Legalizarea-prostitutiei-pro-sau-contra

Q...
nu vrei tu sa tricotezi un scenariu d'ala de unmercyfull revenge la chestiune?
pliiizzzz...
preci
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:13
Seara buna, garbatelor si noapte buna si totul bun!
Luna_in_capricorn
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:15
si totusi -> mamy, pe aia cu "cinstit si lautareste" o notez...:)))))))
eu_geminy
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:16
pai da mai Q... eu nu sunt platita... mai sunt bone, femei de servici si altele care fac si alte munci :D
Laura_M
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:16
nu, preci, pt mine aspectul e clar si revenge-ul e ca apar zilnic atitea tipe mai tinere, mai spoite, mai cu tupeu, si care concureaza la acelasi portofel... Ce revenge mai greu de atit vrei?
Viata de caine pe bietele neveste, nene.... . Cit sufera ele de dezumanizarea altor femei.
quasaria
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:17
mey, mai lasati copila in pace, ca ea nu e antiprostitutie... ce-ati inghesuit-o acuma in coltu' rosu al ringului?:PPP
:))
eu_geminy
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:17
io chiar ma simt bine
Laura_M
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:19
cineva oricum imi umple frigideru ca-mi ard urechile
Laura_M
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:20
pai se vede... asta e important, la ce naiba sa ne incrancenam?...:))
eu_geminy
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:21
Q...
io nu tratam problema dpdv al portofelului acolo..
preci
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:21
De la: Laura_M, la data 2010-10-11 22:20:31cineva oricum imi umple frigideru ca-mi ard urechile

daca e ceea ce inteleg eu, da-mi voie sa lesin de ras...:))))))))))))))
=))=))=))
eu_geminy
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:22
tu te simti bine ca n-ai vazut cum arata alea de nspe stele.
Chestia ca "nu s-ar duce ca eu sint tinara"e asaaaa perisabila..... Ba in mod cert s-ar duce. Orice barbat s-ar duce (si majoritatea s-ar duce si la una mediocra, pentru simplul motiv ca ar fi ALTA).

Asa ca daca argumentul pe care te bazezi e faptul ca are una mai buna acasa - stai pe un terem minat.
Argumentele reale sint cu totul altele.
quasaria
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:23
mai, nu sunt pui da zmau sa fiu io cea mai cea, pe asta chiar n-am zis-o :D... cum merg femeile, asa merg si barbatii
nenea ge, mai incet cu rasu si nu te gandi prea departe...
Laura_M
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:27
ei, ma gandeam doar la expresia in sine... imi place...:P
eu_geminy
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:28
De la: Laura_M, la data 2010-10-11 20:13:57garbo draga... sotzu in veci pururi amin, nu se va duce la tutele alea... vrea ceva? are o femeie acasa si mai tanara ca el... deci... de ce sa-i trebuiasca una de aia care a gaurit-o n barbati si a rasciocanit-o?

aha... nici p'asta n-ai zis-o, cum n-ai zis-o nici pe ailalta, cu platitul.
Sustine-ti pct. de vedere, daca ai unul.
Poti?
quasaria
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:29
mai tanara nu mai buna
nenea ge... se anunta o iarna grea
credti ca daca sunteti mai mari ca mine in ani, aveti si dreptate de fiecare data?
Laura_M
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:31
mi-am zis punctul de vedere si nu cred ca m-am rasucit
Laura_M
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:32
Laura, de fapt esenta discutiei e alta: n-ai cum sa fii nici mai tinara, nici mai buna, nici sa faci concurenta unora care din asta traiesc, si unele traiesc invirtind sume ametitoare.
Asta, in primul rind.
In al doilea rind - si cel mai tragic - este ca NICI MACAR daca prin absurd ai putea fi, acest lucru n-ar avea absolut nici o importanta.

Te inseli daca ai impresia ca faptul ca se duce la prostituate sau inseala are legatura cu tine. Nu are. Are legatura doar cu el.
Bineinteles ca primul lucru pe care il va spune un barbat in situatia asta este ca motivul e femeia de acasa. In realitate, femeia de acasa, oricare ar fi ea, este pentru el doar un asset complementar, si nu va depasi acest statut niciodata - pentru ca el nu este capabil sa o perceapa altfel. Nu pentru ca ea nu este suficient de buna, tinara etc.

Iar "the greatest trick the devil ever pulled" este sa te convinga ca, daca te-ai transforma in altceva, s-ar transforma si el.
quasaria
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:39
poate prin absurd sunt mai tanara cu niste ani ca sotu meu... si, bineinteles ca n-ar avea nici o importanta cum as fi in momentul in care el se duce si pe alte coclauri, poate asta vreau sa cred eu ca nu, pur si simplu am zis si eu, nu zic ca si altii cred la fel
Laura_M
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:45
ai dreptate nu zic ca nu, invatz si eu de la voi, suntetzi mai trecute prin viatza... repet, eu doar mi-am dat cu parerea
Laura_M
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:47
De la: eu_geminy, la data 2010-10-11 20:02:01Luna... daca ai fi cu adevarat ingrijorata de prostitutie, ai fi preocupata de factorii care o genereaza... aia sunt adevarata problema.
Daca tot vrei sa schimbi lumea asta, ocupa-te de exemplu de nivelul de educatie/instruire al acestui segment social, de exemplu.
Ca sa nu mai zic de starea lor de saracie si de restul...
Poti face ceva in acest sens?... pe bune ca ai rezolva niste mari probleme cu care se confrunta nu numai societatea noastra, ci omenirea per ansamblu.
Zau, pe mine astea m-ar framanta mai mult decat "apocalipsa" aia "dezumanizanta" pe care o prezici tu.:P

Culturalizarea curvelor
Acu' ce sa zic, suna bine (asa ca platforma) ... parca le si vad conversand cu soferii de tir despre perioada Baroca ...
Mai bine "apocalipsa" aia :))

cat_13
Postat pe 12 Octombrie 2010 06:55
33 de pagini pentru aproape nimic. Ca vrea luneta sau nu, prostitutia va exista, nu doar poate sa faca altecva de pe paginile garbo decat sa vorbeasca prostii; ca l-a atacat pe ge, aia a fost cea mai urata postare care am vazut-o, insa omul nu i-a raspuns asa cum ar fi trebuit, banuiesc ca din bun-simt.
Si chiar daca sunt si altii care vor fi de acord cu legalzarea ei, mereu se va gasi un politician cu o soacra hotarata, care sa il determine sa se opuna promulgarii legii; asa incat, pana una alta, pentru fetele descurcarete varianta mai banoasa ramane tot gasirea unei variante de Irinel, ca Monicace sunt destule. Pentru alea fara noroc in viata ramane Uzun Arak-ul.
anakin
Postat pe 12 Octombrie 2010 08:24
anakin, dear, rilex, nu l-am atacat pe Ge iar Ge e suficient de destept si a inteles ca aci suntem pe idee si nu pe persoane. Tare iti mai place tie sa bagi zazania tipic romaneasca-si nu numai tie, mai sunt vreo doua trei personaje mediocre pe garbo-dar intre mine si Ge aceasta zazanie nu intra pentru ca pur si simplu suntem amandoi inteligenti.
In ceea ce priveste "prostiile" spuse de mine pe topicul asta...oamenii prosti le percep ca prostii, normal. Cei destepti vin cu argumente, contraargumente si discuta, comunica. Tu nu esti in stare decat sa stai cu parul la usa topicului si sa dai in cap. Ca prostitutia exista si va exista, iete na, ce chestie ai scos din tartacuta. Pai stim cu totii. Deci stii pana si tu.
M-am cam saturat de tine...
Luna_in_capricorn
Postat pe 12 Octombrie 2010 08:39
Daca doriti ca prostituatele pe care le cunoasteti ,sa se lase de meserie si sa faca o afacere curata, recomandati-le o afacere online (http://www.beamanager.biz/index.php?u=udangiu&lang=ro), pe care vor fi nevoite sa o faca la domiciliu si nu pe strada.
turnu
Postat pe 12 Octombrie 2010 08:48
De la: eu_geminy, la data 2010-10-11 21:09:5646, am si eu o intrebare (retorica, nu e cazul sa-mi raspunzi)...

ca nu esti in stare sa argumentezi cu vorbele tale, am inteles... atunci recurgi la comunicatele bisericesti... dar cand insulti si injuri fara motiv, tot cu evlavie si in numele lui Doamne-Doamne o faci?!...

a fost simplu sa-mi dau seama ca plagiezi... nu erau frazele tale originale, care sunt mai mereu presarate cu isterie, sudalmi si insulte, atunci cand cineva nu e de acord cu matalutza, sau cand nu intelegi o gluma.:P
:))

Ohooo, in primul rand nu am injurat pe nimeni si nu am nici o legatura cu comunicatele bisericesti nici cu sudalmi si insulte, apoi nu consider nimic rau in faptul ca am citat, ma rog, fara ghilimele,( nu stiam ca sunt oameni care iti cauta nod in papura) doar pentru ca nu le convin argumentele aduse...Cert esta faptul ca am ajuns rau, daca consideram ca prostitutia ar trebui legalizata. Dar nu te poti lupta cu morile de vant atata timp cat unii au interesul ca sa fie legalizata.
garbo000046
Postat pe 12 Octombrie 2010 08:54
De la: cat_13, la data 2010-10-12 06:55:42
Culturalizarea curvelor
Acu' ce sa zic, suna bine (asa ca platforma) ... parca le si vad conversand cu soferii de tir despre perioada Baroca ...
Mai bine "apocalipsa" aia :))

cat, postarea ta m-a umflat de ras!:)))
suna super, stiu ce ai vrut sa spui, te refereai desigur la "fetitele" de la Cooperativa, prestatoarele contra cost.

Curvele sunt altceva.
Fac amor onorific, il fac mai ales din placere, din convingere intima, dar il pot face si voluntar... patriotic, daca vrei!:PP
dar nu pretind bani sau foloase cel putin materiale! Unele chiar se indragostesc si iubesc, pe perioade discutabile!
Pot fi maritate, cu copii, pot avea o familie aparent super, pot avea un job sau o functie de varf, pot avea multa carte/cultura. Iar in astfel de cazuri, e posibil chiar sa dea lectii in ceea ce priveste Inceputurile Renasterii Italiene, Arta Baroca, Impresionism sau Realism.

Mai pot sti si literatura & filosofie, de te "fac" din citate, intre doua partide de amor, la o cafea cu mirodenii, intre cearceafuri de matase... si programeaza si viitoarea intalnire, la final:P
eu_geminy
Postat pe 12 Octombrie 2010 08:55
anakin, eu cu Luna nu am nicio problema, putea sa se enerveze, fiindca ne-am contrazis... dar nu a facut-o.
avem intr-adevar opinii diferite, dar fatza de mine, Luna a manifestat bun simtz si nu m-a atacat cu nimic. stie sa fie o Doamna.

madam 46, insa m-a facut din start "ratat", in urma glumei mele cu "Palatul Parlamentului = bordel", a continuat cu "imoral", etc... s-a infipt direct cu insulte, fara ca eu sa-i adresez vreun cuvant, initial. Cand de fapt, singura problema ar fi ca nu aveam opinii asemanatoare.
Iar in acest caz, am ripostat, fiindca nu sunt eu insarcinat cu preluarea acceselor de furie datorate frustrarii/intolerantei si lipsei celor 7 ani de acasa ale "anonimelor" de pe forum.

Dar, parca imi pare rau acuma, fiindca am vazut ca nici intelectual nu e prea dotata, iar de unde nu e, nu ai ce sa ceri.
eu_geminy
Postat pe 12 Octombrie 2010 09:06
CUM LE SPUI TU GE ca un om mare si cunoscator
garbo074997
Postat pe 12 Octombrie 2010 09:06
floris, am citit si eu din carti...:P
eu_geminy
Postat pe 12 Octombrie 2010 09:07
eeee si tu GE nu tre sa-ti para rau de prosti au mintea odihnita si o obosesc pe a altora
garbo074997
Postat pe 12 Octombrie 2010 09:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Relație de cuplu fără intimitate 14 De la: garbo_472262 3 Septembrie 2017 21:01
situatie inexplicabila 31 De la: zambila 12 Mai 2010 15:47
voi ce ati face? 74 De la: me_reloaded 11 Octombrie 2010 16:32
Sa il cred....sau sa merg mai departe?? 17 De la: Tisha 8 Septembrie 2011 22:10
cum sa fac sa se lase de baut? 77 De la: BABYBOGDY78 21 Septembrie 2013 12:23
Setari Cookie-uri