Legalizarea-prostitutiei-pro-sau-contra

De la: me_reloaded, la data 2010-10-11 20:29:30stai ca acum am citit mai bine si te si citez

"Ge, nu deduc prost! Cata vreme femeile sunt libere sa se prostitueze, cata vreme admiti ca nu e nimic rau, ca sunt fiinte umane, ca meseria e veche de cand lumea etc, inseamna ca esti de acord ca si in familia ta sa existe."

sa ma bata soarele daca inteleg logica ta. extrapolezi intr-un mod atat de fortat, incat pur si simplu ma lasi interzisa

cred ca e mai bine sa nu mai discut cu tine pe tema asta ca deja simt ca-mi ies din pepeni

46, tu esti atat de pierduta in filmul tau, incat ma mir cum de cineva iti mai da replica pe aici

da, me... uite ca asta nu observasem... unde am scris eu ca admit ca prostitutia nu e nimic rau??? ca mananc textul cu pricina!... :))
eu_geminy
Postat pe 11 Octombrie 2010 20:33
asta cu destramarea familiei e foarte tare....
Familia nu se destrama ca nu isi tine ala slitul inchis, se destrama ca are unde sa il deschida.
quasaria
Postat pe 11 Octombrie 2010 20:36
sa revin...

articolul despre care spuneam mai sus ca e copiat se regaseste integral (e foarte lung) pe site-ul Patriarhiei Romane si mi se pare normal ca biserica sa nu fie de acord cu prostitutia, ba chiar sa fie vehementa impotriva ei...

eh, daca am reusi sa fim evlaviosi si in restul aspectelor cotidiene, ce bine ar fi... dar asa, ne place sa ne dam "sfinti" doar cand nu ne convine cate ceva... iar atunci cand ne convine, tacem chitic. si facem. :P
:))
eu_geminy
Postat pe 11 Octombrie 2010 20:38
nu tu ai zis. luna a extrapolat. in viziunea ei, daca esti de acord cu legalizarea prostitutiei, si cu femeile care se prostitueaza, esti de acord ca si in familia ta sa existe. si de-aici romantzu...

pe mine tipul asta de logica ma depaseste, si ma lasa fara o replica inteligenta

luna, m-ai dezamagit. sa recurgi la niste argumente atat de perfid-romantioase, mi se pare deplorabil

incep sa inteleg de ce starnesti atatea animozitati pe aici

mda...destramarea familiei pe dreaq...alta isteata!
michelle_
Postat pe 11 Octombrie 2010 20:40
ei, animozitati... pasiuni, mamy!!!:))
eu_geminy
Postat pe 11 Octombrie 2010 20:48
De la: quasaria, la data 2010-10-11 20:36:51asta cu destramarea familiei e foarte tare....
Familia nu se destrama ca nu isi tine ala slitul inchis, se destrama ca are unde sa il deschida.

sau poate fiindca nu i se deschide in casa...:P
eu_geminy
Postat pe 11 Octombrie 2010 20:50
De la: quasaria, la data 2010-10-11 20:07:33Ge, atit timp cit exista cerere, va exista oferta.
Deci nu de la segmentul social care traieste in saracie trebuie inceput. Ci de la ala care traieste cu un strain - sau o straina in casa, de la structura familiei, a cuplului. De la modul in care interactionam intre noi, si interactionam cu persoana iubita. De la modul in care ne crestem copiii, baieti sau fete - ii crestem strimbi sau drepti. De la complexele personale si sociale pe care copiii nostri le dobindesc - de la noi sau de la altii..

E ceva mai complicat decit sa oferi o paine.

scuza-ma, nu vazusem asta... absolut de acord.
ceea ce spui tu este cuprins la mediul de formare/convietuire al individului. nu l-am enumerat aici, dar cred ca la inceputul acestui topic figura intre factorii specificati de acel studiu sociologic, eu asa retin...
eu_geminy
Postat pe 11 Octombrie 2010 20:54

heloo lume ce faceti tot dezbateri tot dezbateri daca va fi sau legalizata prostitutia
mai cine este luminat la mansarda gandeste pozitiv dar cine nu vede nici pana unde i se termina varful nasului nu va gandi nici o data pozitiv
have fun dragilor
tusi_Oli
Postat pe 11 Octombrie 2010 21:00
Hai noroace!
Sis, ce facusi, bre? Tu nu ti-ai dat seama ca mai degraba o convingi pe irinuca sa treaca la cele lumesti si sa iubeasca toti berbatii, decat sa o convingi pe lunache cat de mult abereaza cu gratie? Ca tot ii place ei termenul asta... cica pana si mersul il are gratios. Se lauda ea mai deunazi, inainte de a-si lua fratelo lumea in cap datorita (a se citi din cauza) ei
Thor_again
Postat pe 11 Octombrie 2010 21:09
46, am si eu o intrebare (retorica, nu e cazul sa-mi raspunzi)...

ca nu esti in stare sa argumentezi cu vorbele tale, am inteles... atunci recurgi la comunicatele bisericesti... dar cand insulti si injuri fara motiv, tot cu evlavie si in numele lui Doamne-Doamne o faci?!...

a fost simplu sa-mi dau seama ca plagiezi... nu erau frazele tale originale, care sunt mai mereu presarate cu isterie, sudalmi si insulte, atunci cand cineva nu e de acord cu matalutza, sau cand nu intelegi o gluma.:P
eu_geminy
Postat pe 11 Octombrie 2010 21:09
ha? ha?

bro, ai aparut, diavole?
michelle_
Postat pe 11 Octombrie 2010 21:10

Lipseste martie din post?
Thor_again
Postat pe 11 Octombrie 2010 21:11
thor... mey rauleanule... iar bagi fitile si gaz aciulea...:P
eu_geminy
Postat pe 11 Octombrie 2010 21:11
Ge, poi unde sa bag, daca nu aciulea, ha?
Thor_again
Postat pe 11 Octombrie 2010 21:15
mey thor, noi purtam discutii democratice, civilizate aici (cu mici exceptii, care se isterizeaza, da' nu e cazul Lunei)...

tu vii direct cu arsul pe rug!...:))
eu_geminy
Postat pe 11 Octombrie 2010 21:18
Nu pe toti, bre, Ge, parol! Iote, intreab-o pe sis daca n-am io dreptate
Thor_again
Postat pe 11 Octombrie 2010 21:22
daca ma mai cearta lumea mult si supar la fel de mult... cred ca eu sunt eretica
Laura_M
Postat pe 11 Octombrie 2010 21:24
ba p-a ma-sii!!!

auzi, meri la profil oleaca ca am ceva sa te intreb, da' fest...
michelle_
De la: Thor_again, la data 2010-10-11 21:09:18Hai noroace!
Sis, ce facusi, bre? Tu nu ti-ai dat seama ca mai degraba o convingi pe irinuca sa treaca la cele lumesti si sa iubeasca toti berbatii, decat sa o convingi pe lunache cat de mult abereaza cu gratie? Ca tot ii place ei termenul asta... cica pana si mersul il are gratios. Se lauda ea mai deunazi, inainte de a-si lua fratelo lumea in cap datorita (a se citi din cauza) ei

Serios, ma intreb cu ce gandesti, Thorus! Cum putea sa plece din cauza mea cata vreme mi-a scris atat de frumos si ma respecta?
Luna_in_capricorn

si eu un pic
tusi_Oli
Postat pe 11 Octombrie 2010 21:27
bro, scoate-ti doapele din urechi si meri la profilul tau
michelle_

respecte, mdaaaa....
Thor_again
gata, sis, scos si deschis
Thor_again
Postat pe 11 Octombrie 2010 21:28
oli te tzucalesc
Laura_M
Postat pe 11 Octombrie 2010 21:30
Bine, Ge, imi voi pastra gandurile pentru mine insami... Si-mi voi inghiti amaraciunea ori de cate ori voi vedea romance pe strazile Italiei...Si-mi voi controla ura provocata de barbati-tati, bunici-ce se opresc in dreptul lor. Si ma voi revolta de una singura cand voi afla in tv ca a mai fost gasit un corp de prostituata romanca ingropat prin paduri. :(
Luna_in_capricorn
Postat pe 11 Octombrie 2010 21:31
si eu pe voi va tucalesc
tusi_Oli
Postat pe 11 Octombrie 2010 21:31
luna, vad ca te apasa rau problemu
michelle_
Postat pe 11 Octombrie 2010 21:34
si cum crezi ca au ajuns roamancele pe strazile italiei
tusi_Oli
Postat pe 11 Octombrie 2010 21:35
nu le-a dus nimeni cu forta (pe unele) ai nu vad ce legatura are romanca prostituata si ingropata si cu legalizarea... nici una, lucruri de astea se intampla fara sa se dea nush ce lege
Laura_M
Postat pe 11 Octombrie 2010 21:37
De la: Luna_in_capricorn, la data 2010-10-11 21:31:24Bine, Ge, imi voi pastra gandurile pentru mine insami... Si-mi voi inghiti amaraciunea ori de cate ori voi vedea romance pe strazile Italiei...Si-mi voi controla ura provocata de barbati-tati, bunici-ce se opresc in dreptul lor. Si ma voi revolta de una singura cand voi afla in tv ca a mai fost gasit un corp de prostituata romanca ingropat prin paduri. :(

Luna, chiar ai o problema...
mai termina, mami, cu extremele!... am spus ca discutam!
dar avem dreptul sa nu fim de acord unul cu celalalt!...

Poate ti-e greu sa intelegi: in multe privinte, SUNT DE ACORD CU TINE.
Partea mea aia buna, minunata, idealista, ma face sa-ti dau dreptate in anumite privinte.
Ar fi minunat sa fie asa cum spui tu, dar NU E, si NU VA FI!... iar daca suferi ca un caine pentru lucruri de care nu esti vinovata, tot nu-ti va face nimeni statuie.

Nu pot fi insa de acord cu tine atunci cand generalizezi, cand extrapolezi, cand asociezi total eronat lucruri diferite, sau cand deduci tu in locul meu.
eu_geminy
Postat pe 11 Octombrie 2010 21:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna. 29 De la: Thor_again 17 Iulie 2011 22:28
relatia indiferent de varsa..ea 34 el 61 156 De la: nicoleta_79_12 29 Noiembrie 2015 19:48
Ce parere aveti despre barbatii care-si bat sotiile/prietenele? 680 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:24
Legalizarea-prostitutiei-pro-sau-contra 1580 De la: marinela_223 21 Noiembrie 2010 21:18
caut relatie serioasa 20 De la: garbo099582 19 Februarie 2010 09:25
Setari Cookie-uri