Carciuma din vechime

parca-i telefonu' fara fir acilea... ce-o fi scris turcaltzii aia, si ce-a iesit la traducere automata... da' morcov si tzelina stie si tampitu ala de soft cum se zice...
zambil
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:16
...cum vrei sa iasa ai lor?...se baga si n bucatareala , nu stiai?...
ultramoava
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:17
De la: tutankhamon, la data 2010-09-17 23:15:38baaaa...e facaturaaaa.....ce cauta buletinele de vooot????


si salata de fasoleeeee.....



oooffff...traducerea lu' nea gogu'.....
tutankhamon
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:17
zambile....ti-am mai zis.....nu dadea taica.....asta stiam, asta spuneam....
tutankhamon
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:18
revenind la traditiile den batrani... sa-mi ziceti voi un singur fel de mancare cu adevarat romaneasca... cine-a batut balcanii, da 'si mai la nord de prut, stie ce zic... nu zic acilea d-aia de s-au dus la varna, la all inclusive...

pai daca n-avem niciun fel de mancare al nostru, cum dreacu' sa le stim bine p-ale altora, neica?...
zambil
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:22
mamaliga cu branza zambileeee....
tutankhamon
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:24
ia uitati-va cum face turcoaica aia imamu`..

e reloaded-d-ala

http://www.youtube.com/watch?v=R8WX7Em1Wsk&feature=related
Freya_
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:24
haidi, bre, ca de fapt cate bordeie, atatea obicee... iote ca a dat boala gugalitului in mine si m-am luat de cap cate retete am gasit... ba cu lamaie in sosul de rosii, ba cu zahar in bulion... pan' la urma de gustibus non disputandum
Thor_again
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:26
gresit, tutanko...

bre, da' ailalti moshterii unde-s?... ca mai devreme spargeau sticle cu dintii p-acilea... ia sa ma uit eu pe sub mese, sa vaz care trage la aghioase cu capu' pe pantofu' tovarasului de chef....
zambil
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:28
zambilu, mancare romaneasca e ciorba de burta; ar mai fi intestinele de sitar... si cam atat
Thor_again
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:28
thorule.....ciorba aia de.... ...nu e tot turceasca??? sau greceasca??
tutankhamon
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:32
gresit, thorele...

asa, ca cheste, oricum nu va uitati la felurile ciobanesti, ca aia nu-i bucatarie... aia mancau din saracie, ce-aveau la indemana si ce se putea pastra in desagii catarilor... drept sa va zic, bulzu' ala nu-mi spune nimic, si probabil ca si ciobanii mai curand ar manca o conserva de fasole cu carnati...
zambil
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:33
tuth, n-as zice... de regula ceilalti cam stramba din nas cand aud din ce e facuta ciorba aia
Thor_again
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:33
zambile, de ce gresit bre???unde se mai face mamaliga ca la noi???? vrei sa spui ca maglavaisul ala italiano-spaniol de "polenta" e sora vitrega a mamaligii si e mai veche decat a noastra???
tutankhamon
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:34
daca va spun ca am dat de-o reteta, facea turcaletu` sarmalutze-n foi de vitza !


nimic nu mai e sfant, aman, aman...

mie imi place ciorba de burta, daca are si multe "sosete" d-alea in ea, e fest !
Freya_
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:36
thorele.....bleah...mai stiu eu.....fudulii la gratar, uger de vaca pane.....
tutankhamon
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:36
freya...nerelevant.....carnea tocata din sarmale, ca si micii...provin de la romani, se pare (zambile, nu dadea!!!)......faceau carnati, si, cand au ramas fara matze, au pus carnea asa cum era....micii.....sau au invelit-o in te-miri ce...frunze.....
tutankhamon
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:38
da' ce-are bre asa special mamaliga de la noi?...

dap, ciorba de burta (supa, de fapt!) vine din orientul mijlociu... singuru' adaus romanesc e mancatu'la 4 dimineata, dupa mahmureala...
zambil
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:38
sarmalele sunt orientale (arabi-turci) iar micii sunt sarbesti la origine. elementul "romanesc" sta in amestecurile de carne din mici si afumatura din sarmale
Thor_again
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:43
zambile...la 4 dimineata se manca aia de potroace...burta e de-a doua zi......cand razi si o bere rece, care sa mearga cu ciorba la vatamatura....
tutankhamon
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:44
tutanko, as cam da, sa fiu drept... sarmale face cam tot estu' si sud-estu' europei, iar micii curg garla pe gratarele din balcani, numa'ca le zice altfel si nu pun chiar toate porcariile in amestec, ca noi...
zambil
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:44
da mai taica mai...dar de unde au venit tocaturile alea prima oara??? nu de la celebrii patricieni???carnatii aia grosi.....
tutankhamon
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:47
la mici aia e treaba delicata...

daca nu stie gratargiul sa-i faca cum trebuie, e chin ! am dat odata de unii sarati, de-am crezut ca mor..

juma` de mic am mancat.. pe urma mi s-a taiat si m-am dus de mi-am luat paste..
Freya_
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:50
http://revistaplafar.ro/ce-mancam/755/carnatii.html

Pentru comparatie cu produsele de tip carnati actuale, redam reteta unui produs din aceeasi categorie, din anul 1965, carnati "Patricieni":
INGREDIENTE pentru 100 Kg carnati: materii prime: carne de vita calitatea a I-a - 70 Kg, carne de porc 30 Kg, condimente: piper 60 g, cimbru 20 g, miroase de carnati 30 g, usturoi 4,1 Kg, sare 2,6 Kg, materii auxiliare: mate de porc cu diametrul de 32 - 36 mm, sfoara, cliips-uri.
Diferenta este evidenta intre cele doua produse, ambele denumite generic carnati.
tutankhamon
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:51
hai ca ne luaram cu gargara, si nu mai da nimeni acilea ceva de baut... fetili, unde sunteti, taica?...sa vie muzica, sa-nceapa dantzu'...


ehhh, cine stie pe unde zac picolitele alea matoale, la ora asta... pan' vreo debara, pe undeva...
zambil
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:51
ba sa vina preci cu perele alea puturoase... ca de-o saptamana tot le promite
breee... da' se sparse conducta la vizite-n profil
Thor_again
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:53
deci, baieti......ce bem????
tutankhamon
Postat pe 17 Septembrie 2010 23:58
Seara faina va urez! .. :sml-happy0180
: ...petrecere frumoasa si sa va jucati frumos,
ultramoava
Postat pe 18 Septembrie 2010 00:01
http://www.youtube.com/watch?v=uf4VOBICYZo
nuti_vio
Postat pe 18 Septembrie 2010 00:02


breeeee...ce bem????
tutankhamon
Postat pe 18 Septembrie 2010 00:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... 53 De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32
Ce va amuza??? 117 De la: elisabeta_boia 2 Martie 2013 13:50
Ingerii lui Daniel 1 De la: Saxon 21 Noiembrie 2010 10:38
Curaj, hai sa iesim la o cafea ! 74 De la: dor72_ 22 Octombrie 2011 11:03
....e vina mea? 18 De la: quasaria 19 Decembrie 2009 19:45
Setari Cookie-uri