Carciuma din vechime

heheee, no pblm, jeane
floris, e o idee, insa eu personal am vazut vreo trei locatii din astea prin oras asa ca ai grija pe unde si pe la cine ajungi, sa nu arunci apoi vina pe mine
anakin
Postat pe 30 Septembrie 2010 18:39
Anakine...ii pot da eu un punct de reper........sa te gaseasca
nuti_vio
Postat pe 30 Septembrie 2010 18:55
Bine, nuti, dar nu in seara asta, ca am program
anakin
Postat pe 30 Septembrie 2010 18:58
Stiu...stiu....meciul.....
nuti_vio
Postat pe 30 Septembrie 2010 19:04
oarecum.. insa este vorba de fotbalul meu, cu prietenii
anakin
Postat pe 1 Octombrie 2010 00:22
sa-nchise carciuma,bre?
taman acuma,cand tre' sa-mi schimb si io perfuzia ,ca tot omu'...
preci
Postat pe 6 Octombrie 2010 21:14
mai e putin si vine sf PARASCHEVA ! PE 14 alte pregatiri.....a iesit si tulburelu, cemai alt chef!
166116maryeta
Postat pe 8 Octombrie 2010 09:02
De la: anakin, la data 2010-10-01 00:22:36oarecum.. insa este vorba de fotbalul meu, cu prietenii


bai nene, da' ce-i cu ...textila aia pi capu' lu' matali ?
tot am vrut sa ti intrieb da' mi-o fost rushinii !
ti doari miereu capu' or ieshti la vreun cult d'ala cu bivolaru (aia de-shi biau pishu!).
adi27
Postat pe 8 Octombrie 2010 17:27
De la: anakin, la data 2010-09-30 17:43:40Eheee, inca mai vorbim de must, nene.. pana la vin fiert mai avem de asteptat.

Langa biroul meu s-a deschis o mustarie, evident cu gratarul de mititei aferent.. un pahar de 200 de ml de must, direct din tzatza butoiului = 2 lei.
De maine vin fara masina.


CALARE PE MATURA DRACE ?
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl2.glitter-graphics.net/pub/637/637112kwne8rark6.jpg[/img][/url]
KNIGHT_31
Postat pe 8 Octombrie 2010 22:27
Bun,bun,o pastrama bine facuta de oaie si un vin tocmai ce s-a limpezit acum in preajma de 14 octombrie.In satul Marasesti din judetul Barlad unde am eu o cumatra, de ziua CUVIOASEI PARASCHEVA se sarbatoreste hramul bisericii ce poarta numele sfintei si va spun fara sa fac vre-o reclama zonei de acolo,ca se mananca dumnezeieste preparate care mai de care de gustoase.Pe mine m-au dat pe spate niste asa zise "gat de rata umplut",un fel de gat cu pielita de rata umplut cu carne tocata cu multa ceapa si verdeata,condimente si date prin ou amestecat cu faina si pesmet si apoi prajite in baie de ulei.Crusta de pe deasupra este la fel ca cea a aripioarelor de la KFC,se fac de dimensiunea unor sarmale potrivite,ce sa mai va zic decat ca sunt delicioase.
Un restaurant unde se mananca iar f bine este restaurantul CETATE din statiune BALVANYOS
Aici se mananca o ciorba de fasole uscata secuiasca,un ciolan a la bunica cu cartofi natur si pe deasupra ceapa taiata solzisori prajita in ulei cu boia dulce si o coasta de porc prajita cu piure servita pe fund de lemn si dc iti iei si o salata de ardei copti este un deliciu.
As putea sa insir aici n restaurante unde se mananca super bine dar cred ca pt moment ma opresc aici.
Yellowrose
Postat pe 10 Octombrie 2010 18:00
Yellowrose........satul Marasesti, jud Vaslui......
nuti_vio
Postat pe 10 Octombrie 2010 18:06
care-i maica specialitatea casei astazi?
ca simtesc ashea niste soricei pe la stomah...

ia da o tuica fiarta la madea acilea,sa ma oparesc nitel pe gat...
s-o bucata de slana cu ceapa d-aia smechera, sa ma apuce somnu'...
iasomia
Postat pe 11 Octombrie 2010 13:16
De la: nuti_vio, la data 2010-10-10 18:06:22Yellowrose........satul Marasesti, jud Vaslui......

Scz,m-am grabit,asa este corect jud Vaslui,Barlad este orasul,graba bat-o vina!
Yellowrose
Postat pe 11 Octombrie 2010 19:18
Iote, acilea-i carciuma, fuse in zugraveala...

ficatei cu ciuperci, avem.. si MURATURI !! sa se ia greata dupa sharpele Thorelului..

te pun sa speli toate vasele din carciuma !
Freya_
Postat pe 9 Noiembrie 2010 21:26

Shefa, in cazul asta eu zic ca greata de dupe sharpe s-ar putea spala excelent cu o supa ...

Supa de crocodil, bien sur! Tot din zona sarpekui adusa ...
Thor_again
Postat pe 9 Noiembrie 2010 21:40
impielitzatule !!

pastrama de laba de urs, nu vrei ? he, he..asta-i delicatesa prin unele zone..

asea..si fiindca vin sarbautorile de iarna, tre sa ne gandim la un menu de ..Craciun si Rev..

bagati ! hai, care stai bine cu fantezia ? culinara..
Freya_
Postat pe 10 Noiembrie 2010 13:56
De la: anakin, la data 2010-09-30 18:39:38heheee, no pblm, jeane
floris, e o idee, insa eu personal am vazut vreo trei locatii din astea prin oras asa ca ai grija pe unde si pe la cine ajungi, sa nu arunci apoi vina pe mine
teeee gaaaaasesc cu NUTISOR de manaaaaa ......e si incercam mustul de la toate trei si ajungem la tine prietenoase
floare_cu_colti
Postat pe 10 Noiembrie 2010 14:04
reteta e simpla rau , conditii sa ai :
se ia porcu` si protapu`, de prefera un porc asa la vro 70 kg sa fie numa` fibra pe el

il tai, il parlesti, il speli, il cureti de ce are prin el si il bagi pe teava de la propap cu mare talent

dupa care il legi bine cu sarma...si-i bagi in bot o gutuie, sa nu mai guite

si faci un mare jar sub el ...jar nu flacara.. si invarti la el cateva ore ...in timp ce il stropesti cu vin ori bere ... mai bei o gura, mai arunci pe porc ...pana il rumesti...

dupa ce-ai stat langa el si da-i cu bere, da-i cu vin ori tuica fiarta, te ia o foame

Freya_
Postat pe 10 Noiembrie 2010 14:07
da..vaz ca dau faliment ..deh, e criza.. so, inchidem cosmelia.

v-am pupat pe portofel.
Freya_
Postat pe 10 Noiembrie 2010 17:31
hai,bre,mamica...
macar virtual sa mancam bine,ce dreaq?!

ioi,am pofta de bob gulash d'ala iute....
preci
Postat pe 10 Noiembrie 2010 17:34
freya..

sa nu-mi spui ca iti stergi contu'..

mie nu mi-e foame ce draq sa fac?

un cico,va rog...
iasomia
Postat pe 10 Noiembrie 2010 17:37
mai stai ashe o tzara, ca inca nu e momentu' de tras obloane, shefa... iote, o tinem pe preci aici, sechestrata, sa faca scandal si sa atraga clientela
Thor_again
Postat pe 10 Noiembrie 2010 17:42
freyo, da` un gin ai? si, daca ai, dai?
esme
Postat pe 10 Noiembrie 2010 17:44
acu' vaz ca-mi dadu ficatei hangitza...ca poftii ieri..

multam pt masa,coana carciumareasa..
iasomia
Postat pe 10 Noiembrie 2010 17:45
iote-te la esme
mamica, aici e doar gin d-ala traditional... ii mai zice samahoanca
da' nu crez ca matale te-i apropia de ginu' asta
Thor_again
Postat pe 10 Noiembrie 2010 17:50

sechestrata? pa mine? ha!
da' io stau de buna voie,thorele,numa' sa-mi refreshati perfuzia...
preci
Postat pe 10 Noiembrie 2010 18:01
taci, bre, c-o zisei pentru reclama, ce naiba? sa vie lumea sa te vaza cum iti sta sechestrata d-aia
hooo, nu va-ngramaditi, ca n-o facem si creatza! doar o sechestram aici
Thor_again
Postat pe 10 Noiembrie 2010 18:03

ca nu mai apucai sa modific,da' bag acilea:

sariiitiii lumeeee! ma sechestrara hahalerele acilea !
imi dau de beut si de mancat gratis,numa' sa stau sechestrata!
preci
Postat pe 10 Noiembrie 2010 18:06
pana vezi viatza in roz....

o sa te faci cat o scrofitza...
iasomia
Postat pe 10 Noiembrie 2010 18:09
Mai, mie ficatieii imi plac facuti cu miere de albine.
Doara
Postat pe 10 Noiembrie 2010 18:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt o prietena rea? 15 De la: garbo_1399 1 Noiembrie 2012 02:09
Mamici din orasul Sibiu 6 De la: garbo224188 22 Februarie 2012 13:16
Cum ar trebui sa ma comport? 28 De la: LadyLove 6 Iunie 2016 19:10
Dovezi ca oamenii au nevoie de Dumnezeu,pt a avea o viata mai linistita 22 De la: jeanette40 20 Octombrie 2010 12:23
Vina mea....partea a doua 41 De la: crys14 28 Decembrie 2009 13:31
Setari Cookie-uri