Cum se prepara marmelada?

Poti face marmelada din orice fruct !care sant mai zemoase necesita si zahar,dar nici astea de la inceput .Prune ,caise,smochine.capsuni.nu necesita zahar. Decojesti fructele .daca nu-ti place sa simti coaja daca au si si samburele trebuie scos ,.Daca ai un vas zeptter ies mai bune nu se prinde asa de repede ,daca nu poti si intr-o oala de inox,fierbi mai bine de o ora ,si o lasi pana a doua zi la racit .si o pui din nou la fiert si faci asa vreo 3 sau 4 zile .cate o ora dar nu uita sa mesteci mereu. [ sa ai o lingura de lemn cu coada lunga alfel risti sa te arzi pentru ca stropeste ]Ai sa vezi ca se ingroasa tere si nu mai are zeama se pun in borcan si acoperi borcanele cu patura sa stea la cald pana se racesc.eu asa fac si imi iese perfect ....
succes
garbo095373
Postat pe 22 Septembrie 2010 17:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pancakes cu miere și gem de cireșe 57 De la: Home_Garden_Champioana 14 Iunie 2014 14:03
am reteta de islare : 0 De la: 31 Martie 2010 18:05
Muffins cu ciocolată 23 De la: BucatariaDianei 15 Septembrie 2017 13:19
placinta dobrogeana 57 De la: ladyDY 19 Aprilie 2010 08:36
tort cu lamaie si nuci 10 De la: garbo169360 24 Mai 2016 19:02
Setari Cookie-uri