In ce consta "fenomenul 2012"??

De la: tutankhamon, la data 2010-09-12 19:14:18iar ma doare capul....

UNA MICA SI ITI TRECE
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl7.glitter-graphics.net/pub/2166/2166137d21tvordrg.gif[/img][/url]
KNIGHT_31
Postat pe 12 Septembrie 2010 20:18
E vorba despre o planeta uriasa ..``Nibiru``...aflata la mare distanta de Pamant ...care se roteste in jurul Soarelui avand o periada de rotatie in jur de cateva zeci de mii de ani...si care acum se apropie de Soare ..si de celelate planete ale sistemului solar...Fiind uriasa are o forta de gravitatie uriasa ...la apropierea de Pamant determinad ...activarea unor megavulcani...si alte fenomene cu efect catastrofal...
Existenta acestei planete e contestata de unii...e evidentiata de altii...
Eu nu cred in existenta acestei planete misterioasa...dar activarea unor megavulcani e posibila...
Cel din Yellostown Park are o ciclicitate cam de 40 000 de ani si ...in timpurile noastre ar putea sa erupa...ceeace ar insemna o catastrofa la scara planetara...
Eruptia sa in trecut e asociata cu aceasta planeta ..``Nibiru``...
Nu se poate estima cu precizie cand va erupe...acest megavulcan...e monotorizat si se fac continuu masuratori....
Filmul ...``2012`` are ca protagonist tocmai acest megavulcan...
Multe fenomene naturale ...au distrus de-alungul istoriei Pamantului ...viata pe aceasta planeta minunata...in proportie de 90%....dar ceeace a ramas a continuat ...sa existe si sa evolueze...
Asemenea accidente catastrofale ...au determinat evolutia vietii la nivelul de-acum...
In viitorul nu prea indepartat omenirea va fi constransa sa populeze alte planete...sau sa creeze medii se viata in spatiul cosmic...
Acest lucru pare foarte posibil ...la nivelul stiintei si tehnicii de peste cateva decenii...
Bruce_Lee
Postat pe 16 Septembrie 2010 06:55
asa....
ziceaa brucele lee, maaai??
fleurdelis
Postat pe 16 Septembrie 2010 07:12
V-a cadea domnia portocalie si va fi o mare rascruce in viata romanilor,care vor citi de doua ori buletinele de vot,pana vor vota odata!De asemenea rromii in sfarsit vor fi asimilati in totalitate de francezi,iar Sarkozy va fi inaltat la rangul de bulibasa,asta ca sa rezolve onorabil problema integrarii!
garbo103029
Postat pe 16 Septembrie 2010 09:29
2012 .... Cristofor - Magul din Carpati

"........planeta mai are de parcurs anumite stadii de dezvoltare p�n� Ia des�v�r�ire. Abia apoi se va putea �ntoarce la sursa primordial�. Dar mai sunt mii de ani p�n� atunci. Momentan planeta va trebui s� fac� un salt vibrational, cam �n jurul anului 2012. �i-e familiar� aceast� dat�?
� Nu, deloc, r�spund eu �ncerc�nd s� �mi scormonesc memoria, �ns� singurul lucru care �mi vine �n cap sunt plasamente bancare �i investi�ii la termen.
� �n acest an, mul�i oameni vor trebui s� plece din planul terestru, deoarece vibra�ia lor nu va mai fi compatibil� cu cea a planetei. Deja mul�i au �nceput s� o p�r�seasc�, �ns� plecarea masiv� va fi �n 2009 �i 2012. Planeta cu tot ceea ce se afl� pe ea va trebui s� fac� un salt vibrational �i de aceea tot ceea ce se afl� pe ea va trebui s� corespund� noilor coordonate.
- Cum se va produce acest salt vibrational?
- Acest salt a �nceput deja �i va fi la apogeu odat� cu intrarea Terrei �n centura fotonic� �i cu apropierea planetei Nibiru, �mi r�spunde el. �n prezent doar soarele a intrat. Aceasta intrare va �nsemna un salt uria� pentru planet� �i omenire, este o nou� rena�tere spiritual�, care se va des�v�r�i odat� cu alinierea p�m�ntului la centrul galaxiei.
- Mie �mi sun� amenin��tor!
- Asta pentru c� percepi informa�iile cu mintea �i nu cu sufletul. Este ceea ce a�teapt� umanitatea de milenii. Este un pas gigantic. Totul se va schimba, at�t �n plan fizic c�t �i astral.
� Cum se vor manifesta aceste schimb�ri �n planul fizic? �ntreb eu, cu o urm� de �ngrijorare �n glas.
Terra �i �ntregul sistem solar va avea aceea�i respira�ie cu cea a universului, tehnologia actual� va fi dep�it�, bariera spa�iu-timp va fi dobor�t�, materialismul va fi �nlocuit de altruism, iar ce este cel mai important, adev�rul va fi relevat. Nimeni nu va mai putea ascunde nimic. Vor disp�rea m�tile de pe chipurile oamenilor, cel de-al treilea ochi se va deschide �i totul va fi vizibil. Adic� vei putea s�-�i percepi vecinul energetic!
� Mi se pare o utopie! r�bufnesc eu.
� A�a pare, dar asta este ceea ce s-a hot�r�t �nc� de la facerea lumii. Vei putea s�-i vezi pe cei cu vibra�ii joase sau inten�ii ascunse, ba mai mult de at�t vei putea s� le percepi g�ndurile, s� le vezi str�fundul sufletului.
� Groaznic, asta �nseamn� c� oamenii se vor ascunde.
� Se vor ascunde doar cei r�u inten�iona�i, cei ce nu doresc s� se schimbe, cei a c�ror suflet pl�nge �nc� dup� lumea trecut�. �ns� nici ei nu vor rezista mult �n aceast� postur� deoarece vor fi izola�i, respin�i �i asta �i va tace s� �i doreasc� s� se schimbe."

fragment din cartea "Cristofor - Magul din Carpati"
marceltuky
Postat pe 16 Septembrie 2010 09:52
ai putut citi asa ceva??????????......... si crezi ce spune?????????
jeanette40
Postat pe 16 Septembrie 2010 09:59
nu stiu cum se face ca - oricat de profOnd as incerca sa fiu:P - nu ma misca deloc astfel de "texte initiatice"... habar n-am cum le gasesc unii!... cred ca tre'sa aiba ceva timp la indemana, inclusiv pt "studiu"...:))
eu_geminy
Postat pe 16 Septembrie 2010 13:23
coane, mie a inceput sa mi se cam zbata pleopa la ochiul 3. asa ca, nu te vad bine.
si_totusi
Postat pe 16 Septembrie 2010 13:29
De la: walkiria, la data 2010-09-05 20:42:15bine bine...selectie naturala....dar dupa ce criterii?????
Asta e partea interesanta.....sa stim daca ne incadram sau nu!!

Se spune ca persoanele egoiste, rele si razbunatoere vor fi eliminate.

Criteruiul principal...evolutia in credinta,...apropierea de Dumnezeu

anca_53
Postat pe 16 Septembrie 2010 14:54
io ma abtin de la credinta si dumnezeu, ii bine? sunt asa...mai involuata
zambila
Postat pe 16 Septembrie 2010 14:58
Bravo!! bine gandit
Un adevarat proroc
Precis iarasi va fi la putere PSD-ul
Rotirea cadrelor, este la moda
garbo086452
Postat pe 16 Septembrie 2010 21:06
Sindromul LAP
Se trateaza injectabil
garbo086452
Postat pe 16 Septembrie 2010 21:06
De la: si_totusi, la data 2010-09-16 13:29:40coane, mie a inceput sa mi se cam zbata pleopa la ochiul 3. asa ca, nu te vad bine.

nici io nu ma vad bine... mi se arse azi becu din baie, nicio paguba:P
da' di ce sa nu ma bucur de aste zile ramase?...:))):P
eu_geminy
Postat pe 16 Septembrie 2010 21:07
De la: anca_53, la data 2010-09-16 14:54:11Se spune ca persoanele egoiste, rele si razbunatoere vor fi eliminate.
Criteruiul principal...evolutia in credinta,...apropierea de Dumnezeu

