sunt cea mai cerebrala persoana de pe lumea asta!! ma rog eram!!:)) atat de cerebrala ca ajunsesem la 27 de ani virgina!! nu simteam ca vreau sa fac acel pas cu nimeni!! pana cand la munca a fost nevoie de o schimbare in echipa!! era treaba mea!! asa ca am angajat o alta firma!! si asa a intrat in viata mea DL, cum ii spun prietenele mele. nu m-a atras cu nimic, bsolut deloc! dupa un an, dupa ce am trecut peste o grava anxietate l-am vazut cu alti ochi, fara ca el sa faca ceva. am aflat ca are prietena pe care o iubeste mult!! si am renuntat. insa ne-am descoperit pe internet! si ne-am intalnit!! a fost sincer: am o prietena, dar tu nu stiu ma faci sa ... si am ajuns impreuna!! dupa 2 intalniri i-am pierdut virginitatea. fara nici o urma de regret. si dupa 2 luni, am hotarat ca il vreau doar pt mine, lucru care e imposibil. asa ca am zis "gata". insa durerea e asa de mare ca aprope doare!! ironia sortii e urmatoarea: tot timpul am zis ca atunci cand o voi face, o voi face cu un tip pe care il plac, chiar daca nu o sa ramanem impreuna si nu o sa imi pese! dar nu e asa, imi pasa cand el nu e cu mine, imi pasa cand nu pot sa ii vorbesc, cand vreau sa il aproape!! ma doare si cand ma gandesc ce face cu ea, ce vorbeste cu ea!! orice doare! |
||
lucia28 Postat pe 22 August 2010 02:55 |
||
---|---|---|
Taci si inghite-o. Daca stiai ca are prietena si ai acceptat acum asuma-ti. Vezi cum nu se potriveste socoteala de acasa cu cea din targ? Atunci cand te mananca zici ca doar te scarpini ca nici nu-ti trebuie si dupa parca nu mai poti fata el. N-o fi fost corect nici din partea lui dar nici din partea ta. | ||
Doara Postat pe 22 August 2010 08:48 |
||
Astfel de intamplari sunt mereu nefericite. Pentru tine, ca suferi, pentru el ca se zbate intre doua femei, pentru prietena, ca e inselata. Ar trebui cumva sa invatam sa nu ne placa barbatul (femeia) alteia (altuia). De aceea s-a inventat caracterul... | ||
|
||
Luna_in_capricorn Postat pe 22 August 2010 09:21 |
||
Lucia-fii lucida ! Daca ai comis-o -e problema ta, lasa-l sa-si traiasca viata in bratele femeii iubite ! Tu ? Ti-ai facut-o cu buna stiinta, el-a profitat de naivitatea ta. Daca insisti sa strici o relatie, intr-o buna zi vei fi tu cea parasita... |
||
anisoaraf Postat pe 22 August 2010 09:35 |
||
daca erai in halu' ala de cerebrala,ar fi trebuit sa stii ca odata cu virginitatea mai pierzi un vagon de lucruri... io zic sa fii barbata,zoe! viata abia acum incepe.. ![]() |
||
preci Postat pe 22 August 2010 09:40 |
||
din pacate a inceput cam prost!! dar .... | ||
lucia28 Postat pe 22 August 2010 16:28 |
||
De la: anisoaraf, la data 2010-08-22 09:35:41 Lucia-fii lucida ! Daca ai comis-o -e problema ta, lasa-l sa-si traiasca viata in bratele femeii iubite ! Tu ? Ti-ai facut-o cu buna stiinta, el-a profitat de naivitatea ta. ai mare dreptate!! |
||
lucia28 Postat pe 22 August 2010 16:28 |
||
De la: Luna_in_capricorn, la data 2010-08-22 09:21:37Astfel de intamplari sunt mereu nefericite. Pentru tine, ca suferi, pentru el ca se zbate intre doua femei, pentru prietena, ca e inselata. Ar trebui cumva sa invatam sa nu ne placa barbatul (femeia) alteia (altuia). De aceea s-a inventat caracterul... nu e vorba de caracter ca nu e luat cu acte!! e vorba da cat de tampita e viata asta!1 si cum de ce tie frica de aia nu scapi. |
||
lucia28 Postat pe 22 August 2010 16:30 |
||
pfoaiii ce ai ratat! isi deschisese dl ala un ditamai topic... pfuuuu..... |
||
fleurdelis Postat pe 22 August 2010 16:33 |
||
eu zic sa nu fiti egoiste nici tu nici ea.... sa-l impartiti.....se pare ca baiatul e in stare sa se imparta la doua..... ![]() ![]() si veti trai fericiti pana la adanci batraneti.... misto treaba asta cu fructul oprit.... ![]() ![]() |
||
eladaela Postat pe 22 August 2010 16:46 |
||
pe mine ma distreza ce targete ai mai avut .. la ce-ti mai trebuie sa traiesti daca te-ai hotarat dinainte ce-ai sa simti in cutare moment? ![]() mi se pare mie sau voiai sa te dai puternica? ![]() |
||
bluelight Postat pe 23 August 2010 19:15 |
||
De la: lucia28, la data 2010-08-22 16:30:22De la: Luna_in_capricorn, la data 2010-08-22 09:21:37Astfel de intamplari sunt mereu nefericite. Pentru tine, ca suferi, pentru el ca se zbate intre doua femei, pentru prietena, ca e inselata. Ar trebui cumva sa invatam sa nu ne placa barbatul (femeia) alteia (altuia). De aceea s-a inventat caracterul... Lucia, nu e vorba de acte ci de inima, el iubeste o alta. Viata suntem noi! ![]() Ne-o facem cu manuta noastra...Si da, de ce ti-e frica, nu scapi. Mie mi s-au intamplat toate cele de care mi-a fost frica... |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 23 August 2010 21:21 |
||
pe mine m-a amuzat faza cu ..."am cedat dintr-a doua...am scapat de virginitate".....tare.....super tare.....a naibii virginitatea asta.....cred ca tu considerai ca e o boala de care scapi daca faci sex...... nu te supara pe mine lucia, dar ti-ai facut-o cu mana ta...stiu ca doare, stiu ca te simti folosita.....dar tu singura esti vinovata, mai ales ca stiai ca el are prietena.....normal ca te-a folosit si s-a intors la ea...daca era sa te iubeasca pe tine, ramanea cu tine si aprecia ca a fost primul.... acum ridica nasucul plans, sterge-ti ochisorii si....bate-ti tu joc de barbati......nu-ti mai tine nimeni socoteala pe cati vei fraieri.... cand va apare si mister right, acela va veni el in limba dupa tine..... ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 23 August 2010 21:34 |
||
De la: lucia28, la data 2010-08-22 02:55:04dupa 2 intalniri i-am pierdut virginitatea. fara nici o urma de regret. Deci: 1. Unde i-ai pierdut virginitatea? 2. Daca i-ai pierdut-o, i-ai mai cautat-o? 3. Daca nu i-ai mai cautat-o, de ce? 4. Daca i-ai mai cautat-o, de ce? 5. De ce atentezi la virginitatea omului, fara regrete? 6. Crezi ca ti-ar fi bine daca ar atenta cineva si la a ta, fara regrete? |
||
Thor_again Postat pe 23 August 2010 21:34 |
||
bre torica....chierduse virginitatea ei, bre....matali nu prishepushi??? ![]() ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 23 August 2010 21:46 |
||
Tuth, tocmai, ca EU am priceput! ![]() ![]() |
||
Thor_again Postat pe 23 August 2010 21:55 |
||
Deci, la testul asta eu am acumulat 12 puncte... ![]() thorele, ai uitat sa ne spui si unde citim interpretarea... ![]() |
||
Tylly Postat pe 23 August 2010 21:58 |
||
thorele.....pi buni sau pi reli ca intzalasashi??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 23 August 2010 22:01 |
||
cell...nu stiu ce test ai completat tu mami....dar mie mi-a iesit cu minus..o fi de bine, o fi de rau????? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 23 August 2010 22:01 |
||
Cello, esti tare mami! ![]() 12 puncte din 7,5??? ![]() Interpretarea va avea loc, intr-o maniera personala, intr-o locatie, la o data si o ora pe care le voi anunta in particuler ![]() PS: In piata, la Achmed, bre cadano! ![]() |
||
Thor_again Postat pe 23 August 2010 22:03 |
||
tuth, nimic din ce da cu minus nu-i bun... ![]() ![]() |
||
Tylly Postat pe 23 August 2010 22:03 |
||
cu virginitateaa.... io cred ca i-o cautat-o baietul cela de si=o lasat nr de telefon!~ zau....io l-ash suna.... numa asa sa vad de o gasit=ooo ![]() ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 23 August 2010 22:03 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-08-23 21:34:20De la: lucia28, la data 2010-08-22 02:55:04dupa 2 intalniri i-am pierdut virginitatea. fara nici o urma de regret. Toate aceste intrebari pentru ca lipseste un "m" ? ![]() |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 23 August 2010 22:03 |
||
Pai asta-i anunt in particuler, bre? ![]() Cu Achmed ala am io o vorba, dar las' sa tratez intai cu nazi... il prindem noi la inghesuiala... ![]() Da ia zi, ti-ai scos camilele pe noi? ![]() |
||
Tylly Postat pe 23 August 2010 22:06 |
||
un m?? pai da sic e ti se pare matale asa de neimportant un M bre?? nu vezui ce iesee?? o tona de nedumeriri ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 23 August 2010 22:06 |
||
bre, lunache... vezi cum pui matale intrebari indiscrete? ![]() NU pentru ca lipseste un "m", ci pentru ca lipsa acelui "m" a generat un sens haios... da' nu stiu de ce ma chinui eu cu tine, zau asa! |
||
Thor_again Postat pe 23 August 2010 22:07 |
||
Cello? ![]() ![]() pai cum, bre, voi v-ati dusara deja cu Achmed? ![]() ![]() |
||
Thor_again Postat pe 23 August 2010 22:09 |
||
bre cotoroantzelor, luati o pauza si nu ma perturbati, ca io vaz ca tre' sa ii predau lunachei ceva desene despre umorul involuntar si comicul de situatie... lunache, stii ce-s alea? ![]() |
||
Thor_again Postat pe 23 August 2010 22:11 |
||
thorele....vazui si eu ca lipseste m-ul ala dar am zis ca e de la ei, si am trecut peste...stii tu, tanti aia la care nu-i mergeau tastele si facea greseli...... ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 23 August 2010 22:11 |
||
ups! ![]() |
||
Tylly Postat pe 23 August 2010 22:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Am nevoie urgenta de un sfat. | 9 | De la: garbo001423 28 Februarie 2010 06:51 |
Egoismul este o forma de altruism? | 16 | De la: Lingura_si_Strachina 26 Mai 2013 16:13 |
Inaltimea mea :D | 13 | De la: AGAPI_MOU 7 Septembrie 2009 10:30 |
|
||
conteaza inaltimea intr o relatie??? | 102 | De la: hermosa20 29 Mai 2014 12:15 |
Osteoporoza, Osteoartrita | 78 | De la: yanyacharberet 24 Ianuarie 2010 11:18 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9