Inutil sa il mai ascunzi. Preda marfa! |
||
anakin Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:33 |
||
---|---|---|
putina distractie... http://www.youtube.com/watch?v=TjI6AgSIj2U |
||
LILO Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:34 |
||
La multi ani! Freya | ||
|
||
cricat Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:34 |
||
H�c! A'ma... hop �i io! H�c! C� io m�ncai deja doo berici... doar doo h�c! Plus o 'odc�-n cinstea cr�m�... ����... �efei... ooo, s�r'na, �efa, LMA �nc� o dat� h�c! Mai dai ceva? Preciiii... 'ai cu horin...h�c! ...rinca aia, c� �nc� nu-s beat! | ||
Thor_again Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:39 |
||
cum era aia? - sus mainile,jos chilotii! ceea ce nu e cazu' acilea,da' ma rog... 'ceam si io asea... deci sa curge alcoalele,prajiturile,colesterolu' si trigliceridele,ca de maine suntem la cura! de slabire,evident! |
||
preci Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:40 |
||
sus mainile,jos chilotii! neee parca "ieria" jos mainile sus chilotii |
||
LILO Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:45 |
||
cu dedicatie speciala pt crashmaritza,ca stie ea de ce... http://www.youtube.com/watch?v=dbIbiOzHb6I&feature=related LMA,fetita! |
||
preci Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:49 |
||
Lilo... Preci se gandeste la o perchezitie d'aia corporala.... |
||
nuti_vio Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:50 |
||
precilica!!! n-ai gresit "BUMBUL"?!?! "aspasasi" pe altecele... si sarira grasunelele ieh!!! |
||
LILO Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:53 |
||
intrebi sau constati,liloanco? io pusei melodeaua aia pen'ca ala mi-e accentul,primo... secundo: doar am zis ca-i pt crashmaritza,nu? deci o sa se rada ea cand vine,stai flexata... la perchezitie,nutzi,la perchezitie... ai ceva de ascuns?! |
||
preci Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:57 |
||
I-amu, ni, s� te dezbr�i! m�i, preci, m���i! Niiiii la ie, �e m�ndr�-i b�iata aiasta! |
||
Thor_again Postat pe 17 Noiembrie 2010 21:05 |
||
|
||
Freya_ Postat pe 17 Noiembrie 2010 21:07 |
||
umblati cu ebrietatea la voi, ha ? da, mamica, le dadui la omuletii ceia 4 feluri de prajituri ! m-a apucat induiosarea, cand m-am dus sa-i intreb daca mai vor repetir la praji ! am unu` mic, ca la vreo 21 de primaveri, di la Focsani venit , s-a uitat la mine gales si mi-a zis :io mai vreau tort din ala cu foi, ca tare bun a fost.. bietu` copil, ma intreb de cand nu i-o mai fi facut ma-sa o prajitura.. |
||
Freya_ Postat pe 17 Noiembrie 2010 21:14 |
||
Miicuuu�u' de eeeel! |
||
Thor_again Postat pe 17 Noiembrie 2010 21:28 |
||
bre, o tuslama se serveste-acilea?... ca vaz ca mai mult gargara cu spirtoase... | ||
zambil Postat pe 17 Noiembrie 2010 22:26 |
||
lasa zambilu...' ca te rezolva fata mintenas,doar am experientza in domeniu,neam de carciumar ce sunt... LMA carciumareaso,tre' sa te bag intrun training,scumpa.. |
||
iasomia Postat pe 18 Noiembrie 2010 10:05 |
||
* La c�rciuma de pe col�, * Unde e mereu mo� Nol�, * Mult� lume trece pragul * �i cinste�te cu tot dragul. * * �i-n c�rcium� c�nd se-adun�, * Mu�terii-s ca pe Lun�... * To�i vin la o sup�rare, * C�nd mai mic�; c�nd mai mare... * * Unul intr� la un �ap, * Altul s-a lovit la cap... * κi g�sesc ei o poveste * �i-o transform� �ntr-o veste... * * Unul a venit acum * Pe o nar� scuip�nd fum. * C� nevasta l-a l�sat * �i cu altul a plecat. * * Dup� el, ca �i chemat, * Altul vine afumat... * C� e foarte fericit * Are-un fiu; s-a �mplinit! * * Unul este mai glumet, * Cic� d�nsul are pre�... * La m�ndre cu buze moi, * �n fusti�e de-alea noi. * * Ascunz�ndu-se pe col�, * Noaptea a intrat �i-un ho�... * S-a luat cu l�utarii * �i-a-mp�rtit cu ei dolarii... * * Peste pragul cel uzat, * Au trecut �i au c�tat... * Vai de ei c�nd au plecat, * Mai to�i s-au �mpiedicat.... * * �i a�a �i zi �i noapte, * Se purced at�tea fapte * La c�rciuma de pe col�, * Unde e mereu mo� Nol�. (sursa netlog) |
||
koala Postat pe 18 Noiembrie 2010 11:12 |
||
asa, asa.. mamica, in seara asta avem macaroane cu branza ! fierbinti, se-ntinde branza... tulai, ca bune sunt... |
||
Freya_ Postat pe 5 Decembrie 2010 19:47 |
||
La multi ani!! kiss all | ||
celi Postat pe 1 Ianuarie 2011 23:50 |
||
Doamne, ce ecler bun am mancat ! Imi mai face cu ochiu` unul cum sta el asa, singurel, in casoleta.. |
||
Freya_ Postat pe 5 Februarie 2011 19:41 |
||
Doamneee,ce pofta mi-ai facut! | ||
dancris Postat pe 5 Februarie 2011 19:47 |
||
inca ma uit la el ! nu stiu cat mai rezist | ||
Freya_ Postat pe 5 Februarie 2011 19:50 |
||
hai c-o vazui si p-asta: carciuma cu eclere... bre, frailo, nu trebe sa te-apuci de carciumarit daca tu stai rau cu gliceridele, mami... | ||
zambil Postat pe 5 Februarie 2011 20:19 |
||
casoleta, casoleta.., cica le sta bine in perechi io, rau cu gliceridele ? manca-le-as io pe ele bune-au fost, he, he.. |
||
Freya_ Postat pe 5 Februarie 2011 21:31 |
||
aha,le luasi de la supermarket?... jenel.. hai v-am pupat,ma duc sa ma chiombesc la mell,e arma mortala 4.da bre...stiu,l-am tot vazut,da' mi-e drag de ei, ce sa fac acu'? hai noroc, inca o data... |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2011 21:38 |
||
varza acra cu carne afumata, la cuptor moartea ficatului, da` ce conteaza ? fac si desert.placinta de dovleac ! he, he...pofta mare |
||
Freya_ Postat pe 6 Februarie 2011 13:37 |
||
doamneee ce-as bea un vin.... | ||
fleurdelis Postat pe 8 Februarie 2011 20:26 |
||
pai si ce te-opreste ? | ||
Freya__ Postat pe 15 Februarie 2011 20:33 |
||
poate faptu' ca si-a ras contu'.. zic si eu... | ||
zambil Postat pe 15 Februarie 2011 21:27 |
||
nene, n-am verificat-o.. pacat, era si ea p-acilea ... | ||
Freya__ Postat pe 15 Februarie 2011 21:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Buna Seara | 3 | De la: hadassa 7 Februarie 2010 18:16 |
Vineeeee 8 Martie !!!!! | 62 | De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26 |
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... | 53 | De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32 |
|
||
nu stiu daca e buna decizia mea? | 28 | De la: eu_geminy 20 Decembrie 2011 23:08 |
imi e frica sa ma mut cu ea | 22 | De la: garbo_2177 16 Iunie 2012 11:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară