specific barbatilor sagetatori ....da si voi cat mai alergati pana cand credeti ca ati gasit femeia mult visata !!!! | ||
ladyDY Postat pe 5 Septembrie 2010 16:03 |
||
---|---|---|
sagetatorule....... nu prea sti unde sa cauti.... femeia potrivita...... de ai gasit doar materialistele |
||
cricat Postat pe 5 Septembrie 2010 16:11 |
||
De la: un_sagetator, la data 2010-09-05 15:40:37Majoritatea fetelor din ziua de azi sunt niste oi care vor sa mearga cu turma - de aceea ele pot fi cucerite cu nimicuri, cu porcarii - bani, masini, petrecere etc. nici chiar asa de rar, sunt multe fete care pretuiesc caracterul unui barbat, insa de multe ori lasa de dorit si daca femeia il refuza ca partener gata e panarama |
||
|
||
giul1a Postat pe 5 Septembrie 2010 16:30 |
||
De la: cricat2002, la data 2010-09-05 16:11:02sagetatorule....... nu prea sti unde sa cauti.... femeia potrivita...... pey daca cauta doar un cluburile din dorobanti, evident o sa gaseasca doar sosii " E.B.A" |
||
giul1a Postat pe 5 Septembrie 2010 16:31 |
||
Eu una cred ca barbatul fiind un lider...Femeia se lasa in voia lui...Pt ca eu foarte rar am intalnit barbati care sa spuna adevarul...ei mint cu conditia ca femeia sa ii pice mai usor...Si nu spun adevarul ca barbatilor le plac femeile care le castiga greu....Deci barbatii sunt niste mincinosi si femeile sau luat dupa ei....Pt ca barbatii sunt lideri datorita insistentele si minciunile lor de a ajunge la scopul dorit...Intre coapsele femeii adica femeia eu cred ca este foarte naiva si barbatii mincinosi....ipocriti | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 6 Septembrie 2010 09:33 |
||
irinuco, zi fata si tu ceva nou. Repeti aceeasi poezie de luni intregi. Altceva nu mai ai de spus? |
||
Tylly Postat pe 6 Septembrie 2010 09:54 |
||
pai isi reediteaza postarile mai vechi...revizuite si adaugite...mai ales cu atatia useri noi, poate mai sunt useri care nu au citit-o in prima editie.... | ||
tutankhamon Postat pe 6 Septembrie 2010 23:37 |
||
Nu poate nimeni iubi ci INIMA, ci numai cu sufletul. Inima, este un organ ca ori care din cele 12 din interiorul corpului uman - inima, pancreas, stomac, intestine, ficat, etc. Asa cum spune cineva,care nu stie, TE IUBESC DIN INIMA, poate spune la fel - TE IUBESC DIN FICAT SAU PANCREAS ETC. Nici unul din organele aratate mai sus nu poate ibi, numai SUFLETUL IUBESTE, pentru ca EL plange, el uraste, el rade , el se intristeaza, el se bucura. I NIMA = CORD = CARD=O DRAC = REGE DAC SUFLET = SU - F- LETE |
||
alexandru_revnic_yahoo_com Postat pe 6 Septembrie 2010 23:59 |
||
@ladyDY - Nu mai caut nimic...doar astept @giul1a - N-am spus si nu cred ca cei cu caracter sunt niste panarame. Sunt tocilari care invata replici cu care incearca ceva ( :)) ) dar cei care sunt frumos conturati la minte si la suflet au o dorinta de a face sport din multe motive : sa fie in forma , sa se poata apara, sa se simta bine si un lucru pe care il stiu de la chinezi - sportul e un mijloc de a te inalta daca continuii si cu altceva. Suflet sanatos, minte sanatoasa in corp sanatos. Si cu Dorobanti nu stiu ce ai vrut sa spui ca nu sunt din Bucuresti si nu stiu ce e ... |
||
un_sagetator Postat pe 7 Septembrie 2010 15:24 |
||
@ un sagetator-bre intelesesi gresit ce zisei eu, mai citeste odata, eu am zis ca un barbat isi afiseaza un alt caracter cand femeia i-l afla il refuza si respectivul sare ca talambul si o face panarama de aceea dupa o dezamagire o femeie isi mai afiseaza cu greu in fata unui barbat adevaratul ei caracter | ||
giul1a Postat pe 7 Septembrie 2010 16:54 |
||
De la: alexandru_revnic_yahoo_com, la data 2010-09-06 23:59:40 zau ca nu stiu ce vrei sa exhibi din tartacutza matale ! sau vrei sa faci pe deshteptu. pai , mai baiete cu mine nu tzine . la mine IQ -ul e duuuuuuuuusssss ...IN ...SUUUUUUUUUUUUUUS ! sa moara mama. si pt. totzi ceilaltzi masculi (pretinshi ) de pe ast forum care vretzi sa va datzi ...barbatzei ; luati aminte ! femeia se cucereshte cu ...mintea si nu in ultimul rand cu ...SCULA ! este fetelor ? cine nu este de acord cu mandea nu este FEMEIE ! dixit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
adi27 Postat pe 7 Septembrie 2010 16:56 |
||
pt ca sunt din gemeni, am doua variante: 1. cu multa dragoste, rabdare, perseverenta si cinste! 2. precum afost cucerita Troya |
||
tymbark Postat pe 8 Septembrie 2010 15:13 |
||
Dar cu o femeie care ,,n-are inima" ce faci? Ca sunt si din acelea. | ||
vitan Postat pe 10 Septembrie 2010 13:25 |
||
sunt, nimic de zis...... pentru ele este valabila varianta doi | ||
tymbark Postat pe 10 Septembrie 2010 15:30 |
||
�n ziua de azi?? ..........cu bani multi .... | ||
garbo166250 Postat pe 10 Septembrie 2010 16:30 |
||
....si dotat ........ | ||
tymbark Postat pe 10 Septembrie 2010 16:40 |
||
Nu banii conteaza , e mult mai important ceea ce simti si ceea ce gandesti . Femeia de langa tine trebuie sa se simta iubita , dorita , fericita si implinita . Asta nu inseana ca banii nu isi au rostul lor . | ||
Blackfox Postat pe 10 Septembrie 2010 16:51 |
||
deja ai pus punctul pe "I" | ||
tymbark Postat pe 10 Septembrie 2010 17:15 |
||
se mai gasesc barbati printre noi?....timpurile s-au schimbat....barbatii au femei perfecte pe video_chat...ce nevoie mai au sa cucereasca sau sa castige o inima de femeie cand da niste clicuri... vede ce isi doreste ....da din maini sau doar viseaza si gata....in cazuri fericite pt cei care mai pot exista amanta...nevasta trebuie sa aibai multe calitati ,sa fie perfecta dar ei sa nu ofere nimik decat dezamagire,nefericire,tradare,caracter infect,nepasare si altele | ||
luysa Postat pe 11 Septembrie 2010 08:55 |
||
parca prea negativista esti! mai sunt oameni de carcater si in zilele noastre... | ||
rupt_de_realitate Postat pe 11 Septembrie 2010 19:26 |
||
De la: rupt_de_realitate, la data 2010-09-11 19:26:04parca prea negativista esti! mai sunt oameni de carcater si in zilele noastre... da' mai sunt barbatzi de ...caracter ! dar ashtia de regula, in majoritatea lor, fie au burta si sunt cracanatzi, fie n-au par si au nasu mare , si cam totzi ashtia nexam ...scula ! atunci care este afacerea ? (ma refer la femeia beneficiara !) |
||
adi27 Postat pe 11 Septembrie 2010 21:19 |
||
barbatii trebuie educati si tinuti din de haturi ca pe niste catei,pt ca ei nu stiu ce inseamna ala bunul simt | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 11 Septembrie 2010 21:25 |
||
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-09-11 21:25:23barbatii trebuie educati si tinuti din de haturi ca pe niste catei,pt ca ei nu stiu ce inseamna ala bunul simt excelent inceput, GZENO... baga mare!...:))))) |
||
eu_geminy Postat pe 11 Septembrie 2010 21:27 |
||
:sml-happy0044...si.... | ||
nuti_vio Postat pe 11 Septembrie 2010 21:29 |
||
Sa aveti o noapte placuta copilasii mei scumpli si puturosi | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 11 Septembrie 2010 22:02 |
||
ei nah si tu, m-ai dezamagit azi... te culci odata cu gainile si n-ai zis mai nimik... :P | ||
eu_geminy Postat pe 11 Septembrie 2010 22:16 |
||
ge...hi hi hi...e caracrteristic gzena.....cand se simte incoltita si nu mai are citate din goagal la indemana, se retrage la cabana paturica..... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Septembrie 2010 22:20 |
||
io n-am incoltit-o... dimpotriva, am inCur_ajat-o, fiindca imi place la nebunie cum scrie...:))) | ||
eu_geminy Postat pe 11 Septembrie 2010 22:27 |
||
la nebunie de-ti vine si tie sa spargi monitorul ai???? | ||
tutankhamon Postat pe 11 Septembrie 2010 22:38 |
||
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-09-11 22:02:06 Sa aveti o noapte placuta copilasii mei scumpli si puturosi ee....asa mama....asa copilasi |
||
tymbark Postat pe 12 Septembrie 2010 10:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
oferta unghii false | 1 | De la: garbo164791 9 August 2010 18:09 |
un sfat | 2 | De la: Alexandra_Radu_2 28 Ianuarie 2016 18:24 |
Castiga si distreaza-te - 2in1 | 1 | De la: andruta86 6 Decembrie 2010 22:04 |
|
||
Ghici, GHICITOAREA mea! | 89 | De la: roby_cado 11 Aprilie 2010 20:49 |
ce doriti sa schimbati in serviciile oferite pe internet? | 6 | De la: pik_nik 6 Februarie 2010 16:14 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural