"Spune-mi unde, cand si cum ".... sa ne gasim?

PS: io oricum plec, ca am treaba..................dar tu spune, bre, da tot afara! clateste-te!
samburica
Postat pe 23 August 2010 12:15
stai nu pleca......................
ameno
Postat pe 23 August 2010 12:18
De la: samburica, la data 2010-08-23 12:15:33PS: io oricum plec, ca am treaba..................dar tu spune, bre, da tot afara! clateste-te!
marea77
Postat pe 23 August 2010 12:20
De la: samburica, la data 2010-08-22 17:25:06
bre, dar io v-am zis de la bun inceput ca-s tanara si rotunda! de ce nu ma credeti?

PS: abia acum am vorbit cu voi!

ce-i fata ti-au murit laudatorii? sau nu mai poti de atata bine
tusi_Oli
Postat pe 23 August 2010 12:26
de la 23 august i se trage
ameno
Postat pe 23 August 2010 12:27
ce au fetili.....va dau di baut azi.....tortu l am facut da unu i in oala ca de obicei nu s o inchegat gelatinu.....si alalalt ii pi masa!!!!!!!!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 23 August 2010 12:48
da, miezul din dodoasca si gaura de la covrig...

ce sa zic, ma doare-o batatura..
Freya_
Postat pe 23 August 2010 19:23
noh...nazirutzo..

http://www.youtube.com/watch?v=rur5wKoua1o&NR=1

la multi ani!!!!
LILO
Postat pe 23 August 2010 19:26
apoi, mazirule, asa nu mere. virtual, e ca si cum as bea apa din sita. ia trimite tu, prin posta rapida, un copan la gratar
si_totusi
Postat pe 23 August 2010 19:29
Petreceti fara mine, fetele? Pai se poa?
Luna_in_capricorn
Postat pe 23 August 2010 21:16
duoamneloooooor...si pe mine nu ma chema nime la chiolhan??? pai se poa????
tutankhamon
Postat pe 23 August 2010 21:36
Deci: "unde, cand si cum" - era doar metafora. Asa am invatat noi la scoala primara complementul de loc, timp si mod. Poate cei de varsta mea au "recunoscut" gluma profesorului de romana - ne tot repeta asta "spune-mi unde, cand si cum ne mai intalnim" tocmai pentru a le invata. Tocmai de aceea am spus la inceput sa lasam de-o parte pe "cum". Revenind la topic, povestea sta cam asa: nu l-am deschis sa caut partener, nu sunt divortata, o duc bine in relatia cu sotul meu, am vrut doar sa o conving pe sora mea sa caute socializare, de orice fel (dar nu in orice mod), intrucat s-a inchis prea mult in ea. Si i-am dat exemplu acest forum, cu care putea incepe conversatia cu alti oameni. Deci nu pentru partener, repet, ci numai si numai sa isi aduca aminte ce inseamna sa vorbesti, sa discuti, sa glumesti, chiar si cu barbati sau la adresa lor (cum, de altfel, o faceti si voi - ex. fata de vecinul de palier). Slava Domnului ca nu s-a inscris, ca i s-ar fi incrancenat si mai tare sufletul! De altfel, povestindu-i despre anumite "doamne" (care numai domneste nu s-au purtat), a trebuit sa rabd acel "Ti-am spus eu!". Pacat ca anumite persoane, care mi s-au parut ceva mai cerebrale si educate au tinut isonul la bataia de joc. Ah ... sa nu uit ... Q, nu toate femeile au prilejul de a avea o cariera asemeni tie, sa se invarta numai printre adunari de aleasa speta. Majoritatea sunt functionare, deci cu un nivel de cultura si socializare mai "scazut". Asa ca ar fi bine altadata, cand dai un sfat sau povestesti ceva, "coboara-te" la nivelul clasei medii. Si apropo de barbat, sa stii ca nu il poti lua tu cand vrei! Testat si parafat!
Marturie celor spuse de mine acum sta conversatia pe care am avut-o in seara imediat urmatoare cu un user vechi al acestui forum si care sper, daca va fi cazul, ca va avea coloana vertebrala si va confirma acest lucru. Va doresc numai bine!
Loreta
Postat pe 19 Octombrie 2010 16:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce ma fac? 14 De la: garbo015979 21 Ianuarie 2010 18:36
Ce fel de barbat poate fi cel ce crede in prieteni si nu in iubita lui 90 De la: Ciocanitoarea 20 Februarie 2012 14:38
Hit Golf with Good Clubs 1 De la: jiaopi111 21 Octombrie 2010 11:34
Cu cine poata fi fericita o capricoarna? :p 3 De la: claudescu 4 Octombrie 2009 16:11
o parere ,va rog 39 De la: garbo_6283 4 Aprilie 2013 12:57
Setari Cookie-uri