Legalizarea-prostitutiei-pro-sau-contra

daria, io cred ca umbla 46 cu bosgoane...:)))))))))
eu_geminy
Postat pe 7 Octombrie 2010 22:58
De la: eu_geminy, la data 2010-10-07 22:39:50no, pana la urma, cred ca alde 46 face parte din categoria celor care habar nu au cu ce se ocupa o astfel de lege.

probabil ca pentru ea, e mult mai valabila prostitutia care acum se practica indiferent in ce conditii.

dupa mintea ei, prostitutia la boschet, la trotuar, la autostrada, la DN, la TIR sau prin cine stie ce cotloane super-jegoase, cu practicante necontrolate, sau controlate cel mult de catre pesti, o fi mai "igienica", o fi mai "morala"... ce stiu eu.:P
:))

Dupa mintea mea prostitutia ar fi interzisa dragule, nicidecum legalizata asa ca nu te mai agita atata, crezi ca daca ar fi legalizata ar exista vreun control. Sistemul sanitar de la noi oricum e varza, iar daca n-ai stiut SIDA nu se poate controla, la fel hepatita, B si C pentru ca nu apare in analize decat dupa 6 luni de la infectare. Da-mi voie sa ma indoiesc de moralitatea ta atata timp cat poti fi de acord cu asa ceva.
garbo000046
Postat pe 8 Octombrie 2010 11:56
dap...daca e interzisa, dispare

cum le mai spui tu...ca un om mare, parol...
michelle_
Postat pe 8 Octombrie 2010 12:15
sa se legalizeze, primesc. da, sa se schimbe pe ici pe colo. ceva in genul:

articolul 1. nu e voie sa te duci la fete decat daca ai 3 flori in mana. florile sa fie in ghiveci

articolul 2. pe usa sa scrie negru pe alb: asociatie de binefacere, non profit
banii sa fie sub forma de donatie ,virati intr-un cont elvetian, sa nu ajunga boc la ei si sa ia impozit

articolul 3. fiecare client sa se inscrie pe o lista. sefa stabilimentului sa numeasca o comisie care sa faca o ancheta sociala, acasa la dumnealui ( obiectivele vizate sa fie curatenia, solvabilitatea, toleranta nevestei). dupa ancheta nevasta trebuie sa semneze ca a fost de acord cu abonamenutl sotului la sala de placeri

articolul 5. obligatia de a trimite casetele cu inregistrari familiei, pentru evaluarea performantelor. ca ,de.!trebuie sa se faca un clasament si la sfarsitul sezonului lumea trebuie premiata.nu se munceste asa, numai de placere

cred ca e ceva corect. nu?
si_totusi
Postat pe 8 Octombrie 2010 13:39
corect, totushel...

ia s-o punem de-un guvern
michelle_
Postat pe 8 Octombrie 2010 13:41
am mai pus eu da, nu am iesit la alegeri. nu mi-am ales bine omul de la interne.
si_totusi
Postat pe 8 Octombrie 2010 13:46
he, he, he, candva ne-am distrat bine pe garbo asta
michelle_
Postat pe 8 Octombrie 2010 13:48
acu, serios. chiar ma gandesc sa pun de o asociatie.ma gandesc ca niste legi privitoare la protectia femeii sunt necesare.

nu e normal ca un nene sa-si bata sotia, sa o alunge, sa doarma aia cu plodurile prin vecini, sa aduca pe alta in casa si sa nu pateasca nimic. iar la divort, tot el sa castige.

decat sa se mioralie si sa le dea 'mnealor niste sanse, mai bine sa-si dea lor snasele celea. da, iar ma intorc. nu o sa gasesc adepte. s-au obisnuit sa se milogeasca
si_totusi
Postat pe 8 Octombrie 2010 13:50
mentalitatea, totushel...aici trebuie lucrat, parerea mea

las' ca si femeile au ideea aia fixa ca tre' sa rabzi, ca sa aiba copchii tata. idee fixa transmisa din mama in fiica. ca si cum un tata violent tot e mai bun decat niciunul.

mentalitatea trebuie schimbata si la barbati si la femei. atata timp cat femeile merg pe principiul ca toti barbatii sunt porci, iar barbatii au impresia ca le rasare soarele din cour, nu o sa se schimbe nimic

ambele sexe vor sa stabileasca doar relatii de forta in relatie si asta nu duce la nimic bun
michelle_
Postat pe 8 Octombrie 2010 13:56
wif, mentalitatea se schimba doar cand intervine legea.

daca de maine s-ar zice, ca barbatii ce-si bat sotiile fac parnaie, sa vezi schimbare de mentalitate instant
suntem de 3 ori mai multe decat barbatii. in loc sa ne batem pentru niste drepturi, lasam capul in jos
si_totusi
Postat pe 8 Octombrie 2010 14:00
corect! cand nevasta maltratata suna la politie, vine un nene, face pe porumbelul pacii si pleaca spunand ca nu poate intervenii in familia lor. abia dupa ce ajunge aia in spital cu coaste rupte, sau in galantar la morga se sesizeaza si ei.

michelle_
Postat pe 8 Octombrie 2010 14:04
o sa intreb pe baietii nostri de pe aici . sunt unii care se pricep. il intreb pe conu si , la cate suntem pe garbo, hai ca suntem destule ca sa ne inscriem ca person juridic ce e mare bagaj sa faci o astfel de sociatie si sa incepi lupta? ce i-a trebuit lui bin laden ca sa arunce gemenii in aer? 2 avioane noi putem arunca toate zodiile in aer, doar cu 3 katiuse. cica atat trebuie pentru o asociatie non profit
si_totusi
Postat pe 8 Octombrie 2010 14:09
am raportat si eu odata un scandal intre vecini dar nu s-a facut nimic
aia zbiera ca o omoara, politia a venit la noi, ne-a chestionat si a zis ca nu poate face nimic daca ei nu deschid usa de la ap.
cica tre sa facem noi vreo 3 plangeri pana sa faca ei ceva....bun!
intre timp am constatat ca nici doamna nu era intreaga la cap, uneori se certa singura, sau cu telefonul, la 3 noaptea
nu zic ca-i o scuza, da' e vina ei! apartamentul e al parintilor ei, deci nu trebe ea sa plece nicaieri...totusi, se pare ca nu se poate lipsi de batai

scumpo, io eram premier sau ceva?
zambila
Postat pe 8 Octombrie 2010 14:10
zambila, corect!
imi aduca aminte ca era ioana mica si la fata vecinei a venit iubitul. s-a incins o batacanda acolo, de mi s-a trezit si fata. normal, io cu sange in pix, am anuntat politia si m-am dus peste ei. a venit militionerul, a dat mana cu baietul, l-a trimis acasa si gata. aia era toata vanata, traumatizata, nah...

boooon...vine ma-sa a doua zi, io eram acolo, ca vroia fata sa-si taie venele. si unde n-o apuca paparonul pe maman...cica, sa ma duc acasa si sa nu ma mai amestec. io, raman masca, zic merci si plec. la cateva zile, s-a urcat baietul cu masina pe trotuar. peste mine si peste ioana. noroc ca am reflexe buna si am impins-o pe asta mica ca altfel o calca.

boon, deja a devenit foarte personal, ma-ntelegi...drept pentru care, m-am dus seara la barul unde isi pierdea tipul vremea, cu un spray paralizant la mine si ciocatele in picioare.

ia ghiceste...intai i-am dat cu sprayul in bot, si dupa ce a picat, cu ciocatele in stomac. ma rog, nu numai acolo. a venit politia. crezi ca mi-a facut ceva? neee....m-au trimis frumusel acasa sa ma calmez.

tipul nu a facut reclamatie, normal
michelle_
Postat pe 8 Octombrie 2010 14:19
zambilici, premier erai dar ai vandud cauza

acum, serios. asa este. la mine in bloc se tineau niste scandaluri lant. ce usa se se deschida daca femeia era legata cu un lant si nenea o batea cu cu biciul? politia a venit si, cum zici si tu, a plecat.

ei, una peste alta, dupa ce o batea bine, unde sa se duca aia la medicul legist? de unde bani sa ajunga la judet? si apoi, nici nu stia unde trebuie sa ajuga. iar daca afla si ajungea acolo, alta harababura. ca a ajuns tarziu, ca nu e medicul, ca sa treaca maine, ca ii trebuie mai stiu eu ce notificare de la politie, etc. pana facea tot ce ii ziceau aia, ii treceau vanataile.oricum, dupa ani buni de batai, tipul a o omorat-o. abia atunci s-au luat masuri
si_totusi
Postat pe 8 Octombrie 2010 14:20
eheh vecini din astia am si eu
am crescut intr-o melodie continua:VALEUUUU SARITI MA OMOARA !!!!! DANIELUTZA HAI SARI GEAMUL SI CHEAMA MILITIA,urlete in toiul noptii saptamanal....
de vreo 7 ani i-a murit sotul bataus ehhh acum se schimba situatia...
Ii LIPSESTE batacandele ce le primea de la barbatsu, toata ziua cauta cearta cu vecinii si e non stop la primarie sa denunte pe unul si pe altul pe diverse motive stupide
Parca atunci cand o altoia defunctul era mai calma
ameno
Postat pe 8 Octombrie 2010 14:25
mda, mi-e greatza!
da' io ma bag in organizatie!
zambila
Postat pe 8 Octombrie 2010 14:31
am, sunt destule nebune si printre zane. nu numai zameii-s vinovati. dar , hai sa recunoastem. sunt putine cazuri in care incasezi bataie din placere
si_totusi
Postat pe 8 Octombrie 2010 14:35
corect!
dar tanti asta este un caz special
cand ii apuca bandaliile ne uitam la ei ca la teatru
ameno
Postat pe 8 Octombrie 2010 14:38
asta pentru ca au memorie selectiva, mami

dupa ce e ala mort si ingropat, iti aduci aminte de fazele lugu lugu, nu de pumni, picioare si plecat la mama cu sacosica

in fine, ca sa fiu on topic zic : da! sunt pentru
michelle_
Postat pe 8 Octombrie 2010 14:43
memorie selectiva pe naiba ar fi imposibil da dupa moartea lui sa-si faca o selectie printre amintirile frumoase si cele urate..
femeia asta a trait o viata de calvar cu ciomageli aplicate mic dejun pranz si cina, cu sarit in toiul noptii pe geam goala pusca si dormit pe camp...
acum ca el nu mai este ea la randul ei aplica acelasi tratament feti cea mica,identic.Cea mare a plecat din casa si a rupt toate legaturile cu familia...in fine treba lor
cum ziceai si tu on topic pro!
ameno
Postat pe 8 Octombrie 2010 14:50
io nu concep asa ceva, de aceea nici nu inteleg astfel de comportamente
poate unde la mine in familie n-am vazut asa ceva, ba chiar din contra, fomeile is cele mai cu motz

si apoi, nu s-ar risca nimeni sa ma loveasca, pe cat de pasnica sunt de obicei si dragutza si buna, pe atat pot deveni scorpie, la nevoie
zambila
Postat pe 8 Octombrie 2010 14:56
Medicalizarea femeilor nu exclude �n nici un fel posibilitatea acestora de a se �mboln�vi at�ta timp c�t clientii nu sunt si, �n mod practic, nu pot fi supusi controlului medical. De altfel, studiile arat� c� indiferent dac� sunt sau nu �ntr-un bordel legalizat, riscurile �mboln�virii pentru femeile care se prostitueaz� sunt aceleasi.
Departamentul de Epidemiologie, Biostatistic� si Medicin� al Universit�tii din Washington a demonstrat �ntr-o cercetare din anul 2000 c� mai mult de 50% din prostituate aflate �n studiu s-au pozitivat HIV �n primele 6 luni de la ''�nrolare'' si 73% �n primele 12 luni. Acest studiu demonstreaz� o dat� �n plus, rolul nefast al caselor de prostitutie si faptul c� ele reprezint� adev�rate focare de infectie pentru bolile cu transmitere sexual�. (13)
garbo000046
Postat pe 8 Octombrie 2010 21:05
Studiul de mai sus pune �n evident� faptul c� eradicarea B.T.S. nu se poate face dec�t lupt�nd �mpotriva industriei sexului, nu legaliz�ndu-l. Se arat� cu claritate c� asa-zisa medicalizare a femeilor care se prostitueaz� �n bordelurile legalizate nu garanteaz� �n nici un fel protectia �mpotriva contamin�rii cu B.T.S. C� medicalizarea va rezolva problema B.T.S. ajunge s� fie doar o lozinc� a campaniei de dezinformare condus� de patronii din lumea afacerilor cu sex, necesare pentru ca populatia s� accepte legalizarea bordelurilor.

garbo000046
Postat pe 8 Octombrie 2010 21:08
oh doamne...
michelle_
Postat pe 8 Octombrie 2010 21:09
Proxenetii controleaz�, �nrobesc, violeaz� si posed� femeile. Marea majoritate a copiilor si a femeilor �n prostitutie ocup� un statut de sclavi. Ei sunt cump�rati si v�nduti pentru sex si violent�. Cump�rarea sexului si a violentei este proprie prostitutiei si o caracteristic� esential� a acesteia este puterea pe care b�rbatii o detin asupra femeilor, materializarea acestei puteri. Delimiteaz� o clas� de femei si de copii disponibili incestului, violului, violentei si torturii. Clientului putin �i pas� dac� o femeie consimte s� se prostitueze sau a fost constr�ns� s� fac� acest lucru. El obtine oricum ceea ce vrea. Putin �i pas� dac� o posed� �n New -York sau �n Bankok. Putin �i pas� dac� are 12 ani sau 22. Nu are de ce s�-i pese.
Aceasta este ceea ce proxenetii, clientii si chiar feministii vor s� ne conving� s� denumim sex, expresia sexualit�tii feminine. �n numele acestui sex, al sexualit�tii feminine, clientii provoac� uneori moartea copiilor. �n numele acestui sex, copiii �nc� imaturi sunt fotografiati nuzi pentru a stimula apetitul sexual al b�rbatilor. �n numele acestui sex, b�rbati de 60 de ani tin pe genunchi fete de numai 14 ani. (8)

garbo000046
Postat pe 8 Octombrie 2010 21:11
Dragele mele, treziti-va !

Statul, pentru care veniturile rezultate din impozitarea prostitutiei vor fi dep�site de cheltuielile suplimentare cu asigurarea ordinii si a s�n�t�tii publice etc.
Poporul rom�n sau fiecare dintre noi, prin proliferarea bolilor cu transmisiune sexual�, prin degradarea moral� pe care o va aduce frecventarea bordelurilor, prin cresterea num�rului de divorturi datorat� sl�birii relatiilor familiale, prin nesiguranta social� si cresterea infractionalit�tii, prin sporirea num�rului de femei si fete care vor esua �n prostitutie, ca �ntr-o meserie pe care statul o garanteaz� prin legalizarea ei, prin deteriorarea statului femeii �n societate; femeia va ajunge o fiint� de rangul al doilea, care poate fi exploatat� �n anumite conditii p�n� la inuman.
Vom pierde, de asemenea, prin dezvoltarea sex-turismului dinspre t�rile occidentale, c�ci imaginea Rom�niei va fi usor asociat� prostitutiei, �n conditiile unei oferte deosebit de atr�g�toare pentru amatorii de sex din Occident (preturi mici, datorate s�r�ciei; femei frumoase si �nc� s�n�toase pe care poporul rom�n le va oferi spre exploatare sexual� str�inilor prin legalizarea prostitutiei).

garbo000046
Postat pe 8 Octombrie 2010 21:14
io zic sa te trezesti tu...dupa aberatiile pe care le postezi ma gandesc ca ai tras ceva pe nas

parca esti de la PSD, asa un limbaj de lemn ai
michelle_
Postat pe 8 Octombrie 2010 21:18
46 mai bine trezeste-te tu.
Traim in sec. XXI, ai idee ce inseamna legalizarea prostitutiei in secolul asta?
Ia spune cite informatii ai despre prostitutia legalizata din Olanda?
Ciresica
Postat pe 8 Octombrie 2010 21:19
a dat-o-n balarii de-a binelea...de parca la casele de toleranta ar fii angajati copii pentru prostitutie

e setata si gata, n-ai ce-i face

incep sa cred ca gemy are dreptate...cine stie ce frustrari o avea de pe acasa din cauza vreuneia si acum confunda amanta cu prostituata

in fine, nu-mi mai bat capu'

deci, eu sunt pro legalizare
michelle_
Postat pe 8 Octombrie 2010 21:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
TRADARE 111 De la: dor72 13 Mai 2011 21:43
Ce sa fac? 58 De la: pushika 15 Martie 2010 20:26
prietenia eu sau el 17 De la: Jojolin 26 Februarie 2011 12:01
mai credeti in suflete pereche? 101 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:38
as vrea sa-mi salvez casnicia 135 De la: cory_emy 6 Octombrie 2011 10:56
Setari Cookie-uri