anca... scuze, dar bati campii cu mare gratie "persoane egoiste, rele, razbunatoare... eliminate"... de unde stiu "responsabilii cu se spune ca" ce criterii de asa zisa "selectie" sunt la nivel spiritual? egoistii, raii, razbunatorii... au si ei scopul lor bine stabilit in viata. iar in alta ordine de idei, acum poti sa fii asa... in viata urmatoare s-ar putea sa fii mai rau sau mai bun, functie de ce lectie ai de invatat ulterior
Thor_again
Postat pe 16 Septembrie 2010 21:14
breh thorule... io m-am prins ca asta e un fitil de la factorii decidenti...:))):P
eu_geminy
Postat pe 16 Septembrie 2010 21:19
Geminy, te-ai prins bine
Ai avut dreptate, de la mine e fitilu'
Thor_again
Postat pe 16 Septembrie 2010 21:21
anul trecut
fleurdelis
Postat pe 18 Septembrie 2010 00:47
De la: walkiria, la data 2010-08-26 17:06:35
De la: tusi_Oli, la data 2010-08-26 17:04:53 iar 2012

dar cand a mai fost????

mai io as fi putut sa jur ca la-ntrebarea asta am raspuns ieri
fleurdelis
Postat pe 18 Septembrie 2010 08:56
De la: jeanette40, la data 2010-09-16 09:59:55 ai putut citi asa ceva??????????......... si crezi ce spune?????????

Ar fi prea frumos ca sa fie adevarat! Ma intreb cum se vor mai descurca politicienii in campania electorala daca o sa le putem auzi gandurile? Imi imaginez cum ar fi sa asisti la un miting in care candidatul sa spuna: "-Sa traiti bine!" iar noi sa-i auzim gandurile: "...ba fraierilor, nu voi sa traiti bine ci familia, prietenii si acoliti mei... mama voastra de gaozari, las ca ajung eu acolo si va tai lefurile pana nu mai suportati si va puneti capat zilelor!"
Sincer ard de nerabdare sa vad ce va fi! Oricum lumea asta este de rahat... ori se va schimba ceva in bine, ori murim cu totii ca oricum la modul cum este organizata societatea la ora actuala nu meritam sa mai existam!
marceltuky
Postat pe 20 Septembrie 2010 09:23
NASA VORBESTE , anunta ca ...

Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie. Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si omenirea insasi.
- Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde pe o suprafata de 6000 kmp.
- Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997.
- Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica a crescut de 5 ori din 1875 incoace .
- Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.
- Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.
- Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.
- Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.

Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar. Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee.
Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.
Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012. Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.
Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita.

Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice. Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala.
Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole.
Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk.
Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei.
In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata! Exista legi universale chimice, fizice,astronomice si chiar juridice.
Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului, iar cuvantul de ordine este diversitatea.

2012 pe Terra
Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra. Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta, va rog!
Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X).
Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre.
In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor, iar ca rezultat. nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!!
Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra.
Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei, iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA , va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla).
Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba "bataia inimii".
Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, "rezonanta Schumann" a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi. Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt doar 16 ore reale ! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avea suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi.Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga omenirea, va trece intr-o alta dimensiune !
Inca neclar?
Mai concret: 24 de ore vor fi 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista ! ! !
Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, in acel "Punct Zero" se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului. Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii. Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita.
Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma:
- intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;
- vom depasi tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu;
- banii vor disparea ca necesitate;
- vom intra in Dimensiunea a 5-a;
- ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent.

In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute (inca o veste buna - este semnul ca organismul se purifica):
- migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;
- simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin
tratamente clasice;
- slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;
- modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.

In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducind la o crestere a celor umane.
Este asa-numita "inaltare - ridicare la Cer ", despre care vorbesc si vechile scrieri.
"Inaltarea" fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii.
Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine.
Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.
Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular, iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange.
Bine, bine, vor intreba oamenii de afaceri, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place:
- intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;
- folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;
- toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;
- se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;
- corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea (cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor.

Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa. Deci ,ce trebuie sa faci ? � Fa schimbari majore in viata ta , invata sa fi un generator de frecvente inalte (bunatate , iubire , armonie , lumina, intelegere, compasiune, )ca sa corespunzi cu frecventa Pamantului (Mama Gee) care deja a inceput ascensiunea spre dimensiunea a 5-a.
markon
Postat pe 20 Noiembrie 2010 22:13
Ai dreptate, isi fabrica intens atmosfera, am vazut si eu ca i-a convocat pe toti lunaticii la trei schimburi fara sarbatori, sambete si duminici ...

De la: markon, la data 2010-11-20 22:13:56NASA VORBESTE , anunta ca ...<
- Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde pe o suprafata de 6000 kmp.
Thor_again
Postat pe 20 Noiembrie 2010 22:18
Poate fi adevarat ceea ce este descris in articol..?!?
Greu de spus...
Cert este ca articolul este f bine documentat si cu informatiile unui om neimplicat in problema este greu sa-l combati...
Nu stiu cine l-a scris...l-am primit si eu ...si mi s-a parut interesant de prezentat si de discutat...
Astept opiniile celor ce mai stiu cate ceva...
markon
Postat pe 20 Noiembrie 2010 22:20
Din punctul meu de vedere, e un mare fasss imbracat intr-un limbaj care sa dea impresia de ezoterism... in realitate e o poveste de spus la gura sobei copiilor obraznici.
Un singur exemplu: "Anul Galactic" e de fapt anul precesional, care are durata cu aproape o mie de ani mai mica decat cea din asa-zisul "articol" pe care l-ai pus tu aici. Anul precesional este durata in care varfurile axei Pamantului executa o rotatie completa (pamantul are de fapt, cum am mai spus pe undeva, trei miscari, rotatie, revolutie si precesie).

E demn de "Libertatea", pagina de langa pagina 5... sau "Can-can".
Thor_again
Postat pe 20 Noiembrie 2010 22:28
Thor, vad ca esti un tip informat...te rog sa imi trimit in privat o adresa personala de emai sa-ti mai trimit cate ceva pe tema asta si desi stau f prost cu timpul sper sa le discutam...
markon
Postat pe 20 Noiembrie 2010 22:38
Si sa-i privam pe ceilalti forumisti de discutii? Dar se pot discuta foarte bine aici. Doar pentru asta e topicul deschis.
Thor_again
Postat pe 20 Noiembrie 2010 22:42
De la: Thor_again, la data 2010-11-20 22:18:44Ai dreptate, isi fabrica intens atmosfera, am vazut si eu ca i-a convocat pe toti lunaticii la trei schimburi fara sarbatori, sambete si duminici ...

De la: markon, la data 2010-11-20 22:13:56NASA VORBESTE , anunta ca ...
markon
Postat pe 20 Noiembrie 2010 22:51
De la: Thor_again, la data 2010-11-20 22:42:43Si sa-i privam pe ceilalti forumisti de discutii? Dar se pot discuta foarte bine aici. Doar pentru asta e topicul deschis.

In principiu sunt de acord...voi incerca sa pun pe forum emailurile pe care le-am primit...
unele sunt cam lungi...cu certitudine sunt destui care le primesc ca si mine...
sper sa fie inghesuiala mare la comentarii...
markon
Postat pe 20 Noiembrie 2010 22:55
De la: Thor_again, la data 2010-11-20 22:28:14Din punctul meu de vedere, e un mare fasss imbracat intr-un limbaj care sa dea impresia de ezoterism... in realitate e o poveste de spus la gura sobei copiilor obraznici.
Un singur exemplu: "Anul Galactic" e de fapt anul precesional, care are durata cu aproape o mie de ani mai mica decat cea din asa-zisul "articol" pe care l-ai pus tu aici. Anul precesional este durata in care varfurile axei Pamantului executa o rotatie completa (pamantul are de fapt, cum am mai spus pe undeva, trei miscari, rotatie, revolutie si precesie).

E demn de "Libertatea", pagina de langa pagina 5... sau "Can-can".

Nu c-as fi eu Gica contra... poate in seara asta sunt mai blonda...dar te rog sa ma lamuresti unde ai gasit in articol durata anului galactic...ca sa spui ca e cu 1000 de ani mai mica decat cea din articol...lamureste-ma,te rog...nu am suficiente notiuni dar vreau sa inteleg...
markon
Postat pe 20 Noiembrie 2010 23:07
Pai cum, mark, tu l-ai pastuit fara sa il citesti? Iote aici:

De la: markon, la data 2010-11-20 22:13:56 Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.

In realitate anul ala "Mare" are o perioada de 24.800 si ceva de ani terestri.
Thor_again
Postat pe 20 Noiembrie 2010 23:12
PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A

Cea de-a 3-a Dimensiune, in care Pamantul s-a aflat pana in octombrie 2006, este, in mod clar, dimensiunea materiala a carei experienta am trait-o pana acum. In Dimensiunea a 4-a, in care ne aflam acum, materia a devenit mai rarefiata si vibreaza mai rapid, ca o pregatire pentru dimensiunea a 5-a. De aceea, frecventa pulsatiilor Pamantului a crescut de la peste 7, cate erau in Dimensiunea a 3-a, pana aproape de 13, in timp ce constiinta oamenilor se modifica, iar ei se trezesc, intuitia lor este activata, iar unii dintre ei capata abilitati paranormale. Totusi, acest lucru nu inseamna ca astazi (in iunie 2010) noi am devenit cu totii fiinte ale Dimensiunii a 4-a, dar numarul celor care au facut-o creste cu fiecare zi. In Dimensiunea a 5-a, in care materia din jurul si din interiorul nostru va deveni si mai rarefiata � eterica � (spatiul gol din si dintre atomi � particulele de materie � va deveni mult mai mare) si va vibra si mai rapid.
Mai mult, spiritul va domina materia, iar gandurile noastre vor crea, treptat, realitatea, dirijand materia, cum faceau, de exemplu, magicienii din povesti, cu bagheta lor magica. Dimensiunea a 5-a va fi atinsa la sfarsitul anului 2012, iar schimbarile pe care ea le va crea se vor desavarsi pana in anul 2017. Demn de remarcat este faptul ca, dupa 2012, calendarul si timpul � asa cum il cunoastem noi � se schimba, si drept urmare, 2017 este stabilit pe baza vechiului calendar (cel actual). Apoi, conform celor spuse de extraterestri (iar informatiile lor converg), se vor intampla lucruri extraordinare, care, chiar daca se vor dovedi a fi manifestari ale dorintelor noastre, asa cum pot crede multi dintre noi, cel putin ele sunt foarte optimiste si ne-ar putea ajuta sa ne simtim mult mai bine si, drept urmare, sa fim mai sanatosi, daca avem incredere ca este posibil sa se intample astfel, asa cum cred eu.
In aceasta dimensiune, boala va disparea, iar corpul nostru va ramane sanatos, supunandu-se vointei noastre, in timp ce se va adapta treptat, devenind tipul de corp pe care ni-l dorim, la varsta dorita, fapt care ne va permite sa traim ani multi si placuti. Hrana nu va mai constitui prea mult o necesitate, cata vreme ne vom asigura energia de care are nevoie corpul nostru si din alte surse, ea devenind mai mult o placere gustativa. Gravitatea va fi invinsa, fapt care va influenta foarte mult constructiile, transporturile si deplasarile noastre dintr-un loc in altul.
In general, vehiculele noastre nu vor mai avea nevoie de combustibili si vor urma anumite �linii energetice�, putand schimba directia in punctele de intersectare a acestor linii. De asemenea, vor exista posibilitati de teleportare (asemenea unei raze) instantanee intr-un alt loc, impreuna cu corpul nostru fizic. Aici ar fi potrivit de mentionat ca, dupa cum spun extraterestrii, ca, pe langa corpul material, pe care il cunoastem cu totii, noi mai avem, in aura noastra, alte corpuri imateriale (corpuri energetice), care ne inconjoara precum foile cepei. Unul dintre acestea, unde se afla sentimentele noastre, va capata o importanta speciala in Dimensiunea a 5-a. Cu totii vom avea capacitatea de a vedea aura, care contine informatii pretioase despre trecutul nostru si despre noi, si prin care exercitam influenta si suntem influentati de oamenii din jurul nostru.
Mai detaliat, mijloacele noastre de transport vor trece prin trei stadii, dupa cum urmeaza: a) Chiar inainte de a ajunge in Dimensiunea a 5-a, vom folosi masinile pentru a ne deplasa pe drumurile existente, folosind energie pura (nepoluata), gratuita (fara combustibil), cum ar fi electricitatea, s.a.m.d. Aceasta tehnologie exista deja, dar cei de la putere o tin ascunsa, pentru a apara interesele companiilor petroliere. b) Pe langa tehnologiile care elimina gravitatia, vor exista vehicule de zbor de mari dimensiuni, care vor transporta marfuri si pasageri, cu mare viteza, folosind, de asemenea, energie pura gratuita, dar vom avea si vehicule de zbor personale, mai mici, pe care le vom folosi precum folosim acum masinile personale. Aceasta tehnologie ne-a fost oferita, de asemenea, de catre extraterestri, dar si ea este tinuta la secret de catre cei care au primit-o. Aceasta tehnica poate fi utilizata si dupa ce ne vom afla in a 5-a Dimensiune, initial pentru transportul materialelor. c) Dupa ce vom deveni pentadimensionali, ne vom putea teleporta in cateva secunde, singuri sau odata cu vehiculele noastre (impreuna cu pasagerii si bunurile noastre) si in orice loc de pe planeta dorim sa ajungem; pentru calatoriile interplanetare (chiar in alte galaxii), vom fi teleportati in navele noastre spatiale, in cateva minute (in principal folosind nave spatiale-mama, in cazul calatoriilor intergalactice). De aceea, dupa 2012, drumurile, caile ferate, terminalele s.a.m.d., care au adus atatea distrugeri mediului nostru, vor deveni inutile.
Constructiile noastre, casele, cladirile etc. vor fi cladite mult mai usor decat astazi, si vor putea fi mutate in alte locuri, daca rezidentii decid sa se mute, fapt care se realizeaza deja pe alte planete. De asemenea, va fi posibil sa construim orase plutitoare, care vor dispune de toate facilitatile si cu care vom calatori pe mari si oceane. Cand veti patrunde in diferite spatii � incaperi, care vor dispune de dimensiunile lor exterioare, o noua dimensiune �interioara� vi se va prezenta, suficient de extinsa pentru a va implini toate necesitatile, situatie care exista acum pe multe nave extraterestre.
Mai mult, veti putea aranja anumite parti ale cladirii, pentru a avea vedere la diferite locuri din lume (fara ca acest lucru sa va permita si accesul direct la acele locuri), lucru pe care, atunci cand l-am vazut, m-a uimit peste masura. De asemenea, am fost foarte impresionat de culorile minunate, intense si neobisnuite, care se misca, facand ca obiectele sa para vii, ca si cum ar respira, si abia astept sa ajungem in Dimensiunea a 5-a, pentru a vedea zilnic aceste culori. In ceea ce priveste energia electrica, fiecare cladire va avea, pe acoperis, o instalatie care va colecta energia care intra din univers si merge in centrul Pamantului; aceasta energie va acoperi, fara niciun cost, tot necesarul nostru de energie casnica. In plus, cadastrul, birourile de inregistrari si alte institutii publice relevante vor deveni inutile, intrucat totul va fi scris in aura persoanelor si obiectelor, putand fi citite de catre oricine.

Deoarece fiecare om va putea citi gandurile celorlalti oameni, in mod telepatic, in general, nu vor mai exista secrete, ceea ce va limita considerabil casatoriile (ele se vor incheia doar intre cei care se iubesc cu adevarat) si va face ca relatiile personale sa depaseasca limitele actuale, devenind mult mai libere, asa cum se intampla in prezent, in cadrul altor civilizatii ale galaxiei.
Nevoia de monogamie va disparea, cata vreme nu a reprezentat niciodata o dorinta a sufletului. In plus, nasterile vor fi limitate, fapt care nu va influenta in niciun fel populatia Pamantului, cata vreme varsta medie va creste impresionant de mult. Actualele sisteme de administrare si guvernare vor colapsa si vor fi create altele noi. Intrucat nu va mai exista niciun fel de interes personal, persoanele care au pozitii de conducere nu se vor mai bucura de privilegii speciale, in ciuda responsabilitatilor sporite si a presiunii muncii, comparativ cu ceilalti oameni. Cu toate acestea, ei vor fi mult mai putini decat astazi, fiindca oamenii vor fi capabili sa-si gaseasca singuri solutiile pentru existenta. Ei vor fi cu adevarat �slujitori� ai societatii, se vor bucura de munca lor, asa cum fac astazi cei care lucreaza in domeniul caritatii. De asemenea, tribunalele si inchisorile vor disparea, pentru ca, treptat, isi vor dezvolta relatiile pe baza iubirii lipsite de egoism.
Cei care vor alege sa traiasca intr-un mod diferit vor fi �pedepsiti� prin ceea ce conditiile de viata pe care au ales sa le traiasca vor crea pentru ei, pana cand vor intelege ca trebuie sa se adapteze, asa cum fac ceilalti oameni. Anumite persoane evoluate, care au intrat primele in Dimensiunea a 5-a, vor avea ca indatorire de baza ajutorul oferit altora, pentru a ajunge si ei in aceasta dimensiune si a valorifica toate posibilitatile existente acolo. In cele din urma, calatoriile interplanetare, contactul cu alte civilizatii, ritualurile si acumularea de noi cunostinte si experiente vor constitui unele dintre �distractiile� oamenilor in Dimensiunea a 5-a.
Dezamagiti de aceste schimbari vor fi, probabil, doar cei obisnuiti sa detina puterea, sa se foloseasca de alti oameni si sa adune pentru ei insisi gramezi de bunuri materiale, privilegii care nu vor mai exista in Dimensiunea a 5-a. Totusi, chiar si acestia vor fi obligati sa se adapteze, urmand sa beneficieze de alte multe avantaje oferite de existenta in aceasta dimensiune. Oricum, dupa cum se sustine, in univers nu exista lipsuri, ci abundenta, de care se poate bucura oricine. Mai mult, in Dimensiunea a 5-a, vom avea acces la arhivele eterice (sau Cronica Akasa), in care sunt inscrise toate informatiile universale, avand astfel acces la toata cunoasterea, deci nu vor mai exista secrete si nici nu va mai fi necesar tipul de scoli pe care le avem astazi. In cele din urma, vom avea capacitatea de a materializa obiecte (hrana, imbracaminte, mobila, etc), putere pe care anumiti maestri din Orient deja o detin (intr-o masura minima), dupa cum am auzit, dar, in general, nu prea credem.
Clima pe Pamant va deveni subtropicala (mult mai calda decat este acum), si o mare parte din ghetari se vor topi. Poluarea va fi limitata, in timp ce vom transforma gunoaiele provenite din materie in energie. O mare atentie va fi acordata mentinerii mediului intr-o conditie excelenta.
In ceea ce priveste frica de catastrofe si milioanele de morti, pe parcursul trecerii in Dimensiunea a 5-a, extraterestrii sustin ca toate aceste dezastre (care, initial, ar fi trebuit sa aiba loc) au fost evitate, in cele din urma, iar razboaiele si catastrofele naturale vor avea un caracter limitat. Desi scoarta Pamantului se va modifica spectaculos si continente pierdute vor aparea din nou (Lemuria - in Pacific, Atlantida � in zona atlantica si Marea Sri Lanka � in Oceanul Indian, in timp ce Sahara si alte zone aride se vor transforma in lacuri, astfel incat suprafata Pamantului va fi 50% uscat si 50% apa), aceste schimbari se vor petrece lin, pentru a permite mutarea populatiei (cu ajutorul navelor spatiale extraterestre), fie in locuri mai sigure, fie pe Pamantul Sacru.

Acele scenarii pe care le vad deseori pe internet (si care se presupune ca au o fundamentare stiintifica), cum ar fi, de exemplu, faptul ca, in 2012, polii magnetici ai Pamantului se vor inversa, sau ca Pamantul isi va opri miscarea de rotatie timp de 3 zile (cand in jumatate din emisfera va fi noapte, iar in cealalta jumatate, va fi zi) s.a.m.d., nu vor avea loc (conform ultimelor evolutii ale energiei pe Planeta). Cat despre polii magnetici, Polul Nord se va extinde, pentru a acoperi intreaga suprafata a planetei (planeta devenind monopolara), in timp ce Polul Sud se va deplasa catre centrul Pamantului Sacru, unde se afla �Soarele central�. (VA URMA)
Dr. GEORGE A. KOEMTZOPOULOS � cercetator in domeniul inteligentei extraterestre

Pentru a citi intregul articol, accesati:
http://www.vpalmas.com/artmine5000/II_1D1.htm
walkiria
Postat pe 15 Decembrie 2010 23:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
curs de barman ospatar oradea arad timisoara 1 De la: garbo_3782 26 Mai 2012 17:33
In curand trei ani si tot cu pampersi 18 De la: garbonixon 29 Mai 2010 21:45
Sa ne rasfatam cu iesirea la un SPA 12 De la: Ciresica 18 August 2011 02:59
Cum poti cuceri inima unei femei? Cum un barbat poate castiga inima unei femei? 105 De la: yarinna 22 Septembrie 2010 12:32
mobila de vanzare uuuurrrgggeeennntttt 1 De la: carter 19 Septembrie 2010 08:45
Setari Cookie-uri