ehee! si inca cum?! vezi, precilico?! nu ti-am zis ca ne revenim, de zici ca nu ne-am pierdut de-atatea ori cate o rezistenta, cate `un surub`, `o piulita`, ca sa te citez ... ne revenim `in asa hal`, incat avem senzatia ca e cum spui, ca nu ne-am `inamorat` niciodata mai abitir ca de fiecare alta data cand am facut-o. ...adica, la fel de exceptionally well. zici ca atunci am renascut! dar uitam de cate ori am mai facut-o inainte, afirmand-o! ...mi-aduci aminte de proza suprarealista a lui Boris Vian. adorabila proza! iar a ta, un deliciu! parol! | ||
esme Postat pe 24 Octombrie 2010 20:31 |
||
---|---|---|
...zici ca-ti place cum mi-am coafat coada,ai? poi cum altfel,smeoanco? la coafor ma tratez cel mai bine dupa ce-mi pierd piulitzele... |
||
preci Postat pe 24 Octombrie 2010 20:35 |
||
Cunosc un 'ei' si o 'ea'...care au o relatie foarte 'hot'...de cativa ani ... El inceaca sa pastreze aceeasi atmosfera "tremuratoare de genunchi"...iar ea se straduieste din rasputeri sa "prafuiasca" totul... Din cauza asta se cearta ,se impaca ,se cearta ,se impaca...Cum o fi mai bine...ce sfat sa le dau?! Ca sa joci in complicitati, trebuie sa fii un bun actor ...iar un actor bun stie sa minta bine..ca sa-si convinga spectatorul... Nu e cazul lor ..pt ca se vede de la o posta ca se iubesc... Oare putem inscrie iubirea in tipare...o putem trece in cataloage in dreptul unei anumite rubrici?!! Eu cred ca nu. E unica si personalizata pe individ...si nu are nevoie de filozofii sofisticate... A avea mai multe povesti de dragoste...,e deja o problema de dependenta...asa cum alcoolicul isi doreste mai muuuulte pahare!!! |
||
|
||
pursisimplu Postat pe 24 Octombrie 2010 20:44 |
||
un "ei" si o "ea"...o fi un threesome d'ala,he,he... | ||
preci Postat pe 24 Octombrie 2010 20:47 |
||
ete esme, cum ma faci sa descopar inca un punct comun... Boris Vian, deci... bineeee!... :) :P |
||
eu_geminy Postat pe 24 Octombrie 2010 20:51 |
||
purule, no shit! adica nu avem voie decat o unica poveste de dragoste? ca altfel dam in dependenta si tre' sa ne tratam pe la asociatii ca alea de la alcoolicii anonimi? ma leshi? cloaneta mia, marea poveste de dragoste e una singura, celelalte care vin sunt variatiuni pe aceeasi tema. de-aia ziceam io de ciclicitate si molfait zgarciurile alea. ne caznim sa gasim caile batatorite de alti, dar ne ratacim pe caile noastre. si iarasi, in mod ciclic repetam aceleasi greseli. suntem proiectati genetic sa fim asa. altfel, ce haz ar mai avea totul? am muri de plictiseala incastrati intr-o iubire perfecta, precum un gandac prins in boaba de chihlimbar |
||
michelle_ Postat pe 24 Octombrie 2010 20:55 |
||
deci io variez acuma,nu?... |
||
preci Postat pe 24 Octombrie 2010 20:58 |
||
varietezi mami...varietezi... | ||
michelle_ Postat pe 24 Octombrie 2010 20:59 |
||
ups! shame on me... e de la vinu' ala,clony,stii tu... auzi,mamy.. io mor de plictiseala... jucam un x - 0? |
||
preci Postat pe 24 Octombrie 2010 21:02 |
||
hehehe...mai baga un eseu 'ti-ar si-al doilea film sa-ti fie...m-am uitat la lav stori ala siropos...da' macar mi-am clatit ochii cu peisajele x-o ? mai bine poker pe dezbracate, mami... |
||
michelle_ Postat pe 24 Octombrie 2010 21:05 |
||
mamy - nu poci... mi-a ramas neuronu' impotent... cre' ca de la stres... |
||
preci Postat pe 24 Octombrie 2010 21:07 |
||
he, he, he... io tot astept eseul ala auzi clony, de azi noapte ma munceste rau de tot o chestie. cu fericirea aia dupa care alergam toti, pan' sa ne omoare speranta am ajuns io la concluzia ca fericirea e o stare autoindusa si ca de cele mai multe ori depinde de dispozitia celuilalt. daca celalalt e fericit, suntem si noi. daca nu e, facem tumbe ca sa fie. si uite asa ne cream propria fericire. conjuncturala...o fi bine? o fi rau? |
||
michelle_ Postat pe 24 Octombrie 2010 21:13 |
||
mamy... fericirea e pauza de-o clipa pe care-o iei de la mancat rahat...(pardoneaza-mi lipsa de maniere,will u?) |
||
preci Postat pe 24 Octombrie 2010 21:18 |
||
mda... | ||
michelle_ Postat pe 24 Octombrie 2010 21:20 |
||
me_,....si din atata constienta a greselii de ce nu o poti indrepta ori evita ... De ce nu imbunatatiti calitatea genei...sa vedem ce level-uri or fi dupa... Doar omenirea e sortita progresului,nu?!! Spre dezastru... | ||
pursisimplu Postat pe 24 Octombrie 2010 21:21 |
||
pur, pass | ||
michelle_ Postat pe 24 Octombrie 2010 21:29 |
||
ce faci, mamy? ai incins un pokerash?:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 24 Octombrie 2010 21:37 |
||
asa as fi vrut, da preci o disparut...si io am ramas cu intrebarile existentiale, he, he, he... |
||
michelle_ Postat pe 24 Octombrie 2010 21:49 |
||
da, Ge, mi-au placut mult `spuma zilelor`, `smulgatorul de inimi`, `voi scuipa pe mormintele voastre`...! :) | ||
esme Postat pe 24 Octombrie 2010 21:49 |
||
"Spuma Zilelor" a fost prima carte de BV citita de mine. Eram in facultate, o primisem de la o filoloaga la engleza:P nu mi-au iesit nici acum din minte sortimentele de "vomitaturi", precum si anagramarile gen Jean-Saul Partre...:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 24 Octombrie 2010 21:53 |
||
De la: preci, la data 2010-10-24 21:18:43mamy... ..adec� viața e ca un borcan care crezi c� e plin de miere...mam�nci din borcan și termini rapid mierea și ajungi la rahat....din c�nd �n cand mai dai și de o pojghiț� de miere....ioi...�n sara asta �s tare deșteapt�, precioas� mic� .... |
||
daria_ Postat pe 24 Octombrie 2010 21:53 |
||
"Voi scuipa pe mormintele voastre" Gaspadin Boris ala, cu siguranta ma auzea pe mine cum injuram in liceu Ma rog, ma exprimam muuuuult mai plastic, dar eufemistic vorbind, el a imbracat expresiile intr-un strat alegoric acceptabil si pentru urechi mai fine |
||
Thor_again Postat pe 24 Octombrie 2010 21:54 |
||
si eu o am, Thorule... si Smulgatorul o am, au aparut in colectia aia de la Cotidianul... | ||
eu_geminy Postat pe 24 Octombrie 2010 21:57 |
||
...nu d�deați c� or murit l�ud�torii mei...cre c� den cauza zaib�rului.... | ||
daria_ Postat pe 24 Octombrie 2010 21:57 |
||
intalnire karmika sigur nu te-am omorat,osa te 'omor"la propriu | ||
garbo107589 Postat pe 25 Octombrie 2010 09:47 |
||
fato, tu ai tras ceva pe nas, este? | ||
michelle_ Postat pe 25 Octombrie 2010 11:58 |
||
hehe, alta satanista, mamy... :)) | ||
eu_geminy Postat pe 25 Octombrie 2010 13:57 |
||
NU TE-A OMORAT,VEI RENASTE JOI SAU VINERI AM SA TE FAC FERICIT ,DAR SPER SI TU | ||
garbo107589 Postat pe 25 Octombrie 2010 15:47 |
||
bai nenica... imi spune si mie cineva ce se intampla in aceste propozitii???... :)):)):)) |
||
eu_geminy Postat pe 25 Octombrie 2010 15:48 |
||
a tras pe nas, nu ti-e clar? ori ii transmite lu' iubi un mesaj, he, he, he... | ||
michelle_ Postat pe 25 Octombrie 2010 16:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
La munca !!! | 45 | De la: nazirra 2 Mai 2010 21:39 |
Merita sau nu ? | 8 | De la: D_Emy 9 Februarie 2014 10:01 |
O iubesc!!!! | 192 | De la: Edward_Claudiu 23 Septembrie 2015 12:59 |
|
||
Ce trebuie sa fac acuma? | 16 | De la: luptatoareacurajoasa 24 Iunie 2010 15:55 |
Povestea mea... | 13 | De la: garbo_433461 20 Martie 2016 07:59 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural