luno, imi vine sa ma dau cu capu' de pereti bre mamica...adica daca te culci cu unu si nu-l iubesti, nu esti curat? de unde le scoti? ca ma lasi masca, parol... |
||
michelle_ Postat pe 12 Octombrie 2010 19:02 |
||
---|---|---|
anakin, ai dreptate! Nu am reusit sa devin prostituata in viata mea si de aceea ma dau cu courul de pamant aci pe forum! Multumit? | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 12 Octombrie 2010 19:03 |
||
De la: me_reloaded, la data 2010-10-12 19:02:17luno, imi vine sa ma dau cu capu' de pereti me re, eu culcarile astea nu le inteleg...ce pot face? |
||
|
||
Luna_in_capricorn Postat pe 12 Octombrie 2010 19:05 |
||
io nu mai zic nic... | ||
michelle_ Postat pe 12 Octombrie 2010 19:08 |
||
De la: me_reloaded, la data 2010-10-12 19:08:08io nu mai zic nic... me re, eu insist sa fiu ceea ce sunt: fiinta umana si femeie. Imi pare rau pentru femeile ce-si vand corpul ca sa-si hranesca copiii, pentru ele este un mare sacrificiu si acesta este un gest de dragoste pentru fii. Dar ma intorc si zic: daca un barbat merge la o astfel de femeie sarmana bine ar fi sa nu-si deschida fermoarul de la pantaloni ci sa-i dea bani pur si simplu ca femeia sa-i spuna "bogdaproste" si sa respire usurata ca nu a trebuit sa suporte un corp strain. Admit ca e o utopie...Dar se mai intampla si miracole. Ieri am auzit o poveste foarte frumoasa...Un barbat cam la 60 ani a vazut o nigerianca frumoasa pe strada, a oprit masina si s-a apropiat de ea. Ea a inceput sa tremure...Au intrat in vorba, a aflat asa ca a cazut ca mii de alte fete tinere si frumoase in aceeasi retea. Am povestit ieri, se intampla multor romance. Ce a facut omul? A luat-o acasa la el. E vaduv. De cateva luni sunt impreuna, ea este extrem de senina iar el fericit. Barbatii bine ar fi sa se comporte ca barbati si nu ca masculi. Strict parerea mea. |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 12 Octombrie 2010 19:28 |
||
bravo, bre, luno... zi-le porcilor alora de berbati asta. da' zi-le-o tuturor |
||
Thor_again Postat pe 12 Octombrie 2010 19:37 |
||
offf... deja povestea asta e lamurita, nu mai prezinta interes,. plictiseala e maxima, simt ca imi scade adrenalina... nu ma mai injura nimeni?...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Octombrie 2010 19:38 |
||
Ge, io ce sa-ti fac daca l-ai luat numa' tu pe perfectu' ala la joaca si l-ai facut ferfenita... iote ca nu mai apare pe aici, nici macar ca sa te injure. Si cat se lauda el ca a "terminat" un forum si urma sa-l termine si pe asta, unde trebuia sa tremure toti de spaima lui... | ||
Thor_again Postat pe 12 Octombrie 2010 19:41 |
||
ai aparut, diavole? pe unde ai bantuit? vezi ca gasesti o chifteluta la "pilula de a doua zi" |
||
michelle_ Postat pe 12 Octombrie 2010 19:45 |
||
ba e aciulea, mey Thor, dar are alt nick. numai ca e intre doua episoade hipomaniacale si cum tulburarea lui e de tip afectiv-bipolara, acuma e asimptomatic.:P | ||
eu_geminy Postat pe 12 Octombrie 2010 19:48 |
||
Sis, lasa o urma, ca n-am nervi s-o caut | ||
Thor_again Postat pe 12 Octombrie 2010 19:55 |
||
iote acilea, mami...cap de afis, he, he, he... http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/12714/pastila-de-a-2-a-zi/pastila-de-a-2-a-zi-pagina-5.html |
||
michelle_ Postat pe 12 Octombrie 2010 19:57 |
||
Dap, am spus si eu cam tot ce am avut de spus...am zabovit mai mult pe topicul asta in ideea ca poate il citesc adolescente, tinere femei, de ce nu, barbati tineri si mai putin, si mi se pare important mesajul care ajunge la ei. Nu cunosc exact realitatea romaneasca dar vad ca aici adolescentele lejer fac sex in baile dicotecilor pentru bani pe celular, droguri, haine firmate etc. Obtin usor si imediat bani -si tineti cont ca nu sunt fete sarace, dimpotriva, au cate trei telefoane, haine firmate, tatuaje si cercei peste tot, look uri care mai de care mai sofisticate, etc-traiesc in bunastare deci...Sexul se vinde si se cumpara prea usor... Ciao, natiune! Ies in loome! |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 12 Octombrie 2010 19:57 |
||
bun... propun sa facem un septic sau un tabinet, pana la viitorul asalt...:P :)))))))))))) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Octombrie 2010 20:05 |
||
cu Luna n-am treaba... e parerea ei, asta e. da' tot nu inteleg o chestie. daca tot te uiti precum curca-n lemne la un subiect, de ce te apuci de insulte in stanga si-n dreapta?...:D |
||
eu_geminy Postat pe 12 Octombrie 2010 20:08 |
||
da' nu mai bine ne uitam la un film? zic si io... ma duc sa ma uit la big bang theory, cu geeks de-aia... sa va jucati frumos, compris? |
||
michelle_ Postat pe 12 Octombrie 2010 20:09 |
||
baga si-aicia un filmusor.... ca vaz ca ati combatut ceva cu topicul asta |
||
fleurdelis Postat pe 12 Octombrie 2010 20:12 |
||
scuze | ||
fleurdelis Postat pe 12 Octombrie 2010 20:12 |
||
ca bine zici, me... ia sa vad ce filme erotice mai am prin casa...:P faza nashpa e ca n-am filme erotice decat cu prostituate. cu sfinte, n-am niciunul:D :))) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Octombrie 2010 20:13 |
||
De la: me_reloaded, la data 2010-10-12 18:47:47bre, madam 46...se pare ca exista un frustrat p-acilea, dar nu noi suntem bre, madam aschiuta, vad ca nu sunt singura de care te iei, poate o sa ne dai TU lectii de comunicare civilizata |
||
garbo000046 Postat pe 12 Octombrie 2010 20:41 |
||
mata ai chef de cearta, bag sama...cu argumentele stai mai rau...deci pass fleur, ma uit la un serial dragut cu geeks, de-aia rasul cica face bine. ma rog, rad destul si pe site-ul asta, da' asta e another story |
||
michelle_ Postat pe 12 Octombrie 2010 21:12 |
||
bre, de mult nu s-au uitat barbatii la unele si le-au refuzat de prea multe ori...si stand ele asa si gandindu-se muuult si adanc , ce-au zis ? ce-ar fi sa ma dau virtuoasa ? ce-ar fi sa neg ceea ce doresc si sa ma cred pura, dreapta, plina de morala ca oaia de scaieti..? in fond e mai usor de suportat decat discrepanta dintre situatia de fapt si cea dorita.. ha ? merge pe post de proza scurta ? |
||
Freya_ Postat pe 12 Octombrie 2010 21:59 |
||
Merge, Freyo, merge, cum sa nu? Hmmm... da' parca toapicu' de proza scurta era in alta parte... Ba nu! Se potriveste mult mai bine aici, autorelui de toapic |
||
Thor_again Postat pe 12 Octombrie 2010 22:09 |
||
De la: Luna_in_capricorn, la data 2010-10-12 18:58:48Of, ameno, imi e greu sa va dau mura in gura chiar la toti...Una e sa ai un iubit, un sot, iar un iubit, iar un sot si iar un iubit, cautand barbatul potrivit si -normal-in aceste relatii sa faci tot ce vrei si ce nu vrei sexual pentru ca exista indragostire, iubire, afinitate, afectiune, ce stiu eu, condividere intelectuala, macar simpatie, prietenie in fine ceva sufletesc ori mental...Si complet altceva e sa faci sex cu necunoscuti de care nu te leaga nimic altceva decat banul pe care ti-l pune in mana dupa prestatie. Banul nu e valoare. Avem nevoie de bani cu totii dar banii in sine nu sunt valori. Corpul este o valoare, este locul unde ne sta viata, sufletul, copiii, corpul e cel cu care ne miscam, comunicam, iubim. Una e sa faci sex cu un om pe care il iubesti si complet altceva e sa faci sex cu un necunoscut. Iubirea da valoare actului sexual si nu banii cu care esti platita pentru el. Unde exista iubire, exista curat. Unde nu, nu. Mai clar de atat nu-ti pot explica! luna, ti-ai pus vreodata problema ca poate exista femei care NU IUBESC pe nimeni? Si le e foarte bine asa? Alea ar trebui sa nu faca sex niciodata, dupa parerea ta? Ti-ai pus vreodata problema ca sexul e necesitate fiziologica si atit - asa cum maninci, dormi sau iti faci nevoile? Macar te-ai gindit ca exista un aspect pur fizic, in afara de mileurile de pus pe televizor gen "condividee intelectuala" ? Te-ai gindit ca sintem toti animalute - o know, mamifere? Inainte de a deveni intelectuali - ne nastem mamifere? Ca infierezi o chestie a dracului de normala? Iar daca mergi un pic mai departe cu logica - desi ma indoiesc, dupa ce am citit pina acum - o sa constati ca nu sexul e ala care dezumanizeaza si provoaca dramele. Toate chestiile astea sint sufletesti. Nu fizice. Deci pina la urma iubirea aia de care spui tu genereaza monstri. Relatiile in care caram cu noi toate prejudecatile adunate din Evul Mediu pina acum te dezumanizeaza. Nu faptul ca te culci cu nimeni. Asta e chiar chestia cea mai putin murdara si cea mai naturala cu putinta. |
||
quasaria Postat pe 12 Octombrie 2010 22:13 |
||
De la: quasaria, la data 2010-10-12 22:13:40 Macar te-ai gindit ca exista un aspect pur fizic, in afara de mileurile de pus pe televizor gen "condividee intelectuala" ? Mami, da' di ce trebuia s-o iei pe lunache cu termeni d-astia, ha? Nu mai bine te opreai la mileuri si animalute? Ca ea doar d-astea stie, si pana si pe astea trebuie sa i le explici... altfel vine si te corecteaza, ca asa stie ea de la scolile inalte pe care le-a facut Ce naiba, mamica, un pic de bun simt, da? Se aude acolo? Nu folosim termeni d-astia cu coana mare... mare la propriu |
||
Thor_again Postat pe 12 Octombrie 2010 22:36 |
||
Q, eu am vazut mileuri din alea si in tractoare, in camioane, in Dacii... ba chiar si intr-un BMW...:P :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Octombrie 2010 22:37 |
||
Ge, da' peshte d-ala de sticla n-ai vazut, este? E? Ala sta numa' pe televizor | ||
Thor_again Postat pe 12 Octombrie 2010 22:40 |
||
e, cum naiba nu??? ala sta de regula pe mileu... ambele sunt la pachet, inca!...:)))) | ||
eu_geminy Postat pe 12 Octombrie 2010 22:41 |
||
adica n-ai peste, degeaba ai mileu. si invers...:P =)) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Octombrie 2010 22:42 |
||
De la: me_reloaded, la data 2010-10-12 21:12:10mata ai chef de cearta, bag sama...cu argumentele stai mai rau...deci pass mamy, tu nu stii de ce tanti 46 te-o botezat Aschiutza, ye?... ete ca eu stiu. da' nu-ti spui... ca te umplu de invidie...:PPP =)) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Octombrie 2010 22:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Situatie complicata | 81 | De la: dor72_ 10 Octombrie 2011 00:54 |
merita sa aibe un tata ca el? | 244 | De la: garbo215201 25 Iulie 2011 00:22 |
Probleme cu tatal si inca nu s-a nascut copillul | 53 | De la: garbo_462287 23 Februarie 2017 12:51 |
|
||
mai credeti in suflete pereche? | 101 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:38 |
Barbatul care nu iese din casa | 261 | De la: esme 20 Iunie 2011 22:08 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice