O noua sansa O noua viata.Tu si 2 ochisori

Am mers la diversi medici chiar si in Italia la mama mea,m-am dus la cei mai cei, si nimic. solutia am gasit-o tot la noi in Romania. Problemele cuplului nostru privind fertilitatea amandoura erau dupa cum spuneau ei:
la barbati ar putea fi Oligospermie - numar scazut de spermatozoizi, d - lipsa spermatozoizilor in sperma ejaculate, Aspermie - lipsa ejacularii iar la femei Lipsa ciclului menstrual, Ciclu menstrual neregulat, Ovare polichistice de accea eu am luat fertile focus iar pentru sotul meu i s-au recomnandat Proxeed plus, care sunt extrem de bune. eu am ramas insarcinata si sunt in a 6 luna.O sa va tin la curent cand il vad in bratele mele:D daca aveti problemele pe care le-am intampinat si eu pot sa va ajut fiindca stiu cat de mult m-am chinuit sa raman insarcinata [email protected]
garbo_stefy
Postat pe 10 Septembrie 2010 12:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Semneaza petitia on-line pt ca FIV si IA sa fie suportate de statul roman 2 De la: 21 Ianuarie 2009 18:58
oare sunt gravida? 42 De la: garbo203164 20 Decembrie 2011 13:46
A doua sarcina oprita din evolutie la 37 ani 21 De la: garbo_465693 17 Iunie 2017 19:40
buna ziua! am si eu o intrebare am o prietena care a avut contact sexual acum 6 saptamani si nu stie de ce ii vine ceva maro si ar vrea sa stie daca posibil sa fie insarcinata pentru ca luna trecuta ia venit normal mestruatia 6 De la: garbo_446242 18 Februarie 2019 07:26
epilepsie 1 De la: mami_andreea 10 Octombrie 2008 13:22
Setari Cookie-uri