Am si eu o intrebare, poate cineva imi poate da un sfat....in aceasta vara mi-au aparut cateva pete albe pe piept, de marimea unui bob de mazare, poate un pic mai mari...am stat la plaja, sunt bronzata si aceste pete se observa mai mult...poate fi o ciuperca, o alergie ...?? E pt prima data cand imi apar, am stat si anul trecut la soare mult, dar nu s-a intamplat nimic...muncesc intr-un oras de pe litoralul marii Adriatice si sunt des la mare. Sunt f neplacute aceste pete...nu ma deranjeaza decat din punct de vedere estetic, dar si asta e ceva...stie cineva ce poate fi???? | ||
felicia66 Postat pe 5 Septembrie 2010 20:07 |
||
---|---|---|
din cate stiu e o infectie micotica . o colega nu a putut scapa de ele ani la rand. dispareau toamna si reapareau primavara.orice tratament ar fi facut. i-a spus cineva de un aparat cu lumina polarizata,numit bioptron. cu el a scapat. oricum, trebuie sa te duci la medic. | ||
si_totusi Postat pe 5 Septembrie 2010 20:29 |
||
Multumesc, si_totusi...voi incerca sa ma interesez pe aici de asa ceva...nu inteleg de unde m-am captusit cu asa ceva...o zi buna in continuare! | ||
|
||
felicia66 Postat pe 6 Septembrie 2010 15:45 |
||
mergi te rog la un dermatolog ca sa fii sigura ca nu este altceva | ||
garbo074997 Postat pe 6 Septembrie 2010 16:31 |
||
Altceva??? Oricum imi programez o vizita la un dermatolog...nu merg pe ghicite, nu risc...Multumesc de sfat, o seara placuta! | ||
felicia66 Postat pe 7 Septembrie 2010 18:47 |
||
Multumesc celor doua doamne ce mi-au raspuns...am fost la medic, e o boala de piele, Vitiligo ce se accentueaza vara...ma retrag de aici din Forum pt ca am vazut ce a patit o membra ce a pus o intrebare asemanatoare: au sarit cu gura pe ea de parca ar fi facut o crima, luand-o toti de sus , de parca atunci cand stau la chiachere ei e o treaba mai serioasa. Poate au alte drepturi, sunt mai vechi aici, mai EDUCATI...poate..oricum, multumesc ! | ||
felicia66 Postat pe 8 Septembrie 2010 15:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand vitamina d3 injectabil si movicol pentru copii(junior) | 2 | De la: carmenst 20 Iunie 2011 14:08 |
O NOUA SURSA DE SANATATE SI FRUMUSETE! | 43 | De la: babycryss 13 Octombrie 2010 22:04 |
De unde va luati energia? | 54 | De la: human 14 Februarie 2011 09:52 |
|
||
Oare ce poate fi? | 24 | De la: garbo158841 21 Septembrie 2010 16:07 |
RIENDOL- complement dietetica ajuta la prevenire cancerului | 2 | De la: Freya__ 1 Mai 2011 15:44 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice