Ce poza frumoasa ti-ai pus | ||
alinaoncioiu Postat pe 15 Noiembrie 2010 15:35 |
||
---|---|---|
Ce poza frumoasa ai | ||
alinaoncioiu Postat pe 15 Noiembrie 2010 15:36 |
||
Ce mai faceti dragele mele nu mai stiu nimic de voi,eu am o veste buna in data de 26.11,am facut operatia histeroscopia mi sa montat un sterilet pentru ca sa tina peretii uterului dezlipiti si dupa prima menstruatie o sa merg din nou la control,acum nu stiu cam cat o sa tin steriletul ,sper ca peste 3 luni sa am un bebe,va astept si pe voi cu vesti bune.Va pup | ||
|
||
nela_kidz Postat pe 29 Noiembrie 2010 10:02 |
||
Draga Nela, Am o problema similara cu a ta si te rog din suflet sa-mi dai si mie amanunte (pe mail sau pe tel 0731019573 ) referitor la cum s-a rezolvat problema ta. |
||
garbo223339 Postat pe 13 Septembrie 2011 11:58 |
||
Buna! De curand am descoperit ca am aceasi problema ca si voi:peretii uterului lipiti! Am descoperit acest lucru in urma unei sarcini oprite in evolutie la 7-8 saptamani.Am avut o cezariana acum 6 ani iar de atunci nu am reushit sa mai raman insarcinata,pana acum.Dar din cauza sinechiei (datorata medicilor care au efectuat cezariana,cred) sarcina s-a oprit la 7-8 saptamani.Am inteles ca tu ai avut ,mai mult sau mai putin aceeasi problema si ca erai pe punctul de o rezolva....ce s-a intamplat?! te rog,raspunde-mi!Vreau sa stiu ca mai am o sansa sa-i daruiesc un fratior,baietelului meu! Sanatate multa! | ||
carmellina Postat pe 6 Mai 2012 11:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
foitele chinezesti | 8 | De la: onutza_kidz 6 Decembrie 2013 02:28 |
sarcina si diabetul | 1 | De la: andreea79 27 Februarie 2012 20:01 |
Dupa o operatie pe inima mai poti avea copii? | 5 | De la: costel_s 3 Octombrie 2011 17:23 |
|
||
avort spontan | 6 | De la: JuliaPopescu 29 Iunie 2013 13:14 |
bebelusii din centrele de plasament | 3 | De la: Lumynita 1 Decembrie 2009 15:47 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară