Legalizarea-prostitutiei-pro-sau-contra

pe bune, eu n-am inteles ce are-a face marlania conjugala cu prostitutia si cu legalizarea ei.
si cum adica vine aia cu "prostul care se bucura ca va fi impuscat"... e greu de inteles, da'ma rog.

la prostitutie oricum va apela mereu cam acelasi segment de populatie (barbati si femei), fie ea legala, fie nu. dar ma rog, dupa mintea unora, o fi contraindicat sa se desfasoare in conditii controlate cat de cat medical - cel putin pentru a reduce substantial din proliferarea bolilor venerice ori a HIV - , iar practicantele (indiferent ca sunt "de lux" dar mai ales alea mai amarate - fiindca orcum alt job e greu de presupus ca-si vor cauta sau gasi) sa fie protejate prin lege.
eu am totusi senzatia ca unele madame asa-zis "vehemente" au gasit aici locul prielnic pentru a da cu nuca in perete, varsandu-si frustrarile pe rateurile din viata personala.
:))
eu_geminy
Postat pe 7 Octombrie 2010 11:04
femeie prostitutia a existat si pe vremea raposatului conducator iubit singura diferenta este ca nu se stia singurii care stiau era cei din securitate si numai cu acordul lor si sub stricta supraveghere se practica asa ca mai las-o balta cu chestiile astea ca luam tot ce-i mai rau de la altii
si nu te supara..... femeia de la noi din tara de multe ori se complace in situatia in care se afla asa ca..........
tusi_Oli
Postat pe 7 Octombrie 2010 11:15
tusi... s-a practicat si cu acorduri si cu dezacorduri, in toate felurile... nu doar cu sarcini de serviciu...:))
eu_geminy
Postat pe 7 Octombrie 2010 11:18
ce imi place de batman46 rupe gura satului de atata moralitate cat respira
46 ce mai ti-e frica ca-ti fura painea de la gura destrabalatele daca se legalizeaza????
ameno
Postat pe 7 Octombrie 2010 11:58
painea i-a furat-o Moni............ ........ca tot prostitutie e si aia, maritatul pentru bani.., apoi , ne-a oferit si o mostra de prostitutie .....in restaurant ........ce draqqqqq
jeanette40
Postat pe 7 Octombrie 2010 12:03
Moni fata buna nu fura de la saraci
ameno
Postat pe 7 Octombrie 2010 12:07
da.aaaaaaaa am pute sa o incadram ......... la haiduci.......
jeanette40
Postat pe 7 Octombrie 2010 12:26
ameno
Postat pe 7 Octombrie 2010 12:38
voi despre care moni vorbitzi? despre moniquoasa_fashion, aia de m-a injurat?...
eu_geminy
Postat pe 7 Octombrie 2010 12:44
columbeanca.........., acu nu stim care te-a injurat , dar daca ne spuneai
jeanette40
Postat pe 7 Octombrie 2010 12:48
cine te-a injurat pai de ce taci si nu ne zici muama ce-i dadeam!!!!Unde-i c-o mananc
ameno
Postat pe 7 Octombrie 2010 12:50
Pai is baiat mare, ma descurc singur, multumesc... pe topicul ala cu implantul avea ea treaba cu mine, ca nu intelesese nimic din ce spuneam... si-a uitat proteza in dorsalul meu...imi dadea si lectii de gramatica, dar i-am servit-o ca la "Nufarul"...:))
eu_geminy
Postat pe 7 Octombrie 2010 12:55
Ameno.....unde-i dadeai?
nuti_vio
Postat pe 7 Octombrie 2010 12:56
prima data vreau sa fiu sigura ca-i femeie sa nu dau aiurea la inghinal
ameno
Postat pe 7 Octombrie 2010 13:00
E femeie......si ii plac ochii lui Ge....
nuti_vio
Postat pe 7 Octombrie 2010 13:08
asta-i tanti aia cu dexul sau????
eeee pai daca -i ea no stai sa vezi cum ii dau cu raftul din biblioteca la fund sa-i iasa gramatica pe nas... o sa-si doreasca sa aibe OO
ameno
Postat pe 7 Octombrie 2010 13:16
De la: eu_geminy, la data 2010-10-07 11:04:09pe bune, eu n-am inteles ce are-a face marlania conjugala cu prostitutia si cu legalizarea ei.
si cum adica vine aia cu "prostul care se bucura ca va fi impuscat"... e greu de inteles, da'ma rog.

la prostitutie oricum va apela mereu cam acelasi segment de populatie (barbati si femei), fie ea legala, fie nu. dar ma rog, dupa mintea unora, o fi contraindicat sa se desfasoare in conditii controlate cat de cat medical - cel putin pentru a reduce substantial din proliferarea bolilor venerice ori a HIV - , iar practicantele (indiferent ca sunt "de lux" dar mai ales alea mai amarate - fiindca orcum alt job e greu de presupus ca-si vor cauta sau gasi) sa fie protejate prin lege.
eu am totusi senzatia ca unele madame asa-zis "vehemente" au gasit aici locul prielnic pentru a da cu nuca in perete, varsandu-si frustrarile pe rateurile din viata personala.
:))[/quote

Din cate stiu eu HIV este o boala care iti iasa la analize abia dupa 6 luni dupa ce ai contactat-o, asa ca nu ai cum sa le verifici pe prostituate, in 6 luni mai pot imbolnavi legal inca cateva sute sau mii de "petrecareti". La fel e si hepatita B si C.
garbo000046
Postat pe 7 Octombrie 2010 15:49
De la: garbo000046, la data 2010-10-07 15:49:27
De la: eu_geminy, la data 2010-10-07 11:04:09pe bune, eu n-am inteles ce are-a face marlania conjugala cu prostitutia si cu legalizarea ei.

:))[/quote

Din cate stiu eu HIV este o boala care iti iasa la analize abia dupa 6 luni dupa ce ai contactat-o, asa ca nu ai cum sa le verifici pe prostituate, in 6 luni mai pot imbolnavi legal inca cateva sute sau mii de "petrecareti". La fel e si hepatita B si C.

Draguta , de prezervative nu ai auzit??? se folosesc cam de toate prostituatele , in cadru legalizat ,, fisa postului" stipuleaza folosirea lor . Ca sa testezi , trimite-ti sotul sau prietenul intr-un bordel si vezi daca a vrut vreuna de acolo sa o faca cu el fara prezervativ :-)) Prostitutia e profesie , nu distractie si hazard :-))) Putina seriozitate , ce dreaku!!! :-)))
reyya
Postat pe 7 Octombrie 2010 22:02
reyya, batman...batman...

michelle_
Postat pe 7 Octombrie 2010 22:03
da, M ..clar...unii prefera in loc sa ia kkt-ul din pe covor sa-l ascunda sub el si apoi se intreaba de ce nu miroase camera a levantica :-)))
reyya
Postat pe 7 Octombrie 2010 22:08
the truth is out there, mami...
michelle_
Postat pe 7 Octombrie 2010 22:12
46... pai dupa cum spui matalutza, boala nu poate fi prevenita nicicum...

stii ceva?... dialogul nostru e gen
- Foaie verde stalp;
- Apa curge-n beci.

invoci fel de fel de prostii scoase din capshorul - si probabil, din caminul sau din viatza matalutza, care - chipurile - ar justifica nelegalizarea prostitutiei.

si azi dimineata ai mai dat niste dume, care n-au absolut nicio legatura cu asta.

sa stii ca nimeni, nici macar prostitutia nu e de vina pentru suferintzele cumplite prin care treci.

in afara de matalutza, care , dupa cum scrii, pari ca ti le-ai cam atras.

asa ca eu nici nu ma mai obosesc sa-ti raspund. :P
PA

eu_geminy
Postat pe 7 Octombrie 2010 22:16
De ce sa platim doar noi impozite ? Sunt pro. Cei/cele ce se tem de bolile cu transmisie sexuala nu au auzit de prezervativ?
daria_
Postat pe 7 Octombrie 2010 22:29
De ce sa platim doar noi impozite ? Sunt pro. Cei/cele ce se tem de bolile cu transmisie sexuala nu au auzit de prezervativ?
daria_
Postat pe 7 Octombrie 2010 22:29
De la: garbo000046, la data 2010-10-06 11:14:58Cu cate usurinta se trateaza subiectul asta. Voua vi-ar place sa aveti surori sau fiice care se prostitueaza ??? Legalizarea prostitutiei este o jignire la adresa femeii care de cele mai multe ori se prostitueaza pentrru ca societatea nu-i ofera altceva iar gunoaiele care apeleaza la aceste femei profita de aceasta situatie. Atunci hai sa legalizam si crimele, jafurile, ca de'.. oricum ele exista de cand lumea..,.

1. Ca ne place sau nu, daca ele vor sa se prostitueze, oricum o vor face!
2. In caz de vor alege sa o faca, macar vor lua niste banuti "mai curati" ... daca ma intelegi! Adica nu "la una scurta" in cabina tiristului si la urma sa ramana si neplatita.
3. Si daca tot vor constientiza ca poseda aceasta "inclinatie", macar stii unde sa le cauti!

4. Multe, acum, se prostitueaza TOCMAI pentru ca societatea nu le ofera altceva!
5. In caz de legalizare, TOCMAI "gunoaiele" se vor gandi de doua ori inainte sa apeleze la serviciile unui bordel: din cauza banilor si a igienei. Trebuie sa le ai pe amandoua!
6. Cred ca faci o mare confuzie intre curve si prostituate. Primele au si barbat si amant si sunt cele mai "destepte", iar celelalte ... profeseaza si atat. Nu se implia emotional, nu au pretentia sa "iti sparga casa", nu te sfideaza, nu ridica ochii la neveste, isi stiu locul lor in societate si duc acasa niste banuti castigati cum nici dusmanii nostri nu ar trebui sa faca acest lucru. Dar au si ele copii si trebuie sa le duca de mancare sau, pur si simplu, "societatea nu-i ofera altceva".
7 ..... etc. - au fost scrise destul de clar si pe ton serios (adica, asa, sa priceapa toata lumea
:sml-indifferent0014) pe la p. 4-5 si sugerat sau foarte clar de multii altii de pe aici.
8. Pentru a preveni un eventual "salt la jugulara", te anunt ca nu fac parte din niciuna din cele doua categorii. Dar nici obtuza nu sunt!
adnana66
Postat pe 7 Octombrie 2010 22:33
adnano, vino sa te pup
michelle_
Postat pe 7 Octombrie 2010 22:35
Multam! .... da' daca te uiti mai in urma, mai trebuie sa pupi cateva!
adnana66
Postat pe 7 Octombrie 2010 22:37
hehehe, p-aia i-am pupat deja
michelle_
Postat pe 7 Octombrie 2010 22:38
no, pana la urma, cred ca alde 46 face parte din categoria celor care habar nu au cu ce se ocupa o astfel de lege.

probabil ca pentru ea, e mult mai valabila prostitutia care acum se practica indiferent in ce conditii.

dupa mintea ei, prostitutia la boschet, la trotuar, la autostrada, la DN, la TIR sau prin cine stie ce cotloane super-jegoase, cu practicante necontrolate, sau controlate cel mult de catre pesti, o fi mai "igienica", o fi mai "morala"... ce stiu eu.:P
eu_geminy
Postat pe 7 Octombrie 2010 22:39
Ma enervez aici ca pe unele topice nu mi-a luat postarea, iar pe altele a aparut de doua ori
daria_
Postat pe 7 Octombrie 2010 22:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oare mai exista ceva? 94 De la: maria10242 13 Februarie 2011 22:51
Adevar sau Provocare 346 De la: eu_geminy 30 Octombrie 2010 00:35
cand esti undeva la mijloc... 5 De la: garbo_1563 16 Aprilie 2012 07:56
Mai pot avea incredere in el??? 146 De la: garbo084961 25 Februarie 2011 02:04
Povestea unei tinere amante! 145 De la: yanyacharberet 3 Noiembrie 2009 20:32
Setari Cookie-uri