Speranta moare ultima - dupa ce te-a omorat pe tine.

nu zic ba, thorule, dar se intampla ca atunci cand lucrurile nu sunt asa cum vrem noi, sa ni se para, in orbirea noastra (caci, da-mi voie sa ma mai apuce orbirea, mutirea, `ne-gandirea`! ), ca suntem tradati (imi place mie, nah!, sa zic asa in loc de `dezamagiti`, tocmai ca sa amplific efectul de scena! ). si, da, iubirea poate trece, ramanad ori una, ori alta, cum spui, dar poate sa fie si lasata, iac-asa, cu ochii in soare. si atunci ti se pare ca nu e drept ceea ce ti se intampla! si ceri socoteala, razvaratindu-te impotriva-le, tuturor zeilor ingrati si nemilosi!

ps. exista vreo posibilitate sa te `dez-irit`?
esme
Postat pe 29 Octombrie 2010 23:19
Gata, esmeo, ca ma deziritai solo... m-ai ales cand m-ai intrebat ashe de frumos
Esme, universul asta, in pofida aparentei sale de "soliditate", de materie, pare a fi in realitate doar o holograma imensa. N-o zic eu, o zic altii mai destepti decat mine. Asta a fost singura solutie de bun simt, dedusa pe cale logica, pentru a se putea explica de ce doua particule subatomice au capacitatea -in anumite conditii- de a-si comunica informatie reciproc, instantaneu, indiferent de distanta dintre ele, fie ca e vorba de 10 metri sau de miliarde de kilometri. De ce spun ca a fost singura explicatie de bun simt? Pai pentru ca, in caz contrar, s-ar fi negat teoria einsteiniana conform careia viteza suprema in univers este de 300.000 de kilometri pe secunda, adica viteza luminii. Prin urmare nici macar informatia nu poate calatori cu o viteza mai mare.
Ma rog, e o intreaga teorie aici, nu isi are sensul sa o dezbat tocmai pe garbo...

Revenind la oile noastre, alea negre si urate, de sicrie tradare pe ele: daca universul asta nu e in realitate decat o holograma gigantica, daca realitatea obiectiva si profana nu exista, ci, la un nivel mai profund al realit��ii, particulele sunt extinderi ale aceluia�i "ceva" fundamental, ce pretentii mai putem avea atunci in a ni se intampla doar "ce e drept"? Ma rog, ceea ce consideram NOI ca "e drept", pentru fiecare sine luat in parte. Fiecare are o reprezentare proprie despre "dreptul" ala individual, ce e drept pentru mine nu e drept si pentru tine, exact ca si binele -care pentru tine poate fi rau. Ceea ce acum e nedrept, insa, s-ar putea sa se dovedeasca a-ti fi foarte benefic ulterior
Thor_again
Postat pe 29 Octombrie 2010 23:39
bluo, deja ma 'niervezi negativ! si nu de alta da' de abia ma deziritai din situatia anterioara
Thor_again
Postat pe 29 Octombrie 2010 23:42
"de sicrie tradare pe ele"...

Thorule, si io aveam un "culleg ahrab" in facultate, care venea la cursuri cu foi, pixuri si indigo, si ma ruga:

"sicrie bentru mine, mai... hai blatesc"..:P
:))
eu_geminy
Postat pe 29 Octombrie 2010 23:44

buna asta!

thor, mie trebe sa-mi explici detaliat ce anume ai vrut sa zici cu subatomii aia, ca m-ai pierdut pe drum
cred ca-s foarte obosita
zambila
Postat pe 29 Octombrie 2010 23:46
pai vezi, ca vorbim aceeasi limba, thorule (ori, cel putin, cat de cat!)! caci, oricat ne-am crampona noi de logica si luciditate, nu exista obiectivitate, una mare, singura, a tuturor, ci obiectivitati, cate una pt fiecare dintre noi! si nu esecul e problema, ci cum il facem sa devina eficienta si, ca urmare, `invatatura`! de minte si de bine!
esme
Postat pe 29 Octombrie 2010 23:51
zambilicio, maine dau meditatii aprofundate in aula de la Vest
n-o aveam in plan, da' ce nu face omu' pentru un saculetz de purici imblanit?
particulele alea subatomice se mai numesc si electroni
Thor_again
Postat pe 29 Octombrie 2010 23:52
esme, stii vorba aia: "gata, am invatat destul din propriile-mi greseli! prin urmare, a sosit timpul sa fac altele noi!"

cam ashe e si cu vulgu' aista... 'geaba ne tot dam noi cu fundu' de pamant si tot defilam cu fantoma invataturii de minte, ca marea majoritate tot dupa unul/ una asemanator/ asemanatoare primului/ primeia se va duce... si iar da cu tartacuta in pragul de sus, si iar o ia de la capat, si iar injura, dupa caz, ca "toate fomeile e courve!", respectiv ca "toti berbatii este porci ragaitori!"

PS: realitatea aia obiectiva, unica, exista totusi, dar se poate vedea doar de la un anumit nivel... atunci cand vei sti adevarul absolut, vei vedea si obiectivitatea unica. din pacate insa, postul de divinitate inca nu e vacant, deci mai au de asteptat cei care vor sa dea concursul pentru jobul asta
Thor_again
Postat pe 30 Octombrie 2010 00:00
ah, thorule, ce m-ai prins facand pe inteleapta, cand inca n-o detin! ... intelepciunea! hahaha!!
esme
Postat pe 30 Octombrie 2010 00:16
De la: Thor_again, la data 2010-10-30 00:00:07esme, stii vorba aia: "gata, am invatat destul din propriile-mi greseli! prin urmare, a sosit timpul sa fac altele noi!"

cam ashe e si cu vulgu' aista... 'geaba ne tot dam noi cu fundu' de pamant si tot defilam cu fantoma invataturii de minte, ca marea majoritate tot dupa unul/ una asemanator/ asemanatoare primului/ primeia se va duce... si iar da cu tartacuta in pragul de sus, si iar o ia de la capat, si iar injura, dupa caz, ca "toate fomeile e courve!", respectiv ca "toti berbatii este porci ragaitori!"

PS: realitatea aia obiectiva, unica, exista totusi, dar se poate vedea doar de la un anumit nivel... atunci cand vei sti adevarul absolut, vei vedea si obiectivitatea unica. din pacate insa, postul de divinitate inca nu e vacant, deci mai au de asteptat cei care vor sa dea concursul pentru jobul asta

Thorule, stii diferenta intre vina si pacat", nu?...
cica "e o vina sa te culci cu nevasta altuia... dar e pacat sa nu o faci"...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 30 Octombrie 2010 00:20
Ge, pai tocmai de asta exista si pedeapsa aia divina, ce ti-o iei pe "lumea ailalta"... stii tu care pedeapsa, aia cu papatul nu zic ce anume, ca o ejecteaza garbo
Thor_again
Postat pe 30 Octombrie 2010 00:22
eu creca pedeapsa divina e pe pamant... iar dincolo e pedeapsa lu' "Scaraolschi", cum ar zice irinooka...
aia cu gratare, tabacioc, muzichie si fumei...:))
eu_geminy
Postat pe 30 Octombrie 2010 00:24
mey, am intrat pe un profil pe garbo , si-am vazut niste poze cu mancaruri de-mi ploua in gura
bluelight
Postat pe 30 Octombrie 2010 09:43
De la: Thor_again, la data 2010-10-29 21:39:56
De la: m_ada, la data 2010-10-29 15:27:38Nu fiti rai ca-i mare virtualul si este loc pentru toti!

da' si prostia unora de pe aici
m_ada, tie nici macar de tembelism nu pot sa iti mai vorbesc... am eu asa, un presentiment, ca ar fi degeaba...

Incearca totusi, mai fa un efort...
m_ada
Postat pe 30 Octombrie 2010 12:31
De la: bluelight, la data 2010-10-30 09:43:50mey, am intrat pe un profil pe garbo , si-am vazut niste poze cu mancaruri de-mi ploua in gura
Ia o umbreluta...
m_ada
Postat pe 30 Octombrie 2010 12:34
De la: eu_geminy, la data 2010-10-30 00:24:23eu creca pedeapsa divina e pe pamant... iar dincolo e pedeapsa lu' "Scaraolschi", cum ar zice irinooka...
aia cu gratare, tabacioc, muzichie si fumei...:))

Gemi, pan` la Dumnezeu, te mananca sfintii !!
m_ada
Postat pe 30 Octombrie 2010 12:36
mada, eu nu ma grabesc sa ajung la Dzeu, fiindca stiu cum o sa mi-o fur.
pentru toate cele comise cu fapta, cu vorba... dar mai ales cu gandul:P...:)))
eu_geminy
Postat pe 30 Octombrie 2010 13:42
eu as spune ca Goethe " N-ar fi chin mai mare pentru mine decat sa fiu singur in paradis "....... pacate avem .......mai ales cu gandul.........
jeanette40
Postat pe 30 Octombrie 2010 14:37
Masuri de prevenire a sexului perfect.

Degeaba ai fantezii daca ele nu sunt gestionabile in lumea in care te invartesti. Mame gospodaroase,care asteapta sa se stinga lumina seara( si asta pt ca in bezna constiinta pica lata,sforaie si nu mai ridica probleme) au aceleasi fantezii ca si fotomodelele de pe axa Paris-Londra-Milano-New York. Dar am eu o vaga banuiala ca astea din urma sunt mai aproape,totusi,de materializarea nazuintelor despuiate de caracter. Nu numai ca sunt iertate mai usor pt obraznicia de a-si dori febra bisexuala,da' au acces mai rapid la materialul clientului.

Timp in care pe o femeie cu destin de cartier,pana si iluzia unui sex oral (macar de sarbatorle laice) o poate costa maxilarul,daca o afla mitocanul de barbac-su si-o intreaba daca porcariile astea le stie de la courva de Stoiceasca sau i le-a bagat diavolul direct in cap.
Cat de departe mergi ca sa nu traiesti ca o oaie ciufulita? Cat esti in stare sa te zbati ca sa simti si tu ce simt femeile mishto,iubite si pupate-n talpi? Ai curaj? Saraca femeie,ce sa-i ceri atunci and aspiratiile ei se lovesc mortal de cotetzul gainilor si acolo,in loc sa se dezvolte frumos,se prefac in realitate?
Sau,ma rog,hi sa le luam pe civilizatele de la oras,micile slujbase care trag de o leafa (de bugetar),de o casa si de o fusta plisata,decenii intrgi,si culmea e ca tot ficatul cedeaza primul,nu geanta de vinilin! Au vazut si ele filme cu femei care stau deasupra,dar si-au facut cruce cu limba-n gura si au schimbat canalul,fiindca a visa frumos e (inca) un pacat de moarte. De parca am fost nascute ca sa ne rupem de la gura(pardon),nu ca sa traim dupa pofta inimii(sau macar a trupului),atata vreme cat nu crapam capul nimanui.
Prea multe reprimari,abstinente si remuscari in lumea asta,paradoxal definita de un nelimitat porcism.
preci
Postat pe 31 Octombrie 2010 11:59
Pentru multi barbati,"femeie fara prejudecati" inseamna o specie care nu tine neaparat sa se simta ea bine,ci sa-i faca pe ei sa ia foc si sa geama la foc automat. Expresia e lalaie,prea generala si prea incapatoare. Pt unii,prejudecata in sex presupune orice prostie care se abate de la pozitia clasica. Pt altii,nici zoofilia nu e o problema prea delicata. Lipsa de prejudecati e deja scuza invocata de justitie,la adapostul acestui logo poti face orice,penal sau nu,apoi invoci jocul sexual si te prefaci ca v-ati prefacut ca ala era viol.
Conform teoriei care pretinde ca fantezia ascunsa a oricarei femei e violul,au aparut ca ciupercile dupa ploaie si barbatii care cred ca,daca bruschezi o femeie,ea se va simti onorata,satisfacuta si va plesni de fericire.
Evident,teoria nu a fost suficient explicata,altfel ar fi stiut si distinsii ca vorbeam acolo de o simulare a violului patimas,nu de atacurile obsedatilor agresivi asupra virginelor fara aparare.
Si oricum,sa zicem ca unele femei au aceasta fantezie: sa fie pur si simplu violate de necunoscuti. Umbla vreuna cu autocolant in frunte : "Violeaza-ma"? Arunca vreuna priviri lipicioase cate unui barbat cu mutra de urmarit general,in ideea ca poate e receptiv la o molestar exotica?
Ma indoiesc...
preci
Postat pe 31 Octombrie 2010 12:14
In principiu,avem prea multe fantezii si prea putin chef sa le aplicam. Imaginatia lucreaza si cere pe loc. Dar noi,ca sa-i oferim decorul complet,trebuie sa ne strofocam putinel. Sa cautam contextul,drumul,cadrul discret. Modalitatea,candidatii,scurtatura catre implinire. De unde atata timp,energie,noroc?
D'aia raman fanteziile in stadiul de schita. Cat esti notareasa la tara si visezi la sex ingrup,vei avea serioase probleme cu logistica. Si mai ales cu recrutatrea jucatorilor. Si mai ales cu gura lor sparta.Frica,halucinatia reputatiei tale biciuite de oprobiu,rusinea de icoane,toate acestea te vor tara in afara ringului. Garantat.
preci
Postat pe 31 Octombrie 2010 12:20
preci, baga ochiul in privat
Thor_again
Postat pe 31 Octombrie 2010 12:27
De la: jeanette40, la data 2010-10-30 14:37:51eu as spune ca Goethe " N-ar fi chin mai mare pentru mine decat sa fiu singur in paradis "....... pacate avem .......mai ales cu gandul.........

pai alea-s pacatele cel mai bine cotate la Bursa Rai-Iad, deci si cele mai sever pedepsite,...

ca una e sa le faci cu trupul si alta e sa le faci cu capu' - ceea ce inseamna ca le-ai si gandit/(pre)meditat!:))):P
eu_geminy
Postat pe 31 Octombrie 2010 12:27
am sa te iubesc multttttttttttt si la proppiu si la figurat
garbo107589
Postat pe 31 Octombrie 2010 15:44
io as fi folosit mai multi de "u", cum ar fi fost si normal...
pedeapsa: citeste cu voce tare ceea ce ai scris tu. In special cuvantul ala:"multttttttttttt"
Thor_again
Postat pe 31 Octombrie 2010 15:50
iubeste altfel Nenea Thor
Laura_M
Postat pe 31 Octombrie 2010 15:54
precilic, sa fie lehamitea ce si-a castigat in mod justificat dreptul de a exista si a `ne deveni`, sa fie prejudecata ce ne ingheata, ne amputeaza si ne mutileaza fiinta, alienand-o pana la paroxism ori e, pur si simplu, dreptul acesteia (fiinta) la hibernare?! ...adica pauza, binemeritata si atat de necesara uneori, de la orice forma de cugetare si manifestare...

dar, daca ma gandesc bine, ...de ce n-ar fi doar indaratnicia ignorantei si nevoia autoflagelarii?!
esme
Postat pe 31 Octombrie 2010 16:03

sunt confuza - da' raaaaaaaaaaaaaaaau (uuuuuuuuuuuuuu)
panty_C
Postat pe 31 Octombrie 2010 16:03
nici modificarile nu mai meg?
panty_C
Postat pe 31 Octombrie 2010 16:07
corinache...uelcom,mai!

smeoanco..
mda...poate c-ar trebui sa iau o pauza...
in fond,panseurile astea,pe langa ca ma obosesc,deschid niste rani mai vechi care n-apuca sa se vindece pana le zgandar din nou...

so: incepand din acest moment ma declar senila!
pas de mai scoateti si altceva inafara de ineptii din tasta mea!
preci
Postat pe 31 Octombrie 2010 17:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
povestea mea 15 De la: bluelight 5 Decembrie 2009 08:33
40 DE ANI ????CE SE INTIMPLA DUPA 100 De la: garbo005849 14 August 2009 10:17
forum 6 De la: garbo193766 23 Iulie 2011 11:46
concurs-cel mai bun topic-aprilie 2010 62 De la: Achmed 31 August 2010 11:00
va rog o parere 80 De la: garbo_399025 28 Mai 2014 15:06
Setari Cookie-uri