buna seara |
||
scorpionultau Postat pe 18 Septembrie 2010 18:59 |
||
---|---|---|
De la: awesomeness, la data 2010-09-18 18:05:42Nu-mi vine sa cred ca am primit topic-ul asta in newsletter... De patru pagini stau si ma gandesc ce faceai la facultate? Adica cu ce ocazie ai trecut tu pragul? awe....care facultate???? ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 18 Septembrie 2010 21:14 |
||
Scorpionul tau ! vai , ce surpriza placuta ! Ce faci ? de ce-ai disparut un timp? | ||
|
||
liaiedera Postat pe 18 Septembrie 2010 21:21 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-09-17 00:40:07De la: samburica, la data 2010-09-17 00:20:18De la: alex2007, la data 2010-09-17 00:16:51Multi de oe aici sunt monuente ale prostiei dar nu �si dau seama. Foarte rau,,,,,, hai sa vorbim cu prostii despre prostie |
||
allay Postat pe 18 Septembrie 2010 21:43 |
||
ce subiecte interesante, te doare mintea nu alta ![]() |
||
nelly05 Postat pe 18 Septembrie 2010 21:49 |
||
nelly...creierul mic...mami.... ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 18 Septembrie 2010 21:50 |
||
prostia nu are nici o legatura cu creierul mic. | ||
vuvuzela Postat pe 18 Septembrie 2010 22:04 |
||
pai atunci spune-ne tu cu ce are legatura | ||
nelly05 Postat pe 18 Septembrie 2010 22:08 |
||
A fost odat�, c�nd a fost, c�, dac� n-ar fi fost, nu s-ar povesti. Noi nu suntem de pe c�nd pove�tile, ci suntem mai dincoace cu vro dou�-trei zile, de pe c�nd se potcovea purecele cu nou�zeci �i nou� de oc� de fer la un picior �i tot i se p�rea c�-i u�or. Cic� era odat� un om �nsurat, �i omul acela tr�ia la un loc cu soacr�-sa. Nevasta lui, care avea copil de ����, era cam proast�; dar �i soacr�-sa nu era tocmai h�tr�. �ntru una din zile, omul nostru iese de-acas� dup� trebi, ca fiecare om. Nevasta lui, dup� ce-�i sc�ld� copilul, �l �nf�� �i-i dete ����, �l puse �n albie l�ng� sob�, c�ci era iarn�; apoi �l leg�n� �i-l dezmerd�, p�n� ce-l adormi. Dup� ce-l adormi, st�tu ea pu�in pe g�nduri �-apoi �ncepu a se boci c�t �i lua gura: "Aulio! copila�ul meu, copila�ul meu!" Mama ei, care torcea dup� horn, cuprins� de spaim�, zv�rli fusul din m�n� �i furca din br�u c�t colo �i, s�rind f�r� sine, o �ntreb� cu spaim�: � Ce ai, draga mamei, ce-�i este?! � Mam�, mam�! Copilul meu are s� moar�! � C�nd �i cum? � Iat� cum. Vezi drobul cel de sare pe horn? � �l v�d. �i? � De s-a sui m��a, are s�-l tr�nteasc� drept �n capul copilului �i s� mi-l omoare! � Vai de mine �i de mine, c� bine zici, fata mea; se vede c� i s-au sf�r�it mititelului zilele! �i, cu ochii pironi�i �n drobul de sare de pe horn �i cu m�nile �ncle�tate, de parc� le legase cineva, �ncepur� a-l boci am�ndou�, ca ni�te smintite, de clocotea casa. Pe c�nd se slu�eau ele, cum v� spun, numai iaca �i tat�l copilului intr� pe u��, fl�m�nd �i n�c�jit ca vai de el. � Ce este ? Ce v-au g�sit, nebunelor? Atunci ele, viindu-�i pu�in �n sine, �ncepur� a-�i �terge lacr�mile �i a-i povesti cu mare jale despre �nt�mplarea ne�nt�mplat�. Omul, dup� ce le ascult�, zise cu mirare: � Bre! mul�i pro�ti am v�zut eu �n via�a mea, dar ca voi n-am mai v�zut. M�... duc �n lumea toat�! �i de-oiu g�si mai pro�ti dec�t voi, m-oiu mai �ntoarce acas�, iar de nu, ba. |
||
tusi_Oli Postat pe 18 Septembrie 2010 22:08 |
||
vuvu....tu de "sensul figurat" si de "figuri de stil" ai auzit???? daca nu, ia intreba-l pe nenea gogu...ca el stie bine-bine..... ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 18 Septembrie 2010 22:08 |
||
si continuarea A�a zic�nd, oft� din greu, ie�i din cas�, f�r� s�-�i ieie ziua bun�, �i plec� sup�rat �i am�r�t ca vai de om! �i merg�nd el bezmetic, f�r� s� �tie unde se duce, dup� o bucat� de vreme, oprindu-se �ntr-un loc, i se �nt�mpl� iar s� vad� ceva ce nu mai v�zuse: un om �inea pu�in un oboroc de�ert cu gura spre soare, apoi r�pede-l �n�f�ca �i intra cu d�nsul �ntr-un bordeiu; pe urm� iar ie�ea, �l punea iar cu gura la soare, �i tot a�a f�cea... Drume�ul nostru, nedumerit, zise: � Bun� ziua, om bun! � Mul��mesc dumitale, prietene! � Da' ce faci aici? � Ia, m� trudesc de vro dou�-trei zile s� car pocitul ist de soare �n bordeiu, ca s� am lumin�, �i nici c�-l pot... � Bre, ce trud�! zise drume�ul. N-ai vrun topor la �nd�m�n�? � Ba am. � Ie-l de coad�, sparge ici, �i soarele va intra singur �nl�untru. �ndat� f�cu a�a, �i lumina soarelui �ntr� �n bordeiu. � Mare minune, om bun, zise gazda. De nu te-aducea Dumnezeu pe la noi, eram s� �mb�tr�nesc c�r�nd soarele cu oborocul. "�nc� un tont", zise drume�ul �n sine �i plec�. �i merg�nd el tot �nainte, peste c�tva timp ajunse �ntr-un sat �i, din �nt�mplare, se opri la casa unui om. Omul de gazd�, fiind rotar, �i lucrase un car �i-l �njghebase, �n cas�, �n toat� �ntregimea lui; �-acum, voind s�-l scoat� afar�, tr�gea de pro�ap cu toat� puterea, dar carul nu ie�ea. �ti�i pentru ce? A�a: u�ile era mai str�mte dec�t carul. Rotarul voia acum s� taie u�orii, spre a scoate carul. Noroc �ns� c� drume�ul l-a �nv��at s�-l desfac� �n toate p�r�ile lui, s� le scoat� pe r�nd afar� �-apoi iar�i s�-l �njghebe la loc. � Foarte mul��mesc, om bun, zise gazda; bine m-ai �nv��at! Ia uit�-te dumneta! Era s� d�r�m bun�tate de cas� din pricina carului... |
||
tusi_Oli Postat pe 18 Septembrie 2010 22:10 |
||
De aici, drume�ul nostru, mai num�r�nd un n�t�r�u, merse tot �nainte, p�n� ce ajunse iar� la o cas�. Acolo, ce s� vad�! Un om, cu-n ��poiu �n m�n�, voia s� arunce ni�te nuci din tind� �n pod. "Din ce �n ce dau peste dobitoci", zise drume�ul �n sine. � Da' ce te fr�m�n�i a�a, om bun? � Ia, vreu s� zv�rl ni�te nuci �n pod, �i ��poiul ista, bat�-l sc�rba s�-l bat�, nu-i nici de-o treab�... � C� degeaba te trude�ti, nene! Po�i s�-l blast�mi c�t l-ei bl�st�ma, habar n-are ��poiul de sc�rb�. Ai un oboroc? � Da' cum s� n-am?! � Pune nucile �ntr-�nsul, ie-l pe um�r �i suie-le frumu�el �n pod; ��poiul e pentru paie �i f�n, iar nu pentru nuci. Omul ascult�, �i treaba se f�cu �ndat�. Drume�ul nu z�bovi nici aici mult, ci plec�, mai num�r�nd �i alt neghiob. Apoi, de aici merse mai departe, p�n� ce ajunsese ca s� mai vad� aiurea �i alt� n�zb�tie. Un om legase o vac� cu funia de g�t �i, suindu-se pe-o �ur�, unde avea aruncat oleac� de f�n, tr�gea din r�sputeri de funie, s� urce vaca pe �ur�. Vaca r�gea cumplit, �i el nu mai putea de ostenit... � M� omule! zise drume�ul, f�c�ndu-�i cruce; dar ce vrei s� faci? � Ce s� fac, m�-ntrebi? Da' nu vezi? � Ba v�d, numai nu pricep. � Ia, h�ramul ista e h�misit de foame �i nu vr� nici �n ruptul capului s� vie dup� mine sus, pe iast� �ur�, s� m�n�nce f�n... � Stai pu�in, cre�tine, c� sp�nzuri vaca! I� f�nul �i-l d� jos la vac�! � Da' nu s-a irosi?... � Nu fi scump la t�r��e �i ieftin la f�in�. Atunci omul ascult� �i vaca sc�p� cu via��. � Bine m-ai �nv��at, om bun! Pentr-un lucru de nimica eram c�t pe ce s�-mi g�tui vaca! |
||
tusi_Oli Postat pe 18 Septembrie 2010 22:10 |
||
tuth, o fi auzit dar nu stie ce inseamna ![]() |
||
nelly05 Postat pe 18 Septembrie 2010 22:11 |
||
A�a, drume�ul nostru, mir�ndu-se �i de aceast� mare prostie, zise �n sine: "M��a tot s-ar fi putut �nt�mpla s� deie drobul de sare jos de pe horn; dar s� cari soarele �n cas� cu oborocul, s� arunci nucile �n pod cu ��poiul �i s� tragi vaca pe �ur�, la f�n, n-am mai g�ndit!" Apoi drume�ul se �ntoarse acas� �i petrecu l�ng� ai s�i, pe cari-i socoti mai cu duh dec�t pe cei ce v�zuse �n c�l�toria sa. �-am �nc�lecat pe-o �a, �-am spus povestea a�a. �-am �nc�lecat pe-o roat�, �-am spus-o toat�. �-am �nc�lecat pe-o c�p�un�, �i v-am spus, oameni buni, o mare minciun�!! ![]() ![]() ![]() ![]() a fost si inainte exista si acum |
||
tusi_Oli Postat pe 18 Septembrie 2010 22:12 |
||
nellyyyy.....sssst...ca o deranjam....conspecteaza de pe gogu.... ![]() ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 18 Septembrie 2010 22:13 |
||
stai asa ca acum baga explicatia ![]() |
||
nelly05 Postat pe 18 Septembrie 2010 22:15 |
||
buna seara tuth, nelly si care mai sunteti prin zona![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 18 Septembrie 2010 22:16 |
||
tusi....tu esti aleha, ai???? ![]() ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 18 Septembrie 2010 22:17 |
||
nop, e cezar ![]() |
||
nelly05 Postat pe 18 Septembrie 2010 22:18 |
||
De la: tusi_Oli, la data 2010-09-18 22:08:44A fost odat�, c�nd a fost, c�, dac� n-ar fi fost, nu s-ar povesti. bv Tusi,cel mai bun raspuns. ![]() ![]() ![]() |
||
vuvuzela Postat pe 18 Septembrie 2010 22:23 |
||
si bineinteles, vuvu, erai prea "desteapta" ca sa spui asta fara sa dai un copy/ paste cat china! ![]() ![]() |
||
Thor_again Postat pe 18 Septembrie 2010 22:26 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-09-18 22:08:54vuvu....tu de "sensul figurat" si de "figuri de stil" ai auzit???? daca nu, ia intreba-l pe nenea gogu...ca el stie bine-bine..... Tuth, sigur ca am auzit.mai nou la moda este "parodia"..apropo cine e nea Gogu?tovarasu?ca sa nu supar pe cineva. |
||
vuvuzela Postat pe 18 Septembrie 2010 22:28 |
||
![]() |
||
nelly05 Postat pe 18 Septembrie 2010 22:28 |
||
vuvu...pe bune...trebuia sa citezi toata postarea?era de ajuns sa spui numele postantului.....doamneeee..... | ||
tutankhamon Postat pe 18 Septembrie 2010 22:29 |
||
na thorele ca furam pe=o vorba.... ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 18 Septembrie 2010 22:30 |
||
vuvu...pe bune.....stai toata ziua pe bietul om, de abia mai rasufla si nu stii cine e??? ![]() ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 18 Septembrie 2010 22:31 |
||
lasa, bre, vorba si explica-i vuvulenei cine-i nen-tu Gogu, sa nu care cumva sa-l supere ![]() |
||
Thor_again Postat pe 18 Septembrie 2010 22:32 |
||
thorule...ie-te ca nu vreau....na....! ![]() ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 18 Septembrie 2010 22:33 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-09-18 22:26:58si bineinteles, vuvu, erai prea "desteapta" ca sa spui asta fara sa dai un copy/ paste cat china! |
||
vuvuzela Postat pe 18 Septembrie 2010 22:35 |
||
bre, vuvu... ce dreaq are sula cu prefectura, bre? ![]() eu ziceam de postarea ta retarda, mama ma-sii de treaba... pe tusi de ce-o bagasi in discutie? Chiar de fiecare data trebuie sa dai impresia ca frizezi oligofrenia? Iti place chiar asa de mult? ![]() |
||
Thor_again Postat pe 18 Septembrie 2010 22:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Totul despre Leu. | 1 | De la: AdelinaIK 4 Ianuarie 2010 02:14 |
relatii esuate-la varsta noastra ne mai permitem..? | 0 | De la: 12 Martie 2010 14:59 |
Ce parere aveti despre barbati? | 399 | De la: garbo174243 14 Mai 2011 16:11 |
|
||
un mic sfat... | 8 | De la: quasaria 14 Februarie 2011 19:39 |
Ce parere aveti cu demostratiile...Oare daca va cadea guvernul? Oare ce hot va urca la conducere? | 75 | De la: ingerasulluptator 19 Ianuarie 2012 13:47 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9