quasiii da si cand o sa pui ochii pe unuu ....si tre musai indragosteala? io as zice da ,.......si nu e nimic rau in a-ti gasi perechea ...dar asa cum spui si tu nu in orice conditii | ||
garbo074997 Postat pe 15 August 2010 01:56 |
||
---|---|---|
somn usor fetele va pupacesc ma bag la nani ca nu mai pot de cald,ma topesc somnik usor si cat mai multe vise erotice |
||
anaROBERT Postat pe 15 August 2010 02:03 |
||
|
||
garbo074997 Postat pe 15 August 2010 02:05 |
||
De la: Loreta, la data 2010-08-15 00:30:14Si daca o tii cu aprecierea tot asa, sa stii ca uit si de anii matale si de nevasta! he he he, loreto... stai linistita, mamicule, ca nevasta e prea baba ca sa mai bage de seama ceva am io varsta pe care o am, d-apoi ea ashe ca poti uita linistita de ea... dar mai problematic e cu varsta aia, bat-o norocu' s-o bata! |
||
Thor_again Postat pe 15 August 2010 15:31 |
||
mare-i gradina ursului si multe salatzi sunt in ea... tocma' d'aia mi se pare coincidenta maxima...voua nu? cum "ce coincidentza?",bre... poi voi sunteti chiori,nu vedeti cum s-or 'talnira astea doo 'telectuale fix pe toapicu' de cautari? cum "care?"... loreta si onelia,nene... una mai 'telectuala ca ailanta,una mai in cautari ca ailanta... asteptam sa se legalizeze si la noi casatoriile alea...cum le zice?...ca nu ma duce capu'...deh,pruasta,ce mai.. |
||
preci Postat pe 15 August 2010 21:44 |
||
Cuscry, vezi ca baga-i poaze! | ||
Ciresica Postat pe 15 August 2010 21:47 |
||
De la: onelia, la data 2010-08-14 23:16:50Am tot citit si rascitit topicul asta. Dar de unde se incepe si la ce s-a ajuns, s-a vazut. La cum arata fata asta, Loreta (daca-i poza ei, dar nu vad de ce ar pune-o pe a alteia, mai ales daca motivul este cel pe care il banuiti unii dintre voi - ca ar vrea sa intalneasca pe cineva) si la cum se exprima, nu cred ca de curtezani duce lipsa. Iar ca sa-si aleaga masculi de la matrimoniale, iarasi nu pare a fi genul. Eu cred ca domnisorica doar vroia sa vada daca si in viata reala se intampla coincidente demne de a-ti focaliza atentia asupra unui eventual partener/partenera. Chestie psihologica, greu inteleasa de gospodinele ce se mandresc cu faptul ca "au facut si ele un ou" (a se citi copil). Asa este, ati facut harcea-parcea un subiect demn macar de o cafea ceva mai rafinata. e chestii psihohologice..ptiu, drace, ca m-am balbait, asea le-o zice ? mai cu seama ca coincidentele din viata reala nu este la fel cu cele din viata ireala...aaa..virtuala,bre... s-avem pardon, am baut o bere |
||
Freya_ Postat pe 15 August 2010 21:52 |
||
cuscry.. vazui,comentai... freyoano... decat una,mami? io fui la un botez azi... ghici cate am la babord... |
||
preci Postat pe 15 August 2010 21:59 |
||
Ma primesti si pe mine Ciresico? Si daca nu, tot intru. Asa divortata si frustrata cum sunt. | ||
Doara Postat pe 15 August 2010 22:01 |
||
precilicio PACATOASO!!! AZI? Ai facut chef??? Freyo, stai ashe, mamicule, sa apara corectorii |
||
Thor_again Postat pe 15 August 2010 22:02 |
||
si tu??? | ||
eladaela Postat pe 15 August 2010 22:02 |
||
Doruletz, si tu, mami? Devortzata? Si frustrata pe deasupra |
||
Thor_again Postat pe 15 August 2010 22:04 |
||
preci, de la 3 in sus numara tu, ca mie mi-i rusanii mai am doo la rece in frigi ..he, he... |
||
Freya_ Postat pe 15 August 2010 22:06 |
||
Nu asa ne-a catalogat Roby? Ca doar el stie ce si cum cu toate de pe aici. | ||
Doara Postat pe 15 August 2010 22:07 |
||
Cuscry, hai ca eu mi-am luat berea si semintele si astept continuare. Asa ca intre noi cuscrele: Loreta pare nef...ta, Onelia cred ca si-a luat numele de la "onanism" iar restul sunt gasca mea favorita care are cel mai fain umor est-european. Misto topic, noroc ca e duminica si am timp sa "adincesc"! Dorutza, baga fetita ochiul ca nu-i restrictie! |
||
Ciresica Postat pe 15 August 2010 22:09 |
||
stie pe draq ! el e cu...marketingu`, if you know what i mean | ||
Freya_ Postat pe 15 August 2010 22:09 |
||
Freyo, da-i drumu' la culcare, mami, ca viu io cu fiola Daca ai mintit si ai baut mai putin, primesti pedeapsa! |
||
Thor_again Postat pe 15 August 2010 22:10 |
||
Roby stie.... | ||
eladaela Postat pe 15 August 2010 22:10 |
||
doaro.. ai uitat sa zici ca le cam tragem la masea ioi,tulai,aliluia,aliluia,aliluuuiiiiaaaa... am ramas cu sechele de la popa ala,bre... cre' ca divortez si ma fac preuteasa... |
||
preci Postat pe 15 August 2010 22:11 |
||
Hai mai nu divorta si tu (nu ca eu as fi, dar sa fim in trend). Cu beutura nu stiu cum sa fac ca nu prea merge. Ma gandesc sa divortez de 2 ori ca sa contabalansez chestia cu bautura. | ||
Doara Postat pe 15 August 2010 22:14 |
||
precilico, pentru nasa mare !! bagati okiu http://www.youtube.com/watch?v=410UgzqAy3E&feature=related |
||
Freya_ Postat pe 15 August 2010 22:17 |
||
cuscry,fie voarba-ntre noi: Loreta nu "pare",mami,chiar e! ca doar nu degeaba-i in cautari p'acilea... iar Onelia cre' ca vine de la altceva,da' nu stiu exact de la ce...tre' sa ma mai gandesc... O! Nu Este Lucru In galaxie cat Amigdala mea! (care s-a facut atat de mare de la onanismu' ala,biensur) |
||
preci Postat pe 15 August 2010 22:20 |
||
freyonica... mi-a bagat fetili p'asta cand faceam casting pt dansatoare la bara pe terasa.... de atunci tot exersez in oglinda aia mare din dormitor... |
||
preci Postat pe 15 August 2010 22:23 |
||
fetelor, dar unde sunt starletele, ca numai intre noi nu merge spectacolul. Zii Dorutza, vrei o cipilica ca a mea (scuze pt. cacofonie)? |
||
Ciresica Postat pe 15 August 2010 22:24 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=ZfrPIfynt0I asta-i tare, dedicatie pentru nasa mica bre, uitati-va la mutra prezentatoarei, aia blonda de mai hacana ramasa biata cu gura cascata !! |
||
Freya_ Postat pe 15 August 2010 22:28 |
||
precoaca aia mica,bre... |
||
preci Postat pe 15 August 2010 22:33 |
||
mda, am mai vazut asta si sincer nu-s impresionata.A scos-o tat-su' la vinzare? Ridicol din punctul meu de vedere, dar ce stiu eu? | ||
Ciresica Postat pe 15 August 2010 22:39 |
||
ciresico... ideaua era alta,mami... buna de pus la gazeta de perete a ridicolului,cum bine ai punctat... |
||
preci Postat pe 15 August 2010 22:44 |
||
Corect! Gata, m-am hotarit! Incep sa iau lectii de belly dance si in curind o sa ma vedeti pe youtube la rubrica:" desi batrina mai poate sa o faca!" |
||
Ciresica Postat pe 15 August 2010 22:47 |
||
|
||
eladaela Postat pe 15 August 2010 23:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
hy | 8 | De la: anaROBERT 17 August 2010 00:48 |
cresterea copilului de barbati | 29 | De la: office_salinasusesi_ro 16 Septembrie 2010 00:10 |
Ce parere aveti despre politica din China? | 21 | De la: casperphantom 29 Noiembrie 2010 20:00 |
|
||
de ce barbati judeca cu?????? | 38 | De la: garbo_382645 18 Septembrie 2013 14:30 |
credetzi ca o relatzie de distatza are viitor? | 233 | De la: anca_anka 26 Aprilie 2010 12:51 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară