heheee, no pblm, jeane floris, e o idee, insa eu personal am vazut vreo trei locatii din astea prin oras asa ca ai grija pe unde si pe la cine ajungi, sa nu arunci apoi vina pe mine |
||
anakin Postat pe 30 Septembrie 2010 18:39 |
||
---|---|---|
Anakine...ii pot da eu un punct de reper........sa te gaseasca | ||
nuti_vio Postat pe 30 Septembrie 2010 18:55 |
||
Bine, nuti, dar nu in seara asta, ca am program | ||
|
||
anakin Postat pe 30 Septembrie 2010 18:58 |
||
Stiu...stiu....meciul..... | ||
nuti_vio Postat pe 30 Septembrie 2010 19:04 |
||
oarecum.. insa este vorba de fotbalul meu, cu prietenii | ||
anakin Postat pe 1 Octombrie 2010 00:22 |
||
sa-nchise carciuma,bre? taman acuma,cand tre' sa-mi schimb si io perfuzia ,ca tot omu'... |
||
preci Postat pe 6 Octombrie 2010 21:14 |
||
mai e putin si vine sf PARASCHEVA ! PE 14 alte pregatiri.....a iesit si tulburelu, cemai alt chef! | ||
166116maryeta Postat pe 8 Octombrie 2010 09:02 |
||
De la: anakin, la data 2010-10-01 00:22:36oarecum.. insa este vorba de fotbalul meu, cu prietenii bai nene, da' ce-i cu ...textila aia pi capu' lu' matali ? tot am vrut sa ti intrieb da' mi-o fost rushinii ! ti doari miereu capu' or ieshti la vreun cult d'ala cu bivolaru (aia de-shi biau pishu!). |
||
adi27 Postat pe 8 Octombrie 2010 17:27 |
||
De la: anakin, la data 2010-09-30 17:43:40Eheee, inca mai vorbim de must, nene.. pana la vin fiert mai avem de asteptat. CALARE PE MATURA DRACE ? [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl2.glitter-graphics.net/pub/637/637112kwne8rark6.jpg[/img][/url] |
||
KNIGHT_31 Postat pe 8 Octombrie 2010 22:27 |
||
Bun,bun,o pastrama bine facuta de oaie si un vin tocmai ce s-a limpezit acum in preajma de 14 octombrie.In satul Marasesti din judetul Barlad unde am eu o cumatra, de ziua CUVIOASEI PARASCHEVA se sarbatoreste hramul bisericii ce poarta numele sfintei si va spun fara sa fac vre-o reclama zonei de acolo,ca se mananca dumnezeieste preparate care mai de care de gustoase.Pe mine m-au dat pe spate niste asa zise "gat de rata umplut",un fel de gat cu pielita de rata umplut cu carne tocata cu multa ceapa si verdeata,condimente si date prin ou amestecat cu faina si pesmet si apoi prajite in baie de ulei.Crusta de pe deasupra este la fel ca cea a aripioarelor de la KFC,se fac de dimensiunea unor sarmale potrivite,ce sa mai va zic decat ca sunt delicioase. Un restaurant unde se mananca iar f bine este restaurantul CETATE din statiune BALVANYOS Aici se mananca o ciorba de fasole uscata secuiasca,un ciolan a la bunica cu cartofi natur si pe deasupra ceapa taiata solzisori prajita in ulei cu boia dulce si o coasta de porc prajita cu piure servita pe fund de lemn si dc iti iei si o salata de ardei copti este un deliciu. As putea sa insir aici n restaurante unde se mananca super bine dar cred ca pt moment ma opresc aici. |
||
Yellowrose Postat pe 10 Octombrie 2010 18:00 |
||
Yellowrose........satul Marasesti, jud Vaslui...... | ||
nuti_vio Postat pe 10 Octombrie 2010 18:06 |
||
care-i maica specialitatea casei astazi? ca simtesc ashea niste soricei pe la stomah... ia da o tuica fiarta la madea acilea,sa ma oparesc nitel pe gat... s-o bucata de slana cu ceapa d-aia smechera, sa ma apuce somnu'... |
||
iasomia Postat pe 11 Octombrie 2010 13:16 |
||
De la: nuti_vio, la data 2010-10-10 18:06:22Yellowrose........satul Marasesti, jud Vaslui...... Scz,m-am grabit,asa este corect jud Vaslui,Barlad este orasul,graba bat-o vina! |
||
Yellowrose Postat pe 11 Octombrie 2010 19:18 |
||
Iote, acilea-i carciuma, fuse in zugraveala... ficatei cu ciuperci, avem.. si MURATURI !! sa se ia greata dupa sharpele Thorelului.. te pun sa speli toate vasele din carciuma ! |
||
Freya_ Postat pe 9 Noiembrie 2010 21:26 |
||
Shefa, in cazul asta eu zic ca greata de dupe sharpe s-ar putea spala excelent cu o supa ... Supa de crocodil, bien sur! Tot din zona sarpekui adusa ... |
||
Thor_again Postat pe 9 Noiembrie 2010 21:40 |
||
impielitzatule !! pastrama de laba de urs, nu vrei ? he, he..asta-i delicatesa prin unele zone.. asea..si fiindca vin sarbautorile de iarna, tre sa ne gandim la un menu de ..Craciun si Rev.. bagati ! hai, care stai bine cu fantezia ? culinara.. |
||
Freya_ Postat pe 10 Noiembrie 2010 13:56 |
||
De la: anakin, la data 2010-09-30 18:39:38heheee, no pblm, jeaneteeee gaaaaasesc cu NUTISOR de manaaaaa ......e si incercam mustul de la toate trei si ajungem la tine prietenoase |
||
floare_cu_colti Postat pe 10 Noiembrie 2010 14:04 |
||
reteta e simpla rau , conditii sa ai : se ia porcu` si protapu`, de prefera un porc asa la vro 70 kg sa fie numa` fibra pe el il tai, il parlesti, il speli, il cureti de ce are prin el si il bagi pe teava de la propap cu mare talent dupa care il legi bine cu sarma...si-i bagi in bot o gutuie, sa nu mai guite si faci un mare jar sub el ...jar nu flacara.. si invarti la el cateva ore ...in timp ce il stropesti cu vin ori bere ... mai bei o gura, mai arunci pe porc ...pana il rumesti... dupa ce-ai stat langa el si da-i cu bere, da-i cu vin ori tuica fiarta, te ia o foame |
||
Freya_ Postat pe 10 Noiembrie 2010 14:07 |
||
da..vaz ca dau faliment ..deh, e criza.. so, inchidem cosmelia. v-am pupat pe portofel. |
||
Freya_ Postat pe 10 Noiembrie 2010 17:31 |
||
hai,bre,mamica... macar virtual sa mancam bine,ce dreaq?! ioi,am pofta de bob gulash d'ala iute.... |
||
preci Postat pe 10 Noiembrie 2010 17:34 |
||
freya.. sa nu-mi spui ca iti stergi contu'.. mie nu mi-e foame ce draq sa fac? un cico,va rog... |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2010 17:37 |
||
mai stai ashe o tzara, ca inca nu e momentu' de tras obloane, shefa... iote, o tinem pe preci aici, sechestrata, sa faca scandal si sa atraga clientela | ||
Thor_again Postat pe 10 Noiembrie 2010 17:42 |
||
freyo, da` un gin ai? si, daca ai, dai? | ||
esme Postat pe 10 Noiembrie 2010 17:44 |
||
acu' vaz ca-mi dadu ficatei hangitza...ca poftii ieri.. multam pt masa,coana carciumareasa.. |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2010 17:45 |
||
iote-te la esme mamica, aici e doar gin d-ala traditional... ii mai zice samahoanca da' nu crez ca matale te-i apropia de ginu' asta |
||
Thor_again Postat pe 10 Noiembrie 2010 17:50 |
||
sechestrata? pa mine? ha! da' io stau de buna voie,thorele,numa' sa-mi refreshati perfuzia... |
||
preci Postat pe 10 Noiembrie 2010 18:01 |
||
taci, bre, c-o zisei pentru reclama, ce naiba? sa vie lumea sa te vaza cum iti sta sechestrata d-aia hooo, nu va-ngramaditi, ca n-o facem si creatza! doar o sechestram aici |
||
Thor_again Postat pe 10 Noiembrie 2010 18:03 |
||
ca nu mai apucai sa modific,da' bag acilea: sariiitiii lumeeee! ma sechestrara hahalerele acilea ! imi dau de beut si de mancat gratis,numa' sa stau sechestrata! |
||
preci Postat pe 10 Noiembrie 2010 18:06 |
||
pana vezi viatza in roz.... o sa te faci cat o scrofitza... |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2010 18:09 |
||
Mai, mie ficatieii imi plac facuti cu miere de albine. | ||
Doara Postat pe 10 Noiembrie 2010 18:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Prietenii adecvate sau neadecvate! | 23 | De la: quasaria 14 Noiembrie 2009 10:17 |
retragerea prieteniei! | 202 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
nu lasati visele sa piara! | 13 | De la: Achmed 14 Noiembrie 2010 08:42 |
|
||
am rezolvat problema cu iubitul meu | 23 | De la: pantera_neagra 14 Septembrie 2009 06:58 |
DEMISIE - asta vreau azi, sa demisionez | 38 | De la: cristina322 13 August 2010 16:24 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară