Legalizarea-prostitutiei-pro-sau-contra

ce, va surprinde ca facut ce a facut si nevasta-mea azi? pai si de aia imi place, na!:P:))
eu_geminy
Postat pe 10 Octombrie 2010 22:36

Cine, ce-a facut si cu nevasta cui?
AMELYY
Postat pe 10 Octombrie 2010 22:38
off topic: am vazut un user intitulat "pufix"...
preci
Postat pe 10 Octombrie 2010 22:38
De la: garbo074997, la data 2010-10-10 22:36:13AI RUSINAT-O PE CAT [/quote
lasa mey, ca nu e cat asa de rusinoasa, si nici n-are de ce se rusina... numai ca de la distanta la care se afla, raspunsul vine mai greu...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 10 Octombrie 2010 22:39
Me, asa am facut si e ok, acu' arata civilizat:)

Eu si Gem suntem un fel de ... fosti cumnati Glumesc, avem prieteni comuni, sa zicem ...
E bine asa, Gem?? N-am gasit alta explicatie:)))

cat_13
Postat pe 10 Octombrie 2010 23:08
ete, cat... argumentul era la Tine...
am uitat sa le spun ca de fapt suntem chiar rude de niste ani, caz in care am fi chiar incestustosi...:D

dar daca am uitat acest "mic" amanunt, eu zic ca e semn de bine...:P
:)))

PS: stiu, n-ai gasit alta rima...:P
eu_geminy
Postat pe 10 Octombrie 2010 23:12
De la: victor68, la data 2010-10-10 13:49:25Luna, tocmai asta e problema... dar eu nu inteleg altceva: daca tot nu intelegi si te depaseste, de ce acuzi si judeci in stanga si in dreapta, generalizand? In fine, e problema ta, dar atunci nu te mai mira cand iti atragi antipatia altora de pe aici.
Concluzii, Q? Ati ramane masca, si tu si Luna, daca ati avea vreodata ocazia sa stati de vorba serios cu una din astea. Veti vedea in primul rand ca "binele" pe care il considerati voi pentru ele, in conceptia lor este cel mai mare rau. Ma refer aici la "ajutorarea" lor, integrare, calificare...
Si cum naiba sa nu fie o catastrofa pentru ele, cand castigul pe o noapte-doua este echivalent cu un salariu mediu net? E drept, din banii astia platesc taxe de protectie, dar stati linistite, lunar raman in mana cu vreo doua salarii barosane. Cel putin

cum poti sa atragi antipatia,unor oameni cu care nu te cunosti,habar nu au cine esti, aflandu-te intr-o lume virtuala?poate acest cont este al lui Baselu,poate al lui MOS CRACIUN...etc".datu cu parerea" despre cei nevazuti -necunoscuti,se pare ca devine o psihoza.eventual poti comenta un subiect.nu un cont dintr-un site.
vuvuzela
Postat pe 11 Octombrie 2010 07:04
De la: si_totusi, la data 2010-10-10 14:15:36pe mine ,altceva ma intriga. sa luam de exemplu, barbatii.. se duc la astfel de fete insa, discuta despre ele cu o scarba si folosesc niste expresii .de crezi ca au fost luati cu forta si obligati sa fie acolo si alta nu.

cica " am fost la curve". pai bine, sa o luam logic. cine se duce la curve? ma gandesc ca, niste curvari, nu?sau"ce i-am tras-o". nu i-ai tras nik. pur si simplu te-ai dus la ea ca la alimentara si, indiferent de cat ti s-a pus in punga, ai platit ca mosmanul, pret intreg

iar femeile, si ele cu satarul si cu aprobiul. cica, vai, nu le inteleg. eu nu ma aia cu barbatu, nu. eu nu fac sex, fac dragoste. eu iubesc. de ele se folosesc.ei, na! cate doamne din acestea care iubesc nu o iau pe cocoasa de la sotul iubitor, de cate nu se foloseste ala ca sa puna varf la milion , dupa o partida de baut cu baietii in crasma .cate n-ar da in trasnet cea casnicie daca ar avea cat de cat personalitete?

asa ca, fiecare isi alege modul in care traieste si ,aratatul cu degetelul pe care straluceste o oarecare vergheta,nu ajuta nimanui

vuvuzela
Postat pe 11 Octombrie 2010 07:09
De la: me_reloaded, la data 2010-10-10 14:38:45cunosc o doamna "respectabila" al dreaq care e maritata din interes cu un nene. si aia vinde sex si inca la greu. cu diferenta ca o face sub tenda certificatului de casatorie. am avut ocazia s-o aud vorbind despre casnicia ei. si o facea cu un cinism greu de imaginat. pana si copilul de il facuse, il facuse ca sa-si consolideze pozitia. si tot stramba din nas, ca e nefericita, ca uite ce suporta, ca e vai de mama ei...

asta in timp ce isi schimba masina ca nu-i mai placea modelul, si ii cheltuiala aluia banii. omul se trezise repede din euforia iubirii, dar tacea, ca vroia sa aiba copilul langa el.

o prostituata e mai demna de respect, pentru ca vinde doar sex, pe cand " "respectabila" doamna se vaduse cu totul

parerea mea...

vuvuzela
Postat pe 11 Octombrie 2010 07:13
De la: Luna_in_capricorn, la data 2010-10-10 14:59:46In concluzie "traiasca prostitutia!" si sa fie si legalizata! Bravos, natiune! Daca Romania a intrat in UE pai sa intre cu totul! Ies de pe topic caci vaz ca sunt off...

Luna,aici gresesti.este vb de comportamentul si limbajul masculin,dupa ce face" dragoste "cu o femeie,indiferent ce statut are.si mai intervine un aspect comentat ,sexuiala feminina pe interes,la adapostul statutului de femeie maritata.
vuvuzela
Postat pe 11 Octombrie 2010 07:29
De la: quasaria, la data 2010-10-10 12:52:09probabil da, ar trebui legalizata - si in general ar trebui legalizate activitatile...comerciale in care unu'cere si unu'ofera de buna voie.
Oricum prostitutia in forme diverse exista si sub cele mai onorabile aparente: numai cite casatorii din interes se practica... De ce ar fi de blamat una care sta in vitrina versus una care se marita "sa-si faca o situatie"?
Cit timp se vinde pe bani, conteaza cui se vinde?

sau te poti vinde si pe alte interese,sexual sau nu,ex"prostitutie politica".
vuvuzela
Postat pe 11 Octombrie 2010 07:36
CONCLUZIE PARLAMENTARA;

"Foarte slabe �anse ca Parlamentul s� adopte �n perioada urm�toare o lege pentru legalizarea prostitu�iei, chiar dac� deputatul PDL Silviu Prigoan� a depus luni spre dezbatere un proiect de lege �n acest sens. Ziarul �Puterea� a stat de vorb� cu liderii tuturor grupurilor parlamentare, iar concluzia, pe scurt, este: NU! Ace�tia cred c� Rom�nia nu e preg�tit� pentru prostitu�ie legal�, mai ales acum, c�nd �ara trece prin criz� economic�.

�Nu ne intereseaz�, �nu e cazul pentru a�a ceva acum�, �altele sunt problemele importante�, ��ara arde �i baba se piapt�n�, sau �nu sunt �anse�. Cam acestea sunt reac�iile liderilor grupurilor parlamentare la ini�iativa lui Silviu Prigoan� privind legalizarea celei mai vechi meserii din lume. De�i sunt unii lideri parlamentari care spun c� tema e important�, ei cred c� proiectul de lege nu are �anse s� treac� prin Parlament. Chiar �i colegii de partid ai lui Prigoan�, deputa�ii �i senatorii PDL spun c� altele sunt problemele ��rii. Asta, �n ciuda faptului c� Prigoan� se laud� c� propunerea lui are �sus�inere 100%� �n Parlament."I.D
vuvuzela
Postat pe 11 Octombrie 2010 07:45
paxcat pt . ca ar fi scos bani frumosi din asta
garbo074997
Postat pe 11 Octombrie 2010 08:03
vuvuzelo, abtine-te sa ma mai citezi daca tot nu pricepi nimic din ce scriu.
quasaria
Postat pe 11 Octombrie 2010 08:04
De la: quasaria, la data 2010-10-11 08:04:52vuvuzelo, abtine-te sa ma mai citezi daca tot nu pricepi nimic din ce scriu.
bunaa dimii quasii te supara?
garbo074997
Postat pe 11 Octombrie 2010 08:10
De la: quasaria, la data 2010-10-11 08:04:52vuvuzelo, abtine-te sa ma mai citezi daca tot nu pricepi nimic din ce scriu.

abtine-te sa dai sfaturi unor necunoscuti.nu esti cu nimic mai presus,decat oricare alt user din site.cf constitutiei toata lumea are dreptul la opinie.nu ma intereseaza daca esti de acord sau nu.nici nu intentionez sa fac pe plac cuiva.cf legilor in vigoare,imi spun opinia si crede-ma ca sunt mai in masura ca tine sa cunosc legislatia.nu intimidezi pe nimeni cu astfel de comentarii.cel putin ,pe mine niciodata.!
vuvuzela
Postat pe 11 Octombrie 2010 08:21
avetiva ca fratiii maaiii
garbo074997
Postat pe 11 Octombrie 2010 08:31
repet: nu ma mai cita.
Considera ca e a doua oara cind te-am avertizat.
quasaria
Postat pe 11 Octombrie 2010 08:32
va bateti? asaaa virtual?hai maaa fiti cuminti aveti loc amandoua
garbo074997
Postat pe 11 Octombrie 2010 08:36
Cat, corect! Mai sus am spus ca sunt offtopic. :) Se vorbeste despre legalizare, nu despre fenomenul prostitutiei...Ai atins un punct important si anume singuratatea barbatilor. Multe prostituate afirma ca pe langa sexul respectiv au loc si marturisiri, povestiri-barbatul isi povesteste viata de acasa de langa nevasta, problemele, dificultatile...Am ascultat (in tv) ce spun aceste persoane care-si vand corpul de bunavoie -acum la moda sunt barbatii trans, atrag o multime de clienti-ei bine, multe afirma ca fac un fel de psihoterapie si rezolva probleme de cuplu etc. Barbatul singur se pare ca prefera sa-si rezolve problemele afective, sexuale in aceasta maniera. Probabil se simte protejat, liber, inteles in compania unei prostituate. In fine, sa nu mai lungesc vorba, aceste vorbe de mai sus sunt si ele offtopic...:))
Luna_in_capricorn
Postat pe 11 Octombrie 2010 08:48
luna draga ..............poate vor sa fie ascultati si musai sa li se dea si dreptate acasa nevasta neplatita uita sa spuna>>ai dreptate draga ii asa precum spui
garbo074997
Postat pe 11 Octombrie 2010 08:53
Victor dear, nu voi intelege veci pururi afirmatii ca ale tale si ale multor altora legate de simpatie-antipatie in virtual!
Cat priveste castigul banesc in campul muncii sexuale gandesc ca platiti cam scump rezolvarea unor probleme de impotenta, singuratate, dificultate afectiva etc. Exista psihologi, sexologi, medici...In fine, ultima curiozitate strict personala, tu ca barbat mergi la bordel (in general zic-nu ma refer la tine) cu bagajelul de dorinta etc si cand intri in camera respectiva (sa zicem ca totul e legalizat) descoperi ca femeia la care platesti sa mergi e fiica ta. Caci poate fi si fiica, nu? Caci e femeie si libera. Ce faci, Victor cand dai de fata ta in bordel? Faci sex cu ea?
Luna_in_capricorn
Postat pe 11 Octombrie 2010 09:02
ioi grea asta
garbo074997
Postat pe 11 Octombrie 2010 09:05
fetele, n-o dati in siroape acu'...vezi singuratatea barbatului, he, he, he...

nenii aia refuleaza si ei pe acolo, de-aia zic ca e terapie 2 in , ca sa zic asa

luna, tu ai o problema, serios....iei chestiile astea prea personal, parol
michelle_
Postat pe 11 Octombrie 2010 09:05
997, da, au nevoie sa fie ascultati dragii de ei, se simt singuri iar nevestele sunt niste scorpii frigide... Este clar ca prostituatele sunt "superioare" nevestelor...
Luna_in_capricorn
Postat pe 11 Octombrie 2010 09:06
De la: Luna_in_capricorn, la data 2010-10-11 09:06:11997, da, au nevoie sa fie ascultati dragii de ei, se simt singuri iar nevestele sunt niste scorpii frigide... Este clar ca prostituatele sunt "superioare" nevestelor...
atunci di ce copilu ii la nevasta la fel si cardul ?io asa fac da sa stii ca il ascult atenta cand ma cearta ca am scuturat bineee....cardul Apaaaai de mai merge si pe la fumei ....e din spaga
garbo074997
Postat pe 11 Octombrie 2010 09:10
De la: Luna_in_capricorn, la data 2010-10-11 09:02:16Victor dear In fine, ultima curiozitate strict personala, tu ca barbat mergi la bordel (in general zic-nu ma refer la tine) cu bagajelul de dorinta etc si cand intri in camera respectiva (sa zicem ca totul e legalizat) descoperi ca femeia la care platesti sa mergi e fiica ta. Caci poate fi si fiica, nu? Caci e femeie si libera. Ce faci, Victor cand dai de fata ta in bordel? Faci sex cu ea?

Wow, hazardul nu cred ca-i poate juca tocmai astfel de feste!!
m_ada
Postat pe 11 Octombrie 2010 09:11
me re, tocmai ca nu o iau personal!!! Ma uit la aceasta lume si-mi dau cu parerea...La urma urmei, fiecare e liber sa faca ce vrea cu banii, cu corpul...
Luna_in_capricorn
Postat pe 11 Octombrie 2010 09:14
De la: quasaria, la data 2010-10-11 08:32:30repet: nu ma mai cita.
Considera ca e a doua oara cind te-am avertizat.

cine te consideri',ca sa fii citata?" am facut un comentariu,vizavi de un alt comentariu.unde scrie ca nu am voie sa comentez pe pg ta?este o practica obisnuita si neinterzisa,folosita de majoritatea userilor,de multe ori.nu este o lezare a intereselor tale.tu nu ai practicat acest sistem?vrei sa iti aduc aici pg demonstrative?
vuvuzela
Postat pe 11 Octombrie 2010 09:15
Ada, probabilitate exista dar sa luam ca exercitiu de imaginatie iar numitul Victor si alti tovarasi militanti sa raspunda! CE FAC? Cand isi intalnesc FIICA in bordel? Ori sora? Ori nepoata? Ori o cunostinta draga?
Luna_in_capricorn
Postat pe 11 Octombrie 2010 09:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
"diagnosticul" dragostei-exista pre multa confuzie,prea mult haos! 245 De la: Dor_marunt 25 Mai 2010 06:07
Ce parere aveti de relatiile cu diferente mari de varsta? 35 De la: aiurea 22 Decembrie 2012 23:36
Sunt sau nu compatibili 284 De la: Thor_again 12 Mai 2011 14:39
Exista iubire sau totul este o iluzie? 10 De la: garbo_486255 15 Mai 2018 13:01
Impas 18 De la: garbo_ready 7 Februarie 2016 10:50
Setari Cookie-uri