul vesel", ca faceai sau nu parte din el! faceam si eu parte din "alea care nu se lasa asa usor", cu atat mai mult.............ca-l primesti sau nu............un sincer bravo de la mine, samburica.

cat despre "valori".............si nu ma dau la tine, roby, dar iar iti dau dreptate..............insumeaza chiar mult mai multe................pana si "curajul" de a-ti sustine vorbele cu un nume si o poza la avatar, nu tu animale sau VIPuri! daca o vor cu orice pret, ar trebui sa-si demonstreze cat mai des "valoarea", ca restu' nu stau cu globul de cristal dupa ei, sa vada care, cum si cine!
respectul nu se ofera, ala se castiga..............in functie de cum se comporta cu tine.............ca doar tie ti-l cer!.................. in nici un caz ca-ti zic altii ca "merita"!

loreta, daca ne spui ca nu mai ai nici-o placere sa intri pe topic, te intelegem deplin.............dar da-ne macar un mesaj de "adio"!
samburica
Postat pe 22 August 2010 17:05
daca tot e sa faci pe docta, vorbeste cum trebuie, adica :

Respectul nu se pretinde, se castiga.
Freya_
Postat pe 22 August 2010 17:11
"daca tot vrei" sa te iei de mine, numara-mi si virgulele................si punctele! da' din toate mesajele mele de pana acum!
samburica
Postat pe 22 August 2010 17:12
Freyo, n-are sens
E un fel de gigi-contra, care are vaga impresie ca s-ar afla in posesia unei cantitati oarecare de "satira si umor"... ca sa nu mai pomenim de maturitate. Postarile de pana acum vorbesc de la sine
Una e sa fii ironic sau autoironic, eventual sarcastic, si cu totul alta sa fii badaran ce afiseaza la tot pasul variatiuni pe tema numaratului
Thor_again
Postat pe 22 August 2010 17:21

bre, dar io v-am zis de la bun inceput ca-s tanara si rotunda! de ce nu ma credeti?

PS: abia acum am vorbit cu voi!
samburica
Postat pe 22 August 2010 17:25
este miezul.....
ameno
Postat pe 23 August 2010 11:11
miezul reginei?????
jeanette40
Postat pe 23 August 2010 11:21
e bine si asa
ameno
Postat pe 23 August 2010 11:24
..... uite si doua "lipitori", cum se agita ele ashe, doar-doar or fi si ele bagate-n seama si le-o arata samburica "esentialul"!

io stiu sa vorbesc si "normal", dar pe d-astea de-alde voi le bag "la sapuneala"...................sa ma integrez .....................deci, sa inteleg ca va simtiti..................."jegoase"?
tu, Ameno, ti-ai sapunit gura azi? sau tot asa acra e, cum am cunoscut-o? daca tot esti asa dornica.......................ia spune-i tu lui samburica aici tot ce stii, bre!
samburica
Postat pe 23 August 2010 12:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
jucarii sexuale 36 De la: garbo_409166 30 Iunie 2020 08:48
buna 2 De la: eu_geminy 6 Decembrie 2011 00:51
nu 32 De la: Ella34 8 Septembrie 2009 17:07
Vreau sa aud !!!!! 27 De la: dor72 8 Martie 2011 20:58
Ajutati-ma! 33 De la: Danyxs 25 Noiembrie 2012 16:06
Setari Cookie-uri