zambi, imi place de tine... tu esti vecinul care suna la politie...:P:))) exact la fel se intampla si in bloc la mine. el, betiv notoriu. ea, cooorva cu acte in regula. ritualul se desfasoara dupa urmatoarea tehnica: vine amantul (pretenul sotzului incornorat), il invita la spritz. ea, "protesteaza, dar nu are ce face"... amantul ii da sotzului de baut, iar cand acesta din urma e incalzit si vrea rand dupa rand, ii mai face o cinste si se scuza ca "are treaba". sotzul deja turmentat, intalnind alti preteni de pahar, mai are de lucru minim 3-4 ore, pana se inchide birtul. intre timp, amantul vine si face amor cu vecina "in stil italian", fiindca tre sa afle toata lumea.:P vine si sotzu' pe la miezu' noptii si-i arde nevestei o cafteala cu simtz de raspundere, chiar daca nu stie de ce... fiindca ea stie sigur!:P vecina lor, o femeie respectabila, cumsecade, full de simtz civic, care intotdeauna stie tot, anunta politia ca "o omoara pe biata muiere". vine sectoristu', bate politicos la ushE si incaseaza un potop de chiote si sudalmi de la nevasta batuta, ca (,) "ce se baga el, caraliul, in casa omului" la ora aia. si povestea se repeta de 2-3 ori pe saptamana, de vreo 15 ani.:D asa ca facerea de bine... completeaza tu. :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 8 Octombrie 2010 21:27 |
||
---|---|---|
De la: me_reloaded, la data 2010-10-08 21:24:14a dat-o-n balarii de-a binelea...de parca la casele de toleranta ar fii angajati copii pentru prostitutie Legalizarea bordelurilor nu elimin� violenta, ci doar legitimeaz� abuzurile Clientul, care pentru o sum� de bani devine pentru un timp dat st�p�n pe trupul femeii care se prostitueaz�, va putea recurge la orice mijloc pentru a-si satisface pl�cerea bolnav�. Acesta recurge de multe ori la molest�ri sau mutil�ri grave ale trupului femeii. Patronul �ntotdeauna va �nchide ochii fiind pl�tit pentru aceasta, iar femeia nu va avea cui reclama deoarece, ca si �n cazul prostitutiei ilegale, se teme mai mult de patronul-peste dec�t se �ncrede �ntr-o politie ineficient� si, de multe ori, corupt� sau �ntr-un act judec�toresc greoi. Aceasta se va �nt�mpla mai cu seam� �n conditiile �n care femeia ce se prostitueaz� nu prezint� credibilitate, av�nd cel mai de jos statut social si fiind lipsit� de bani sau de alte mijloace de existent�. �n r�zboiul peste-patron - verig� a unui lant al traficului de influent� - si prostituata, de cele mai multe ori bolnav� sau singur� si epuizat�, �ntotdeauna va birui primul. Pentru a argumenta faptul c� legalizarea prostitutiei nu schimb� cu nimic violentele la care sunt supuse femeile vom aduce ca m�rturie un fragment al studiului ''Prostitution in Five Countries: Violence and Post-Traumatic Stress Disorder'' de Melissa Farley, Isin Baral, Merab Kiremire and Ufuk Sezgin, realizat �n anul 1996 �n 5 t�ri ale lumii, din care �n dou� (Africa de Sud si Zambia) nu este legalizat� prostitutia. |
||
garbo000046 Postat pe 8 Octombrie 2010 21:32 |
||
yeah...whatever... | ||
|
||
michelle_ Postat pe 8 Octombrie 2010 21:33 |
||
De la: garbo000046, la data 2010-10-08 11:56:15 madam 46, n-ai matalutza nicio treaba cu moralitatea mea. habar nu ai cine sunt, ca sa-ti permiti sa spui fel de fel de idiotzenii de frustrata despre mine. in rest, ramane cum am vorbit. hai PA. |
||
eu_geminy Postat pe 8 Octombrie 2010 21:34 |
||
mey gemy, io recunosc ca-s imorala, mami... venind din partea doamnei 46 iau chestia asta ca pe un compliment |
||
michelle_ Postat pe 8 Octombrie 2010 21:36 |
||
46 m-am convins! Daca erai intr-un bordel nu aveai parte de ce ai avut. Legea sub care functioneaza casele de toleranta (ca sa le numesc asa) nu au nici o treba cu ce spui tu acolo. Numai un peste care te ia de pe strada promitindu-ti marea cu sare face asta. Si a "lucra" pe cont propriu sau cu "peste" implica riscurile de care vorbesti. Tu ai avut experiente nasoale....imi pare rau... Prostitutie acoperita de lege a fost , este si va fi. Chiar si pe vremea comunistilor era. Si vrei sa stii un lucru? Chiar si atunci "fetele" erau sub prptectie medicala si mai ales sub protectia politiei pentru ca se stie clar ca ele "lucrau" pentru securitate. Deci 46, imi pare rau pentru trcutul tau, dar legalizarea este un MUST care se va intimpla.Asa cum se va legaliza si marijuana.... Si tu vi cu exemple din Zambia??????? Acolo unde malaria si SIDA sunt la loc de frunte? acolo unde inca se mai practica inca "circumcizia" la femei? Common..... mai informeaza-te. |
||
Ciresica Postat pe 8 Octombrie 2010 21:42 |
||
Pai scuza-ma, dar nu prea vad unde e "doamna" din ea... si me... chair daca asa ar fi... care e problema ei? sa-si vada de asternutul ei!... corect, e un compliment si pentru mine... numai ca mi-a crescut nitzel pH-ul, fiindca ca am avut o zi grea, urata si lunga... dar finalizata cu bine, in sfarsit!...:) PS: cred ca madama asta fara preocupari isi imagineaza ca toata ziua am tras la centuriste...:)))))) |
||
eu_geminy Postat pe 8 Octombrie 2010 21:44 |
||
Geminy, dar ce antren ai tu nabadaiosule la tine in bloc! mai platesti la cablu cu asa show de 3 ori pe saptamina? |
||
Ciresica Postat pe 8 Octombrie 2010 21:47 |
||
deci e ok, gemy? ti-ai facut griji degeaba? ma bucur... | ||
michelle_ Postat pe 8 Octombrie 2010 21:47 |
||
Draga mea, daca consideri ca unicul tau scop pe lumea asta e sa te inchini mariei sale masculul si sa-i satisfaci toate poftele e problema ta. �n SUA, prostitutia este interzis� �n marea majoritate a statelor americane, cu exceptia a dou� sau trei dintre ele, care excepteaz� de la interdictie orasele care-si fac din industria pl�cerilor una dintre sursele axiale de venituri. Dar ca s� ne imagin�m c� �n Rom�nia impozitele pe pl�cerile mijlocite de actul prostitutiei ar aduce venituri statului este fie comic, fie tic�los. Orice calcul de rentabilitate pune �n cump�n� c�stigurile cu costurile. Ori dac� se face un calcul de risc se va dovedi usor c� prostitutia cost� o societate cu mult disproportionat mai mult dec�t ar fi c�stigurile, �ndoielnice si acestea. �n realitate, cei ce c�stig� sunt patronii caselor de tolerant� si deci ai trupurilor fiicelor si surorilor noastre �mpinse la disperarea tragicei si inconstientei decizii de a-si vinde trupul pentru a supravietui, de fapt a muri �n viat� fiind. Ceea ce dob�ndesc nefericitele surori ale noastre este doar iluzia vietii fiindc� actul prostitutiei aduce asupr�-le riscul decesului spiritual si deopotriv� p�catul teribil al omuciderii semenilor lor, c�ci cele 30 de sotii aduse �n pragul riscului trec toate �n r�spunderea direct� a fiec�rei prostituate �n parte care s�rmanele, vor pleca din lume lu�nd f�r� s-o stie m�car asupra lor acest p�cat greu al omuciderii. |
||
garbo000046 Postat pe 8 Octombrie 2010 21:48 |
||
De la: Ciresica, la data 2010-10-08 21:47:00Geminy, dar ce antren ai tu nabadaiosule la tine in bloc! pai n-as mai plati, dar cum m-as mai "imoraliza" eu pe garbo? ca am netu' la pachet...:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 8 Octombrie 2010 21:51 |
||
he, he, he...acum ma psihanalizeaza...ioi, mor de ras acilea |
||
michelle_ Postat pe 8 Octombrie 2010 21:52 |
||
De la: me_reloaded, la data 2010-10-08 21:47:28deci e ok, gemy? ti-ai facut griji degeaba? ma bucur... da, me... in sfarsit, pot spune ca s-a rezolvat...:) si de bucurie, ce crezi ca am facut.... guess!...:D chiftele, YESSS!:)) PS: de tzacanit ce-am fost de cap, dupa toata tarasenia asta, am uitat sa pun usturoi in compozitie... si imi spuneam, gustand prima sarja, "nene, sa stii ca de la carnea de pui i se trage gustu' asta ciudat" (fiindca a fost pentru prima oara cand am pus carne tocata de pui la chiftele)... ce sa zic... bucataru' lu peste prajit. noroc ca am vazut usturoiul cojit, lasat frumos intr-o farfurioara :D - si l-am adaugat la restul compozitiei. :)) |
||
eu_geminy Postat pe 8 Octombrie 2010 21:57 |
||
De la: Ciresica, la data 2010-10-08 21:19:3546 mai bine trezeste-te tu. Cei care sunt de acord cu legalizarea prostitutiei de fapt sunt de acord cu tot ce implica ea, decadere morala, sclavie sexuala BTS, etc Modelul olandez de �disponibilizare� a prostituatelor Ideea c� legalizarea prostitu�iei limiteaz� �i controleaz� fenomenul prostitu�iei �i puterea criminalit��ii organi�za�te este total fals�. Efectul este exact opus, sunt de p�rere speciali�ti care studiaz� feno�menul. La sf�r�itul lunii septembrie, primarul Amsterdamului, Job Cohen, a hot�r�t s� desfiin�eze o treime dintre casele de to�le�ran�� din ora�ul s�u, de�i �n Olanda prostitu�ia este legalizat�. Cohen �i-a mo�tivat decizia tocmai prin faptul c� diverse forme de criminalitate organizat�, printre care traficul de femei, consumul �i traficul de droguri, spalarea banilor, activit��i de tip mafiot s-au extins at�t de mult �n zonele c�utate pentru practicarea prostitu�iei �nc�t autorit��ile nu au mai putut face fa��. |
||
garbo000046 Postat pe 8 Octombrie 2010 22:10 |
||
o la la....cum sa uiti sa pui usturoi? eu faceam des chiftele din carne de pui...ma rog, is din carne de curcan, da' tot p-acolo este ele da' marar ai pus? da' cimbru? by the way...fiica-mea vine in tara in 10 zile, si tre' sa ma pregatesc ia veniti voi la dat cu capu' si da-ti sugestii cam ce sa fac de mancare ca ginerele meu deja a gustat din sarmale, vreau ceva mai sofisticat |
||
michelle_ Postat pe 8 Octombrie 2010 22:13 |
||
marar sau patrunjel, pun. cimbru nu, nu il prea agreem...:)) PS: n-am uitat niciodata usturoiul pana acum.. dar azi am fost prea zapacit, post factum...:)) |
||
eu_geminy Postat pe 8 Octombrie 2010 22:14 |
||
46, stii ce spun statisticele pe care le tot pomenesti deste democratie? Pe ce loc de pilda se afla mult disputatat Olanda? Si mai ales ce s-a intimplat in Olanda cind se restrictionat consumul de marijuana? 46, e ok sa fi informat, dar depinde de fiecare cum sorteaza si de unde isi iau informatiile. Mass media minte in proportie de 99% si prezinta lucrurile dupa cum bate vintul politic in fiecare tara. Ia te uita frate ce am ajuns sa fac: politica pro prostitutie/marijuana!!! EU??? Tocmai EU! Hai ca inchei aici ca am pierdut destul timp deja. Deci si subiectul asta este inchis pentru mine. Vuvule, ia zi fetita, pe ce topic sa mai intru? |
||
Ciresica Postat pe 8 Octombrie 2010 22:22 |
||
Ciresico... pai ce crezi ca asteapta dansa... apa la moara, bineinteles. Mai bine las-o sa turuie in gol, pana se satura. Cu asta ramane. Doar idiotii nu se plictisesc de gesturi repetitive... vreau sa vad daca e, sau daca nu e...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 8 Octombrie 2010 22:25 |
||
si inca o chestie... a fi pentru legalizarea prostitutiei, nu inseamna deloc a face propaganda in favoarea ei. Ci doar ca esti pentru un mai bun control asupra acestui fenomen, care n-a putut fi si nici nu va putea fi stopat nicaieri, pana la disparitia speciei umane. | ||
eu_geminy Postat pe 8 Octombrie 2010 22:29 |
||
0046 si uite asa impatura marmota ciocolata si mai da-o im spumele marii de treaba te tii ca si tiganu de aia masiii tu nu pricepi ca prostitutia este a fost si va fii pe vremea zeilor erau bacantele care il slujeau pe bachus dar care o punea de o betie si apoi sex in draci, apoi au fost regii care aveau amante oficiale si neoficiale si mai incoa mai sunt restul....... si sa nu uitam ca si Maria Magdalena a fost tot prostituata asa ca relax femeie si nu mia veni tu cu d'ale moralitatii sau imoralitatii |
||
tusi_Oli Postat pe 8 Octombrie 2010 22:32 |
||
"..Ci doar ca esti pentru un mai bun control asupra acestui fenomen.." atat.. |
||
roby_cado Postat pe 8 Octombrie 2010 22:40 |
||
De la: tusi_Oli, la data 2010-10-08 22:32:270046 si uite asa impatura marmota ciocolata io, de ziua Sfintei mucenice 46, cu moralitatea mea indoielnica, i-as face cadou un DVD cu filmul "Caligula", tusi...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 8 Octombrie 2010 22:43 |
||
gemy, vanare de vant, mama...i s-a acordat prea multa importanta, parerea mea... | ||
michelle_ Postat pe 8 Octombrie 2010 22:51 |
||
da' tu chiar crezi ca mi-as face asemenea imensa paguba in filmoteca?! pentru cine?:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 8 Octombrie 2010 22:52 |
||
COUGAR CLUB [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/1600/1600806uvya4no1qm.gif[/img][/url] |
||
KNIGHT_31 Postat pe 8 Octombrie 2010 22:53 |
||
...e cea mai cretina lege care s-ar putea vota ... pe bune unde ar ajunge tara asta ..oricum e pe duca !atatea ...si nu se face nimic ...de fapt nah ,suntem ROMANI...si pakt ca asa ne diferentiem de celelalte tari -comunitati europene .. sa se faca ce-o vrea ...k doar nu avem cum sa-i oprim pe cei d la putere...deci se spune ca suntem un POPOR DEMOCRAT | ||
Roxana14 Postat pe 9 Octombrie 2010 10:38 |
||
bun deci vrem lega.izarea prostitutieii, nu? da bun,,,,, dar cum suna se te duci sa i ti satisfaci nevoile fiind barbat si suprizasadai de fata ta acolo cum e mai vrei legalizare ? |
||
mizileanudaniel Postat pe 9 Octombrie 2010 11:06 |
||
da'ce, nene, iti ia cineva fata cu japca, daca se da legea asta?... daca vrea ea, se duce singura si acum. ca n-o poti opri...:D PS: da' am inteles nuanta, te tenteaza sa frecventezi stabilimente de acest gen, daca se deschid si te gandesti la "riscuri". foarte tare!...:)) |
||
eu_geminy Postat pe 9 Octombrie 2010 11:11 |
||
Roxy... ce bine semeni tu cu legea asta... asa cum o vezi tu.:P:)) | ||
eu_geminy Postat pe 9 Octombrie 2010 11:14 |
||
Prostitutia legalizata... Incestul permis... Cu alte cuvinte, desfraul pe pozitie de legitimitate... Ce mai urmeaza? Ma cutremur cand observ unde ne indreptam si cum se incearca manjirea a tot ceea ce este valoare... Daca ma duc la bordel, unde imi mai este iubirea? |
||
andregabriela Postat pe 9 Octombrie 2010 11:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sunt confuza!!! | 2 | De la: 8 Septembrie 2018 21:43 |
EL, TU si CEALALTA | 7 | De la: adastaicu 6 Aprilie 2010 11:36 |
dragoste impartita:( | 32 | De la: garbo208934 15 Iulie 2011 10:56 |
|
||
Pauza in relatie | 25 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:41 |
Parere... | 14 | De la: garbo_475491 21 Decembrie 2017 19:15 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice