Ma aflu la inceput de drum alaturi de un barbat din zodia Pesti, avem o relatie frumoasa, uneori am impresia ca el este tot ce mi-as putea dori vreodata, alteori insa ma pune pe ganduri... Mi-ar fi de mare folos sa-mi povestiti despre experienta voastra, daca se afla printre voi Fecioare sau Pesti care imi pot impartasi din ceea ce au trait sau traiesc, nu neaparat ce compatibilitate exista, ci mai degraba propriile voastre impresii. Multumesc mult! | ||
karinne9ro Postat pe 31 August 2010 12:32 |
||
---|---|---|
alta!! mai, mai "e" multi d'astia? |
||
zambila Postat pe 31 August 2010 12:36 |
||
intr-o dimineata o sa gasim un topic"CAND LUNA INTALNESTE SOARELE".....sunt pierduti in galaxie cu totul!!! | ||
|
||
walkiria Postat pe 31 August 2010 12:40 |
||
imi place ca va amuzati, insa din cate vad, daca nu va intereseaza subiectul, de ce postati? frecati menta la serviciu, ori chiar simtiti nevoia sa fiti bagati in seama? | ||
karinne9ro Postat pe 31 August 2010 15:44 |
||
in principiu frecam menta la serviciu, probleme? da' asupra penibilitatii intrebarii tale nu te opresti? |
||
zambila Postat pe 31 August 2010 15:53 |
||
bre mugarine, Achmed avut gombadibilidade gu bejdi diverji. Din doade, gel mai muld blagut la Achmed zomonul. |
||
achmed Postat pe 31 August 2010 16:01 |
||
ioi, mi-e rau! fug acasa! |
||
zambila Postat pe 31 August 2010 16:04 |
||
hai sa.ti vb despre barbatul pesti...sunt 2 tipuri, unul pozitiv si altul negativ.le-am intalnit pe amandoua.. cel negativ este sigur pe el, chiar mandru si orgolios, nu suporta sa fie contrazis, se preface atat de bine incat nu.ti dai seama cand te minte, te face sa te simti inferioara lui, are chiar vicii ascunse, nu asculta ceea ce spui.. etc aaa si se plange de anumite lucruri si posteaza in victima.. cel pozitiv este visator, traieste pe alta lume, este gentil, amabil, politicos, putin timid, asteapta ca femeia sa face primul pas, sunt inclinati spre spiritualitate etc bine ca totul depinde de personalitatea lui si de educatia primita.. si cel mai important: nu incerca sa-l faci gelos pentru ca va pleca si nu se va mai uita inapoi si ofera-i tot timpul siguranta ca este iubit la fel de ult ca la inceput.. |
||
Verseau Postat pe 19 Septembrie 2010 12:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce femeile isi educa baietii in asa fel,incat nu sunt in stare sa faca nimica cand se casatoresc | 38 | De la: cory_emy 3 Octombrie 2010 23:11 |
FEMEIA TAUR -- BARBATUL TAUR | 1 | De la: cinezee 2 Martie 2009 14:34 |
balanta- balanta? | 1 | De la: isabeel78 20 Martie 2010 08:54 |
|
||
Despre gemeni | 175 | De la: anca_53 25 Septembrie 2010 16:04 |
eu balanta el sagetator | 2 | De la: icecream 30 Aprilie 2010 19:51 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară