da eu sint de acord cu legalizarea prostitutiei deoarece si ele platesc un cuamtum de bani la stata si sint la rindul lor asigurate ptr, boli si alte minunatii | ||
garbo040998 Postat pe 10 Octombrie 2010 12:40 |
||
---|---|---|
Fleur, parerea mea e ca barbatii care merg la prostituate nu sunt in stare sa aiba o relatie sexuala frumoasa, implinita cu o femeie. Au o infirmitate afectiva, o incapacitate de a iubi complet , trup, suflet, minte. Mare parte au si probleme serioase sexuale-impotenta etc | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 10 Octombrie 2010 12:42 |
||
la urma urmei, e destul de simplu: pe unii ii duce mintea. pe altii, ii duce numai couru'. iar pe altii ii duce si mintea si couru', si s-au gandit sa faca bani din asta.:PPP :)) |
||
|
||
eu_geminy Postat pe 10 Octombrie 2010 12:43 |
||
De la: Luna_in_capricorn, la data 2010-10-10 12:42:01Fleur, parerea mea e ca barbatii care merg la prostituate nu sunt in stare sa aiba o relatie sexuala frumoasa, implinita cu o femeie. Au o infirmitate afectiva, o incapacitate de a iubi complet , trup, suflet, minte. Mare parte au si probleme serioase sexuale-impotenta etc corect, au probleme... dar sunt problemele LOR!...:) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Octombrie 2010 12:44 |
||
in fine, eu nu le condamn. nu acum. asta am zis. dar sa nu0mi spuna mie cineva ca ele nu sunt moarte pe dianuntru ca nu pot sa cred. doar daca sunt cu totul idioate sa le mai raman forta ptr vreun suras after! si ceea ce nu cred ca os a pot sa uit niciodata este exrpesia uneia care statea'ntr'o vitrina prin montmartre! absolut sinistru. o privire mai golita decat aia jur cu mana pe inima ca nu mi-a fost dat sa vad! |
||
fleurdelis Postat pe 10 Octombrie 2010 12:45 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-10-10 12:43:20la urma urmei, e destul de simplu: vrei sa fi pimpu' meu,nene?! |
||
preci Postat pe 10 Octombrie 2010 12:45 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-10-10 12:44:03De la: Luna_in_capricorn, la data 2010-10-10 12:42:01Fleur, parerea mea e ca barbatii care merg la prostituate nu sunt in stare sa aiba o relatie sexuala frumoasa, implinita cu o femeie. Au o infirmitate afectiva, o incapacitate de a iubi complet , trup, suflet, minte. Mare parte au si probleme serioase sexuale-impotenta etc immm...trebuie sa recunosc ca: din acest punct de vedere(si numai din acest!) barbatii au ceva mai multe probleme decat femeile. poate ca se numeste dorinta, poate ca altfel....sau poate ca eu nu mai sunt convinsa ca tre' sa-i condamn |
||
fleurdelis Postat pe 10 Octombrie 2010 12:47 |
||
Prostituatele sunt fiinte umane, bineinteles, dar prostitutia le DEZUMANIZEAZA!!! CUM iti poti iubi, ingriji, educa copilul cand in corpul tau au intrat atatea penisuri si perversitati-pentru ca multi cer perversiuni. Cum poti saruta copilul dupa ce ai pus gura pe ...Ge, pune-te in locul lor! Si repet, responsabilitatea e a barbatilor. Si vina. Aceste femei nu stiu sa faca altceva??? Adica cum, GE? Dar se poate invata...a face altceva...Nu mai da vina pe saracie! Multe femei au fost si sunt sarace dar nu coboara acolo. |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 10 Octombrie 2010 12:49 |
||
probabil da, ar trebui legalizata - si in general ar trebui legalizate activitatile...comerciale in care unu'cere si unu'ofera de buna voie. Oricum prostitutia in forme diverse exista si sub cele mai onorabile aparente: numai cite casatorii din interes se practica... De ce ar fi de blamat una care sta in vitrina versus una care se marita "sa-si faca o situatie"? Cit timp se vinde pe bani, conteaza cui se vinde? |
||
quasaria Postat pe 10 Octombrie 2010 12:52 |
||
ei merg...la alte femei.. uniidin curiozitate altii din cauza nevestelor care ii sufoca cu tot felul de chestii altii din prostie... si da...este problema lor |
||
LILO Postat pe 10 Octombrie 2010 12:52 |
||
asa cum zice Q... alea de pe trotuar pot fi considerate o minoritate defavorizata,asa ca,din moment ce orice matracuca pusa pe capatuiala poa' sa-si ia patalama legala de la primaria de sector si sa opereze cu succes din spatele statului de "married",amaratele alea de ce n-ar putea beneficia de-o lege? |
||
preci Postat pe 10 Octombrie 2010 12:56 |
||
De la: preci, la data 2010-10-10 12:45:24De la: eu_geminy, la data 2010-10-10 12:43:20la urma urmei, e destul de simplu: hehehe, zapacita ce esti!:))) pai... sa ma mai gandesc, sa evaluez, sa fac un studiu de fezabilitate, un calcul economic si... eventual poate cerem si niste fonduri europene, ca si-asa stam prost cu capacitatea de absorbtie...:PPP :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Octombrie 2010 12:57 |
||
lasa,nene,ca fac io fonduri,nu-ti bate capu'... stiu io cum e cu fundurile alea iuropene...tot la 3 luni tre' sa faci tone de dosare pt orice pix pe care l-ai cumparat pe banii lor... pana si certificatu' de producator de la producatoru' pixului ti-l cer... |
||
preci Postat pe 10 Octombrie 2010 13:02 |
||
De la: Luna_in_capricorn, la data 2010-10-10 12:49:02Prostituatele sunt fiinte umane, bineinteles, dar prostitutia le DEZUMANIZEAZA!!! CUM iti poti iubi, ingriji, educa copilul cand in corpul tau au intrat atatea penisuri si perversitati-pentru ca multi cer perversiuni. Cum poti saruta copilul dupa ce ai pus gura pe ...Ge, pune-te in locul lor! eh, uite ca pot: sunt prostituate care acasa sunt mame UMANE(nu stiu daca e bine spus), care isi cresc copiii, ii hranesc, ii imbraca din banii astia "murdari", ii trimit la scoala, si chiar ii educa... suprinzator, nu?!... cat de bine cunosti astfel de persoane?... un tip de la judiciar care le "are in grija" pe o raza de vreo 100 de km imi vorbeste des despre ele. si nu e deloc asa cum spui tu. SUNT OAMENI, Luna... chiar daca nu e frumos ceea ce fac, pentru mintile mai pudice. iar copiii, la randul lor nu isi judeca mama pentru asta. ei stiu ca ea i-a facut si i-a crescut si asta conteaza cel mai mult. pe cati copii de puscariasi i-ai vazut ca isi judeca parintii? |
||
eu_geminy Postat pe 10 Octombrie 2010 13:03 |
||
Q, nu as pune semnul egal intre casatoria din interes si prostitutie. Casatoria din interes este un compromis acceptat de amandoua partile sau de una dintre ele. Prostitutia este vanzare-cumparare de sex. In casatoria din interes femeia si barbatul convietuiesc intr-o RELATIE, deci si in altceva decat sex. | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 10 Octombrie 2010 13:06 |
||
o completare, Luna: din totalul prostituatelor trimise la cursuri de calificare si angajate, nici macar 5% nu au ramas la job. s-au reintors la vechea indeletnicire, cu toate insistentele institutiilor abilitate. intreaba-le tu de ce. |
||
eu_geminy Postat pe 10 Octombrie 2010 13:06 |
||
e ca si cum ai spune: eu vreau sa fie numai cer senin, lumea asta numai floricele, iar oamenii sa bea numai ceai de paducel si sa scrie poezii cu dedicatie. ca asa e frumos, sufleteste. altfel e inuman si imoral.:PP ete ca nu se poate. |
||
eu_geminy Postat pe 10 Octombrie 2010 13:10 |
||
Ge, mintea mea nu e pudica, incerc sa ma pun in locul lor. Cred ca nu e simplu sa faci asa ceva. Nu zic ca e murdar ori curat, zic doar ca e teribil sa faci zilnic sex cu necunoscuti. | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 10 Octombrie 2010 13:11 |
||
De la: Luna_in_capricorn, la data 2010-10-10 13:11:05Ge, mintea mea nu e pudica, incerc sa ma pun in locul lor. Cred ca nu e simplu sa faci asa ceva. Nu zic ca e murdar ori curat, zic doar ca e teribil sa faci zilnic sex cu necunoscuti. daca vrei cu adevarat sa te pui in locul lor, lasa romantele si cartile frumoase... incearca sa le intelegi cu adevarat, fiindca intr-adevar, nu le e usor deloc, multora. fac o meserie murdara, sunt tarate de oamenii legii pe la sedii, sau mai ajung si in puscarie, sunt umilite si scuipate de "cei care nu le inteleg", acasa au famiii numeroase si foarte sarace, majoritatea. pe care chiar le hranesc, din asta. |
||
eu_geminy Postat pe 10 Octombrie 2010 13:14 |
||
Luna, mie casatoria din interes mi se mare mult mai grava. Nu vinzi NUMAI sex, te vinzi cu totul - si sex, si minte, si suflet, si timp, si viitorii tai copii. Asta perverteste de fapt conceptul de familie, nu prostitutia aia de pe strada. In rest, m-a distrat remarca cu "cum mai pot sa isi sarute copiii". Daca ai facut sex in viata ta, na, tu cum mai poti sa iti atingi copiii, dupe ce te-a atins "spurcaciunea"? Sau sculele legalizate la biserica si primarie intra intr-o categorie superioara? |
||
quasaria Postat pe 10 Octombrie 2010 13:14 |
||
Q, poate ca ai dreptate, voi medita. | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 10 Octombrie 2010 13:17 |
||
daca au pesti, sunt batute mar, sunt la dispozitia lor, si cu trupul, si cu banii, si cu tot. sunt vandute si lor, nu numai clientilor. daca nu au pesti, risca sa fie gasite moarte pe coclauri... nu e deloc simplu, Luna. de aia e necesara o lege, nu ca sa ïncurajeze fenomenul, care exista independent de vointa noastra. |
||
eu_geminy Postat pe 10 Octombrie 2010 13:20 |
||
....eu zic ca cele care fac chestia asta...nici macar nu se gandesc la toate aceste chestii.Pentru ele devine o normalitate....si cred ca nu mai au cum sa aiba simtiri,resentimente...mustrari de constiinta.Au doar interesul banilor....si recurg la asta,pentru ca asta stiu sa faca.Nici macar pentru ca ar fi o munca usoara....sau comoda....pentru ca nu este.Consider ca e o munca GREA....si ca ar putea sa le ceara pestilor si spor pentru stres si deteriorarea psihica:))))Intregi la minte nu au cum sa iasa din munca asta:)) |
||
garbo166122 Postat pe 10 Octombrie 2010 13:20 |
||
ba, eu as zice ca e mai rau, luna. casatoria din interes e tot o prostituitie numai ca , mult mai parsiva. e si vanzare / cumparare de sex e si cabotinism. nu e vorba de compromis ci, de lacomie, minciuna, promiscuitate , lipsa de orice norma de bun simt si caracter. de la cap la coada e o minciuna cel putin fetele care fac din sex o meserie sunt macar fair play. platesti si pleci. in casatoria din interes, nu e vorba de convetuirea intr-o relatie ci, de convetuire oricum, numai bine sa ne fie. a spune ca , vezi doamne, e alt tip de relatie si sa-i ridicam pe un piedestal ,e ca si cum am pune gunoaiele pe masa pe post de flori relatie inseamna alt ceva de asta , cred, ca fetele acelea asa de blamate, sunt mai cinstite si mai de respectat decat o duduie care traieste cu un nene numai ca sa aiba vila si masina la scara iar nenea accepta sa fie tapat de bani doar ca sa iasa la brat cu un specimen tanar daca luam exemplul columbencei, hai ca mai degraba respecti pe una care prefera sa faca sex ca sa -si creasca colipul decat cocota asta cu aere |
||
si_totusi Postat pe 10 Octombrie 2010 13:23 |
||
plus ca se uzeaza prematur... daca nu au norocul sa avanseze la functia de "matroane", la 40 de ani sunt terminate, fara pensie, fara nimik...:D |
||
eu_geminy Postat pe 10 Octombrie 2010 13:24 |
||
Luna, scuza-ma, dar ai niste conceptii total infantile. Cum adica "barbatii sunt responsabili"? De ce? Pentru ca se duc la prostituate? Dar pe ele cine le pune sa se prostitueze? A, da, tot barbatii. Nenorocitii, cum nu le dau ei un loc de munca mai acatarii prostituatelor astora si cum le incurajeaza ei sa se vanda! Ai stat vreodata de vorba cu vreo prostituata? Ai vazut ce si cum gandesc cele mai multe dintre ele? Nu vorbesc aici de exceptiile luate cu japca, duse "afara" si obligate sa se prostitueze, ci vorbesc de cele care practica benevol. Habar nu ai ce oprobriu iti atragi din partea lor numai daca le propui o "recalificare" Vorbesti fara sa pricepi. Sau vorbesti discutii... Prin natura profesiei mele, am avut ocazia sa apar destule specimene din astea. Nu sunt chiar atat de "disperate" cum vrei tu sa zici |
||
victor68 Postat pe 10 Octombrie 2010 13:25 |
||
Ge, inteleg ce zici si ma incred in vorba ta..., nu cunosc lumea prostituatelor dinlauntru, deci parerile mele sunt superficiale, poate. Nu le judec pe ele, mai degraba pe barbati pentru ca ei, acesti barbati sunt infirmi, incapabili de iubire, de casnicie adevarata iar de aici o multime de consecinte... | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 10 Octombrie 2010 13:26 |
||
corect, victor... si adesea, sub masca zambetului trufas si comercial, se ascund, in realitate, adevarate drame... | ||
eu_geminy Postat pe 10 Octombrie 2010 13:27 |
||
Luna... asa cum spune victor, si eu am lucrat intr-un domeniu care avea incidentza cu acest segment social. Cu unele am si discutat, prin natura jobului.... Nu sunt extraterestri, ci dimpotriva, poti vedea un alt zambet, cel neprofesional, atunci cand le oferi o cafea, iarna, la o carciuma de pe centura, fiindca nu le chemi la "munca" si gasesc si ele cui sa-si spuna necazurile.... Dar cel mai bine iti pot spune politistii, dar si avocatii care le apara, atunci cand ele ajung in situatii limita. |
||
eu_geminy Postat pe 10 Octombrie 2010 13:32 |
||
cred ca nu sint disperate deloc. Si cred ca lucrurile pot fi privite in multe feluri.... Femeile alea care muncesc prin fabrici, de ajung sa arate la 30 de ani ca la 50 si abia le ajung banii de o paine, fac din placere chestia asta? Isi vind tineretea si forta bruta pentru ca le place si au idealuri? Nu. O fac ca sa supravietuiasca. Si ca isi mentina niste iluzii - nu sint convinsa ca ar fi altceva - despre relatiile fizice dintre un barbat si o femeie. Probabil o prostituata nu mai are iluzia iubirii demult. Asa ca prefera sa castige mai multi bani versus mai putin timp. Iar in ce priveste barbatii... ai idee cine sint "infirmii"? Sotii sau iubitii nostri - care, probabil, isi gestioneaza astfel cultul personalitatii pe care nu il pot etala acasa cu nevasta. Pe aia o platesc, aia nu conteaza. Nu e cazul sa o ia in calcul. E o unealta. Si lucrurile astea uneori te fac sa te intrebi care sint mastile si care realitatile din viata de zi cu zi. |
||
quasaria Postat pe 10 Octombrie 2010 13:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
voi ce ati face in locul meu? | 37 | De la: garbopesty 23 Decembrie 2011 01:36 |
help help help! | 25 | De la: Ioana007 25 Septembrie 2009 18:51 |
Ce ne opreste sa spunem �Te Iubesc�? | 102 | De la: TaniaTita 27 Mai 2012 15:46 |
|
||
ce sa fac? | 359 | De la: bluelight 24 Octombrie 2009 22:08 |
''TE IUBESC,NU TE CUNOSC DAR MI-AS DORI''! | 110 | De la: printesa_miha 17 Februarie 2020 23:25 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice