parca-i telefonu' fara fir acilea... ce-o fi scris turcaltzii aia, si ce-a iesit la traducere automata... da' morcov si tzelina stie si tampitu ala de soft cum se zice... | ||
zambil Postat pe 17 Septembrie 2010 23:16 |
||
---|---|---|
...cum vrei sa iasa ai lor?...se baga si n bucatareala , nu stiai?... | ||
ultramoava Postat pe 17 Septembrie 2010 23:17 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-09-17 23:15:38baaaa...e facaturaaaa.....ce cauta buletinele de vooot???? oooffff...traducerea lu' nea gogu'..... |
||
|
||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 23:17 |
||
zambile....ti-am mai zis.....nu dadea taica.....asta stiam, asta spuneam.... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 23:18 |
||
revenind la traditiile den batrani... sa-mi ziceti voi un singur fel de mancare cu adevarat romaneasca... cine-a batut balcanii, da 'si mai la nord de prut, stie ce zic... nu zic acilea d-aia de s-au dus la varna, la all inclusive... pai daca n-avem niciun fel de mancare al nostru, cum dreacu' sa le stim bine p-ale altora, neica?... |
||
zambil Postat pe 17 Septembrie 2010 23:22 |
||
mamaliga cu branza zambileeee.... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 23:24 |
||
ia uitati-va cum face turcoaica aia imamu`.. e reloaded-d-ala http://www.youtube.com/watch?v=R8WX7Em1Wsk&feature=related |
||
Freya_ Postat pe 17 Septembrie 2010 23:24 |
||
haidi, bre, ca de fapt cate bordeie, atatea obicee... iote ca a dat boala gugalitului in mine si m-am luat de cap cate retete am gasit... ba cu lamaie in sosul de rosii, ba cu zahar in bulion... pan' la urma de gustibus non disputandum | ||
Thor_again Postat pe 17 Septembrie 2010 23:26 |
||
gresit, tutanko... bre, da' ailalti moshterii unde-s?... ca mai devreme spargeau sticle cu dintii p-acilea... ia sa ma uit eu pe sub mese, sa vaz care trage la aghioase cu capu' pe pantofu' tovarasului de chef.... |
||
zambil Postat pe 17 Septembrie 2010 23:28 |
||
zambilu, mancare romaneasca e ciorba de burta; ar mai fi intestinele de sitar... si cam atat | ||
Thor_again Postat pe 17 Septembrie 2010 23:28 |
||
thorule.....ciorba aia de.... ...nu e tot turceasca??? sau greceasca?? | ||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 23:32 |
||
gresit, thorele... asa, ca cheste, oricum nu va uitati la felurile ciobanesti, ca aia nu-i bucatarie... aia mancau din saracie, ce-aveau la indemana si ce se putea pastra in desagii catarilor... drept sa va zic, bulzu' ala nu-mi spune nimic, si probabil ca si ciobanii mai curand ar manca o conserva de fasole cu carnati... |
||
zambil Postat pe 17 Septembrie 2010 23:33 |
||
tuth, n-as zice... de regula ceilalti cam stramba din nas cand aud din ce e facuta ciorba aia | ||
Thor_again Postat pe 17 Septembrie 2010 23:33 |
||
zambile, de ce gresit bre???unde se mai face mamaliga ca la noi???? vrei sa spui ca maglavaisul ala italiano-spaniol de "polenta" e sora vitrega a mamaligii si e mai veche decat a noastra??? | ||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 23:34 |
||
daca va spun ca am dat de-o reteta, facea turcaletu` sarmalutze-n foi de vitza ! nimic nu mai e sfant, aman, aman... mie imi place ciorba de burta, daca are si multe "sosete" d-alea in ea, e fest ! |
||
Freya_ Postat pe 17 Septembrie 2010 23:36 |
||
thorele.....bleah...mai stiu eu.....fudulii la gratar, uger de vaca pane..... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 23:36 |
||
freya...nerelevant.....carnea tocata din sarmale, ca si micii...provin de la romani, se pare (zambile, nu dadea!!!)......faceau carnati, si, cand au ramas fara matze, au pus carnea asa cum era....micii.....sau au invelit-o in te-miri ce...frunze..... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 23:38 |
||
da' ce-are bre asa special mamaliga de la noi?... dap, ciorba de burta (supa, de fapt!) vine din orientul mijlociu... singuru' adaus romanesc e mancatu'la 4 dimineata, dupa mahmureala... |
||
zambil Postat pe 17 Septembrie 2010 23:38 |
||
sarmalele sunt orientale (arabi-turci) iar micii sunt sarbesti la origine. elementul "romanesc" sta in amestecurile de carne din mici si afumatura din sarmale | ||
Thor_again Postat pe 17 Septembrie 2010 23:43 |
||
zambile...la 4 dimineata se manca aia de potroace...burta e de-a doua zi......cand razi si o bere rece, care sa mearga cu ciorba la vatamatura.... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 23:44 |
||
tutanko, as cam da, sa fiu drept... sarmale face cam tot estu' si sud-estu' europei, iar micii curg garla pe gratarele din balcani, numa'ca le zice altfel si nu pun chiar toate porcariile in amestec, ca noi... | ||
zambil Postat pe 17 Septembrie 2010 23:44 |
||
da mai taica mai...dar de unde au venit tocaturile alea prima oara??? nu de la celebrii patricieni???carnatii aia grosi..... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 23:47 |
||
la mici aia e treaba delicata... daca nu stie gratargiul sa-i faca cum trebuie, e chin ! am dat odata de unii sarati, de-am crezut ca mor.. juma` de mic am mancat.. pe urma mi s-a taiat si m-am dus de mi-am luat paste.. |
||
Freya_ Postat pe 17 Septembrie 2010 23:50 |
||
http://revistaplafar.ro/ce-mancam/755/carnatii.html Pentru comparatie cu produsele de tip carnati actuale, redam reteta unui produs din aceeasi categorie, din anul 1965, carnati "Patricieni": INGREDIENTE pentru 100 Kg carnati: materii prime: carne de vita calitatea a I-a - 70 Kg, carne de porc 30 Kg, condimente: piper 60 g, cimbru 20 g, miroase de carnati 30 g, usturoi 4,1 Kg, sare 2,6 Kg, materii auxiliare: mate de porc cu diametrul de 32 - 36 mm, sfoara, cliips-uri. Diferenta este evidenta intre cele doua produse, ambele denumite generic carnati. |
||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 23:51 |
||
hai ca ne luaram cu gargara, si nu mai da nimeni acilea ceva de baut... fetili, unde sunteti, taica?...sa vie muzica, sa-nceapa dantzu'... ehhh, cine stie pe unde zac picolitele alea matoale, la ora asta... pan' vreo debara, pe undeva... |
||
zambil Postat pe 17 Septembrie 2010 23:51 |
||
ba sa vina preci cu perele alea puturoase... ca de-o saptamana tot le promite breee... da' se sparse conducta la vizite-n profil |
||
Thor_again Postat pe 17 Septembrie 2010 23:53 |
||
deci, baieti......ce bem???? | ||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2010 23:58 |
||
Seara faina va urez! .. :sml-happy0180 : ...petrecere frumoasa si sa va jucati frumos, |
||
ultramoava Postat pe 18 Septembrie 2010 00:01 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=uf4VOBICYZo | ||
nuti_vio Postat pe 18 Septembrie 2010 00:02 |
||
breeeee...ce bem???? |
||
tutankhamon Postat pe 18 Septembrie 2010 00:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
gandire | 25 | De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:36 |
vreau sfaturi | 5 | De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:07 |
cure de slabire | 1 | De la: crazy_angel 17 Decembrie 2009 20:32 |
|
||
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... | 53 | De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32 |
UNDE SA IMI CAUT JUMATATEA?? | 66 | De la: Elya79 10 Martie 2019 18:07 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn