Legalizarea-prostitutiei-pro-sau-contra

De la: garbo000046, la data 2010-10-12 12:06:28
Faptul ca tu nu intelegi ce am vrut sa spun, nu e vina nimanui, doar a...naturii, si prefer sa stau in rahatul meu decat in al altuia, oricum imi pierdeam timpul pe aici aiurea, dar cand n-ai de lucru...iti faci

" nu e vina nimanui, doar a...naturii"... ai tu vreo postare in care sa nu dai cu mucii in fasole?...:)))

46... incearca sa nu ma inveti tocmai pe mine tehnicile de comunicare, si cu atat mai putin comunicarea cifrata sau codificata ostil...:P

aici e liber sa spui orice, nu te impiedica nimeni sa-ti exprimi punctul de vedere, eu personal ti-l respect.

insa una e sa nu fii de acord, si alta e sa ataci persoana cu care nu esti de acord.

daca vrei sa renuntam la bunul simt, putem sa o facem fara probleme.
faci cum vrei... iate-de idei, ia-te de orice...

insa nu te mai lua de oameni aiurea in tramvai, ca o furi si dupa aia iarasi te dai victima.

eu_geminy
Postat pe 12 Octombrie 2010 12:15
De la: eu_geminy, la data 2010-10-12 12:04:06vuvu... tu ce ai azi? pana si pe "golasha" il confunzi cu "geloasa"...::P
pai nu ne mai jucam... unde-i rigurozitatea, nene?:)))))

pfff ce face dragostea din om ??ms ca mi-ai atras atentia.ti-am zis azi joc la gafari.se pare ca ai fost ceva in armata,daca traiesti cu o pensie" nesimtita",banuiesc.asa ca stii cum este cu cei care pleaca in misiuni.mai vin pe acasa 'mai rarut ,ca cica e mai dragut'' si face si asteptarea mai frumoasa.

joc la gafari.sper sa ies prima !
vuvuzela
Postat pe 12 Octombrie 2010 12:30
vuvu, eu cand ma indragostesc, dau in hiperprosexie... nimic nu-mi scapa, am toate simtzurile in alerta...:P

:)))
eu_geminy
Postat pe 12 Octombrie 2010 12:33
De la: me_reloaded, la data 2010-10-12 12:07:52vuvu, sezi blanda, mami...nu vrei sa te pui cu mine azi, trust me...abia astept sa ma-nfig in careva

gemy, lasa-le dreaq de ostilitati, iote ce fain e afara...doar doipshce grade la Cimisoara

vine frigu', copii...

gata, shushaua...ma duc pe toapicu' meu sa pun o melodea, he, he, he...

ai te ce ai cu infiptu.auzi am aflat ca stai la curte.fa-ti puiule in gardut cu o intrare miiiica ,miiica,si infiiiiige pana se strica.si daca nu ti se strica,da-ne de stire ,sa ne facem si noi un loc unde sa infigem.haaaaaaaaaaaaaa uite o punem de un topic?cum este" loc de dat cu capul" poate fii si "loc de infipt'.ce si cum lasam la latitudine si longitudine.
vuvuzela
Postat pe 12 Octombrie 2010 12:46
vuvu... nu poti sa atasezi si o schema? iarta-ma, da' nimica nu inteleg!...:))))
eu_geminy
Postat pe 12 Octombrie 2010 12:48
De la: eu_geminy, la data 2010-10-12 12:33:00vuvu, eu cand ma indragostesc, dau in hiperprosexie... nimic nu-mi scapa, am toate simtzurile in alerta...:P

'ce bine semanam noi doi in acest sens',parca era un cantecel... numai ca eu am gasit sampania prima. .
vuvuzela
Postat pe 12 Octombrie 2010 12:50
na, bistosh... se vede ca ai gasit-o! :P
hai noroc, sa fii sanatoasa!...:)))

PS: si vezi ca sampania se bea fara chilotei:P
eu_geminy
Postat pe 12 Octombrie 2010 12:52
si vezi, vuvu... ca hiperprosexia, chiar daca suna interesant, n-are nicio treaba cu secsu'... e cu totul altceva.:P
:))))
eu_geminy
Postat pe 12 Octombrie 2010 12:56
De la: eu_geminy, la data 2010-10-12 12:48:46vuvu... nu poti sa atasezi si o schema? iarta-ma, da' nimica nu inteleg!...:))))

iubirea mea vine diseara.pana atunci fac balet pe net.se pare ca mi-am pierdut talentul,dar nu regret.o sampanie ceva,o cafea?gata stiu.avand amandoi aceleasi energii,ma incarcai si de la tine.inseamna ca semeni cu Yurea la" ixologie" sper ca ai inteles schema,ca esti baiat istet.
vuvuzela
Postat pe 12 Octombrie 2010 12:59
no, inteleg ca ai tras si tzeapa la job, azi... ai deci tot timpul ca pana deseara sa vezi si dublu. iar asta poate fi important in aprecierea marimilor...:)))))

eu_geminy
Postat pe 12 Octombrie 2010 13:03
a tras teapa la job pe dreaq...mai degraba a tras ceva pe nas

de 2 zile vorbeste anpaula
michelle_
Postat pe 12 Octombrie 2010 13:05
De la: eu_geminy, la data 2010-10-12 12:56:40si vezi, vuvu... ca hiperprosexia, chiar daca suna interesant, n-are nicio treaba cu secsu'... e cu totul altceva.:P

azi sunt ca Tom si Gerry,inteleg ce vreau si sunt ce imi convine. explica hiper....??ca sa nu mor neimpartasita.diseara este fara bighi si tot sampanica.
vuvuzela
Postat pe 12 Octombrie 2010 13:06
esti dura si neiertatoare, mamy... intelegi si Tu ca fata e fericita...:)

PS: cine ziceai ca-i paula aia?:P
:))
eu_geminy
Postat pe 12 Octombrie 2010 13:07
dap, is bitch, doar se stie asta, he, he, he

paula? nush mami...tot amintea iaso de ea si am preluat expresia, deh...

mai, ma arunca garbo din profil in profil...deja ma enerveaza chestia asta, nu-s sociabila deloc azi

gata, ma duc afara la aer, sa va jucati frumos

si nu va mai impungeti atat, mai relax, she...ca viata-i scurta
michelle_
Postat pe 12 Octombrie 2010 13:09
De la: vuvuzela, la data 2010-10-12 13:06:24
azi sunt ca Tom si Gerry,inteleg ce vreau si sunt ce imi convine. explica hiper....??ca sa nu mor neimpartasita.diseara este fara bighi si tot sampanica.

vuvu, numai la kestii necurate ti-e gandu' astazi... ai uitat de Tatal Ceresc.
o sa le indignezi pe toate neprihanitele din zona.
daca te prinde irinooka, ai rupt-o-n fericire...ca iar te incurci cu barbati...:P
eu_geminy
Postat pe 12 Octombrie 2010 13:10
De la: me_reloaded, la data 2010-10-12 13:05:49a tras teapa la job pe dreaq...mai degraba a tras ceva pe nas

de 2 zile vorbeste anpaula

Relo anuntul l-am primit ieri.suna scurt-fetito vin-.I love you(pt mine).deci am vb cu sefu si gata.ieri am fost un pic pe acolo sa fac prezenta si pt azi.si ce crezi ca am facut ieri?tot asa un pic pe net.am libere ce pisici!
vuvuzela
Postat pe 12 Octombrie 2010 13:14
cu care sef ai vorbit? cu sefu' garii?... sa mor daca mai inteleg!...:P
eu_geminy
Postat pe 12 Octombrie 2010 13:17
De la: eu_geminy, la data 2010-10-12 13:10:39
De la: vuvuzela, la data 2010-10-12 13:06:24

vuvu, numai la kestii necurate ti-e gandu' astazi... ai uitat de Tatal Ceresc.
o sa le indignezi pe toate neprihanitele din zona.
daca te prinde irinooka, ai rupt-o-n fericire...ca iar te incurci cu barbati...:P

ce stie Irinuca!e pierderea ei.Doamne -Doamne nu se supara ca ne iubim.chiar el ne-a zis"inmultiti-va',asa ca urmez invatatura.chestia cu hiperprosexo...aia.explique,ca sa nu mor neimpartasita.asa zic eu la nestiutoare.cu Tatal am vb dimineatza,cand am multumit pt ziua de azi.nu ma incurc.sunt de mult incurcata cu Yurea.ne intelegem mai ales prin semne.
vuvuzela
Postat pe 12 Octombrie 2010 13:26
vuvu, ti-a ramas secsu' ala din hiperprosexie, pe neuroni, nu mai scapi de el...:)))

da' este si dex, pe net.

hai sa te ajut:

HIPERPROSEX�E s. f. (Psih.) Concentrare exagerat� a atenției. � Din engl. hyperprosexia.

ce credeai ca e, nebunateco?:PP
:)))))
eu_geminy
Postat pe 12 Octombrie 2010 13:31
De la: eu_geminy, la data 2010-10-12 13:17:25cu care sef ai vorbit? cu sefu' garii?... sa mor daca mai inteleg!...:P

cu seful meu,fiecare are un sef,ma refer la cei ce lucreaza,daca nu lucrezi tot ai un sef;"seful sufletelor"

vuvuzela
Postat pe 12 Octombrie 2010 13:33
De la: eu_geminy, la data 2010-10-12 13:31:19vuvu, ti-a ramas secsu' ala din hiperprosexie, pe neuroni, nu mai scapi de el...:)))

da' este si dex, pe net.

hai sa te ajut:

HIPERPROSEX�E s. f. (Psih.) Concentrare exagerat� a atenției. � Din engl. hyperprosexia.

ce credeai ca e, nebunateco?:PP
:)))))

am banuit eu,dupa ce ai spus ca ai atentia marita.....
vuvuzela
Postat pe 12 Octombrie 2010 13:37
iote ca eu n-am sef........ de nici un fel...
jeanette40
Postat pe 12 Octombrie 2010 13:38
De la: jeanette40, la data 2010-10-12 13:38:55 iote ca eu n-am sef........ de nici un fel...

ai Jeano,pe "seful sufletelor'.nu il stii?faceti cunostinta;
vuvuzela
Postat pe 12 Octombrie 2010 13:44
Si... totusi, nu inteleg ce te-a suparat. Apelativul "ratat" a fost adresat celor care apeleaza la prostituate.
garbo000046
Postat pe 12 Octombrie 2010 13:48
De la: Luna_in_capricorn, la data 2010-10-12 08:39:52anakin, dear, rilex, nu l-am atacat pe Ge iar Ge e suficient de destept si a inteles ca aci suntem pe idee si nu pe persoane. Tare iti mai place tie sa bagi zazania tipic romaneasca-si nu numai tie, mai sunt vreo doua trei personaje mediocre pe garbo-dar intre mine si Ge aceasta zazanie nu intra pentru ca pur si simplu suntem amandoi inteligenti.
In ceea ce priveste "prostiile" spuse de mine pe topicul asta...oamenii prosti le percep ca prostii, normal. Cei destepti vin cu argumente, contraargumente si discuta, comunica. Tu nu esti in stare decat sa stai cu parul la usa topicului si sa dai in cap. Ca prostitutia exista si va exista, iete na, ce chestie ai scos din tartacuta. Pai stim cu totii. Deci stii pana si tu.
M-am cam saturat de tine...

luneto, mai pe sleau mi se rupe de tine si de opiniile tale, asta in caz ca nu ai observat. Din partea mea, daca tot te-ai saturat de mine, poti sa iti pui si latul de gat, este alegerea ta. Pana acum ti-am oferit o gramda de argumente ca sa nu mai faci pe "batman, batman", insa coninenta ta in prostie, proverbiala de altfel, este dovada faptului ca maturizarea si dialogul cu argumente in cazul tau ramane un deziderat de neatins.
Eu am spus la modul ca degeaba te dai tu cu couroul de pamant, in afara de a sparge geamurile cladirii in care stai nu vei face altceva. Iar ineptiile debitate, cum ca prostitutia dezumanizeaza samd sunt chestii valabile pentru femeile frustrate, asa, in genul tau, fiindca numai niste oameni prosti si de o conditie culturala submedie pot infiera prostitutia ca fiind o chestie care degradeaza femeile. Bine, in cazul tau banuiesc ca este si ceva invidie, dar asta e, timpul trece la fel de liniar pentru toti, important este sa realizezi ceva in viata.. iar la capitolul asta, la tine e cam lipsa.
Deci, cum spuneam.. e ok sa ai opinii, este incorect sa iti versi frustrarile pe oriunde doar de dragul de a-ti vedea scrise propriile elucubratii cu damf de latrina. Sincer, m-am cam saturat de personaje care, in mod clar, au trairi lubrice si cauta sa isi creeze o imagine falsa, dar isi exprima o presupusa indignare cu o ravna cel putin bizara, invinovatind omenirea pentru nerealizarile personale.

anakin
Postat pe 12 Octombrie 2010 15:41
De la: Luna_in_capricorn, la data 2010-10-10 12:49:02Prostituatele sunt fiinte umane, bineinteles, dar prostitutia le DEZUMANIZEAZA!!! CUM iti poti iubi, ingriji, educa copilul cand in corpul tau au intrat atatea penisuri si perversitati-pentru ca multi cer perversiuni. Cum poti saruta copilul dupa ce ai pus gura pe ...Ge, pune-te in locul lor!
Si repet, responsabilitatea e a barbatilor. Si vina. Aceste femei nu stiu sa faca altceva???
Adica cum, GE? Dar se poate invata...a face altceva...Nu mai da vina pe saracie! Multe femei au fost si sunt sarace dar nu coboara acolo.

CUM iti poti iubi, ingriji, educa copilul cand in corpul tau au intrat atatea penisuri si perversitati-pentru ca multi cer perversiuni. Cum poti saruta copilul dupa ce ai pus gura pe ...Ge, pune-te in locul lor! extras din citatul lunei

mai femeie o bazaconie mai mare ca asta nu am citit in viata mea!!!!!!
cum adica au intrat atatea penisuri si cum poti saruta copilul...

pai stai mai tanti! adica ce?o femeie care nu este prostituata si a avut mai multe relatii /parteneri pana in momentul cand l-a gasit pe el alesul inimii si a facut un copil asta ce nu-i demna sa-si iubeasca copilul pentru ca s-a foutut in draci cu un anumit nr. de barbati???adica cum daca mama aia suge "carja"nu poate sa-si sarute copilul pentru ca-i murdara???
heloo nu doar prostituatele fac secs si perversiuni!!!!
perversiunile alea care le aminteai mai sus o fac si cele cu batic in cap si care merg duminica la biserica nu dor prostituatele!!!!!!
MA LASIIIIII
ameno
Postat pe 12 Octombrie 2010 16:39
ameno... good point.
daca scriam eu asta - ma rog, mai cu perdea - tot mi-o furam... "ca ce" caut eu - porc ordinar - pe sait de fumei serioase...:P
eu_geminy
Postat pe 12 Octombrie 2010 17:38
Pe "sfintele mironositze" - daca tot stiu ele cu ce se mananca morala si credinta crestina - le-as intreba ce inteleg din urmatorul verset:

�Ca un m�r �ntre copacii p�durii, a�a este preaiubitul meu �ntre tineri.
Cu a�a drag stau la umbra lui,
�i rodul lui este dulce pentru cerul gurii mele.�

(BIBLIA, C�ntarea C�nt�rilor; 2:3)
eu_geminy
Postat pe 12 Octombrie 2010 18:40
bre, madam 46...se pare ca exista un frustrat p-acilea, dar nu noi suntem

io zic mai bine sa descoperi lumea minunata a comunicarii civilizate, si pe urma sa postezi

nu de alta, dar comunicarea matale e mai mult non-comunicare
michelle_
Postat pe 12 Octombrie 2010 18:47
Of, ameno, imi e greu sa va dau mura in gura chiar la toti...Una e sa ai un iubit, un sot, iar un iubit, iar un sot si iar un iubit, cautand barbatul potrivit si -normal-in aceste relatii sa faci tot ce vrei si ce nu vrei sexual pentru ca exista indragostire, iubire, afinitate, afectiune, ce stiu eu, condividere intelectuala, macar simpatie, prietenie in fine ceva sufletesc ori mental...Si complet altceva e sa faci sex cu necunoscuti de care nu te leaga nimic altceva decat banul pe care ti-l pune in mana dupa prestatie. Banul nu e valoare. Avem nevoie de bani cu totii dar banii in sine nu sunt valori. Corpul este o valoare, este locul unde ne sta viata, sufletul, copiii, corpul e cel cu care ne miscam, comunicam, iubim. Una e sa faci sex cu un om pe care il iubesti si complet altceva e sa faci sex cu un necunoscut. Iubirea da valoare actului sexual si nu banii cu care esti platita pentru el. Unde exista iubire, exista curat. Unde nu, nu. Mai clar de atat nu-ti pot explica!
Luna_in_capricorn
Postat pe 12 Octombrie 2010 18:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nebunie...otrava dulce 25 De la: kyra 21 Iunie 2009 19:36
dragostea-cel maii frumos sentiment! 24 De la: quasaria 21 Martie 2010 14:31
Buna 17 De la: dor72 10 Aprilie 2011 21:00
nu stiu ce sa fac:| va rog ajutor rapid 20 De la: elodia 25 Aprilie 2010 19:22
massturbarea la barbati 222 De la: tatoo 16 Martie 2011 19:54
Setari Cookie-uri