Inutil sa il mai ascunzi. Preda marfa! |
||
anakin Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:33 |
||
---|---|---|
putina distractie... http://www.youtube.com/watch?v=TjI6AgSIj2U |
||
LILO Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:34 |
||
La multi ani! Freya | ||
|
||
cricat Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:34 |
||
H�c! A'ma... hop �i io! H�c! C� io m�ncai deja doo berici... doar doo h�c! Plus o 'odc�-n cinstea cr�m�... ����... �efei... ooo, s�r'na, �efa, LMA �nc� o dat� h�c! Mai dai ceva? Preciiii... 'ai cu horin...h�c! ...rinca aia, c� �nc� nu-s beat! | ||
Thor_again Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:39 |
||
cum era aia? - sus mainile,jos chilotii! ceea ce nu e cazu' acilea,da' ma rog... 'ceam si io asea... deci sa curge alcoalele,prajiturile,colesterolu' si trigliceridele,ca de maine suntem la cura! de slabire,evident! |
||
preci Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:40 |
||
sus mainile,jos chilotii! neee parca "ieria" jos mainile sus chilotii |
||
LILO Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:45 |
||
cu dedicatie speciala pt crashmaritza,ca stie ea de ce... http://www.youtube.com/watch?v=dbIbiOzHb6I&feature=related LMA,fetita! |
||
preci Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:49 |
||
Lilo... Preci se gandeste la o perchezitie d'aia corporala.... |
||
nuti_vio Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:50 |
||
precilica!!! n-ai gresit "BUMBUL"?!?! "aspasasi" pe altecele... si sarira grasunelele ieh!!! |
||
LILO Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:53 |
||
intrebi sau constati,liloanco? io pusei melodeaua aia pen'ca ala mi-e accentul,primo... secundo: doar am zis ca-i pt crashmaritza,nu? deci o sa se rada ea cand vine,stai flexata... la perchezitie,nutzi,la perchezitie... ai ceva de ascuns?! |
||
preci Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:57 |
||
I-amu, ni, s� te dezbr�i! m�i, preci, m���i! Niiiii la ie, �e m�ndr�-i b�iata aiasta! |
||
Thor_again Postat pe 17 Noiembrie 2010 21:05 |
||
|
||
Freya_ Postat pe 17 Noiembrie 2010 21:07 |
||
umblati cu ebrietatea la voi, ha ? da, mamica, le dadui la omuletii ceia 4 feluri de prajituri ! m-a apucat induiosarea, cand m-am dus sa-i intreb daca mai vor repetir la praji ! am unu` mic, ca la vreo 21 de primaveri, di la Focsani venit , s-a uitat la mine gales si mi-a zis :io mai vreau tort din ala cu foi, ca tare bun a fost.. bietu` copil, ma intreb de cand nu i-o mai fi facut ma-sa o prajitura.. |
||
Freya_ Postat pe 17 Noiembrie 2010 21:14 |
||
Miicuuu�u' de eeeel! |
||
Thor_again Postat pe 17 Noiembrie 2010 21:28 |
||
bre, o tuslama se serveste-acilea?... ca vaz ca mai mult gargara cu spirtoase... | ||
zambil Postat pe 17 Noiembrie 2010 22:26 |
||
lasa zambilu...' ca te rezolva fata mintenas,doar am experientza in domeniu,neam de carciumar ce sunt... LMA carciumareaso,tre' sa te bag intrun training,scumpa.. |
||
iasomia Postat pe 18 Noiembrie 2010 10:05 |
||
* La c�rciuma de pe col�, * Unde e mereu mo� Nol�, * Mult� lume trece pragul * �i cinste�te cu tot dragul. * * �i-n c�rcium� c�nd se-adun�, * Mu�terii-s ca pe Lun�... * To�i vin la o sup�rare, * C�nd mai mic�; c�nd mai mare... * * Unul intr� la un �ap, * Altul s-a lovit la cap... * κi g�sesc ei o poveste * �i-o transform� �ntr-o veste... * * Unul a venit acum * Pe o nar� scuip�nd fum. * C� nevasta l-a l�sat * �i cu altul a plecat. * * Dup� el, ca �i chemat, * Altul vine afumat... * C� e foarte fericit * Are-un fiu; s-a �mplinit! * * Unul este mai glumet, * Cic� d�nsul are pre�... * La m�ndre cu buze moi, * �n fusti�e de-alea noi. * * Ascunz�ndu-se pe col�, * Noaptea a intrat �i-un ho�... * S-a luat cu l�utarii * �i-a-mp�rtit cu ei dolarii... * * Peste pragul cel uzat, * Au trecut �i au c�tat... * Vai de ei c�nd au plecat, * Mai to�i s-au �mpiedicat.... * * �i a�a �i zi �i noapte, * Se purced at�tea fapte * La c�rciuma de pe col�, * Unde e mereu mo� Nol�. (sursa netlog) |
||
koala Postat pe 18 Noiembrie 2010 11:12 |
||
asa, asa.. mamica, in seara asta avem macaroane cu branza ! fierbinti, se-ntinde branza... tulai, ca bune sunt... |
||
Freya_ Postat pe 5 Decembrie 2010 19:47 |
||
La multi ani!! kiss all | ||
celi Postat pe 1 Ianuarie 2011 23:50 |
||
Doamne, ce ecler bun am mancat ! Imi mai face cu ochiu` unul cum sta el asa, singurel, in casoleta.. |
||
Freya_ Postat pe 5 Februarie 2011 19:41 |
||
Doamneee,ce pofta mi-ai facut! | ||
dancris Postat pe 5 Februarie 2011 19:47 |
||
inca ma uit la el ! nu stiu cat mai rezist | ||
Freya_ Postat pe 5 Februarie 2011 19:50 |
||
hai c-o vazui si p-asta: carciuma cu eclere... bre, frailo, nu trebe sa te-apuci de carciumarit daca tu stai rau cu gliceridele, mami... | ||
zambil Postat pe 5 Februarie 2011 20:19 |
||
casoleta, casoleta.., cica le sta bine in perechi io, rau cu gliceridele ? manca-le-as io pe ele bune-au fost, he, he.. |
||
Freya_ Postat pe 5 Februarie 2011 21:31 |
||
aha,le luasi de la supermarket?... jenel.. hai v-am pupat,ma duc sa ma chiombesc la mell,e arma mortala 4.da bre...stiu,l-am tot vazut,da' mi-e drag de ei, ce sa fac acu'? hai noroc, inca o data... |
||
iasomia Postat pe 5 Februarie 2011 21:38 |
||
varza acra cu carne afumata, la cuptor moartea ficatului, da` ce conteaza ? fac si desert.placinta de dovleac ! he, he...pofta mare |
||
Freya_ Postat pe 6 Februarie 2011 13:37 |
||
doamneee ce-as bea un vin.... | ||
fleurdelis Postat pe 8 Februarie 2011 20:26 |
||
pai si ce te-opreste ? | ||
Freya__ Postat pe 15 Februarie 2011 20:33 |
||
poate faptu' ca si-a ras contu'.. zic si eu... | ||
zambil Postat pe 15 Februarie 2011 21:27 |
||
nene, n-am verificat-o.. pacat, era si ea p-acilea ... | ||
Freya__ Postat pe 15 Februarie 2011 21:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce sa fac? | 63 | De la: quasaria 13 Februarie 2012 11:37 |
Stiati ca? | 41 | De la: pitiTa_ 12 Aprilie 2014 14:37 |
oare sunt si fete sub 18 ani aici? | 17 | De la: pantera_neagra 29 August 2010 13:09 |
|
||
Liban | 17 | De la: Ana_Andreea 13 Septembrie 2015 15:34 |
noni | 10 | De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:04 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn