parca-i telefonu' fara fir acilea... ce-o fi scris turcaltzii aia, si ce-a iesit la traducere automata... da' morcov si tzelina stie si tampitu ala de soft cum se zice... | ||
zambil Postat pe 17 Septembrie 2010 23:16 |
||
---|---|---|
...cum vrei sa iasa ai lor?...se baga si n bucatareala , nu stiai?... | ||
ultramoava Postat pe 17 Septembrie 2010 23:17 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-09-17 23:15:38baaaa...e facaturaaaa.....ce cauta buletinele de vooot???? oooffff...traducerea lu' nea gogu'..... |
||
|
||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 23:17 |
||
zambile....ti-am mai zis.....nu dadea taica.....asta stiam, asta spuneam.... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 23:18 |
||
revenind la traditiile den batrani... sa-mi ziceti voi un singur fel de mancare cu adevarat romaneasca... cine-a batut balcanii, da 'si mai la nord de prut, stie ce zic... nu zic acilea d-aia de s-au dus la varna, la all inclusive... pai daca n-avem niciun fel de mancare al nostru, cum dreacu' sa le stim bine p-ale altora, neica?... |
||
zambil Postat pe 17 Septembrie 2010 23:22 |
||
mamaliga cu branza zambileeee.... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 23:24 |
||
ia uitati-va cum face turcoaica aia imamu`.. e reloaded-d-ala http://www.youtube.com/watch?v=R8WX7Em1Wsk&feature=related |
||
Freya_ Postat pe 17 Septembrie 2010 23:24 |
||
haidi, bre, ca de fapt cate bordeie, atatea obicee... iote ca a dat boala gugalitului in mine si m-am luat de cap cate retete am gasit... ba cu lamaie in sosul de rosii, ba cu zahar in bulion... pan' la urma de gustibus non disputandum | ||
Thor_again Postat pe 17 Septembrie 2010 23:26 |
||
gresit, tutanko... bre, da' ailalti moshterii unde-s?... ca mai devreme spargeau sticle cu dintii p-acilea... ia sa ma uit eu pe sub mese, sa vaz care trage la aghioase cu capu' pe pantofu' tovarasului de chef.... |
||
zambil Postat pe 17 Septembrie 2010 23:28 |
||
zambilu, mancare romaneasca e ciorba de burta; ar mai fi intestinele de sitar... si cam atat | ||
Thor_again Postat pe 17 Septembrie 2010 23:28 |
||
thorule.....ciorba aia de.... ...nu e tot turceasca??? sau greceasca?? | ||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 23:32 |
||
gresit, thorele... asa, ca cheste, oricum nu va uitati la felurile ciobanesti, ca aia nu-i bucatarie... aia mancau din saracie, ce-aveau la indemana si ce se putea pastra in desagii catarilor... drept sa va zic, bulzu' ala nu-mi spune nimic, si probabil ca si ciobanii mai curand ar manca o conserva de fasole cu carnati... |
||
zambil Postat pe 17 Septembrie 2010 23:33 |
||
tuth, n-as zice... de regula ceilalti cam stramba din nas cand aud din ce e facuta ciorba aia | ||
Thor_again Postat pe 17 Septembrie 2010 23:33 |
||
zambile, de ce gresit bre???unde se mai face mamaliga ca la noi???? vrei sa spui ca maglavaisul ala italiano-spaniol de "polenta" e sora vitrega a mamaligii si e mai veche decat a noastra??? | ||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 23:34 |
||
daca va spun ca am dat de-o reteta, facea turcaletu` sarmalutze-n foi de vitza ! nimic nu mai e sfant, aman, aman... mie imi place ciorba de burta, daca are si multe "sosete" d-alea in ea, e fest ! |
||
Freya_ Postat pe 17 Septembrie 2010 23:36 |
||
thorele.....bleah...mai stiu eu.....fudulii la gratar, uger de vaca pane..... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 23:36 |
||
freya...nerelevant.....carnea tocata din sarmale, ca si micii...provin de la romani, se pare (zambile, nu dadea!!!)......faceau carnati, si, cand au ramas fara matze, au pus carnea asa cum era....micii.....sau au invelit-o in te-miri ce...frunze..... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 23:38 |
||
da' ce-are bre asa special mamaliga de la noi?... dap, ciorba de burta (supa, de fapt!) vine din orientul mijlociu... singuru' adaus romanesc e mancatu'la 4 dimineata, dupa mahmureala... |
||
zambil Postat pe 17 Septembrie 2010 23:38 |
||
sarmalele sunt orientale (arabi-turci) iar micii sunt sarbesti la origine. elementul "romanesc" sta in amestecurile de carne din mici si afumatura din sarmale | ||
Thor_again Postat pe 17 Septembrie 2010 23:43 |
||
zambile...la 4 dimineata se manca aia de potroace...burta e de-a doua zi......cand razi si o bere rece, care sa mearga cu ciorba la vatamatura.... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 23:44 |
||
tutanko, as cam da, sa fiu drept... sarmale face cam tot estu' si sud-estu' europei, iar micii curg garla pe gratarele din balcani, numa'ca le zice altfel si nu pun chiar toate porcariile in amestec, ca noi... | ||
zambil Postat pe 17 Septembrie 2010 23:44 |
||
da mai taica mai...dar de unde au venit tocaturile alea prima oara??? nu de la celebrii patricieni???carnatii aia grosi..... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 23:47 |
||
la mici aia e treaba delicata... daca nu stie gratargiul sa-i faca cum trebuie, e chin ! am dat odata de unii sarati, de-am crezut ca mor.. juma` de mic am mancat.. pe urma mi s-a taiat si m-am dus de mi-am luat paste.. |
||
Freya_ Postat pe 17 Septembrie 2010 23:50 |
||
http://revistaplafar.ro/ce-mancam/755/carnatii.html Pentru comparatie cu produsele de tip carnati actuale, redam reteta unui produs din aceeasi categorie, din anul 1965, carnati "Patricieni": INGREDIENTE pentru 100 Kg carnati: materii prime: carne de vita calitatea a I-a - 70 Kg, carne de porc 30 Kg, condimente: piper 60 g, cimbru 20 g, miroase de carnati 30 g, usturoi 4,1 Kg, sare 2,6 Kg, materii auxiliare: mate de porc cu diametrul de 32 - 36 mm, sfoara, cliips-uri. Diferenta este evidenta intre cele doua produse, ambele denumite generic carnati. |
||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 23:51 |
||
hai ca ne luaram cu gargara, si nu mai da nimeni acilea ceva de baut... fetili, unde sunteti, taica?...sa vie muzica, sa-nceapa dantzu'... ehhh, cine stie pe unde zac picolitele alea matoale, la ora asta... pan' vreo debara, pe undeva... |
||
zambil Postat pe 17 Septembrie 2010 23:51 |
||
ba sa vina preci cu perele alea puturoase... ca de-o saptamana tot le promite breee... da' se sparse conducta la vizite-n profil |
||
Thor_again Postat pe 17 Septembrie 2010 23:53 |
||
deci, baieti......ce bem???? | ||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 23:58 |
||
Seara faina va urez! .. :sml-happy0180 : ...petrecere frumoasa si sa va jucati frumos, |
||
ultramoava Postat pe 18 Septembrie 2010 00:01 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=uf4VOBICYZo | ||
nuti_vio Postat pe 18 Septembrie 2010 00:02 |
||
breeeee...ce bem???? |
||
tutankhamon Postat pe 18 Septembrie 2010 00:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... | 53 | De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32 |
Ce va amuza??? | 117 | De la: elisabeta_boia 2 Martie 2013 13:50 |
Ingerii lui Daniel | 1 | De la: Saxon 21 Noiembrie 2010 10:38 |
|
||
Curaj, hai sa iesim la o cafea ! | 74 | De la: dor72_ 22 Octombrie 2011 11:03 |
....e vina mea? | 18 | De la: quasaria 19 Decembrie 2009 19:45 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară