mi-a placut desenul asta, sper sa-l si priceapa | ||
nelly05 Postat pe 22 Septembrie 2010 21:51 |
||
---|---|---|
De la: KNIGHT_31, la data 2010-09-22 16:42:31DACA TE PRIND TE CURAT BINE BAI CHITORANE-SOBOLANE |
||
KNIGHT3_1 Postat pe 22 Septembrie 2010 21:58 |
||
asea....dom`ne..io am o nemultumire acum... azi, facand cumparaturile de rigoare pentru carciuma, m-am gandit sa iau ceva dulce..zic, " hai sa fie ceva mai..etnic." sa-i placa si lui Achmed deci..am luat Halva ! o iau acas`...si-o gust ... ciudatica, in copilaria mea era, parca, altfel.. ma uit la ambalaj: halva din susan cu vanilie.., hmm , aia de-o mancam eu in copilarie era din seminte de floare, pe alocuri cu variatiuni de kko, ori far` de.. dau o cautare pe goagal (pretenu` nostru etern ) si vaz ca exista o groaza de tipuri... ba cu seminte de floarea/soarelui, cu susan, cu faina ..(asta mi-a facut ockii ca de melc, auzi, faina cu sirop ! )..s.a.m.d... voi cum va amintiti de halvaua copilariei voastre ? |
||
|
||
Freya_ Postat pe 22 Septembrie 2010 22:01 |
||
Andro, e bine ca site-ul asta de toata jena inghite tot felul de scursori (a se vedea cazurile semnalate), in schimb nu imi posteaza un text care cuprinde cuvantul "kko", scris corect... Mda... tare destepti mai sunt cei care v-au programat cuvintele indezirabile Mai trimiteti-i dracului la scoala elementara, ca se pare ca au trecut prin clasele V-VIII ca gasca prin apa. In alta ordine de idei... Freya, in copilarie imi amintesc ca era doar halva din floarea soarelui si provenea din orasele in care existau fabrici de ulei... Iasi, Constanta si altele... Tin minte ca erau ambalate intr-o hartie albastra, cu o floarea soarelui pe ea. |
||
Thor_again Postat pe 22 Septembrie 2010 22:09 |
||
iar mie-mi placea doar cea simpla , fara kcao , fara arome . gaseam in ea si seminte curatate si putin presate . iiiimmmm , ce-mi pladea ! |
||
liaiedera Postat pe 22 Septembrie 2010 22:12 |
||
cred ca sunt obosita , gresesc mereu cand scriu , va rog scuzati. | ||
liaiedera Postat pe 22 Septembrie 2010 22:14 |
||
asta de susan, are gust de ..creta lia, poti modifica postarea..in rest e ok, se intimpla tuturor, mai toti suntem dupa o zi de munca... thorele, am senzatia ca pe andra o doare fix la basca cine se caciuleste pe forum.. daca-i merge revista, de ce i-ar pasa ? |
||
Freya_ Postat pe 22 Septembrie 2010 22:16 |
||
ba sa nu le schimbi, lio, ca sa mai avem si noi sarea si pipeul pentru halvaua asta Freyo, nu-i nici o problema... oricum am vazut ca de vreo sase zile nu a mai calcat pe aici. Dar daca-i vorba de asa, mai sunt si telefoane .. Nu mi-o fi greu sa o sun pe la noapte, la doua - trei, sa ii povestesc despre ce frumos e pe garbo si cat de larg a lasat portile deschise PS: Na, lio, ca sa nu te simti tu stanjenita, am mancat si io ceva din piperul ala |
||
Thor_again Postat pe 22 Septembrie 2010 22:19 |
||
halva romaneasca,freya? asta e una' din tristetile mele,nu se mai fabrica.. si stiu astia ca ar avea vanzare,se vaita o gramada de lume de pofta.. puturosi.. moama,ce-mi placea... simpla ,fara kko.poate pt ca avea gustu' copilariei?.. |
||
iasomia Postat pe 23 Septembrie 2010 10:44 |
||
Foarte tare site-ul asta! De cate ori dau sa intru in profilul meu, stanga sus, ma arunca ori la zambila, ori la iasomia... |
||
Tylly Postat pe 23 Septembrie 2010 10:52 |
||
mda... uite-asa ne joaca feste memoria afectiva... ne-am trezit cu halvaua din seminte de floarea soarelui, si-acuma zicem ca aia-i cea mai buna... adevarata halva se face din seminte de susan, si sortimentul de departe cel mai gustos e ala in care pun mieji de fistic... cum zise si torelu', parca, halvaua de floarea soarelui era un subprodus, adeca mai pe inteles, se facea din resturi... oricum, nu e bun ce-i bun, ci e bun ce-mi place mie... he,he,he... ne mai miram de altii ca se dau in vant dupa termite prajite sau grasime cruda de foca... |
||
zambil Postat pe 23 Septembrie 2010 10:58 |
||
io cand dau sa intru la mine la profil, ma baga la anakinu andra, ce se intampla aici?? |
||
zambila Postat pe 23 Septembrie 2010 11:00 |
||
cellu' te-am vazut..perversa mica.. ehe,he,he... zambilu' stiu ca adevarata halva aia e,mami.. da' mie nu-mi place..am luat de toate felurile,scumpa si cu dichis,nu-mi spune nimic,am scuipat-o.. subprodus,era evidenta treaba..da' era asaaaa bunaaa..pe mine numa'la necunoscuti m-a bagat pana acu'.. da' au inceput sa-mi scrie |
||
iasomia Postat pe 23 Septembrie 2010 11:02 |
||
resturi, resturi, da' macar stiam din ce era facuta! acum nu mai poti baga mana in foc! si da, era cea mai gustoasa, de departe...am luat si mai recent, da' mi-a parut gretoasa! cell, acum am nimerit la tine la profil! |
||
zambila Postat pe 23 Septembrie 2010 11:03 |
||
zambila.. eu la tine... |
||
iasomia Postat pe 23 Septembrie 2010 11:06 |
||
De la: zambila, la data 2010-09-23 11:00:27 ce pisici cu saitul asta ???? ma baga la tine !!! |
||
ladyDY Postat pe 23 Septembrie 2010 11:08 |
||
Eu nu mai incerc sa dau click pe "profilul tau", caci daca ma arunca in profilul lui zambilu, sa te tii ce mi-or citi ochii! |
||
Tylly Postat pe 23 Septembrie 2010 11:08 |
||
De la: iasomia, la data 2010-09-23 11:06:05zambila.. si eu la tine! |
||
zambila Postat pe 23 Septembrie 2010 11:08 |
||
Haideti toti la zambilutza! |
||
Tylly Postat pe 23 Septembrie 2010 11:11 |
||
clicku' pe profilu' tau te trimite automat la profilu' aluia de-a postat ultima data pe pagina pe care esti... cum ziceam, andra ne face lipeala-ntre noi... | ||
zambil Postat pe 23 Septembrie 2010 11:14 |
||
Iote ca zambilu are dreptate! Am verificat... |
||
Tylly Postat pe 23 Septembrie 2010 11:18 |
||
ca sa zic asa..ne imbarliga... si eu am crezut ca asta-i shpilu',da' nu nimeresc numa' la d-aia de posteaza... lady hai ca am fost si la tine,ca tot n-am fost niciodata |
||
iasomia Postat pe 23 Septembrie 2010 11:18 |
||
hai sa traiesti, zambilo... daca tot imi dadu branci garbo-n profilu' tau... bre, da ce d-a pisicarie-i la tine-acolo... parca-i la pensionara de la mine, de la parter... |
||
zambil Postat pe 23 Septembrie 2010 11:30 |
||
ce sa fac si io? m-am pensionat anticipat! | ||
zambila Postat pe 23 Septembrie 2010 11:32 |
||
la mine nu a aparut niciun baiat,batranetea, deh... |
||
iasomia Postat pe 23 Septembrie 2010 11:38 |
||
eu am profilu' la liber, oricum... da' nu-i nimic de vazut acolo... nimic din ce nu stiti, vreau sa zic... bre, da' o cinzeaca de pranz, ne da si noua crasmaru-acilea?... ca parca vaz ca ne ia cu matura ca doar stam la mese si rontzaim seminte, fara sa comandam nimic... |
||
zambil Postat pe 23 Septembrie 2010 11:53 |
||
o tuica fiarta..cu ceva porcesc langa,o tara de caltabos... | ||
iasomia Postat pe 23 Septembrie 2010 11:58 |
||
vor sa ne faca " lipeala" ., nene ..........parol.. | ||
jeanette40 Postat pe 23 Septembrie 2010 11:58 |
||
eu as lua o secarica, si-o pastrama de capra... fara must, ca m-apuca kkrea si nu ma mai tin genunchii pe turceasca lor... | ||
zambil Postat pe 23 Septembrie 2010 12:02 |
||
Zambilu, apropos de faza cu aia care mananca termite si grasime de foca Exista o parere preconceputa ca asiaticii din Extremul Orient ar hali tot felul de lighioane, de la gandaci si viermi la oua de furnici si altele de genul asta. In piata din Beijing chiar exista un sector special dedicat acestor "delicatese", DAR... chinezii nu pun gura pe asa ceva A intrebat sor-mea odata pe un scriitor de-al lor, pe cand statea in China, daca ei nu mananca alea, de ce le vand? Stii ce i-a raspuns tipul? "De ce nu? Astea-s pentru tampitii de turisti occidentali si pentru idiotii de ziaristi straini, nu pentru noi. Ei insa, crezand in legenda asta, vin si degusta! Ne ajuta la incasarile din turism!" |
||
Thor_again Postat pe 23 Septembrie 2010 12:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cicinel | 14 | De la: tutankhamon 10 Februarie 2010 22:11 |
Help..pls:) | 47 | De la: AMELYY 24 Octombrie 2009 21:15 |
Destin | 9 | De la: machiajtatuaj 22 August 2013 12:53 |
|
||
nu stiu ce sa mai cred:( | 7 | De la: crys14 20 Decembrie 2009 12:52 |
nu stiu ce sa fac | 5 | De la: garbo_410675 28 Mai 2015 14:37 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară