cum sa scapde cosmarul vietii mele, am fost violata de tata, la 12 ani acu el e mort , dar clipele alea ma urmaresc cred pina la mormint maria- galati |
||
marialeia Postat pe 17 August 2010 20:22 |
||
---|---|---|
mah tu vorbesti serios? | ||
silfida Postat pe 17 August 2010 20:33 |
||
|
||
nazirra Postat pe 17 August 2010 20:39 |
||
na io asa o poveste scurta de viata nu am mai vazut | ||
ameno Postat pe 18 August 2010 13:05 |
||
De la: marialeia, la data 2010-08-17 20:22:09cum sa scapde cosmarul vietii mele, am fost violata de tata, la 12 ani acu el e mort , dar clipele alea ma urmaresc cred pina la mormint CRED CA TE-A MARCAT MULT ACEL FAPT. AI INCERCAT UN PSIHOLOG. POATE AJUTA. AI NEVOIE DE MULTA INTELEGERE SI DRAGOSTE PT A INCERCA SA UITI |
||
KNIGHT_31 Postat pe 1 Septembrie 2010 00:39 |
||
Buna seara, Imi pare rau sa aud ce ti s-a intamplat la o varsta atat de mica. Cred ca e normal sa ramai intr-un fel traumatizata dupa asa ceva, dar asta nu inseamna ca, daca ai sufiecient sprijin, nu vei reusi sa depasesti acest cosmar si sa ai o viata normala. Cand vorbesc de ajutor ma refer la un psiholog sau la un medic psihiatru, depinde in ce fel te simti "urmarita" de aceasta amintire, de simptomele tale (daca esti deprimata, daca ti-e frica de oamenii din jur si nu mai ai incredere in ei etc). Daca esti la liceu sau la facultate ai posibilitatea sa mergi la psihologul de la scoala sau de la universitate si care este gratuit. Sunt sigura ca o sa-ti ajute foarte mult, cel mai important e sa participi la toate sedintele de terapie. Incetul cu incetul iti vei redobandi increderea in tine si vei reusi sa mergi mai departe. Stiu ca in Romania este considerat ca numai nebunii merg la psiholog, dar pana la urma nimic nu e mai important decat sanatatea ta si astfel de prejudecati nu ar trebui sa te impiedice sa ceri ajutorul unei persoane care chiar poate sa iti ofere solutii. |
||
mugure_alb Postat pe 5 Septembrie 2010 00:38 |
||
eu cred ca un psiholog te poate ajuta! vorbeste cu el si poate te va ajuta sa scapi de acest cosmar | ||
narcysa Postat pe 25 Septembrie 2010 18:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Putin ajutor... | 15 | De la: Lidiaolteanu 30 Noiembrie 2010 15:46 |
Garbo089465 | 16 | De la: nazirra 23 Decembrie 2009 09:49 |
Va rog ajutor | 25 | De la: Marian_Ignat_1 8 Mai 2016 15:27 |
|
||
Viata langa un bisexual e posibila? | 63 | De la: mep_mychel 3 Februarie 2016 16:08 |
Un pas inainte, doi inapoi..!! | 13 | De la: garbo_408349 5 Februarie 2015 21:38 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară