http://www.youtube.com/watch?v=5JSE4nAu9WI&feature=related | ||
silfida Postat pe 17 Septembrie 2010 21:00 |
||
---|---|---|
silfido... paharu' ala cu vin OBLIGATORIU tre' sa-l arunci in ceaun. precepi matale? It's a MUST, bre, ca sa precepi! Restu' vinului din sticla insaaa... poti sa-l arunci si pe gat. Adica e chiar indicat |
||
Thor_again Postat pe 17 Septembrie 2010 21:01 |
||
Dupa ghiveciul ala calugaresc, ar merge si un imam baiald�... chiar daca nu-i romanesc, se facea prin manastirile romanesti de prin sudul tarii. E un pic mai elaborata, mai migaloasa, dar rezultatul adunaturii asteia de vinete cu rosii, usturoi si alte legume merita din plin efortul |
||
|
||
Thor_again Postat pe 17 Septembrie 2010 21:09 |
||
adica .. ceaunul ala.. e un MUST HAVE??? | ||
silfida Postat pe 17 Septembrie 2010 21:16 |
||
thorele...ia baga mama niste iman baialdi la mine aici....sper ca i-ai pus destul morcov si telina, da??? | ||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 21:16 |
||
al dreaq goagal.. ai simtit gustul vreodata in viata ta..? |
||
roby_cado Postat pe 17 Septembrie 2010 21:19 |
||
Tuth, eu nu pun nimic, va puneti fiecare cat vreti, eu va spun doar cum se fac Dar la un kil jumate de vinete se baga cam o telina potrivita si vreo doi morcovi, ca altfel iti iese prea multa umplutura si, pe de alta parte, altereaza gustul celorlalte, mai bine spus, il estompeaza. |
||
Thor_again Postat pe 17 Septembrie 2010 21:36 |
||
Robica, dar tu stii cum se maninca imambaialdi? Asta e o mincare specifica in S-E Romanieie de unde ma trag si desi nu-mi plac mie vinetele la nebunie....e OK. e o mincare veche care se gateste dinaintea nasterii tale. ca nu stii e Ok, ca vorbesti neintrebat...nu mai este ok dar te acceptam ca esti de-al nostru. Si nu-mi spune iar ca nu mi-ai cerut parerea ca ma doare la basca. A PROPOS, AI ASCUTAT SFATUL INTELEPT DE a-ti gasi o mindra dincolo de hotarele frumoasei Romanii? Ea stie sa-ti gateasca imambaialdi? |
||
Ciresica Postat pe 17 Septembrie 2010 21:41 |
||
Ia spune-mi Thorele, cit de populara este scientologia in Romania? | ||
Ciresica Postat pe 17 Septembrie 2010 21:51 |
||
io n-am mancat niciodata d-ala... care bei o tzuica fiarta ? si-un carnatz uscat, mai picant asea, de vreti sa rontaiti, cu-n cartof copt, fierbinte, cu unt proaspat deasupra si-oleac de patrunjel.. |
||
Freya_ Postat pe 17 Septembrie 2010 21:52 |
||
Freya, n-ai pierdut nimic daca ma intrebi pe mine.E prea multa vinata si-ti pica greu la ficatel.Mai bine un muschiulet de porc stropit cu vinut nou, nu-i asa? | ||
Ciresica Postat pe 17 Septembrie 2010 21:54 |
||
a spus cineva "tzuica"?!? | ||
preci Postat pe 17 Septembrie 2010 21:54 |
||
unde? cum? cand? cine? | ||
nelly05 Postat pe 17 Septembrie 2010 21:56 |
||
io..as bea o dushca.. muschi ? da, si carnita proaspat taiata... |
||
Freya_ Postat pe 17 Septembrie 2010 21:57 |
||
de pere puturoase vrea cineva? ca io decat de aia am... da-i mortala,la propriu! |
||
preci Postat pe 17 Septembrie 2010 21:58 |
||
pai fata, io vreau sa mai traiesc.. e buna ? |
||
Freya_ Postat pe 17 Septembrie 2010 21:59 |
||
tzuica de pere puturoase? hmmmm....are sticla si o para intreaga in ea?Ca altfel nu degust. |
||
Ciresica Postat pe 17 Septembrie 2010 22:01 |
||
deadly de buna... sa mor daca nu plantez peri la primavara in toata ograda! |
||
preci Postat pe 17 Septembrie 2010 22:02 |
||
Eu n-am tzuica din pacate dar am un uischi de ala cu gust de plosnite, Glenffidich.Vrea cineva? | ||
Ciresica Postat pe 17 Septembrie 2010 22:03 |
||
De la: Ciresica, la data 2010-09-17 21:41:48Robica, dar tu stii cum se maninca imambaialdi? ai idee cu cine vorbesti? chiar crezi ca nu stiu ce fel de mancare e asta? intamplator stiu si din ce zona provine.. ai idee cate mancaruri se gatesc dinaintea nasterii tale? eu zic sa arunci basca aia,ca vei avea dureri tot timpul.. "sfaturi" sa urmezi tu..,dehh..,nu toti avem coloana deformata.. acum.. eu ma adresam semianalfabetei aleia cu pretentii de lector,care habar n-are despre ce vorbeste..,dar posteaza(nici macar n-a scris corect cum se numeste acest fel de mancare)... |
||
roby_cado Postat pe 17 Septembrie 2010 22:04 |
||
Sis, scientologia e atat de populara in Romania incat cred ca daca vii cu d-aia, te asteapta vreo doi cu furcile si trei cu topoarele Freyo, imam baialdi-ul e o mancare de vinete umplute cu un amestec de telina, morcovi, ceapa, ardei gras, varza tocata, usturoi si verdeata... asta-i varianta hard. Vinetele se oparesc in apa cu sare si se cresteaza adanc, celelalte se toaca sau rad si se calesc in ulei de masline. Dupa ce umpli vinetele cu amestecul de mai sus, mai putin usturoiul, ca pe ala il bagi asa in vinete, fara sa il calesti, faci un sos din rosii, ulei de masline si un ardei iute ca focu'... bagi totul intr-o tava si dai la cuptor vreo jumatate de ora - 45 de minute, pana scade zeama. Io zic ca e o delicatesa, dar s-ar putea ca intr-adevar, cine-i suferind cu ficatul sa aiba probleme... dar de la usturoi si calit, ca de la vinete nu imi dau seama care ar fi motivul |
||
Thor_again Postat pe 17 Septembrie 2010 22:10 |
||
vezi, mie imi place de tine in general. In particular insa nu inteleg de ce pui nume de astea gen "analfabeta" la o persoana care iti este totalmente straina. ma bucur ca stii de zonele culinare din Ro, si lasa basca sa-mi stea pe cap ca-mi tine de cald. Aaaa, cred ca vorbesc cu Roby Cado, da? |
||
Ciresica Postat pe 17 Septembrie 2010 22:11 |
||
si sa mearga la tzuica aia da pere... .http://www.youtube.com/watch?v=CcusY58wdbA&feature=related |
||
Freya_ Postat pe 17 Septembrie 2010 22:12 |
||
da' voi stiti cum ajunge para aia intreaga-n sticla,bre?! | ||
preci Postat pe 17 Septembrie 2010 22:14 |
||
Bro, n-am eu treaba cu scientologia pacatele mele.Eu sunt crestina ortodoxa si gata! Da am avut si eu o amica in tara asta care a murit acum o saptamina din cauza de principii scientoloage si sunt asa de revoltata.....ca ma intrebam daca si in Ro. au ajuns miseii. din pacate am aflat ca e o sectie in Odorheiu Secuiesc.Sper sa nu fie multi aderanti ca romanii nu-s confuzi si idioti ca americanii. |
||
Ciresica Postat pe 17 Septembrie 2010 22:16 |
||
Precilicio... se taie para in bucatele, se baga cu o scobitoare fiecare bucatica in sticla si pe urma, cu un sistem de parghii subtiri si pensete, se lipeste la loc in interiorul sticlei Hai bre, ca am glumit... Sticla se leaga primavara pe ram, cand fructul e format si incepe sa creasca, in asa fel incat sa se dezvolte in interiorul recipientului Nu stiam daca nu vedeam in Banat... |
||
Thor_again Postat pe 17 Septembrie 2010 22:17 |
||
De la: preci, la data 2010-09-17 22:14:14da' voi stiti cum ajunge para aia intreaga-n sticla,bre?! Da bre, stiu ca am vazut cum facea vecinul meu care avea primavara un par cu sticle nu cu pere. |
||
Ciresica Postat pe 17 Septembrie 2010 22:17 |
||
Sis, nu stiu de Odorheiu Secuiesc, dar stiu ca prin Bucuresti aveau un cort... pardon, "sectie" Da' stii cum e rumanu'... mai conservator, mai ales cand vine vorba de religie... asa ca nu prea au succes. Bre... miercurea viitoare, ca iar e zi de post, va pregatesc o iahnie de fasole cum n-ati mai halit in viata vietulicilor voastre. Garantat |
||
Thor_again Postat pe 17 Septembrie 2010 22:19 |
||
da' ce de oamini doctzi,bre! thorele... da' iahnia aia o faci cu cod galben 'nainte,nespa? adicatelea avertizare d'aia de furtuni partzogene,nu? |
||
preci Postat pe 17 Septembrie 2010 22:22 |
||
bre, la un imam d-ala ma bag si eu, da' nu bulimaciu' de l-a facut thorelu-acolo... varza, morcovi, telina, ardei gras?... nu mai copiati nene retete de pe google, sau daca le copiati, macar cautati unde trebe... | ||
zambil Postat pe 17 Septembrie 2010 22:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce face o relatie fericita? | 145 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30 |
Ingerii lui Daniel | 1 | De la: Saxon 21 Noiembrie 2010 10:38 |
De ce e moale mamaliga??? | 189 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
|
||
conteaza virsta | 8 | De la: cri_cat 7 Februarie 2012 22:08 |
chiar suntem o tara de hoti, criminali si violatori? | 172 | De la: gianiblue 22 Noiembrie 2009 09:56 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară