asteptari intr-o relatie

Dupa niste nedumeriri existentiale comune, am facut ceva brainstorming cu niste prietene, si eu am opisat cam asa: valabil pina la adinci batrineti:

1 - sa ma sarute cind vine acasa. Pasional. Si cind vine acasa dupa ce a dus gunoiul.
2 - sa doarma cu mine in brate. Nu cu courul la mine, nu pe canapea, nu in pozitia fetus ca il doare burta. Nope. Cu mine in brate!! In fiecare noapte! Amin.
Pasiunea e una - si probabil trece - afectiunea e alta. Si cind trec manifestarile afective, trece si relatia. Cu totul.

3 - Sa contribuie la cheltuieli cit mine. Diferenta de bani e a fiecaruia si face fix ce vor muschii lui cu ea. Daca vrea sa isi cumpere un cal maro din diferenta, n-am nimic impotriva. Valabil si pt pantofii mei.

4 - no control - daca vreau sa il insel, oricum nu ma va prinde niciodata - si, daca e suficient de destept, asta e valabil si pt el. Deci nu scotocit mailuri, telefoane, buzunare. E inutil, oricum. N-am o ora de intors acasa. Daca ma intorc, e pentru ca vreau, nu pentru ca se supara el daca nu ma intorc.
Asa ca de cite ori se impacienteaza, sa isi aminteasca ca asta e o chestiune de free will.

5 - nu stiu sa gatesc mai bine ca un barbat. Nu stiu sa fac treburi casnice mai bine ca un barbat. N-am nici talente administrative. Deloc. Aragazul, masina de spalat, aspiratorul functioneaza la fel pentru amindoi - daca ii displace ideea, putem include femeia de serviciu in buget.
Daca nu, fiecare pe cont propriu.

6 - sint femeie si prefer sa ramin asa. Nu il imping inainte, nu il imping inapoi, nu il imping lateral. Poate lua decizii - bune - pentru amindoi, fine. Nu poate - o sa iau eu. Pentru mine.
Si poate gasim un al treilea care sa ia pentru noi toti.

... ar mai fi vreo 20j de pcte, astea sint cele mai relevante.
Eram curioasa sa aud si asteptarile unor dne ceva mai.... normale ca mine (evident, nu ale lui xena)....
quasaria
Postat pe 7 Septembrie 2010 19:55
"..Eram curioasa sa aud si asteptarile unor dne ceva mai.... normale ca mine (evident, nu ale lui xena)...."

ai uitat sa pui ghilimelele la..normale..
roby_cado
Postat pe 7 Septembrie 2010 19:59
imi plac asteptarile tale cam asa sunt si ale mele
ozi_fara_tine
Postat pe 7 Septembrie 2010 20:01
nu, roby: erau fara ghilimele. Stiu ca nu ma incadrez in majoritate.
quasaria
Postat pe 7 Septembrie 2010 20:02
he he..,tu si partidele mici..,care stiu ca,oricum ar fi, in preajma alegerilor cineva va avea nevoie de ele..
roby_cado
Postat pe 7 Septembrie 2010 20:19
ma rog, intre noi fie vorba eu prefer partidele mari.....
quasaria
Postat pe 7 Septembrie 2010 20:27
eh..,vrabia...
roby_cado
Postat pe 7 Septembrie 2010 20:41
nope.
cioara de pe gard.
quasaria
Postat pe 7 Septembrie 2010 20:45
ce e alea,Q?
utopii?

daca-l gasesti pe ala sa ma anuntzi....jur ca-i fac statuie!
preci
Postat pe 7 Septembrie 2010 20:49
inainte?sau dupa ce o lasi pe q fara el...
roby_cado
Postat pe 7 Septembrie 2010 20:53
da' ce?
pa mine ma cheama "roby",bre?
preci
Postat pe 7 Septembrie 2010 20:59
De la: preci, la data 2010-09-07 20:49:05ce e alea,Q?
utopii?

Thor_again
Postat pe 7 Septembrie 2010 21:01
De la: preci, la data 2010-09-07 20:49:05ce e alea,Q?
utopii?

Thor_again
Postat pe 7 Septembrie 2010 21:01
da'io stau si ma gandesc... la ce mi-ar trebui statuie?!...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 7 Septembrie 2010 21:02
preci -
da' care-i pct. ala asa...irefoutabil?
quasaria
Postat pe 7 Septembrie 2010 21:03
nu,mami...punctele e bine trasate,ca sa zic asa....
da' unde-l gasesti pe ala care sa fie capabil si de acord sa le execute pe toate intocmai,fara carteala?

iote la astia doi...
stati drepti,bre,ca va fac statuie...
da' macar doojcinci de tzenti tre' s-aveti,ca altfel nu se vad bine dataliile...
preci
Postat pe 7 Septembrie 2010 21:09
aha...:)))))))
eu_geminy
Postat pe 7 Septembrie 2010 21:21
mai dar...,statuili alea..,nu se fac post mortem bre..?
roby_cado
Postat pe 7 Septembrie 2010 21:55
nu bre roby, alea post mortem doar cind te impaiaza....
Da' cre' ca si asta ar fi o idee buna.
quasaria
Postat pe 7 Septembrie 2010 22:20
nici io nu-s normala, deci subscriu
Freya_
Postat pe 7 Septembrie 2010 22:26
hm....ce am asteptat eu dintr-o relatie???...hm....poate comunicare....dorinta aceea de a afla interiorul sufletului si al mintii.....al durerilor si bucuriilor, impartasirea dorintelor ascunse si al placerilor, al deznadejdilor si implinirilor...apropierea aceea sufleteasca ce se naste invariabil atunci cand iti deschisi sufletul si nu te ascunzi ca un melc speriat cu cornitele in cochilie...si atunci cand exista comunicare, nu mai sunt probleme legate de bani, venitul tarziu sau plimbari de unul singur...pentru ca stii ca daca sunt probleme pe aceste directii, un zambet, o privire plina de inteles si o imbratisare cand ajungi acasa schimba totul....dar comunicarea e totul....
tutankhamon
Postat pe 7 Septembrie 2010 22:44
imi place cum gandeste qusaria, cred ca si eu voi face parte din aceeasi categorie de femei cand va veni vremea
blondy_made_to_love
Postat pe 7 Septembrie 2010 22:53
care categorie,bre?
musca?
preci
Postat pe 7 Septembrie 2010 22:55
va trebui sa ai rabdare, fiindca vremea aia nu va veni in urmatorii 5000 de anii...:D
eu_geminy
Postat pe 7 Septembrie 2010 22:56
caz doara nu categoria serioasa, gen q, ca pentru aia ii mai trebuie si ceva minte, nu numa' blondeala pi cap
Thor_again
Musca tete.
Doara

Ba normalitatea ta e foarte ... normala. Si, desi nu recunosc, cred ca si barbatii, daca ar fi fost pusi sa scrie pe puncte, asa cum ai facut tu, cam ce si-ar dori de la EA, s-ar ajunge cam tot pe acolo. Deci:
1. - corect.
2. - iarasi corect. De acord! Pasiunea mai apare si dispare (in functie de zilele de datorii, boala ... destule), dar tandretea ... aia imi garanteaza ca pot imbatrani langa el.
3. - permiti o gluma? La cheltuieli sa contribuie mai mult, pentru ca mananca mai mult si uita luminile si televizorul aprinse ..
4. - asa este si pe principiul asta merg si eu (altfel ma simt sufocata), dar un telefon, sa stie omul de tine ... se poate? tot atata pretentie am si la el.
5. - perfect adevarat. Eu aveam o vorba, pe care i-am inoculat-o si baiatului meu: "nimeni nu a fost la academia de gospodine si de crescut copii", asa, ca sa ii intre in cap de pe acum ca se va casatori pentru ca vrea el, ca tine suficient la ea, nu pentru ca ii trebuie "menajera si saltea cu suflet". Dar daca, totusi, el se pricepe mai bine la un lucru si tu la altul? Se poate merge pe completare?!
6 - in primul rand femeie, femeia lui. Dar cu deciziile ... pot fi luate impreuna?
7. - sa stie ca, atunci cand il intreb ceva, vreau sa aflu de la el adevarul sau ca ii dau sansa de a spune adevarul. Cu alte cuvinte, ar trebui sa aprecieze ca eu vreau sa stiu de la el. Bineinteles, lucru valabil si pentru mine.
8. - nu cer mai mult decat pot da... mai ales emotional. Nu merg pe principiul balantei (eu am facut aia pentru tine, tu ce faci pentru mine?), dar trebuie sa afle ca, daca isi vrea binele, trebuie sa imi fie si mie bine.
Doinita201
Postat pe 7 Septembrie 2010 23:04
De la: eu_geminy, la data 2010-09-07 21:02:54da'io stau si ma gandesc... la ce mi-ar trebui statuie?!...:P

Buna seara!
Ce sa inteleg? Ca ai face toate astea, dar ca nu iti trebuie statuie?! .. sau ca nu le faci pentru ca nu iti trebuie statuie?! ... glumesc.
Doinita201
Postat pe 7 Septembrie 2010 23:08
intelege ce vrei...:))
stiu ca glumesti...:P
eu_geminy
Postat pe 7 Septembrie 2010 23:12
tuth, de astea special n-am spus nimic... cred ca nu pot fi incluse pe nici o lista.
Barbatul pe care l-am iubit eu era asa:
- misogin (extrem de misogin. Vreo 6 luni s-a chinuit sa imi demonstreze ca sint ceva mai...proasta ca el, asa, cu teste de IQ Mensa si altele.... ) La el femeie desteapta era ceva ce nu "se exista"- sau daca "se exista"trebuia sa fie aiba minim 70 de ani cu nas coroiat, calare pe maturoi.
- obisnuit sa ordone. Cind i-am zis prima data ete na, du-te si fa-ti cumparaturile singur ca eu ma duc la piscina a intrat in silentio stampa vreo 15 minute. La asta n-avea replica... o asemenea obraznicie nu mai pomenise.
- relativ dur, ca si comportament: ii saream in brate cind venea acasa si i-a luat mult sa inteleaga ca daca vroiam sa ma pupe nu insemna ca are omul si alte obligatii imediate si care nu asteapta aminare.
Si totusi, comunicarea aia fantastica, de care spui, a existat din prima clipa. Stiam exact ce simte, ce gindeste, chiar si cind se straduia din rasputeri sa demonstreze opusul.
Asta nu inseamna ca demonstratiile respective ale "opusului" nu m-au surprins, de-a lungul timpului....
quasaria
Postat pe 7 Septembrie 2010 23:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Prietena la 15 ani? 24 De la: garbo789 24 Noiembrie 2014 22:10
si barbatii atentioneaza...... 23 De la: ratuscaceaurata 9 Noiembrie 2011 00:58
femeia ideala exista??!! 243 De la: ameno 28 Iulie 2010 16:02
un sfat..va rog!! 36 De la: nelly05 18 Mai 2010 21:25
Cum intretii fericirea? 100 De la: suparatu_ 17 Decembrie 2013 09:41
Setari Cookie-uri