esme, scumpete... iar mi-ai innodat neuronii cu talentul tau remarcabil, folosind xilina din abundentza....:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2010 22:40 |
||
---|---|---|
xilina, ge?! hahaha! | ||
esme Postat pe 10 Noiembrie 2010 22:51 |
||
nu am idee, dar oricum m-ai anesteziat de tot...:D :)))) |
||
|
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2010 22:55 |
||
atat de ineficienta am fost?! si eu, care m-am strofocat sa produc revelatii! | ||
esme Postat pe 10 Noiembrie 2010 23:01 |
||
nu, esme... atat de modesta ai fost...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2010 23:07 |
||
si iarta-ma ca ti-am raspuns aici... dar m-am vazut nevoit, nevazandu-te prin alta parte.:P PS: n-ai idee de cand te asteptam la cotitura, scumpete!...:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2010 23:10 |
||
ge, ma mai ia si pe mine cu asalt vanitatea cateodata si nu indraznesc sa stau in calea ei! mi-e teama de o incaierare incontrolabila. | ||
esme Postat pe 10 Noiembrie 2010 23:12 |
||
de ce la cotitura, ge? vroiai sa ma iei prin surprindere, sa n-am loc de intors? | ||
esme Postat pe 10 Noiembrie 2010 23:15 |
||
De la: esme, la data 2010-11-10 23:15:40de ce la cotitura, ge? vroiai sa ma iei prin surprindere, sa n-am loc de intors? prin defnitie cotitura e undeva unde intorci, ce vrei sa mai intorci, ciorapul ?? |
||
casperphantom Postat pe 10 Noiembrie 2010 23:19 |
||
De la: esme, la data 2010-11-10 23:15:40de ce la cotitura, ge? vroiai sa ma iei prin surprindere, sa n-am loc de intors? hehe... iti raspund in privat, minune. ca e mai intim...:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2010 23:34 |
||
casper, pe langa faptul ca `ciorapul` imi pare total incompatibil cu contextul - dar probabil alta `rima` mai subtila, la registru, n-ai gasit! - ar trebui sa inveti ca vocabulele au si sensuri figurate, conotative, nu doar denotative, mai ales in anume alaturari alese ostentativ sau in mod special, tintit. am ales sa folosesc aceasta expresie in dialogul meu cu ge, pt a sugera - pai, sa-ti explic, asa ca la scoala! - faptul ca nu voi avea cum sa-l evit, salvandu-ma printr-o scuza ieftina fabricata de urgenta si care nu va tine, si ca va trebui sa ma conformez! insa, daca nu ti-ai dat seama (si cu siguranta nu ti-ai dat ori simteai nevoia de audienta!) era o gluma! | ||
esme Postat pe 10 Noiembrie 2010 23:53 |
||
si mai si fluieri inocenta...:)))))))))))))) | ||
eu_geminy Postat pe 10 Noiembrie 2010 23:55 |
||
De la: esme, la data 2010-11-10 23:53:33casper, pe langa faptul ca `ciorapul` imi pare total incompatibil cu contextul - dar probabil alta `rima` mai subtila, la registru, n-ai gasit! - ar trebui sa inveti ca vocabulele au si sensuri figurate, conotative, nu doar denotative, mai ales in anume alaturari alese ostentativ sau in mod special, tintit. am ales sa folosesc aceasta expresie in dialogul meu cu ge, pt a sugera - pai, sa-ti explic, asa ca la scoala! - faptul ca nu voi avea cum sa-l evit, salvandu-ma printr-o scuza ieftina fabricata de urgenta si care nu va tine, si ca va trebui sa ma conformez! insa, daca nu ti-ai dat seama (si cu siguranta nu ti-ai dat ori simteai nevoia de audienta!) era o gluma! aha , era o metafora ??? ceva de genul 'tur-retur si inapoi ???, ok, mersi, cred ca am inteles, pe de alta parte, ambele emanatii ale gandirii tale profunde si ..fecunde ar putea fi valabile, ori ca nu mi-am dat seama, ori ca... iar ciorapul a venit din aceasi fabrica de urgenta ieftina,..si cum s-a vazut n-a tinut, si asta e tot o gluma |
||
casperphantom Postat pe 11 Noiembrie 2010 00:08 |
||
de aceea exista cugetarea si, mai ales, ceea ce ar trebui sa fie eficienta ei, casper! ca sa studiem fenomenul inainte de a-l face sa explodeze! (cand nu e cazul!) | ||
esme Postat pe 11 Noiembrie 2010 00:29 |
||
si doar ti-am zis sa nu mai iei bisturiul la tine, puiule...:D :))) |
||
eu_geminy Postat pe 11 Noiembrie 2010 00:39 |
||
bre smeoanco... 'cea Q mai incolo,pe alt toapic,cum ca tine pana se termina increderea... acuma pe care sa va cred ? |
||
preci Postat pe 11 Noiembrie 2010 20:06 |
||
'ai ca si uitasem ca asta-i topicu' tau, bre preci... dupa ce navalira fetele intelectuale p-acilea, razand cu gura pana la urechi... ca neshte doamne ce sunt... | ||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2010 20:21 |
||
te iert,stiu ca la batranetze te lasa memoria... | ||
preci Postat pe 11 Noiembrie 2010 20:43 |
||
pen' ce zici ca ma ierti?... | ||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2010 20:47 |
||
pen'ca uitasesi... | ||
preci Postat pe 11 Noiembrie 2010 20:49 |
||
ce?... | ||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2010 20:51 |
||
puteam sa jur.... | ||
preci Postat pe 11 Noiembrie 2010 20:52 |
||
moshule..,se cere lecitina tati.. | ||
roby_cado Postat pe 11 Noiembrie 2010 20:52 |
||
pai, precilic, in momentul in care `incetezi` a mai fi un `teritoriu` demn de interes, dorit, ravnit, tanjit, incepi sa te intrebi de ce! intervine suspiciunea si, ca urmare, lipsa increderii! insa, a nu se confunda lipsa increderii in sine cu lipsa increderii in `celalalt`! e de preferat sa n-o pierzi pe prima, chiar daca pari (?!) a nu mai reprezenta `The Promised Land` in ochii `celuilalt`! caci, important e sa fii propriul Promised Land! propria-ti provocare si uimire! ...pastrand insa, o oaresce doza de modestie si de bun simt! | ||
esme Postat pe 12 Noiembrie 2010 19:38 |
||
esme, ti-am mai spus ca imi placi? OK... o sa o repet de cate ori imi vine la degete. cand o sa reusesti sa nu-mi mai placi, iarasi o sa-ti spun...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2010 19:43 |
||
esme Postat pe 12 Noiembrie 2010 19:55 |
||
nu te speria, puiule... era o gluma...:P iti dai seama ca mai citeste si soatza pe-aici...:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2010 20:29 |
||
asta nu inseamna ca nu-mi place cum scrii, desigur...;) | ||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2010 20:32 |
||
ge, nu ma sperii asa usor! doar ca am avut o problema ...oftalmologica! ..dupa cum vazusi mai inainte! :)) intre timp am remediat-o! oricum, esti ...gentil! | ||
esme Postat pe 12 Noiembrie 2010 20:49 |
||
in fine, nu am vrut sa sar (cu) calul, tocmai in ochii tai...;) imi cer scuze...:) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2010 20:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
oare oamenii au fost de dintodeauna asa rai? | 34 | De la: ingerasulluptator 6 Iunie 2011 21:32 |
indiferenta | 60 | De la: stephanie 15 August 2009 21:44 |
Nefericire | 2 | De la: garbo_501016 10 Aprilie 2020 19:27 |
|
||
povestia mea..sau mai bine prostia ce am facuto...:( | 172 | De la: garbo089734 9 Februarie 2010 10:06 |
Am nevoie de un sfat | 13 | De la: AlexandruMarian 11 Decembrie 2014 12:03 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural