Carciuma din vechime

Are dreptate patroana bre, Gemini... ori carnati... ori udreasa... tot de porc e amundoo
Thor_again
Postat pe 12 Septembrie 2010 00:01
breh... da'cine a zis ca Udreasa nu face casa buna cu carnatzii... fie ei si de cocosh preSi_dential?...:D
:))
eu_geminy
Postat pe 12 Septembrie 2010 00:04
Intai carnatii, p-orma ciorba... vii intai cu mizilicu' si abia dupe aia aduci si mancarea?
Dupe ciorba ce urmeaza? Picioici? Si la desert gombotz?
Thor_again
Postat pe 12 Septembrie 2010 00:06
gomboti ! ca iar am facut un lighean !
Freya_
Postat pe 12 Septembrie 2010 00:08
auzi... da' cracii(pardon!) lui Udrea la desert, nu-ti mai ajung?:P
:)))))
eu_geminy
Postat pe 12 Septembrie 2010 00:09
Geminy, vorbesti cu Thorelu`, asa-i ?

Hai , maica..ce arata carnaraie, mai merge si-o branza..ca tot o cam face madam de..oaie !
Freya_
Postat pe 12 Septembrie 2010 00:11
evident, Freya... chiar atat de pervers, inca n-am ajuns...:))))):P
eu_geminy
Postat pe 12 Septembrie 2010 00:13
freyo...io m bag la carnatu' cela......la craci nu ma indes.....

mai ales ca merge si la fasuiul ala pe care il dadei mai devreme si nimeni nu se atinse de el...
tutankhamon
Postat pe 12 Septembrie 2010 00:16
De la: tutankhamon, la data 2010-09-12 00:16:10freyo...io m bag la carnatu' cela......la craci nu ma indes.....

mai ales ca merge si la fasuiul ala pe care il dadei mai devreme si nimeni nu se atinse de el...


tuth, nu care cumva sa iei fasolea din zona... aciulea e un bofet rece ca la regiment: cine vrea, pune mana pe polonic si da cu el in cazan...:)))
eu_geminy
Postat pe 12 Septembrie 2010 00:19
ge....io lasai oloiul cu boabe mari si dulci.....dar vad ca nimeni nu gusta .....ma gandeam ca nu va plac bucatele moldovenesti gatite ardeleneste.... doar am recunoscut ca sunt amestecatura.....tata e moldovean, mama ardeleanca, io-s jmekera de bucuresti....
tutankhamon
Postat pe 12 Septembrie 2010 00:24
De la: tutankhamon, la data 2010-09-12 00:24:06ge....io lasai oloiul cu boabe mari si dulci.....dar vad ca nimeni nu gusta .....ma gandeam ca nu va plac bucatele moldovenesti gatite ardeleneste.... doar am recunoscut ca sunt amestecatura.....tata e moldovean, mama ardeleanca, io-s jmekera de bucuresti....


hey tuth... nu te grabi sa tragi concluzii inca.
fasolea n-o sa ramana ne_mancata; dar mai intai, beutura. ca dupa beutura, toa(N)te ni se par bune si frumoase:PPP

PS: cu mancarea-i fudulie/ beutura-i temelie.
:))))))
eu_geminy
Postat pe 12 Septembrie 2010 00:27
neeee...la mine nu mere pi gol...
tutankhamon
Postat pe 12 Septembrie 2010 01:08
De la: tutankhamon, la data 2010-09-12 01:08:38neeee...la mine nu mere pi gol...


incearca cu (tzuica de) pere...:))))))))))
eu_geminy
Postat pe 12 Septembrie 2010 02:32

Ziua buna!
http://www.youtube.com/watch?v=1TbW5pO4sD0
nuti_vio
Postat pe 12 Septembrie 2010 11:00
micul dejun:
mamaliga cu branza de oi,smantana si jumari...
preci
Postat pe 12 Septembrie 2010 11:41
iote bre....
te pomenesti ca toata lumea-i la biserica de-i goala carciuma la ora asta...

freyo...
da si mie niste gomboti d'aia,nu fi zgarca!
preci
Postat pe 12 Septembrie 2010 11:58
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl9.glitter-graphics.net/pub/1545/1545229nccqfbnog7.gif[/img][/url]
KNIGHT_31
Postat pe 12 Septembrie 2010 20:27
noroc, copii !
Freya_
Postat pe 13 Septembrie 2010 17:35
hei...vreti sa va creasca colesterolul ??
sarmale cu afumatura...
altrate
Postat pe 13 Septembrie 2010 17:39
da si mie doo perfuzii!
si trei de tulburel,ca a' dreaq sa fiu de nu ma-nbat in seara asta!
preci
Postat pe 13 Septembrie 2010 20:48
De la: preci, la data 2010-09-13 20:48:44da si mie doo perfuzii!
si trei de tulburel,ca a' dreaq sa fiu de nu ma-nbat in seara asta!


precii de una singuraaaaaaaaaaaaaaaaaa vrei sa te imbeti
tusi_Oli
Postat pe 13 Septembrie 2010 20:52
nutzico,
eram pregatit sa ma iau (iar! ) de tine, ca nu stiam ce link siropos ai mai bagat... da' ai fost pe drumul cel bun. Se poate si mai bine, ceva mai saltaret, pretabil locatiei, ca nu suntem la pomana

cavalere,
aici e carciuma, bre, nu crashma de doi lei din Dorobanti. Fitzele alea verzi baga-le altundeva, aici vii cu palinca, vin si, eventual, bere Mai merg si ceva visinate, afinate si altele din familia lor.

precilicio,
tulburelu' da deranjamente... baga mai bine o palinca d-aia de la tine

freyo,
ce meniu bagam in seara asta? ca vaz ca asti consumatori is cam fandositi... vin cu cocktail-uri de acas', n-au vazut anuntul de la intrare
Thor_again
Postat pe 13 Septembrie 2010 20:56
palinca o bagai la intrare,ca altfel n-aveam coraj sa intru...
ce-am fost si ce-am ajuns,ehe...
preci
Postat pe 13 Septembrie 2010 21:01
http://www.youtube.com/watch?v=o2M6n4A3iM8.....o seara faina...
nuti_vio
Postat pe 13 Septembrie 2010 21:11
bre, nutzi!
cu asta ti-ai spalat un sfert de pacate, mami
Thor_again
Postat pe 13 Septembrie 2010 21:15
hai, ca vaz ca lancezeste topicu' si face rau la vanzare...
ia sa mai animam un pic atmosfera, ca deveru-i mare si drumetiihamesiti. Pana vine hangita cu ulcica de vin, ia sa va bag io o reteta traditionala, alta, ca vaz ca oaia la groapa v-a picat cam greu la burdihane ...
Thor_again
Postat pe 13 Septembrie 2010 21:16
http://www.youtube.com/watch?v=JLH3k2YcnLo&feature=related
preci
Postat pe 13 Septembrie 2010 21:17
Iote, pentru inceput, bagam un pui la cuptor, cu mujdei. Da' un pui serios, de curte, crescut cu boabe, nu un cioflingar dospit de Avicola, de sa nu mai simti nimic din el...
Pentru targovetzele cu fitze, carora le put usturoaiele mai ales acum, la ceas de seara, cand spera si ele sa le iasa in cale un riga de cupa sau macar un valet de doba, le iau mujdeiul din strachina si le dau lamaie si unt.

Si nu uitati, de la Radu Anton Roman cetire, sa luam aminte:
"Daca vreti sa rumeniti ca lumea o pasare trebuie foc iute la-nceput, si foc bland si untura � apoi, ca nimic nu coloreaza carnea mai frumos si mai parfumat ca �fiertul� in untura de porc sau gasca.
Dar atentie, o luati de pe foc la timp, altfel se usuca!!
Merge si pui rumenit in ulei, ca un cartof prajit, dar e mai putin parfumat. Mujdeiul si o salata de rosii sunt exact ce-i trebuie unei pasari prajite coapte. Vinul ? Nu rosu, in nici un caz! E vorba de pasare, de unt si lamaie, e vorba de zbor! Cum sa bem rosu? Riesling Italian zic eu, de Odobesti, daca vreti tinuta, sau chiar o Galbena copilaroasa, tot de acolo, ca sa lasam lucrurile in bucurie si lejeritate, in plutire zburdalnica, uitand dramatismul si gravitatea sangeroasa a vietii pentru o alta zi."
Thor_again
Postat pe 13 Septembrie 2010 21:28
zboara,puiule...zboara!
si du mujdeiu' cu tine,taman un' s-atarna harta-n cui!
preci
Postat pe 13 Septembrie 2010 21:31
thor trimiti s' aci la timisoara un copanel de pui rumenit asa fain
, dar vezi cum il trimiti sper sa mai fiu prin zona sa-l prind daca nu intra fiimea pe mess si nu mai am loc de ea
tusi_Oli
Postat pe 13 Septembrie 2010 21:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vreau sfaturi 5 De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:07
Cum scap de albine 5 De la: Ciresica 21 August 2011 08:14
FWB sau prietenie cu avantaje sexuale 40 De la: fleurdelis 15 Mai 2010 20:42
De ce e moale mamaliga??? 189 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
prieyenye 44 De la: elodia 18 Decembrie 2009 14:17
Setari Cookie-uri