Biserica americana vrea sa arda Coranul..Ce parere aveti?

De la: vuvuzela, la data 2010-09-21 16:44:49
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-09-10 10:30:09 eu una sunt de acord ca sa se arda coranul ca poate atunci muslim isi vor schimba atitudinea fata da femei...si ca ii deranjeza pe crestini....pai fiecare crede in ce vre el nu in ce vor altii

Irinuca,rusine!esti crestina sau nu?nici un crestin adevarat nu ar gandi ca tine.nu vrei sa le dam foc si celor care respecta coranul?
Pai eu sunt crestina adevarata..Pt ca eu nu ma culc cu barbati...Eu duc o viata curata sufleteste si trupeste asa cum trebuie sa o duca un crestin adevarat..Nu ca tine....Nu iti plac femeile care nu fac sex..scuze dragoste...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 22 Septembrie 2010 15:35
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-09-10 10:16:14
si daca ar arde coranul,ce-ar fi?o blasfemie.orice religie are elementele sale specifice.si ar fi multe de discutat pe aceasta tema...parerea mea este ca este o prostie sa impui cuiva sa creada numai in adevarul tau!
perlutza
Postat pe 22 Septembrie 2010 16:07
fiecare poate sa creada in ce vrea el..Dar important este sa nu faca lucruri care ii afecteaza pe ceilalti..Daca crestinul este lasat in pace,,,nu ca ceilalti rad de el..normal ca si crestinul se apara...si vrea sa domine el....dar asta numai in romania,,,in tarile necivilizate sau oamenii fara creier care au doar instinctele si nu au invatat nimic in viata asta
xenaprintesarazboinica
Postat pe 23 Septembrie 2010 09:48
autoritatile americane au rasuflat usurate dupa ce pastorul american Terry Jones a anuntat,ca a decis sa renunte la planurile de a arde mai multe exemplare ale Coranului,dupa ce initiativa sa a declansat proteste in lumea intreaga."nu a fost o religie care ne-a atacat in acea zi de septembrie.a fost al-Qaida.un grup de oameni care pervetesc religia"a spus Obama.
vuvuzela
Postat pe 23 Septembrie 2010 11:06
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-09-22 15:35:30
De la: vuvuzela, la data 2010-09-21 16:44:49
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-09-10 10:30:09 eu una sunt de acord ca sa se arda coranul ca poate atunci muslim isi vor schimba atitudinea fata da femei...si ca ii deranjeza pe crestini....pai fiecare crede in ce vre el nu in ce vor altii

Irinuca,rusine!esti crestina sau nu?nici un crestin adevarat nu ar gandi ca tine.nu vrei sa le dam foc si celor care respecta coranul?
Pai eu sunt crestina adevarata..Pt ca eu nu ma culc cu barbati...Eu duc o viata curata sufleteste si trupeste asa cum trebuie sa o duca un crestin adevarat..Nu ca tine....Nu iti plac femeile care nu fac sex..scuze dragoste...

ai grija ce vorbesti.daca tu consideri ca a fii crestina inseamna sa nu faci dragoste ,esti buna de inchis la DR.Obregia.una este sa vb despre tampenia ta din creier si alta este sa sustii ca te bucuri daca se arde un Coran.libera exprimare are niste limite si desi nu este intotdeauna placuta,ea trebuie protejata,indiferent ca esti bolnava psihic sau nu.ce ti-au facut tie musulmanii?stii cred, ca musulmanii de pe internet au protestat impotriva atitudinii unora ca tine.mai taci din gura aia pacatoasa,ca vei creea neplaceri si site-ului.habar nu ai ce vb si te trezesti lidera crestinismului impotriva musulmanilor?ce vrei sa creezi aici?
vuvuzela
Postat pe 23 Septembrie 2010 11:25
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-09-23 09:48:02fiecare poate sa creada in ce vrea el..Dar important este sa nu faca lucruri care ii afecteaza pe ceilalti..Daca crestinul este lasat in pace,,,nu ca ceilalti rad de el..normal ca si crestinul se apara...si vrea sa domine el....dar asta numai in romania,,,in tarile necivilizate sau oamenii fara creier care au doar instinctele si nu au invatat nimic in viata asta

mergi si te culca,minte ingusta,"care tari necivilizate sau oameni fara creier...."te-au "deranjat pe tine?ia mai termina cu idioteniile tale,vrei sa aduc toti musulmanii care sunt acum pe net peste tine,sa te invete sa respecti omul in primul rand ,indiferent de nationalitate si religie?gata te-ai jucat destul cu indulgenta unora.cine te accepta sa fie sanatos.desi ti-am luat apararea mereu,acum nu sunt de acord sa tac.mai lasa-ma cu religiile ca mi-ai inebunit creierii.nici macar nu stii ce vb si ce poti isca,'crestino"!
vuvuzela
Postat pe 23 Septembrie 2010 11:38
si tu esti rea si invidioasa ca ceilalti romani..tu nu esti deloc cumsecade,,vrei doar sa arati ca esti mai desteapta....fiecare gandeste asa cum vrea....eu nu am jignit pe nimeni care mi-a vorbit frumos...dar tu esti profesoara de dat sfaturi pt sex....pt ca nu iti plac femeile cuminti si linistite..Eu asa am fost educata.nu imi place sa schimb barbatii si sa ma incurc cu primul prost care imi iese in cale....Apoi asta nu este treaba ta...daca nu faci sex,,poti face pana iti iese fum din urechi....este treaba ta....dar tu esti rautacioasa si barfitoare...eu nu sunt asa....eu invat oamenii de bine,,nu sa faca sex...sa devina libertini
xenaprintesarazboinica
Postat pe 23 Septembrie 2010 16:01
sa-ti fie rusine vuvuzeao ce ai mai cu irinuca a???te mananca si pe tine spinarea bag seama..
auzi da de unde scoti tu toti musulmanii ???da chiar pe toti???
ameno
Postat pe 23 Septembrie 2010 21:49
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-09-23 16:01:57si tu esti rea si invidioasa ca ceilalti romani..tu nu esti deloc cumsecade,,vrei doar sa arati ca esti mai desteapta....fiecare gandeste asa cum vrea....eu nu am jignit pe nimeni care mi-a vorbit frumos...dar tu esti profesoara de dat sfaturi pt sex....pt ca nu iti plac femeile cuminti si linistite..Eu asa am fost educata.nu imi place sa schimb barbatii si sa ma incurc cu primul prost care imi iese in cale....Apoi asta nu este treaba ta...daca nu faci sex,,poti face pana iti iese fum din urechi....este treaba ta....dar tu esti rautacioasa si barfitoare...eu nu sunt asa....eu invat oamenii de bine,,nu sa faca sex...sa devina libertini[/quote

Irina,ce treaba are dragostea cu religia fata?daca mi-as pune mintea cu tine ca altii ,as ramane fara ea..important era in toate comentariile mele pe acest topic,sa lasi alte religii in pace,tu nu o cunosti pe a ta si comentezi altele?si lasa coranul in pace.asa cum tu iti respecti si urmezi invatatura bibliei ,asa si musulmanii respecta coranul.sper ca am fost explicita.intre mine si tine nu exista motiv de invidie.ce sa invidiez la tine?haosul mental?ai sa fim serioase.esti un copil bun dar prea rasfatat.te respect pe tine ca om,restul ce faci nu ma bag ,si aici pastreaza imaginea dorita ,de pana acum dar fara atacuri impotriva altor religii.
vuvuzela
Postat pe 24 Septembrie 2010 20:45
De la: ameno, la data 2010-09-23 21:49:14sa-ti fie rusine vuvuzeao ce ai mai cu irinuca a???te mananca si pe tine spinarea bag seama..

Ameno stai blanda in banca ta.de obicei "eu ii scarpin(masaj) pe cei care incalca legea".iar apropo de musulmani vezi ca au pe net un site.ar trebui ca si voi sa fiti mai constienti,cand se vb despre lucruri atat de sensibile,precum este si "arderea coranului".despre asta este vb.restul sunt discutii sterile.
vuvuzela
Postat pe 24 Septembrie 2010 20:53
vuvule, esti tu sigura, dar 100% sigura camusulmanii sunt cei cu atacul de la 9/11????

Ca uite, eu de aici de departe am cu totul alte informatii si sincer, consider informatiile mele reale in comparatie cu ce spune mincinoasa de mass-medie!
Ciresica
Postat pe 24 Septembrie 2010 22:15
Si sectele vor sa arda bibliile normale,dar e un vis,nu se va realiza niciodata.
Sa fim realisti.
Si sa ii lasam in pace cu religia lor severa.
Un lucru bun,la ei,e ca nu fumeaza,nu beau nu aiau droguri,din cauza religiei severe.
foarte putini fumeaza...
Iar din punctul de vedere al lui dzeu,ei provin din adam si eva ca si noi,chiar daca au format cu anii lat popor,sunt tot creatia lui dzeu.
Sunt oameni ca si noi,cu aceleasi suferinte,si moarte.
Ura nu e o solutie.Religia noastra are la baza iubirea,de aia e cea mai adevarata din toate.

daniilia
Postat pe 25 Septembrie 2010 06:19
De ce doriti arderea unei carti sfinte care nu stiti nimic despre ea ???.O carte care vorbeste la fel ca Biblia.Despre Profeti,Maica domnului,Isus Hristos.Nu comparati Coranul cu comportamentul barbatului musulman.Cum puteti sa va doriti arderea numelui lui DUMNEZEU ???????
Cum a-ti simtii cind musulmanii ar spune ca vor sa arda Biblia?????,Ginditi inainte de a vorbii!!!!!!!!!
lumimar45
Postat pe 25 Septembrie 2010 06:25
De la: Ciresica, la data 2010-09-24 22:15:57vuvule, esti tu sigura, dar 100% sigura camusulmanii sunt cei cu atacul de la 9/11????

Ca uite, eu de aici de departe am cu totul alte informatii si sincer, consider informatiile mele reale in comparatie cu ce spune mincinoasa de mass-medie!

neatza.nu Ciresica,eu cred ca au fost interese ale serviciilor secrete,interese politice si financiare.dar indiferent ce ar fii fost nu sunt vinovatii toti musulmanii.insa ca sa ajungi sa te bucuri de arderea cartii lor sfinte coranul precum zice Irinuca,este un act oribil.stii ca am aparat-o mereu,dar acum a intrecut orice limita.
vuvuzela
Postat pe 25 Septembrie 2010 07:19
De la: garbo054437, la data 2010-09-25 06:25:15De ce doriti arderea unei carti sfinte care nu stiti nimic despre ea ???.O carte care vorbeste la fel ca Biblia.Despre Profeti,Maica domnului,Isus Hristos.Nu comparati Coranul cu comportamentul barbatului musulman.Cum puteti sa va doriti arderea numelui lui DUMNEZEU ???????
Cum a-ti simtii cind musulmanii ar spune ca vor sa arda Biblia?????,Ginditi inainte de a vorbii!!!!!!!!!

sunt intr-u totul de acord cu tine.Irinuca are impresia ca musulmanii i-au facut rau si este singura de acord cu aceasta infamie.
vuvuzela
Postat pe 25 Septembrie 2010 07:27
si-ar putea gasi si altceva de lucru ca e mai bine
daca ard un coran ce e ? pt ca exista millioane de corane
stati fratilor in scaunul vostru ca e mai bine decat sa va cautati astfel de meserii
mariapotinteu
Postat pe 25 Septembrie 2010 15:26
draga xena de cind au amnericanii biserica si care e aia ca nam auzit ....tu nu sti ca america e condusa de evrei aia de ce natie sunt ca tot crestini sunt sau ar trebui sa fie dar cred ca mai degraba o sa ne puna cipuri la toti in creier ndecat sa arda ce vb tu pe acolo
klaus77
Postat pe 25 Septembrie 2010 18:54
draga vuvuzela ,xena nu este crestina e doar.....cretina numai ca are mintea ingusta si nu poate realiza acest lucru ceea ce spune ea e rasism si nu stiu cum ar rezista sai spun la un musulman ceea ce afirma ea e dea dreptul redusa
klaus77
Postat pe 25 Septembrie 2010 18:58
hmm,ce tampenie,se vede ca cine a deschis acest topic nu are minte
danuta80
Postat pe 25 Septembrie 2010 20:24
ba e un geniu!!!
nu ma crezi??? intreab-o pe ea!!!
Thor_again
Postat pe 25 Septembrie 2010 20:27
De la: klaus77, la data 2010-09-25 18:54:22draga xena de cind au amnericanii biserica si care e aia ca nam auzit ....tu nu sti ca america e condusa de evrei aia de ce natie sunt ca tot crestini sunt sau ar trebui sa fie dar cred ca mai degraba o sa ne puna cipuri la toti in creier ndecat sa arda ce vb tu pe acolo
Pai eu cred ca tu ma compari pe mine cu tine....EU SUNT SINCERA NU CA TINE...Dar oricum nu ma intereseaza parerea ta
xenaprintesarazboinica
Postat pe 25 Septembrie 2010 21:38
De la: vuvuzela, la data 2010-09-24 20:53:39
De la: ameno, la data 2010-09-23 21:49:14sa-ti fie rusine vuvuzeao ce ai mai cu irinuca a???te mananca si pe tine spinarea bag seama..

Ameno stai blanda in banca ta.de obicei "eu ii scarpin(masaj) pe cei care incalca legea".iar apropo de musulmani vezi ca au pe net un site.ar trebui ca si voi sa fiti mai constienti,cand se vb despre lucruri atat de sensibile,precum este si "arderea coranului".despre asta este vb.restul sunt discutii sterile.

[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl3.glitter-graphics.net/pub/345/345053n6ijwx46rm.jpg[/img][/url]
VERY GOOD IN BED
KNIGHT_31
Postat pe 26 Septembrie 2010 16:39
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-09-23 16:01:57si tu esti rea si invidioasa ca ceilalti romani..tu nu esti deloc cumsecade,,vrei doar sa arati ca esti mai desteapta....fiecare gandeste asa cum vrea....eu nu am jignit pe nimeni care mi-a vorbit frumos...dar tu esti profesoara de dat sfaturi pt sex....pt ca nu iti plac femeile cuminti si linistite..Eu asa am fost educata.nu imi place sa schimb barbatii si sa ma incurc cu primul prost care imi iese in cale....Apoi asta nu este treaba ta...daca nu faci sex,,poti face pana iti iese fum din urechi....este treaba ta....dar tu esti rautacioasa si barfitoare...eu nu sunt asa....eu invat oamenii de bine,,nu sa faca sex...sa devina libertini

[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl9.glitter-graphics.net/pub/345/345459cfb0n7kj07.jpg[/img][/url]
VERY GOOD IN BED
KNIGHT_31
Postat pe 26 Septembrie 2010 16:43
Eu cred ca voi ar trebui sa purtati turban pe cap....si problema ca barbatii se iau dupa musulmani,,se iau doar dupa exemplele negative pt ca nici pe ei nu ii duce capul prea mult...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 26 Septembrie 2010 18:13
Pai ce are a face religia cu bucata de hartie? Daca vroiau sa darame o moschee atunci da, ma impacientam, dar asa, un gest extremist al unui preot rupt din acelasi aluat ca xena. In doua luni le trecea indignarea.
Si daca ar vrea sa arda o biblie, sa arda si mai multe ca avem imprimerie si facem altele
awesomeness
Postat pe 26 Septembrie 2010 18:29
pai degeaba ar arde coranul daca nu le-ar sterge ideile din creier
xenaprintesarazboinica
Postat pe 26 Septembrie 2010 18:42
Nu bate campii, ca biserica ortodoxa este sectanta
Precis nu ai avut treaba cu musulmanii??
Nu recomand la nimeni sa arda Coranul ,este o jignire fata de lumea musulmana si cultura lor.
Fiecare natiune are dreptul la propia cultura si religie asa cum si ei trebuie sa ne respecte cultura si religia noastra.In rest numai de bine
garbo086452
Postat pe 26 Septembrie 2010 19:25
Eu as propune sa cititi amandoua Coranul si Biblia si sa vedeti ce se potriveste in aceste carti sfinte si ce nu se potriveste , si dupa aia sa va certati pe religiile care de fapt cred ca nu le cunoasteti
Eu cred ca Irina este catolica si ii respect atitudinea fata de sex. La noi in tinerete asa erau educate fetele. Azi cu internetul , in schimb trebuie sa astupi toate gaurile cu ce poti, limba , vibratoare etc. si la urma cu .....
garbo086452
Postat pe 26 Septembrie 2010 19:36
Vorbiti de parca ati fi copii mici.Habar nu aveti despre Biblie,ce sa mai zic de Coran.Stiti fetelor care este diferenta?Cred ca vorbiti in necunostinta de cauza.Sunt oameni ca si noi,unii isi tin religia,altii nu,ca si noi,si cum suntem invatati,ii judecam dupa religie si nu e normal ''musulmanii aia",este exact ce patim noi cu cei ce fura si ne fac de ris in afara "romanii".Nu poti sa ceri respect inainte sa oferi.Stiti care e marea diferenta intre noi si ei?Nu portul,ci faptul ca ei mor pentru pamanturile si avutiile lor iar noi ne vindem singuri tara si avutiile pe care le-am avut
garbo080657
Postat pe 26 Septembrie 2010 20:49
De la: garbo086452, la data 2010-09-26 19:36:33Eu as propune sa cititi amandoua Coranul si Biblia si sa vedeti ce se potriveste in aceste carti sfinte si ce nu se potriveste , si dupa aia sa va certati pe religiile care de fapt cred ca nu le cunoasteti
Eu cred ca Irina este catolica si ii respect atitudinea fata de sex. La noi in tinerete asa erau educate fetele. Azi cu internetul , in schimb trebuie sa astupi toate gaurile cu ce poti, limba , vibratoare etc. si la urma cu .....
pai eu sunt ortodoxa,,,dar sunt crestina cu adevarat,prin fapte nu prin vorbe ,si plus ca nu mi-a placut niciodata sa schimb barbatii,cu toate ca as fii putut...dar nu mi-a placut sa imi bat joc din corpul meu si sa il folosesc pe post de toaletta pt barbati....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 26 Septembrie 2010 21:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum va merge o relatie dintre o femeie de 46 de ani si un barbat de 58 ani ? 19 De la: comoaramea 19 Noiembrie 2012 22:13
nationala romaniei de fotbal merita laudele voastre pentru calificarea la campionatul european de fotbal 13 De la: andalexkor 12 Aprilie 2011 09:38
buna 4 De la: dor72_ 13 Septembrie 2011 22:24
religia 17 De la: vuvuzela 5 Februarie 2011 17:34
Nu stiu ce vreau 42 De la: ALISSA81ALINA 19 Mai 2011 03:59
Setari Cookie-uri