Cum e cu pauza in relatie?????

De la: memo, la data 2010-09-08 03:48:19Da cine va spus ca iubirea ramine egzact asa cum era in primii ani ? HEI TREZITIVA osa vina o zi care o sa simtiti ca sinteti prieteni si kiar mai mult .ca si frati .

well...poate ca da...dar prietenia dintre doi parteneri nu presupune neaparat o relatie. eu nu cred ca prietenia, respectul reciproc, atasamentul sunt suficiente pentru asigurarea fericirii intr-un cuplu.
prin urmare de ce sa continui o relatie cu cineva de care nu mai esti indragostit?! ai incercat vreodata asa ceva? stii cat de frustrant este?
garbo051540
Postat pe 8 Septembrie 2010 12:31
De la: garbo051540, la data 2010-09-08 12:31:06
De la: memo, la data 2010-09-08 03:48:19Da cine va spus ca iubirea ramine egzact asa cum era in primii ani ? HEI TREZITIVA osa vina o zi care o sa simtiti ca sinteti prieteni si kiar mai mult .ca si frati .

well...poate ca da...dar prietenia dintre doi parteneri nu presupune neaparat o relatie. eu nu cred ca prietenia, respectul reciproc, atasamentul sunt suficiente pentru asigurarea fericirii intr-un cuplu.
prin urmare de ce sa continui o relatie cu cineva de care nu mai esti indragostit?! ai incercat vreodata asa ceva? stii cat de frustrant este?

dragele mele,
daca o dati pe prietenie a-ti pierdut relatia.
s-a dus iubirea...,
daca ramineti intr-o relatie doar de dragul prieteniei si atit,
atunci va lasati loc vulnerabilitatii
si o sa va indragostiti de altcineva...

daca in relatia aia a intervenit doar prietenia , atunci ramineti frumos prieteni si vedetiva fiecare de drumul vostru.

PAUZA = DESPARTIRE
vivacedonna
Postat pe 8 Septembrie 2010 15:33
c�t e�ti plecat nu are pauz� ?..........poate are pe altcineva.... poate se plictise�te....poate ar fi cazul s� face�i un copil ..... poate ar trebui s� sta�i mai mult �mpreun�....cel mai bine ar fi s� ave�i o discu�ie bazat� pe sinceritate ..comunica�i.... f�r� ascunzi�uri..... �i f�r� teama de a-l jigni pe cel�lalt....spune�i-v� orice ...chiar dac� doare ....ce v� place ....ce nu v� place ...ce ave�i �n comun...ce vre�i unul de la altul....ce a�tepta�i de la via��.....totul f�r� influien�e din partea nim�nui....�i apoi lua�i o decizie
garbo166250
Postat pe 9 Septembrie 2010 16:03
De la: garbo166250, la data 2010-09-09 16:03:51 c�t e�ti plecat nu are pauz� ?..........poate are pe altcineva.... poate se plictise�te....poate ar fi cazul s� face�i un copil ..... poate ar trebui s� sta�i mai mult �mpreun�....cel mai bine ar fi s� ave�i o discu�ie bazat� pe sinceritate ..comunica�i.... f�r� ascunzi�uri..... �i f�r� teama de a-l jigni pe cel�lalt....spune�i-v� orice ...chiar dac� doare ....ce v� place ....ce nu v� place ...ce ave�i �n comun...ce vre�i unul de la altul....ce a�tepta�i de la via��.....totul f�r� influien�e din partea nim�nui....�i apoi lua�i o decizie

orice fara copii. iti dai seama ca este cel mai nepotrivit moment pentru a avea un bebe, cand ea nici macar nu mai stie ce simte pentru el? un copil ar complica mai tare situatia, i-ar obliga practic sa ramana impreuna de dragul lui si nu din iubire si asta nu ar avea urmari prea placute...
garbo051540
Postat pe 10 Septembrie 2010 01:26
De la: Alins80, la data 2010-09-02 11:26:19Buna. Sunt intr-o relatie de 9 ani. Acum s-a ivit o problema,in privinta mea majora. Prietena a cerut sa facem o perioada de pauza,pe motivul ca nu mai simte la fel,nu mai e iubirea de la inceput,nu mai simte acei fiori si fluturi in stomac. Acum e incerta,ar vrea sa se lamureasca daca are nevoie de mine in viata ei. In privinta sentimentelor suntem amandoi de acord ca in orice relatie de durata intervine obisnuinta,baza constructiva devine increderea,respectul reciproc,atasamentul,fidelitatea. Ea in general e incerta in legatura cu tot ce o inconjoara. Eu de cativa ani lucrez in strainatate,vin acasa desul de des,la o luna,maxim o luna jumatate,o saptamana,4 zile,cand cum pot,si atunci fac tot posibilul sa imi petrec fiecare minut cu ea. Am plecat in ideea comuna de a face un ban sa ne luam o casuta. Acum cand suntem pe ultima suta de metri pare a cadea totul. Insista pe ideea ca nu simte dorul meu,ca nu ii lipsesc asa cum vede la alte cupluri,ca nu ii dau un rost in viata.In van i-am spus ca nu ne poate fi dor cum e la altii,pentru ca suntem in rutina faptului va eu vin si plec,nu satm zi de zi unul langa celalat sa ne simtim lipsa atat de mult.Ea in principiu e un suflet melancolic,cu stari de deprimare destul de dese,si astepta ca eu sa o scot din impas.Tine la mine,ii pasa mult de mine,sufera din cauza suferintei mele,dar nu mai simte iubirea de la inceput,ba uneori pune ca nu mai e iubire,ca ba simte ca e bine, ba ca nu e bine. Si in acelasi timp stie ca si cu o alta persoana ar simti la fel,ca in fond o nemultumeste viata ei toata.Are inima intristata,un gol in suflet,o pierdere din trecut care si-a pus amprenta pe inima ei,si pe relatiile cu personele ce o inconjoara,si din pacate si pe relatia noastra.O influenteaza si familia,caci eu desi sunt un om care isi impune punctul de vedere cu persoanele din extreior,sunt moale in legatura cu ea.Intradevar,dar o fac pentru faptul de a avea liniste in casa,nu ma deranjeaza ca ea sa isis verse uneori stresul vietii pe mine. dar acum nu stiu ce sa mai fac. Am ajuns cumva la un punct de nu stiu ce si cum. Daca nu as lasa-o sa se gandeasca as fi un egoist si nu tin seama de dorinta ei,cu riscul de a o indeparta si mai mult. Acum 8 zile ne-am intanit,am discutat normal, am ras,am fost la un parc de distractii, ne-am simtit bine,sa comporta fata de mine cu toate acele mici semne de atasare si dragoste ce se regaseste la un cuplu normal. Pana acum am avut o relatie armonioasa,asa spune si ea,ca am facut tot posibilul sa o fac fericita,dar acum nu mai stie ce vrea....si nu as vrea sa o pierd...aveti sfaturi,idei?
Va multumesc.
ce nu ai inteles ,? ca ea vrea ca atunci cand tu spui ca vii acasa sa fii acasa, nu doar fizic ci ,si cu sufletul . nu duce dorul tau fizic ci sufletesc acolo lipsesti tu si de aceea si comportamentul ei este asa ,incearca sa-ti aduci aminte ce va unit in urma cu 9 ani si vei gasi raspunsul ,incearca sa readuci in viata voastra placerea cu care va intalneati atunci vei descoperi ca nu ea sa schimbat ci tu .va doresc o viata frumoasa!
skinees
Postat pe 10 Septembrie 2010 20:20

1. Cand iti ceri o pauza ...inseamna ca e INCEPUTUL SFARSITULUI.
2. Fluturasii din stomac dispar dupa 2-3 ani...asta nu inseamna ca nu-ti mai iubesti partenerul. Daca in afara de atractie fizica nu exista prietenie, admiratie, targeturi comune si respect fata de celalalt relatia se prabuseste.
garbo108723
Postat pe 12 Septembrie 2010 09:50
sincer, pt.ca sunt femei cred ca ea are o alta relatie si e jena sa o spuna, pt.ca esti un om bun, dar cam asta se intampla in 90% din cazuri cand unul e plecat in strainatate.Imi pare rau pt.tine dar pauza intr-o relatie e "ca ciorba reincalzita" nu mai are acelasi gust.....dar daca nu ai alt fel de mancare o mananci, daca nu .....
sper sa ai mai mult noroc a doua oara, pacat ca sunt femei care nu inteleg sacrificiul celor care se chinuie prin strainatate sa faca un ban
mosu_mihaela
Postat pe 12 Septembrie 2010 16:52
De la: mosu_mihaela, la data 2010-09-12 16:52:38sincer, pt.ca sunt femei cred ca ea are o alta relatie si e jena sa o spuna, pt.ca esti un om bun, dar cam asta se intampla in 90% din cazuri cand unul e plecat in strainatate.Imi pare rau pt.tine dar pauza intr-o relatie e "ca ciorba reincalzita" nu mai are acelasi gust.....dar daca nu ai alt fel de mancare o mananci, daca nu .....
sper sa ai mai mult noroc a doua oara, pacat ca sunt femei care nu inteleg sacrificiul celor care se chinuie prin strainatate sa faca un ban

e vorba ca nu poate depasi numite momente din trecut,cand se baza foarte mult pe prezenta mea fizica si afectiva...si nu am fost. nu ca nu am vrut,nu am putut. si cumva de atunci mereu am dat de acest obstacol. si cand ajungeam acas in loc sa o pot inveseli,cand vedeam tristetea si durerea in ochii ei,ma intrista foarte mult.si pe langa,din pacate e influentabila,si a fost si influentata foarte mult.ramane de vazut,eu cedez greu,si poate in mine asteapta o schimbare.altul nu e.e sentimentul de dezamagire si de lipsa mea in momentele de cumpana,nu altul cauta ci alinare sufleteasca.
Alins80
Postat pe 13 Septembrie 2010 00:38
De la: garbo166250, la data 2010-09-09 16:03:51 c�t e�ti plecat nu are pauz� ?..........poate are pe altcineva.... poate se plictise�te....poate ar fi cazul s� face�i un copil ..... poate ar trebui s� sta�i mai mult �mpreun�....cel mai bine ar fi s� ave�i o discu�ie bazat� pe sinceritate ..comunica�i.... f�r� ascunzi�uri..... �i f�r� teama de a-l jigni pe cel�lalt....spune�i-v� orice ...chiar dac� doare ....ce v� place ....ce nu v� place ...ce ave�i �n comun...ce vre�i unul de la altul....ce a�tepta�i de la via��.....totul f�r� influien�e din partea nim�nui....�i apoi lua�i o decizie

Corect , ceri o pauza cind stai unul linga altul tot timpul nu cind te vezi de 2-3 ori pe an , hai sa fim seriosi ! Toate femeile au depresii , unele mai mari altele mai mici , daca in schema ar mai fi si un copil cum ati mai lua pauza sau de ce ce ati mai invoca !
angin
Postat pe 14 Septembrie 2010 16:46
nu vrei pauza cand ai o relatie decat daca relatia nu este ce ti-ai dorit si-ti doresti....daca ai nevoie de el si el este absent pt ca e plecat il intelegi dar exista alte moduri azi in care iti poate fi alaturi...e adevarat viata e grea dar pt iubire nimic nu-ti poate sta in cale...uneori un tel poate inlocui prezenta dar daca nici prezenta ,nici tel si trebuie sa plangi sau sa razi singura atunci ce nevoie mai ai de acea relatie....cred ca s-a destramat relatia voastra ...pauza e un inceput al sfarsitului....rar se intampla ca pauza sa te faca sa vrei sa te intorci.
luysa
Postat pe 14 Septembrie 2010 18:17
Pauza in relatie poate reincalzi ciorba, mai ales cand ciorba noua nu are ingredientele necesare. N-o lasa sa se intoarca la durerea din trecut, spune-i ca e frumoasa cand se imbufneaza, da-i parul de pe frunte ca sa-i vezi ochii si tine-o in brate, soptind langa ureche tot ce-ti trece prin minte - evident, ceva ce va uneste. Cand nu sunteti impreuna, spune-i despre tine, ce faci, ce te-a suparat, ce-ai vazut frumos si stii ca ii face placere si ei, fii un fel de jurnal in care sa te gaseasca tot timpul, cu toate sentimentele tale . Cu alte cuvinte, abate-i atentia de la trecut, ofera-i prezentul cu tine in rol principal, cere-i parerea asupra unor dileme, chiar minore, fa-o sa se stie importanta in viata ta. Sper sa descoperiti care e puterea legaturii dintre voi, va doresc sa va fie bine !
maria_zada
Postat pe 15 Septembrie 2010 10:22
Eu nu-s de acord cu pauza intr-o relatie.daca se apeleaza la asa ceva inseamna k ceva nu functioneaza si cineva nu se simte in largul sau in acea relatie.trebuie sa ai mult curaj sa iei o pauza,apoi sa te intorci la acea persoana fara sa-ti pese ce a faqt in tot timpul in care ati fost departe unul de altul.atunci cand vezi ca ceva nu mai e ok intre voi trebuie discutat si clarificat,iar dak asta nu se poate e cazul sa spui adio.lucrurile nu s evor rezolva in timp decat atunci cand stii sigur ce-ti doresti,de fapt stiti sigur ce va doriti.
andyna
Postat pe 15 Septembrie 2010 10:39
De la: luysa, la data 2010-09-14 18:17:32nu vrei pauza cand ai o relatie decat daca relatia nu este ce ti-ai dorit si-ti doresti....daca ai nevoie de el si el este absent pt ca e plecat il intelegi dar exista alte moduri azi in care iti poate fi alaturi...e adevarat viata e grea dar pt iubire nimic nu-ti poate sta in cale...uneori un tel poate inlocui prezenta dar daca nici prezenta ,nici tel si trebuie sa plangi sau sa razi singura atunci ce nevoie mai ai de acea relatie....cred ca s-a destramat relatia voastra ...pauza e un inceput al sfarsitului....rar se intampla ca pauza sa te faca sa vrei sa te intorci.

da,adevarat...doar ca era tel si altele...dar a renuntat la tel,pe motiv ca cheltuim aiurea,a ramas internetul.dar la un moment dat a rabufnit,ca nu o caut pe tel,ca nu mai am eu interes,ca de fapt anturajul vede ca uneori se poarta urat,isi varsa nervii pe mine,si asta nu mai e iubire,nici dragoste. e fire cu nivel ridicat al nevrozitatii,se aprinde repede,si cam varsa pe mine.nu ma deranja pe mine acest aspect,o lasam sa se descarce,dar un memebru al familiei a influentat-o mult,mereu spunandu-i ca asta nu e dragoste,ca nu de asta are ea nevoie. si acum pe langa faptul ca nu a trecut peste dezamagirea faptului ca nu am fost langa ea in trecut,nu crede ca se va schimba pe viitor,si mereu repeta ce aude de la anturaj...ca nu asa s-ar purta daca ar simti altceva...dar se poarta la fel si cu membrii familiei...si cuvantul meu e putin fata de influenta lor asupra ei....
Alins80
Postat pe 15 Septembrie 2010 12:18
De la: Alins80, la data 2010-09-15 12:18:52
De la: luysa, la data 2010-09-14 18:17:32nu vrei pauza cand ai o relatie decat daca relatia nu este ce ti-ai dorit si-ti doresti....daca ai nevoie de el si el este absent pt ca e plecat il intelegi dar exista alte moduri azi in care iti poate fi alaturi...e adevarat viata e grea dar pt iubire nimic nu-ti poate sta in cale...uneori un tel poate inlocui prezenta dar daca nici prezenta ,nici tel si trebuie sa plangi sau sa razi singura atunci ce nevoie mai ai de acea relatie....cred ca s-a destramat relatia voastra ...pauza e un inceput al sfarsitului....rar se intampla ca pauza sa te faca sa vrei sa te intorci.

da,adevarat...doar ca era tel si altele...dar a renuntat la tel,pe motiv ca cheltuim aiurea,a ramas internetul.dar la un moment dat a rabufnit,ca nu o caut pe tel,ca nu mai am eu interes,ca de fapt anturajul vede ca uneori se poarta urat,isi varsa nervii pe mine,si asta nu mai e iubire,nici dragoste. e fire cu nivel ridicat al nevrozitatii,se aprinde repede,si cam varsa pe mine.nu ma deranja pe mine acest aspect,o lasam sa se descarce,dar un memebru al familiei a influentat-o mult,mereu spunandu-i ca asta nu e dragoste,ca nu de asta are ea nevoie. si acum pe langa faptul ca nu a trecut peste dezamagirea faptului ca nu am fost langa ea in trecut,nu crede ca se va schimba pe viitor,si mereu repeta ce aude de la anturaj...ca nu asa s-ar purta daca ar simti altceva...dar se poarta la fel si cu membrii familiei...si cuvantul meu e putin fata de influenta lor asupra ei....

internetul iti ofera astazi mai mult decat telefonul si pe bani putini...cand iubesti nu ai nervi asa din senin...dragostea uneori trece peste multe defecte sau nemultumiri....ori are pe altcineva ,ori e f bolnava si are nevoie de ajutor...sau nu are personalitate....
luysa
Postat pe 15 Septembrie 2010 19:48
uite nimeni nu merita in ziua de azi o dragoste adevarata pt k innschimb n primesti dekt amagiri..sincer..nust mai bn eram niste robotu insentimentali sau toti la fel de nepasatori poate k asa ne intelegeam mai bn si n mai sufeream atat....eu un ami-as face o clona baiat:))
garbo089305
Postat pe 15 Septembrie 2010 19:49
Daca ai sti ce minuni poate face o pauza de relatie, ai lua pauza chiar incepand de acum, la initiativa ta!
Efectul va fi benefic oricare ar fi el: ori ea ar intelege ca nu vrea sa te piarda, caz in care veti ramane impreuna fericiti, ori cuplul vostru isi va arata fragilitatea, caz in care relatia se va intrerupe. Ce aveti voi acolo e o apa calduta in care va balaciti fara convingere.
Deesse
Postat pe 16 Septembrie 2010 16:24
pauza in relatie este inceputul despartirii......toate au un inceput nu?:)
florinradu80
Postat pe 21 Septembrie 2010 12:23
logic dom'le
eladaela
Postat pe 21 Septembrie 2010 12:44
Pauza? Eu cred ca trebuie rupta pisica in doua. Cand nu se mai poate, e bine sa nu ne autoiluzionam. Boala lunga, moarte sigura!!
m_ada
Postat pe 24 Septembrie 2010 14:34
O pauza in relatie de cele mai multe ori inseamna sfarsitul . Acest sfarsit poate fi cerut dupa pauza nu de cel ce a solicitat-o ci de cele mai multe ori celalalt realizeaza ruptura.
cornelia_leia
Postat pe 24 Septembrie 2010 15:25
De la: cornelia_leia, la data 2010-09-24 15:25:24O pauza in relatie de cele mai multe ori inseamna sfarsitul . Acest sfarsit poate fi cerut dupa pauza nu de cel ce a solicitat-o ci de cele mai multe ori celalalt realizeaza ruptura.

Si.. atunci ce rost mai are sa prelungim agonia?
Ce a murit, mort ramane!
m_ada
Postat pe 24 Septembrie 2010 16:13
De la: garbo108723, la data 2010-09-12 09:50:33

1. Cand iti ceri o pauza ...inseamna ca e INCEPUTUL SFARSITULUI.
2. Fluturasii din stomac dispar dupa 2-3 ani...asta nu inseamna ca nu-ti mai iubesti partenerul. Daca in afara de atractie fizica nu exista prietenie, admiratie, targeturi comune si respect fata de celalalt relatia se prabuseste.

gresesti.
depinde de fiecare persoana in parte, draga mea.
si cel mai mult de persoana de linga tine,
de partenerul tau.
inca am fluturasi...si acum dupa 13 ani...
trebuie sa sti sa intretii relatia, nu sa o pierzi...

se pare ca multe dintre femei nu stiu...
vivacedonna
Postat pe 24 Septembrie 2010 17:24
De la: luysa, la data 2010-09-15 19:48:52

internetul iti ofera astazi mai mult decat telefonul si pe bani putini...cand iubesti nu ai nervi asa din senin...dragostea uneori trece peste multe defecte sau nemultumiri....ori are pe altcineva ,ori e f bolnava si are nevoie de ajutor...sau nu are personalitate....

personalitate are, asta e sigur...
altfel nu cerea pauza...

draga Alin,
afla daca intr-adevar te mai iubeste sau nu.
fa-i un test.
si atunci o sa sti daca mai merita sau nu.

bafta

vivacedonna
Postat pe 24 Septembrie 2010 17:31
De la: vivacedonna, la data 2010-09-24 17:31:39

altfel nu cerea pauza...

draga Alin,
fa-i un test.

bafta

da...multumesc...asta nici nu ar fi o idee rea...numai ca nu imi vine in minte cum sa fac asta...sugestie?
Alins80
Postat pe 25 Septembrie 2010 16:23
De la: Alins80, la data 2010-09-25 16:23:05
De la: vivacedonna, la data 2010-09-24 17:31:39

altfel nu cerea pauza...

draga Alin,
fa-i un test.

bafta

da...multumesc...asta nici nu ar fi o idee rea...numai ca nu imi vine in minte cum sa fac asta...sugestie?

Si eu am trecut prin ceea ce trece acum iubita ta!!!Nu stiu cum stau la voi lucrurile, dar consider ca daca are nevoie de pauza ofer-o....Altfel si-o va lua singura si o va face definitiv!!!Poate e intr-un moment de incertitudine,poate intr-adevar vrea sa fie mai bine dar nu stie cum si vrea sa se gandeasca singura la solutii,Daca intr-adevar ea te iubeste, se va intoarce, asta crek e cel mai bun test.In plus n-o lua ca pe cearta, spune-i ca o intelegi, ca accepti ideea, desi probabil tie iti e greu...dar ea se va simti inteleasa si iubita in acelasi timp!!
mallix
Postat pe 25 Septembrie 2010 16:41
cred ca are pe altcineva, sau ai plictisito! discuta cu ea
narcysa
Postat pe 25 Septembrie 2010 18:51
O pauza in relatie poate sa iti aduca surprize si sa constati ca partile bune sunt mai multe decat cele rele daca esti singur(a)
cornelia_leia
Postat pe 26 Septembrie 2010 18:44
danyella04
Postat pe 26 Septembrie 2010 20:03

draga mea,
da, iubirea se schimba, dar daca vrei sa-l iubesti in continuare si nu doar sa-ti ramina senzatia de prietenie, atasament, etc; trebuie sa gasesti in el ceva frumos de fiecare data cind te simti pierduta. dar asta inseamna ca trebuie sa ai foarte multa vointa si sa-l vrei linga tine, nu sa te pierzi si sa ceri pauze. pauzele distrug
vivacedonna
Postat pe 19 Decembrie 2011 16:17
De la: angin, la data 2010-09-14 16:46:21

Corect , ceri o pauza cind stai unul linga altul tot timpul nu cind te vezi de 2-3 ori pe an , hai sa fim seriosi ! Toate femeile au depresii , unele mai mari altele mai mici , daca in schema ar mai fi si un copil cum ati mai lua pauza sau de ce ce ati mai invoca !

ce zodie este partenera ta? sapa un pic prin horoscop si descoper-o.
vorbeste cu ea si fa-o sa inteleaga ca si ea trebuie sa aiba vointa sa treca peste pierderi si alte suferinte sufletesti. pt ca ea daca nu are vointa e pierduta iar tu poti sa faci tot ce vrei si nu o sa o aduci la liman.
deci fa-o in primul rind sa se inteleaga pe ea, daca trebuie du-o la psiholog sau fi tu psihologul ei.
in primul rind trebuie sa accepte pierderile respective, atita timp cit ea nu accepta nu se ridica nici la nivelul de plutire macar.
vivacedonna
Postat pe 19 Decembrie 2011 16:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Discutii diverse despre, nemultumirile voastre sufletesti. 87 De la: eu_geminy 20 Octombrie 2010 00:17
Doar un sfat amical 35 De la: flory2006 12 Octombrie 2014 14:48
2 luni de relatie si azi iubita mea vrea 3 zile pauza pur si simplu 43 De la: garbo_407059 23 Noiembrie 2014 13:34
de ce nu pot sa il parasesc odata?De ce nu pot sa uit raul facut? 81 De la: garbo253810 10 Decembrie 2011 14:09
TUTUNUL... CUM SA RENUNTAM ??? 49 De la: jognysc 20 Mai 2010 15:34
Setari Cookie-uri