De la: Thor_again, la data 2010-10-29 14:01:22mda... Andra are de lucru iar Nu fiti rai ca-i mare virtualul si este loc pentru toti! |
||
m_ada Postat pe 29 Octombrie 2010 15:27 |
||
---|---|---|
Knight_31, daca pleci, ia-ma si pe mine !! Mi-e teama de nenea Thor ca are un toiag maaare ... |
||
m_ada Postat pe 29 Octombrie 2010 15:29 |
||
nah... nu poate omu' sa-si ia time off,ca gaseste harcea parcea prin ograda... |
||
|
||
preci Postat pe 29 Octombrie 2010 21:00 |
||
text : Imorala fabulei... | ||
preci Postat pe 29 Octombrie 2010 21:14 |
||
Ne-au tradat dintotdeauna. Ne-au tradus si ne-au interpretat. Barbatii,femeile si pisicile din viata noastra au demonstrat ca iubesc locul,nu omul. Ca,atata vreme cat relatia sta ghem langa soba calda,merge. Cand se crapa geamurile si intra frigul,incepe negotul cu virtuti. Am iubit ca niste smintiti si,intr-o frumoasa zi de tristete,ne-am trezit perplecsi in usa,in timp ce fundurile leganate ale iubirilor,prietenilor si felinelor noastre se indreptau spre un divan mai moale. Ne-am invatat de mici cu tradarile. Increderea a fost prima investitie proasta. Dupa ce am pierdut tot ce economisise inima noastra,am devenit scartari cu sentimentele.Nu ne puteam permite al doile colaps.Falimentul moral ne-a facut sa taoem de pe lista toate mofturile care puteau fi amnate. Printre ele,iubirea. Am auzit de multe ori,o expresie care este,in esenta,boanta si lasa : "mi-e frica sa mai iubesc". Intr-o vreme mi se parea doar o scuza confortabila. In fond,altfel n-aveai cum sa-i explici unui barbat bun si ridicol ca nu-ti place de el.Mai nou,reconsider aceasta opinie nemiloasa,fiindca am testat-o personal si,cand au venit rezultatele,am inghetat: am admis ca feresti,instinctiv,locul car te doare. Ca plaga deschisa si entorsele se tin acoperite,bandajate fedelesh. Am incetat demult sa ma sprijin pe piciorul ranit,fiindca stiu ce urmeaza. Daca urasc tradatorii e pt ca mi-au luat dreptul meu constitutional de a visa cai verzi pe pereti,de-a astepta nebuneli memorabile,de-a iubi nemernici sharmanti care-mi fac noptile frumoase si zilele urate. |
||
preci Postat pe 29 Octombrie 2010 21:25 |
||
preci , ai beut apa mea de-acum doo zile?? tu pe ei ii urasti ? io pe mine, c-am invatat sa masor distanta de la vis aci .. doar stiam ca ceva inconstienta face bine la CRBL |
||
bluelight Postat pe 29 Octombrie 2010 21:32 |
||
preci, io mor de somn si tu-mi dai de lucru da' mai e un cliseu, la fel de enervant de adevarat: niciodata sa nu zici niciodata! |
||
zambila Postat pe 29 Octombrie 2010 21:33 |
||
precilica, sunt stransi la punga sentimentelor aia de n-au mai mult de doi firfirici pusi de-o parte... da' sunt si d-aia de-arunca cu iubire fara numar dupa lautari, in viata asta... | ||
zambil Postat pe 29 Octombrie 2010 21:35 |
||
Daca-i vorba de tradare,domeniul e stufos si,prin urmare,dam de o cazuistica solida. M-am dezbarat (cred) de ideea ca a trada o dragoste inseamna a te culca intr-un pat gresit. Cateodata pacatuiesti sfasietor,adica reduci etica la a te abtine sa te dezbraci in afara casniciei. In schimb,m-am trezit preferand (pe cat de stupid,pe atat de dramatic) ca iubitul meu sa se culce cu alta femeie decat sa mearga cu ea la teatru,de ex. Cel putin tradarea strict trupeasca ma tinea la adapost de posibilitatea ca cealalta sa fie vreo desteapta,vreo interesanta,vreo revelatie de soi. Un tavalug sexual se opreste in zece minute (cica) ,pe cata vreme vreo comunicare de spita culturala avea sa dureze o vesnicie,ma chiteam eu. Faza a treia a fost (sau mai bine spus este,fiindca ma balacesc in ea) oribila! Simt ca orice furisare inafara cuplului,fie ea in ritm iambic sau in ritm salbatic,e o tradare de moarte. In ciuda zvonurilor,se pare ca experientele care nu m-au ucis - m-au shubrezit. Tot au reusit ceva. Eu stau prost cu increderea. Fac ochiul luneta si spinarea arc ori de cate ori aud ceva frumos. Scormonesc dupa scopul real al complimentului,si abia apoi aplic prezumtia de nevinovatie. |
||
preci Postat pe 29 Octombrie 2010 21:37 |
||
De la: bluelight, la data 2010-10-29 21:32:48 preci , ai beut apa mea de-acum doo zile?? nu, bluo, preci a beut doar apa de la pui dupa oareshce feteasca neagra |
||
Thor_again Postat pe 29 Octombrie 2010 21:37 |
||
De la: m_ada, la data 2010-10-29 15:27:38Nu fiti rai ca-i mare virtualul si este loc pentru toti! da' si prostia unora de pe aici m_ada, tie nici macar de tembelism nu pot sa iti mai vorbesc... am eu asa, un presentiment, ca ar fi degeaba... |
||
Thor_again Postat pe 29 Octombrie 2010 21:39 |
||
Am invatat sa ma descurc singura cu tradatorii,daca eu sunt cea rapusa. Nu ma pot obisnui insa cu tradarile privite din directie inversa,din unghiul celui pt care se infaptuieste raul. E ca si cum m-as uita pe vizor din afara usii si as vedea totul distorsionat,grotesc,ma dor ochii,ametesc,nu inteleg. Oamenii pt care m-as fi aruncat in foc m-au dezamagit benefic,m-au motivat sa apuc stingatorul de incendii si sa ma salvez inainte de a-mi carboniza fericirea pt o cauza derizorie. As fi vrut sa raman,de fapt,in dragoste,penibila si ignoranta. Adica visatoare si fericita. Care n-am avut noroc... |
||
preci Postat pe 29 Octombrie 2010 21:43 |
||
ma duc sa ma culc, revin maine astazi nu-mi place ce inteleg |
||
zambila Postat pe 29 Octombrie 2010 21:46 |
||
dupa cum spuneam...saltul de la etajul 3 e din ce in ce mai conturat... | ||
pursisimplu Postat pe 29 Octombrie 2010 22:28 |
||
ete na! | ||
bluelight Postat pe 29 Octombrie 2010 22:29 |
||
topic de sinucigasi,albastrel... | ||
preci Postat pe 29 Octombrie 2010 22:33 |
||
ar trebui sa pui o pancarta la intrare, ca-i periculos pt cei instabili ca apoi o sa-i ai pe constiinta! |
||
zambila Postat pe 29 Octombrie 2010 22:36 |
||
aha,aci bantuie fantomele | ||
elodia Postat pe 29 Octombrie 2010 22:36 |
||
vezi tu, precilic, tradatorii nu exista decat in masura in care ii cream, ajungand sa iubim! si, pt ca iubirea te face vulnerabil, cel mai slab dintre cei doi este `oprimat`, `torturat`, `ucis` de catre celalalt, care la randul sau, culmea!, nu o face intentionat, cu placere, ci, pur si simplu, indiferent! si, de fapt, nu celalalt te ucide, ci iubirea in momentul in care celalalt inceteaza sa te iubeasca. ca urmare... noi insine am fi problema... pare trist si descurajant, nu-i asa? |
||
esme Postat pe 29 Octombrie 2010 22:41 |
||
decat pare,esmeoanco? | ||
preci Postat pe 29 Octombrie 2010 22:45 |
||
hmmm, si totusi ne riscam ideea e ca nu iubirea sau lipsa ei ucid, ci tocmai indiferenta aia da' ce stiu io? ca-s mica... |
||
zambila Postat pe 29 Octombrie 2010 22:45 |
||
ei, preci, ESTE! vroiam sa atenuez si eu efectul! dar m-ai prins! |
||
esme Postat pe 29 Octombrie 2010 22:48 |
||
...deci nu iubirea ci lipsa ei, esme . contratimpul. |
||
bluelight Postat pe 29 Octombrie 2010 22:52 |
||
lasa,mamy...mie-mi place fara anestezie... | ||
preci Postat pe 29 Octombrie 2010 22:52 |
||
da, blue, lipsa ei!... :( preaplinul din noi... neintampinat! | ||
esme Postat pe 29 Octombrie 2010 22:56 |
||
Hai ca ma iritai, esmeo! Cum adica? Tradatorii aia nu exista decat in masura in care ii creem noi? Pai ce, eu o fac tradatoare, tu-i mama ei de patzachina devoratoare de telenovele?! Sau ea ma face pe mine, tu-i mama mea de cocalar bautor de bere la pet?! Suna cam prea idealist, mamica. Stiu ce vrei sa spui, dar nu prea sunt de acord cu tine. Adica iubind ne facem neshte reprezentari in sine despre celalalt, reprezentari care in final nu corespund cu realul? Hmmm... asta e pentru copchilasii de 14-16-20 de ani, mami... Eu crez ca si iombirea aia are neshte limite in timp, pe care ar trebui sa ni le asumam din start. Daca avem cat de cat o oarecare inteligenta -mai ales emotionala, zic eu- si ceva experienta la bord. Iar dupa ce trece iombirea aia cu nabadai, ramane respectul sau, dimpotriva, amintirea unei soacre de neuitat, din cauza careia te-ai ales cu accesoriul din dotare (noteaza ca nu am specificat sexul accesoriului care poate fi purtator de organe externe dar si interne ) |
||
Thor_again Postat pe 29 Octombrie 2010 22:56 |
||
nu mai am nimic de completat! |
||
zambila Postat pe 29 Octombrie 2010 22:58 |
||
da' ce te-ai accelerat, thorele . iti dam un fus ?? |
||
bluelight Postat pe 29 Octombrie 2010 22:59 |
||
bluo, nu, mamica! imi place de esmeaua si vreau s-o scot un pic din papuci, ca prea e calma si simtita | ||
Thor_again Postat pe 29 Octombrie 2010 23:06 |
||
bluo, baga ochiu-n privat! | ||
Thor_again Postat pe 29 Octombrie 2010 23:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
NU MAI SUPORT | 20 | De la: calinca 28 Noiembrie 2011 14:21 |
greutatea intrauterina a fatului | 1 | De la: elena380 21 August 2011 09:24 |
Am o mare problema..... help.... | 31 | De la: garbo271017 18 Noiembrie 2012 20:41 |
|
||
Meditatie la viata mea | 5 | De la: fleurdelis 10 Februarie 2010 00:18 |
R�sul este molipsitor �i previne cancerul | 51 | De la: simonik_scumpik 4 Aprilie 2011 18:29 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural