Legalizarea-prostitutiei-pro-sau-contra

Q, normal ca am facut sex in viata mea dar cu omul pe care-l IUBEAM! E o diferenta, totusi, orisicat, nu se poate vorbi de murdar cata vreme iubesti si esti iubit...Prostituatele nu iubesc si nu sunt iubite iar absenta iubirii e greu de indurat, parerea mea.
Luna_in_capricorn
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:33
da, Q, exista si acest gen. eu vorbeam de amarate, care-s cele mai multe. e invazie!...
eu_geminy
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:34
Luna, hai sa iti mai spun ceva, apropos de "infirmi, incapabili de iubire, de casnicie adevarata"...
In unele tari occidentale, sotul merge o data pe luna la un stabiliment din asta. Atentie, la stabiliment, nu pe centura. Sotia stie, ba chiar ii da voie. De ce? Considera ca astfel se asigura in casnicie. Marea majoritate a nevestelor sunt convinse ca treaba asta le face si lor bine.
victor68
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:35
Victor, cred dar nu inteleg... Adevarul e ca aceasta problema ma depaseste.
Luna_in_capricorn
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:37
Luna, pe mine cand ma depasteste o problema, nu caut sa o combat. Nu am cunostintele, nici competenta necesara. Deci ma abtin...:)
eu_geminy
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:38
eu cred ca inteleg, dar prefer sa las problema sa ma depaseasca...
U never know la ce concluzii ajungi din discutii d�stea.
quasaria
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:39
Luna, tocmai asta e problema... dar eu nu inteleg altceva: daca tot nu intelegi si te depaseste, de ce acuzi si judeci in stanga si in dreapta, generalizand? In fine, e problema ta, dar atunci nu te mai mira cand iti atragi antipatia altora de pe aici.
Concluzii, Q? Ati ramane masca, si tu si Luna, daca ati avea vreodata ocazia sa stati de vorba serios cu una din astea. Veti vedea in primul rand ca "binele" pe care il considerati voi pentru ele, in conceptia lor este cel mai mare rau. Ma refer aici la "ajutorarea" lor, integrare, calificare...
Si cum naiba sa nu fie o catastrofa pentru ele, cand castigul pe o noapte-doua este echivalent cu un salariu mediu net? E drept, din banii astia platesc taxe de protectie, dar stati linistite, lunar raman in mana cu vreo doua salarii barosane. Cel putin
victor68
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:49
ei, isi mai cumpara si tzoale, cosmetice etc - e necesar... mai papa si ele la "munca"... asta e:P
:))
eu_geminy
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:55
victor, ti se pare ca as avea eu aceeasi parere ca Luna?
Sau ca mi-as dori foarte mult sa aprofundez problema?
Inteleg suficient cit sa nu-mi doresc analize de caz. Mai am inca niste pseudocertitudini pe care prefer sa le pastrez in cutiile cu vechituri.

quasaria
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:55
i-o fi foame si lui,Q...
preci
Postat pe 10 Octombrie 2010 13:58
mey, dar despre anume pitzipoance din showbiz cam subtirel, pe-aici...
sunt "femei de succes", dar nu canta, nu danseaza, nu spun poezele... (sau o fac prost).

ele, in principiu, doar exista. si o duc bine merci!...:P

eu_geminy
Postat pe 10 Octombrie 2010 14:00
pe mine ,altceva ma intriga. sa luam de exemplu, barbatii.. se duc la astfel de fete insa, discuta despre ele cu o scarba si folosesc niste expresii .de crezi ca au fost luati cu forta si obligati sa fie acolo si alta nu.

cica " am fost la curve". pai bine, sa o luam logic. cine se duce la curve? ma gandesc ca, niste curvari, nu?sau"ce i-am tras-o". nu i-ai tras nik. pur si simplu te-ai dus la ea ca la alimentara si, indiferent de cat ti s-a pus in punga, ai platit ca mosmanul, pret intreg

iar femeile, si ele cu satarul si cu aprobiul. cica, vai, nu le inteleg. eu nu ma aia cu barbatu, nu. eu nu fac sex, fac dragoste. eu iubesc. de ele se folosesc.ei, na! cate doamne din acestea care iubesc nu o iau pe cocoasa de la sotul iubitor, de cate nu se foloseste ala ca sa puna varf la milion , dupa o partida de baut cu baietii in crasma .cate n-ar da in trasnet cea casnicie daca ar avea cat de cat personalitete?

asa ca, fiecare isi alege modul in care traieste si ,aratatul cu degetelul pe care straluceste o oarecare vergheta,nu ajuta nimanui

si_totusi
Postat pe 10 Octombrie 2010 14:15
Q, ti se pare ca as fi consideat eu ca ai avea aceleasi pareri cu Luna? Eu m-am referit doar la posibilitatea de a avea o surpriza vizavi de concluziile la care te refereai tu aici:
[quote name='quasaria' date='2010-10-10 13:39:50'U never know la ce concluzii ajungi din discutii d�stea. [/quote]

Ca am bagat-o si pe Luna in aceeasi fraza, se datoreaza altei imprejurari, mai bine spus "conceptiilor" ei despre aceasta ocupatie dar si despre cei care recurg la serviciile unor astfel de prestatoare
victor68
Postat pe 10 Octombrie 2010 14:19
si totusi -> mamy... gura lumii sloboda... se intampla si invers, deloc magulitor, aparent, pentru barbati.

e drept, unii masculi au un mod aparte de a se exprima, sau de a flirta. dar substratul nu e ceea ce le iese lor pe gura, de cele mai multe ori. ca daca nu le placea, nu se duceau.

tot asa, si cu complimentele porcoase, sau ordinare pe strada, dupa Doamne... atat ii duce mintea, asta e educatia. dar la baza exista adesea un sentiment de admiratie, fie el si ne-recunoscut oficial...:P

eu_geminy
Postat pe 10 Octombrie 2010 14:21
PS: e vorba de "chemarea strabunilor", mamy.
comportament specific de mascul, care isi da cu caramida in piept, in ceea ce priveste aportul sau la perpetuarea speciei.
respectivii nu mai pot sa emita sunete guturale, nici sa se concureze cu bata, si atunci folosesc limbajul articulat. :P
eu_geminy
Postat pe 10 Octombrie 2010 14:32
poate incepi sa fluieri coane, sa ma simt admirata
si_totusi
Postat pe 10 Octombrie 2010 14:34
cunosc o doamna "respectabila" al dreaq care e maritata din interes cu un nene. si aia vinde sex si inca la greu. cu diferenta ca o face sub tenda certificatului de casatorie. am avut ocazia s-o aud vorbind despre casnicia ei. si o facea cu un cinism greu de imaginat. pana si copilul de il facuse, il facuse ca sa-si consolideze pozitia. si tot stramba din nas, ca e nefericita, ca uite ce suporta, ca e vai de mama ei...

asta in timp ce isi schimba masina ca nu-i mai placea modelul, si ii cheltuiala aluia banii. omul se trezise repede din euforia iubirii, dar tacea, ca vroia sa aiba copilul langa el.

o prostituata e mai demna de respect, pentru ca vinde doar sex, pe cand " "respectabila" doamna se vaduse cu totul

parerea mea...
michelle_
Postat pe 10 Octombrie 2010 14:38
eh, voi incerca sa fiu mai discret, atat cat am fost educat si eu, mamy... :P

PS: fiindca eu consider ca deranjeaza mult mai mult nu faptul in sine, ca a fost unul "la curve", si ca a facut nu stiu ce "cu una". se mai intampla, chiar foarte des.

insa marlania imensa vine atunci boul se apuca sa si strige in gura mare la cine a fost, uitand ca relatia, fie ea si pasagera, presupune doua persoane.
ma rog, pentru el poate fi motiv de fala, dar o femeie are cu adevarat nevoie de discretie, in societatea asta nenorocita in care traim. daca se respecta.
aici apare diferenta. respectul pentru un masul insusi(fala) nu coincide adesea cu respectul unei femei pentru ea insasi(discretia).:D
:)
eu_geminy
Postat pe 10 Octombrie 2010 14:42
corect.
si_totusi
Postat pe 10 Octombrie 2010 14:45
In concluzie "traiasca prostitutia!" si sa fie si legalizata! Bravos, natiune! Daca Romania a intrat in UE pai sa intre cu totul! Ies de pe topic caci vaz ca sunt off...
Luna_in_capricorn
Postat pe 10 Octombrie 2010 14:59
luna, n-ai inteles nimic...dar ai spus asta deja
michelle_
Postat pe 10 Octombrie 2010 15:13

Sis, lunache de obicei nu intelege nimic, dar se preface ca intelege pana cand se da de gol... si asta nu dureaza mai mult de cinci minute
De unde si pana unde o fi ajuns ea la ue si "traiasca prostitutia"?

Hai, salutare, natiune!
Thor_again
Postat pe 10 Octombrie 2010 15:46
Luna, n-are rost sa faci precum librarii in ceausism, sa pui "la pachet" doua chestii diferite.

Asta e un soi de extremism, si nu are rost, e nefondat. Asta ar trebui sa intelegi. Daca vrei.
Fiindca mai elementar de atat, nu cred ca se mai poate explica.

Nimeni nu a zis "traiasca prostututia". Fiindca prostitutia e nemuritoare si e eterna.
Ca si prostia, dealtfel. :P

A(m) fost doar de acord cu legalizarea ei.
eu_geminy
Postat pe 10 Octombrie 2010 16:47
De la: Luna_in_capricorn, la data 2010-10-10 13:33:41Q, normal ca am facut sex in viata mea

Si mai tii minte alea cinci minute din noaptea cu pricina?
Oups! That's hurt!
Thor_again
Postat pe 10 Octombrie 2010 16:57
Bre, io nu inteleg de ce mama naibii va ocupati cu alfabetizarea paulimii.. in speta, cu convinsul lunetei ca albul e alb si negrul e negru, adicatelea sunt chestii diferite.
Eu cred ca si un copil handicapat poate sa faca diferenta, .. dar atunci cand strigi mereu "batman, batman", inseamna ca ai o problema de perceptie, zic eu

p.s. - thorache, eu cred ca luneta minte.
anakin
Postat pe 10 Octombrie 2010 17:01
bro...u're back!
preci
Postat pe 10 Octombrie 2010 17:04
ofcors!
anakin
Postat pe 10 Octombrie 2010 17:05
anakine, aciulea e ca la "coltzul oratorilor" din Hyde Park... fiecare vine cu scaunelu' de-acasa, urca pe el si incepe sa conferentieze, indiferent daca are auditoriu sau nu. :P

eu_geminy
Postat pe 10 Octombrie 2010 17:05
ge, eu am vazut asta cu oratoria prin Trafalgar Square in hyde park dormeau unii intinsi pe gazon, dar poate pentru ca era duminica si obosisera din timpul saptamanii.

Altfel spus, are dreptate Victor atunci cand vorbeste de infantilism in cazul lunetei.. eu as mai adauga si obstinatia de a iesi in evidenta prin contrazicerea parerii generale, indiferent daca opinia ta este corecta sau nu.
anakin
Postat pe 10 Octombrie 2010 17:08
sau,cu alte cuvinte,damblale de fata batrana...
preci
Postat pe 10 Octombrie 2010 17:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sexul copilului 1 De la: mariana1971_12_08 1 Aprilie 2010 13:50
Delicate�e �i �ncrederea �n rela�ia de cuplu 15 De la: garbo226170 1 Martie 2012 13:56
Iubire in exil de Donna V 10 De la: eu_geminy 19 Februarie 2012 22:29
ce ati dori sa primiti din partea persoanei iubite,de Craciun? 6 De la: cri_cat 19 Decembrie 2011 11:20
Cum Poti cuceri o femeie 66 De la: mitnarut 8 Octombrie 2015 13:36
Setari Cookie-uri