La figurat vorbind , pauza intr-o relatie este " moarte latenta dar sigura in timp " . Cel mai mare risc pe care ti-l vei asuma este cel de a o pierde . Daca o iubesti , vei avea rabdare sa depaseasca aceasta stare , care , sint convinsa ca este doar una temporara . Poate fi pur si simplu o ratacire sau un moment dificil de presiune psihica , cu atat mai mult daca este o fire sensibila sau melancolica . In astfel de clipe, are intr-adevar nevoie de atentie , de sprijin , de tine . Descopera motivele reale pentru care se manifesta diferit , indiferent care sint ele . " Zidurile " intr-o relatie se ridica din lipsa de dialog si primul semnal este exact aceasta confuzie cu care te confrunti . Nu departarea , distanta ucide o iubire , nesiguranta sau indoiala si propriile ganduri sumbre ii frang aripile , iar o pauza - este extrem de periculoasa , parerea mea ... Firea femeii este foarte complexa , dar te asigur ca merita efortul sa o descifrezi , sa o intelegi . |
||
AngeloBluLdy Postat pe 21 Decembrie 2011 19:13 |
||
---|---|---|
O pauza intr-o relatie ..e binevenita! ![]() ![]() Dar si mai binevenita e o ruptura totala..daca "scartaie"deja..v-a "scartai"si dupa o reluare a relatiei! ![]() Deci:o pauza intr-o relatie=o ruptura definitiva! ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 5 Ianuarie 2012 10:19 |
||
In situatiile de genul acesta conteaza foarte mult atitudinea... Daca ti-a cerut o pauza, ofera-i o pauza fara prea multe intrebari... Dupa aceasta pauza, cere-i sa fie sincera si sa iti spuna daca e vorba de o alta persoana. Cu cat incerci mai mult sa tii o persoana langa tine atunci cand isi doreste sa plece cu atat va fugi mai repede. Si inca un lucru: nu implora, pastreaza-ti demnitatea! ;) ajuta, trust me | ||
|
||
al_ma Postat pe 17 Februarie 2012 10:45 |
||
eu n-am inteles o treaba...voi sunteti impreuna de 9 ani, da?si acum 5 ani ea a avut o deceptie si tu nu ai fost alaturi de ea????ce fel de deceptie, daca poti spune normal | ||
lejer Postat pe 30 Martie 2012 21:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum sa fac sa slabesc din solduri? | 14 | De la: quasaria 24 Decembrie 2009 00:51 |
Casatorie religii diferite | 18 | De la: garbo_473806 11 Septembrie 2017 19:42 |
Relatia mea.... | 400 | De la: Jojolin 14 Septembrie 2010 04:38 |
|
||
Vreau ce nu pot avea, ajutor! | 13 | De la: pantera_neagra 25 Septembrie 2009 19:20 |
relatii | 12 | De la: garbo064678 29 Noiembrie 2009 09:10 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9