pfui ce facuram din prostitutia doamnei | ||
garbo074997 Postat pe 13 Octombrie 2010 01:39 |
||
---|---|---|
pai cine stie... poate ca se plange, da' retinut, deocamdata...si-asa, dupa 20 de ani...:P si nu-s fermecator... poate "fermecat", e cu totu' altceva...:)))))) |
||
eu_geminy Postat pe 13 Octombrie 2010 01:40 |
||
noapte buna GE | ||
|
||
garbo074997 Postat pe 13 Octombrie 2010 01:41 |
||
somn usor, floris... eeeee, uitasem: orgasme mirifice!:P :)) PS: vezi ca ai un mesaj scurt de tot:P |
||
eu_geminy Postat pe 13 Octombrie 2010 01:42 |
||
garbo074997 Postat pe 13 Octombrie 2010 01:49 |
||
997, imi e greu sa cred ca o prostituata e fericita din punct de vedere sexual-macar din punctul asta de vedere sa zicem...Pai sa ne punem in locul ei! De zeci de ori pe zi, cu barbati diferiti, necunoscuti, sa se simta bine, sa aiba orgasm, sa termine cu unul si sa-si doreasca imediat altul si tot asa? Zi de zi, an de an? | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 13 Octombrie 2010 08:19 |
||
Luna, de prostituate nu bag mina in foc, da' stiu niste barbati care ar fi extrem de fericiti exact asa cum ai descris tu nefericirea. Chiar zi de zi si an de an. | ||
quasaria Postat pe 13 Octombrie 2010 08:24 |
||
Ge, nu ma supar, de ce sa ma supar? Eu vorbeam de femeile care fac sex pe bani, zi de zi, an de an. O fac de nevoie, o fac pentru ca nu stiu sa faca altceva, o fac si basta! Hai s-o luam babeste, cine plateste? Barbatul, nu? Clientul. OK. Ce plateste? Un act sexual-normal, paranormal. Iarasi ok. Femeia, ca sa-si castige banul, trebuie sa faca ce zice clientul, ce vrea clientul, e ca in orice vanzare-cumparare, mai Ge! Te duci si cumperi o bucata de carne la macelarie iar macelarul ti-o da stricata, miroase de-ti intoarce nasul, tu ce faci? I-o dai inapoi si nu platesti. Logic? Deci, revin, in intalnirea asta sexuala barbatul se simte bine, femeia i-a facut tot ce-a vrut el iar la schimb a avut bani. Ok. Deci femeia primeste bani si nu placere. Clientul nu merge la curve sa le satisfaca pe ele, ci sa fie EI satisfacuti. Si li se pare cinstit, pentru ca platesc. Bun. Acum, spune-mi tu versiunea ta despre femeia prostituata, despre viata ei sexuala, despre cum crezi ca se simte ea. Cata dorinta reala are, cata placere sexuala obtine? Ideea de wc nu are nici o legatura cu femeile iubite si care iubesc, cu femeile care sunt satisfacute si care au o viata sexuala implinita, cu orgasm, cu tot tacamul. Si m-am luat dupa Q care zicea ca a face sex e ca a manca, respira, a merge la buda, in fine, e ceva fiziologic. Din punctul tau de vedere de barbat revoltat, o femeie are nevoie de zeci de reprize sexuale pe zi? Cu barbati absolut necunoscuti? Si daca da, se simte bine, din punct de vedere sexual? De fiecare data si in general? |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 13 Octombrie 2010 08:44 |
||
Q, pai de prostituate tot vorbesc eu! Ca-s femei ca si mine...Eu pe barbati nu-i cunosc. | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 13 Octombrie 2010 08:46 |
||
luna.....eu cunosc o fata care face acest lucru .......prostitutie , adicatelea........din placere..... | ||
jeanette40 Postat pe 13 Octombrie 2010 08:51 |
||
De la: jeanette40, la data 2010-10-13 08:51:42luna.....eu cunosc o fata care face acest lucru .......prostitutie , adicatelea........din placere..... Jeanette, iubita, daca o face din placere e superok! Eu asta tot zic, important e sa-i placa si ei nu numai lui, barbatului... |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 13 Octombrie 2010 09:03 |
||
Luna, daca ar fi asa de oripilate n-ar face-o. Doar ca sa aiba bani sa traiasca ar spala scarile blocului. Probabil si lor - nu probabil, mai mult ca singur - li se pare o corvoada sa faca altceva. Din nou mi se pare ca te erijezi in judecatorul deciziilor altcuiva. |
||
quasaria Postat pe 13 Octombrie 2010 09:07 |
||
Ti se pare, Q, ti se pare ca ma erijez in judecatoare. Am ascultat povesti dramatice de prostitutie, de aceea par judecatoare. Cata vreme le place si lor, femeilor, e ok. Dar sa le placa! Sa fie multumite de ele insele! Eu vorbesc in numele celor carora nu le place prostitutia, ba mai mult, le dezumanizeaza si le marcheaza pe viata. Lucrez ca mediator cultural si cunosc parte din viata lor, nu pot ramane insensibila si indiferenta...ma refer la prostitutia din Italia. | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 13 Octombrie 2010 09:39 |
||
Ba nu-s deloc revoltat... nu-s deloc de acord cu comparatiile tale, insa... nu e deloc asa. In plus, confunzi prostitutia cu violul repetat. E treaba lor ce aleg sa faca cu trupul lor. Daca ele consimt sa faca "munca" asta, si au si mari realizari in domeniu, sunt LIBERE sa o faca. N-o sa fac eu insomnii nici de grija lor, dar nici de a cea a prostituatilor barbati, care tre' sa fie virili cu toate scofalcitele libidinoase si platitoare. E fix treaba lor. De cand e lumea, oamenii recurg si la astfel de schimburi comerciale. Sau se ajuta gratis, "prieteneste", unii pe altii:P Luna, daca eu nu suport ciorba de burta, nu inseamna neaparat ca e ceva scarbos si pentru altii. Ci dimpotriva!... In schimb, imi place la nebunie cafeaua... ...iar cand nu am avut-o, am baut si nechezol, si cicoare..., ba chiar si SUROGATE INSTANT...:PPP :))) |
||
eu_geminy Postat pe 13 Octombrie 2010 10:51 |
||
discutiile astea seamana tot mai mult cu teatrul absurd al lui ionesco... | ||
michelle_ Postat pe 13 Octombrie 2010 11:18 |
||
Sa ne intoarcem la oile noastre Cei care doriti sa deveniti sefi de bordel, va intreb: de ce nu incercati si voi macar o saptamana sa va prostituati dupa regulile de lucru dintr-un astfel de stabiliment ? Egal ca sunteti femei sau barbati, eu zic ca ar fi bine sa incercati pe fundul vostru mai intai, sa vedeti cum este macar o saptamana de zile din viata voastra dupa ce ati facut sex cu cel putin zece persoane/zi si sub influienta narcoticelor, ca asa se petrece toata treaba aia, din acel mediu si apoi, veniti sa postati aici, sa ne spuneti cum va simtiti. Pentru cei care spun ca ar fi bine sa se procedeze precum in Olanda sau aiurea; cine sunteti voi sa spuneti ca acolo s-a procedat bine ? Stiti voi care este viata reala a acelor femei ? Acele femei sunt tot timpul bolnave psihic in primul rand, apoi dezvolta diverse boli grave care le gabesc moartea inainte de termen. Si daca acesta este adevarul, de ce trebuie sa le mai taxeze si statul ? In fond, ce face o prostituata care lucreaza legal sa nu ? Castiga niste bani in conditii exagerat de grele, nu-i de acceptat asa o viata nicaieri pentru ca platesc un pret prea mare; platesc cu viata inainte de vreme. |
||
garbo000046 Postat pe 13 Octombrie 2010 11:20 |
||
gemy, esti sigur ca vrei sa mai stai pe aici? intreb si eu... | ||
michelle_ Postat pe 13 Octombrie 2010 11:28 |
||
zambila Postat pe 13 Octombrie 2010 12:02 |
||
Aici e loc de irinuca, sa traga o morala crestina asa cum scrie la carte.. pardon, la Biblie. Biblia aia din piele de capra, cu care se freaca pe corp inainte de a merge la biserica sau de a intra pe net. | ||
anakin Postat pe 13 Octombrie 2010 13:20 |
||
46... mai isteatzo... inteleg ca tot mie mi te adresezi, tot pentru o gluma, aia cu seful de bordel. ai tu o treaba cu mine si tot vrei sa te remarc, asa-i?... ca altminteri, te lasasem in pace. uite care-i treaba... daca ma uit la pectoralii tai, si la creierasul cu care iti expui mizeria si nesimtirea. cred ca ti-ar sta mult mai bine in mina, desi i-ai jigni pe mineri cu insasi prezenta ta. si a propos de intrebarile tale idioate, te intreb de ce nu te duci tu sa muncesti o saptamana in mina, fiindca n-ai mai scoate prostii pe banda rulanta, plus ca ai da si tarii energie... cu alte cuvinte, ai deveni si tu utila.:P daca stau si ma gandesc bine, pana si site-ul asta te-a taxat. ai primit o singura nota de trecere, un 6 - la aspect fizic - ceea ce nu-i deloc putin, avand in vedere ca e o nota de trecere.:D ai primit un 4 la comunicare. in rest, ai primit zerouri la omenie, bun simt, inteligentza si tolerantza. iti mai spun o singura data: shezi pe courul tau de "Mare Doamna" si cauta sa uiti ca exist. ca daca te mananca, eu te scarpin si nu-ti va placea. |
||
eu_geminy Postat pe 13 Octombrie 2010 13:46 |
||
anakine, iri o scrie pe a ei, are topicele ei, unde ea isi canta, ea-si descanta, si am indicii ca in spatele nick-ului ei e o persoana inteligenta, care face totul la bascalie.... da' chiar de n-ar fi asa, irinooka e mult deasupra tzatzicii asteia de mahala - marca Anina. :P |
||
eu_geminy Postat pe 13 Octombrie 2010 13:52 |
||
gemy, relax mami...take a break | ||
michelle_ Postat pe 13 Octombrie 2010 13:55 |
||
si mai e o treaba... irinooka, nu de putine ori, are si umor... care mai mult sau mai putin involuntar, e semn evident de inteligentza. | ||
eu_geminy Postat pe 13 Octombrie 2010 13:56 |
||
De la: me_reloaded, la data 2010-10-13 13:55:51gemy, relax mami...take a break sunt relaxat, mamy... de la manastire vin... am prins si niste peisaje de toamna super, sper sa fi iesit bine in poze...;) |
||
eu_geminy Postat pe 13 Octombrie 2010 13:57 |
||
vreau sa vad si eu poazele, te rog poate le pui la profil, sau vezi tu cum faci gata, ma duc pe toapicu meu...mai o melodea, mai o maslina... sincer, subiectul asta ma plictiseste de moarte...m-am saturat de virtuoase si perfecte, ma-ntelegi... |
||
michelle_ Postat pe 13 Octombrie 2010 14:00 |
||
eu zic ca am avut lumina buna si am si reglat parametrii cat de cat ok... sa vad ce iese...:) | ||
eu_geminy Postat pe 13 Octombrie 2010 14:01 |
||
manastire? mai, tu te-ai intalnit cu irinuca!? |
||
zambila Postat pe 13 Octombrie 2010 14:02 |
||
azi nu... erau niste biete maicutze acolo, care munceau de se speteau... poate irinooka era in chilie si batea in draci la laptop, cine stie...:))) | ||
eu_geminy Postat pe 13 Octombrie 2010 14:04 |
||
zambila Postat pe 13 Octombrie 2010 14:06 |
||
da, mey Zamby... crezi ca e usor sa te lupti cu "Scaraolschi" pe net?...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 13 Octombrie 2010 14:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Aspecte unde nu ne intelegem | 20 | De la: garbo_480569 27 Ianuarie 2018 09:28 |
Mai pot avea incredere in el??? | 146 | De la: garbo084961 25 Februarie 2011 02:04 |
parintii trebuie sa isi educe copii si emotional | 26 | De la: garbo_406810 21 Decembrie 2014 22:34 |
|
||
convietuire cu o persoana care sufera de atac de panica | 34 | De la: garbo_462254 23 Martie 2017 16:12 |
sal | 13 | De la: Defendia 28 Februarie 2011 17:07 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice