unii se nasc cu bagaj de cunostinte care le are in creier,,fara sa fii primit o educatie...Unii devin inteligenti si pot primi cunostinte prin educatie....Dar cunostintele pozitive se pot primi prin credinta,rugsaciune...fapte bune..Pt ca asta vrea Dumnezeu de la noi,,sa ne iubim unii pe altii si sa traim in pace...Sa stim atunci cand sa ne folosim bunatatea,,nu sa te lasi folosit apoi sa te schimbi la 90 de grade pt ca ai lasat sa fii folosit....Sa stii sa fii bun dar si sa stii ce vrei si sa iti impui punctul de vedere sa fii respectat,,pt ca fiecare om are si parti bune si parti rele,,adevarul ca unii au mai putine parti rele...pt ca nu au patimi,, | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Septembrie 2010 10:36 |
||
---|---|---|
De la: fleurdelis, la data 2010-09-19 10:33:04nooo si bagajuu tau unde ee??bagajul meu este in creier....eu am fost de mica cu bun simt si am fost recunoscatoare si cu o inima buna....Fata de altii,,,care sunt mincinosdi si nu vor sa imi accepte calitatile pt ca sunt invidiosi |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Septembrie 2010 10:38 |
||
Pt ca asta vrea Dumnezeu de la noi,,sa ne iubim unii pe altii si sa traim in pace...Sa stim atunci cand sa ne folosim bunatatea,,nu sa te lasi folosit apoi sa te schimbi la 90 de grade pt ca ai lasat sa fii folosit....Sa stii sa fii bun dar si sa stii ce vrei si sa iti impui punctul de vedere sa fii respectat,,pt ca fiecare om are si parti bune si parti rele,,adevarul ca unii au mai putine parti rele...pt ca nu au patimi,, |
||
|
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Septembrie 2010 10:40 |
||
Cred ca doar atat pot si eu sa comentez ....''doamne mare iti este gradina ta si multi au sarit gardul'' , , | ||
garbo072499 Postat pe 19 Septembrie 2010 11:16 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-09-17 00:40:07De la: samburica, la data 2010-09-17 00:20:18De la: alex2007, la data 2010-09-17 00:16:51Multi de oe aici sunt monuente ale prostiei dar nu �si dau seama. Foarte rau,,,,,, brrrr, ano, io m-am prins demult ca tu n-ai prea citit la viata ta.............da' chiar tre' s-o "spui" la orice pas?!?!?!?!?!? ............... thor, ma mai "ajuti" o data?! |
||
samburica Postat pe 19 Septembrie 2010 16:03 |
||
simburoaie, stai linistita ca nu esti atit de importanta pentru mine si nici nu ma sperii asa usor incit sa-mi sterg pozele din cauza ta. Pur si simplu nu e treaba ta de ce un utilizator isi sterge poze sau isi adaoga altele. Dar tu cum nu te poti abtine pine nu te bagi ca simburele in .....nu te poti abtine si gata!. E OK, continua! |
||
Ciresica Postat pe 20 Septembrie 2010 06:37 |
||
De la: blondy_made_to_love, la data 2010-09-16 10:12:04eu cred ca acest topic s-a nascut din prostie nu credeti? |
||
garbo001084 Postat pe 20 Septembrie 2010 12:15 |
||
ciresico..........tu nu esti OK deloc, dar continua...................greu de oprit genul tau! |
||
samburica Postat pe 20 Septembrie 2010 12:16 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-09-18 23:47:29De la: vuvuzela, la data 2010-09-18 23:20:08De la: tutankhamon, la data 2010-09-18 23:05:26las' ca nici cu tine nu mi-e rusine, vuvuzeao....ca si tu te ineci, mai bagi o balba, mai niste semne de punctuatie in plus...si, pana la sfarsitul postarii, uiti ideea principala, si lasi postarea ca-n gara...seaca si fara continut....doar o insiruire de vocabule......a dreaq e pielea pe tine, te dai pretioasa la folosit cuvinte, dar daca te scutura cineva, cad numai vocalele.... mai fata draga,nu fii trista fiindca e pacat....ce treaba am eu cu textul copiat,nu trebuie sa te justifici.orice om e supus greselii,altfel ar fii inger. |
||
vuvuzela Postat pe 21 Septembrie 2010 23:52 |
||
EU - genul feminin ALTII/ALTELE - genul neutru. |
||
Ciresica Postat pe 24 Septembrie 2010 22:06 |
||
Toata lumea este proasta cu o singura exceptie Xena Cred ca ar trebui sa-ti schimbi user name in maica TERESA. Citeva corectii madame ;nici o fiinta de pe aceasta planeta nu s-a nascut cu cunostinte dobindite genetic,pina in prezet nici un nou nascut nu a strigat la venire formula ec. de gr. 2, nu devi inteligent prin educatie.,in cel mai bun caz -destept,inteligenta este inscrisa in ADN, Antoimul cuvintului bun este rau ,Daca vrei sa folosesti geometria la schimbarea din sinonim in antonim se spune s-a schimbat la 180 de grade si nu la 90 asta este unghi drept CIAO |
||
neutrino Postat pe 27 Septembrie 2010 00:03 |
||
De la: Ciresica, la data 2010-09-24 22:06:33EU - genul feminin GENUL NEUTRU NU EXISTA |
||
KNIGHT_31 Postat pe 27 Septembrie 2010 00:32 |
||
Parerea mea este ca, fiecare om are in cerebel ceva ,prostie,, care daca o alimentezi, genereaza mai multa prostie,ar trebui sa comentam fiecare ce crede fara a ,,ne jigni,, unii pe altii.Cum am patit , eu cu musca ,,adynel,,Eu ma consider mai putin proasta de aceea nu trag cu el la plug,,,Va mai spun o vb,romaneasca,, daca, ar durea ,,,prostia,, a ti vedea multa lume ,tavalindu-se pe jos de durere. Fiecare om este cum l a lasat Dumnezeu, si nu trebuie ,alimentata ,prostia,,pt, ca ,,prostia ,,genereaza,,prostie,, de aceea sunte, oamemenii diferiti de ,animale, sa gandim si sa nu facem ,multe, prostii, | ||
Jojolin Postat pe 1 Octombrie 2010 22:33 |
||
De la: Jojolin, la data 2010-10-01 22:33:59 Parerea mea este ca, fiecare om are in cerebel ceva ,prostie,, care daca o alimentezi, genereaza mai multa prostie,ar trebui sa comentam fiecare ce crede fara a ,,ne jigni,, unii pe altii.Cum am patit , eu cu musca ,,adynel,,Eu ma consider mai putin proasta de aceea nu trag cu el la plug,,,Va mai spun o vb,romaneasca,, daca, ar durea ,,,prostia,, a ti vedea multa lume ,tavalindu-se pe jos de durere. Fiecare om este cum l a lasat Dumnezeu, si nu trebuie ,alimentata ,prostia,,pt, ca ,,prostia ,,genereaza,,prostie,, de aceea suntem, oamenii diferiti de ,animale, sa gandim si sa nu facem ,multe, prostii,Scuze pt, greseli, |
||
Jojolin Postat pe 1 Octombrie 2010 22:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
portretul barbatului roman | 601 | De la: Axl_22 22 Iunie 2011 16:38 |
ela | 134 | De la: tutankhamon 8 Octombrie 2009 12:46 |
PREVIZIUNILE ANULUI 2012 | 43 | De la: mariachim 30 Ianuarie 2012 06:16 |
|
||
please help! | 1 | De la: lavyniuk 31 Martie 2010 17:00 |
dragoste imposibila.. | 11 | De la: camelia73 12 Iulie 2009 15:31 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară