La figurat vorbind , pauza intr-o relatie este " moarte latenta dar sigura in timp " . Cel mai mare risc pe care ti-l vei asuma este cel de a o pierde . Daca o iubesti , vei avea rabdare sa depaseasca aceasta stare , care , sint convinsa ca este doar una temporara . Poate fi pur si simplu o ratacire sau un moment dificil de presiune psihica , cu atat mai mult daca este o fire sensibila sau melancolica . In astfel de clipe, are intr-adevar nevoie de atentie , de sprijin , de tine . Descopera motivele reale pentru care se manifesta diferit , indiferent care sint ele . " Zidurile " intr-o relatie se ridica din lipsa de dialog si primul semnal este exact aceasta confuzie cu care te confrunti . Nu departarea , distanta ucide o iubire , nesiguranta sau indoiala si propriile ganduri sumbre ii frang aripile , iar o pauza - este extrem de periculoasa , parerea mea ... Firea femeii este foarte complexa , dar te asigur ca merita efortul sa o descifrezi , sa o intelegi . |
||
AngeloBluLdy Postat pe 21 Decembrie 2011 19:13 |
||
---|---|---|
O pauza intr-o relatie ..e binevenita! Poti astfel sa clarifici adevaratele sentimente.. Dar si mai binevenita e o ruptura totala..daca "scartaie"deja..v-a "scartai"si dupa o reluare a relatiei! Deci:o pauza intr-o relatie=o ruptura definitiva! Parerea mea.. |
||
elisabeta_boia Postat pe 5 Ianuarie 2012 10:19 |
||
In situatiile de genul acesta conteaza foarte mult atitudinea... Daca ti-a cerut o pauza, ofera-i o pauza fara prea multe intrebari... Dupa aceasta pauza, cere-i sa fie sincera si sa iti spuna daca e vorba de o alta persoana. Cu cat incerci mai mult sa tii o persoana langa tine atunci cand isi doreste sa plece cu atat va fugi mai repede. Si inca un lucru: nu implora, pastreaza-ti demnitatea! ;) ajuta, trust me | ||
|
||
al_ma Postat pe 17 Februarie 2012 10:45 |
||
eu n-am inteles o treaba...voi sunteti impreuna de 9 ani, da?si acum 5 ani ea a avut o deceptie si tu nu ai fost alaturi de ea????ce fel de deceptie, daca poti spune normal | ||
lejer Postat pe 30 Martie 2012 21:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
alte opinii | 23 | De la: Jojolin 21 August 2010 22:54 |
Menage a trois | 5 | De la: anaROBERT 19 Decembrie 2010 23:14 |
Fetele bune nu au noroc | 37 | De la: garbo253072 6 Decembrie 2011 14:24 |
|
||
ce se intampla cu mine? ce pot sa fac? | 17 | De la: moniq_ 29 Iunie 2010 22:20 |
foarte tristaa.... | 53 | De la: Jojolin 29 August 2011 21:29 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice