am 23 si nu am copii dar ce legatura are asta??? | ||
ozi_fara_tine Postat pe 3 Septembrie 2010 14:42 |
||
---|---|---|
inchideti topicul :))) e expirat deja :))) | ||
ozi_fara_tine Postat pe 5 Septembrie 2010 15:19 |
||
De la: ozi_fara_tine, la data 2010-09-05 15:19:47inchideti topicul :))) e expirat deja :))) crezi tu? urmeaza partea a doua |
||
|
||
bau Postat pe 6 Septembrie 2010 23:27 |
||
solutia cu arcanu'a dat-o cineva?!...:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 6 Septembrie 2010 23:29 |
||
pai cum chiar ca mi-ar trebui si mie o trufanda de 28 | ||
garbo074997 Postat pe 6 Septembrie 2010 23:34 |
||
deci daca a tot inceput partea a 2 a a topicului i-a explicati-mi si mie ce inseamna maturitatea???? ca sa numai deschid un topic nou si sa va obosesc pe toti |
||
ozi_fara_tine Postat pe 7 Septembrie 2010 17:00 |
||
De la: garbo074997, la data 2010-09-06 23:34:09pai cum chiar ca mi-ar trebui si mie o trufanda de 28 papusha , da' unu de 68 nu ti-ar prii ? stiu unu care sufera de priapism ...adica o are tot timpul tare si...mare ! mor gagicile din groapa dupa el . i se shi zice matusalem F*UTALAU " hai, te prinzi ? |
||
adi27 Postat pe 7 Septembrie 2010 17:01 |
||
MATURIT�TE s. f. Stare de deplin� dezvoltare (fizic� și intelectual�); calitatea de a fi matur; p. ext. perioad� din viața omului �ntre tinerețe și b�tr�nețe. ♦ (Biol.) Stare de dezvoltare deplin� a unui organ sau a unui organism �ntreg. ♦ Stare de deplin� dezvoltare a unui fruct; coacere. ♦ Fig. Stadiu �naintat de experienț�, de �nsușire a cunoștințelor; seriozitate, profunzime (determinat� de v�rst�, de experienț�). |
||
eladaela Postat pe 7 Septembrie 2010 17:01 |
||
hey da nu definita din dex....ca aia am citit-o bato vina....ce credeti voi...ca din definitie puii mei ....vreau parile voastre...prin ce anume trebuie sa treaca un on ca sa fie matur??? | ||
ozi_fara_tine Postat pe 7 Septembrie 2010 17:04 |
||
exact prin ce zice definitia.... doar ca unii sar niste etape,si nu se maturizeaza niciodata |
||
eladaela Postat pe 7 Septembrie 2010 17:23 |
||
si cum sti daca o persoana e matura sau nu? cand sti daca a atins stadiul acela sau a trecut prin el asa aiurea? | ||
ozi_fara_tine Postat pe 7 Septembrie 2010 17:29 |
||
o sa-ti dai tu seama...cu timpul | ||
eladaela Postat pe 7 Septembrie 2010 17:55 |
||
De la: ozi_fara_tine, la data 2010-08-26 14:19:39am pus intre ghilimele pt ca nu da dovada de varsta asta stiu ca sunteti aici pe forum si femei si barbati cu mai multa experienta de viata ca mine si de aceea intreb, chiar imi place barbatul si ne vedem de ceva timp dar el tot o da ca nu poate momentan o relatie ..... desi cand e cu mine imi da semne ca moare de dragul meu....etc. nu dau detalii ca am vazut ca sunteti un pic rai si sa nu mi-o iau de la voi in frezaSi daca sintem rai , (unii) de ce ne ceri sfatul...?Ca idee ,daca el nu vrea momentan o relatie,probabil ca este prins in alta relatie...Cine stie daca nu cumva cu cineva dintre noi... |
||
teodor_el Postat pe 7 Septembrie 2010 22:13 |
||
|
||
ozi_fara_tine Postat pe 8 Septembrie 2010 19:11 |
||
partea a doua a inceput deja BAU si sti foarte bine | ||
ozi_fara_tine Postat pe 8 Septembrie 2010 19:11 |
||
formularea denumirii topicului este ...indecenta ! adica cum, sa prinzi un barbat de 28 ani ? sau mai bine zis de...ce sa-l prinzi !? de oua cumva ? ca atunci raspunsul este simplu; cu manutza !? asha ca fetelor...sho pe ei ! |
||
adi27 Postat pe 11 Septembrie 2010 21:31 |
||
nu suntem r�i.... ne amuz�m....dac� nu mai glumim...nu ne mai distr�m unde ajungem ? dac� vrei s�-l prinzi neap�rat mai verific� totu�i compatibilit��le voastre .....vezi dac� esti sigur� sigurisimo c� asta vrei pe o perioad� fooooarte �ndelungat�.....�i dup� aceea ...decide...dac� se merit� sau nu...nu ��i putem zice ia-l sau nu........pentru c� la fiecare merge altfel la�ul..... | ||
garbo166250 Postat pe 12 Septembrie 2010 18:45 |
||
hffff gabar nam ,nam ajuns anca la faz asta | ||
garbo104151 Postat pe 12 Septembrie 2010 23:03 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-09-06 23:29:09solutia cu arcanu'a dat-o cineva?!...:D asta a fost prima idee cind am citi titlul dar m-am razgindit |
||
angin Postat pe 13 Septembrie 2010 16:56 |
||
da, da , cu lasoul... si cand il vei prinde, sa-l legi. |
||
altrate Postat pe 13 Septembrie 2010 17:47 |
||
unde sa il leg sau de ce anume sa il leg???? apropo te referi la zodiac cumva??? |
||
ozi_fara_tine Postat pe 13 Septembrie 2010 18:12 |
||
ghilimele-fara ghilimele...la acelasi lucru te gandesti cand citesti prima data...e o tampenie..o aiureala...sunt prea praf...nu stiu daca e vorba de [prins cum spui tu ...sau poaate da-voii poate inca sunteti in faza aia de "fugareala":))...ma amuza ca pribabil e partea cea mai frumoasa..in care probabil apucati sa va cunoasteti destuld e bine sau sa vareglati diferentele...insa..poate ar trebui sa te gandesti cam de cand sunteti in faza asta-sa nu se confirme inca o data zicala aia: boala lunga,moarte sigura..ar fi foarte trist ...dar uite ce am patit eu.cam asta e morala si raspunsul la care m-am gandit citind intrebarea cu ...glilimelele!iei o proasta careia i te faci prietena adica nu chiar-asa ai sa ii arati ca nu ai in vocabular acest cuvant..si stai de vb cu ea si petreci timp cu ea..aiurea asa ca nu ai ce face ..si ..in acelasi timp te bucuri di plin de o relatie de vis cu persoana de 28 de ani de care stii ca este foarte atasata...asa iti atingi 2 scopuri...tu ai o relatie extraordinara cu el si pe ea o lasi sa se usuce si ii si razi in nas...sunt prea praf...nu ma lua in seama...sunt prea pulbere...dar chiar ma seaca | ||
geowxp Postat pe 15 Septembrie 2010 17:01 |
||
ozi... ai prins barbatul.... pana la urma? daca da .... detaliaza ...... sa mai invatam si noi..... conteaza daca eu sunt un picut mai mare, dar numai un picut |
||
cricat Postat pe 24 Noiembrie 2010 03:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
compatibilitate | 27 | De la: Celleste 14 Ianuarie 2010 09:02 |
femeia gemeni-barbatul leu | 6 | De la: preciouss 3 Ianuarie 2010 22:39 |
Intre Fecioara si Capricorn ies scantei? | 4 | De la: 11 Mai 2019 18:05 |
|
||
eu pesti... el sagetator | 65 | De la: zack 17 Decembrie 2011 11:50 |
EU BERBEC EL GEMENI | 15 | De la: iruna01 29 Iulie 2012 00:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară