Speranta moare ultima - dupa ce te-a omorat pe tine.

dupa atat timp credeam ca nu mai este nevoie sa va traduc ce zic,da' e de bine, ca bagai viatza-n voi,vaz..

anakinu'

asta se intelege din postarea mea,mami?ca nu-mi place,hmm.

esmelica
tu ramai asa cum esti,ca-i de bine,si multumesc pt sporul ala...
despre ce divagam eu acolo(in goana calului!),spuneam ca o sa incerc un antidot la killarirea sperantei,ma rog,cand o sa m-apuce.
si da,deseori filozofeala este facuta intrun limbaj academic,atunci cand ai stil si har chiar si oamenii simpli inteleg ce spui.
taman d-aia i-am si dat o floricica esmelei..
sper ca nu o sa v-apuce mania persecutiei,copilasi...

cat despre chestia cu scuzele pt commenturi,come on!
cine vrea sa nu fie comentat este mai bine sa nu posteze,parerea mea,doar e forum public...
iasomia
Postat pe 18 Noiembrie 2010 17:55

am revenit la NORMAALITATE

spre disperarea dushmanilor

multumesc pt" farmece"
LILO
Postat pe 18 Noiembrie 2010 17:56
In niciun caz, mami Iaso.
Ba dimpotriva, prin ceea ce ai spus se vedea clar ca ai fost incantata.
Doar ca eu am vrut sa imi deschid postarea cu concluzia, cea care, in mod normal, se afla la finalul comentariului.
Aaaa, si scuzele alea da, imi apartin, si asta ca o masura de precautie intrucat nu am mai comentat niciodata ceva spus de esme, si sa nu creada cumva fata ca e ceva de rau venind din partea mea. Mai ales ca exista, inexorabil, persoane extrem de "atente" care vor da/dau alt sens cuvintelor folosite de mine...
anakin
Postat pe 18 Noiembrie 2010 17:59
iasomica, eu nu am vanitati si pretentii aiurea si nu ma deranjeaza ce ai spus, absolut deloc! serios! dimpotriva, stiu ca am un stil mai scrupulos, poate mai greu accesibil ori ingurgitabil! insa e vorba de un mod si un `mediu` in care m-am format si discursul meu a devenit una cu mine. :) si, da, repet, uneori ma deranjeaza asta! pt ca nu vreau sa par o pretentioasa, o trufasa ori vreo pretioasa, caci nu sunt! :)
esme
Postat pe 18 Noiembrie 2010 18:21
De la: esme, la data 2010-11-18 18:21:17iasomica, eu nu am vanitati si pretentii aiurea si nu ma deranjeaza ce ai spus, absolut deloc! serios! dimpotriva, stiu ca am un stil mai scrupulos, poate mai greu accesibil ori ingurgitabil! insa e vorba de un mod si un `mediu` in care m-am format si discursul meu a devenit una cu mine. :) si, da, repet, uneori ma deranjeaza asta! pt ca nu vreau sa par o pretentioasa, o trufasa ori vreo pretioasa, caci nu sunt! :)

nu asa e, si copilasul ala din avatarul tau face toti banii, , pe papusica o pup, ca sa nu ai dubii
casperphantom
Postat pe 18 Noiembrie 2010 18:25
aidi bre sme, ca-n alte parti te hlizesti in cel mai pur stil poporan, din cate vazui eu... cel putin acilea, pe forum...

acuma, eu nu zic ca n-o ochisi bine p-acolo, pe undeva, da-mi moare nervu' pana s-ajung la sfrasitu' textului... plus ca-i ameti betia de cuvinte si pe aia de venira sa posteze dupa tine...
zambil
Postat pe 18 Noiembrie 2010 18:54
Spitalul de iubiri nervoase

Veacul asta ne-a mers prost. Psihiatria nu recunoaste,deocamdata,actele antisociale si irationale pe care le facem din dragoste. Ca atare,nu primesti reteta cu parafa si nici medicamente. Si nici ingrijire,in caz de urgenta. Nu vine nicio ambulanta dupa tine doar pt ca ai orbit de la atata plans ori ai facut hematom occipital,dand-te cu capul de pereti ,si asta pt ca orasul e plin de blocaje renale si ulcere perforate,deci dureri serioase,recunoscute de manualul de patologie umana.

Probabil ca,peste niste zeci de ani,medicina si parlamentul vor face dreptate,dar pt mine va fi prea tarziu. Pana la acel moment istoric,sufletu-mi va continua sa schioapete,chinuit de boala fara leac,dandu-le ocazia celor din jur sa constate ca sunt nebuna,dar in sensul civil al termenului.

Orisicum,din iubire se fac multe nebunii.
Din iubire,femeile toaca bani si principii,iar vointa le dospeste invers proportional cu discernamantul. Din iubire,femeile care nu suportau copii au facut,in cele din urma,cate 2-3,crezand ca macar la ultimul (baiat fiind) ticalosul adorat se va lasa prins de lasoul cununiei. Din iubire,o fosta vecina de-a mea si-a vandut pianul ca sa-si opereze sanii si,pe urma,pt ca nu mai avea bani sa-si opereze si fundul,n-a mancat decat morcovi vreo 3 luni,pana a ajuns la perfuzii,iar iubitul neasemuit a parasit-o oricum,fiindca vazuse ce nasol arata ea nemachiata si cu pielea oranj de la atatia morcovi.
Din iubire abandonezi la bunici copii pe care i-ai facut ,din iubire pt altul.
Din iubire,ajungi sa minti si sa inseli fostele iubiri. Urmaresti barbati si cauti rivale,suni si inchizi,te rogi de ele si,alternativ,le ameninti,te faci de ras si de plans. Platesti acatiste pacatoase,pe care popa le scapa discret in cosul de gunoi,cutremurat de faptul ca nu mai deosebeste un blestem de-o rugaciune.
preci
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:09
iote, nici nu zisei bine de betia de cuvinte, si hop, veveritzu'... credeam c-a disparut, si cand colo, ea dadea din labutze sa ne munceasca noua ochiu-acilea...
zambil
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:12

precilica...

si tu??
picasi in melancolice??

TU care esti cea mai hazlie??

ce MI se intampla natie romana??
ce MI se intampla???
LILO
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:13
Din iubire abandonezi la bunici copii pe care i-ai facut ,din iubire pt altul.

aceste cuvinte ne doare!!!!

o nu...copiii sunt margaritarele planetei!!!!!!!

COPIII-salvati-i pana nu e prea tarziu!
LILO
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:15

Adevarul e ca suntem de-o nerecunostinta ucigasa. Avem impresia ca dragostea ne poate scuza orice razgaiala,orice meschinarie. "Il iubesc!",iata modul in care ingerul si diavolul isi justifica limitele.
"O iubesc,d'aia o bat si/sau o jignesc",explica barbatul dezinvolt. "Il iubesc,d'aia-l iert ca ma bate si ma jigneste",explica femeia. Delirand,evident. El,agresivul cronic,sustine ca e provocat sa loveasca prin vorba si palma,fiindca nu poate trai fara femeia lui si ea il face gelos. Ea,agresata cronica,sustine ca e vina ei,fiindca il provoaca si - crede proasta - daca el e gelos (si dement),inseamna ca o iubeste.
preci
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:17
eu nu vaz decat o oda optimista la adresa indragostelii... aia fara leac, adica... he,he,he...
zambil
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:19
"moshul" o stat stramb,ca sa judece "girept"
LILO
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:21
Si,ca sa inchei,cred ca niciodata n-am realizat mai violent cat de "bolnava" sunt. Prezentul e capabil sa ma omoare,dar daca-i dau sansa de a se transforma civilizat in trecut,se ineaca in fum derizoriu,in bagatela trista.
Vorba aia - cu ce m-am ales in viata?
preci
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:24
pretioaso!!!
te-ai ales cu experienta...cu experientza maichii draga mea

dar...vorba iasomicai
pieptul drept...si nu mai stiu cum ca nu stiu sa plagiez
poate ca ne spune ea
LILO
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:27
daca-i s-o iau retroactiv,dupa cum urmeaza:

smeoanco - ai talent la prajit neuroni,ceva de groaza!

mamoantza - a alinta sau a nu alinta,aceasta-i intrebarea!

bro si thorelu surprinsi in plin dezmatz 'telectual,cu izmenele neuronale-n vine...

ca tot veni vorba...
nene,jos textila,ca voi sa te pup!
si p'orma sa-mi cer scuze ca te-am pupat asea,in public..
preci
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:30
cu alte cuvinte, un ochi vanat si nescaiva coaste rupte-s mai grele la cantar, in gestiunea amintirilor, decat un la revedere banal?... mi se pare corect, plus ca ai si ce povesti nepotilor...
zambil
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:30
liloanco...
totu-i okidoki,nu te agita...
preci
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:31
plus ca ai si ce povesti nepotilor...

dap...pt ca nepoteii nu mai aud povesti de multishor

doamne...ce vremuri am prins IO
cand nu ADORMEAM fara sa mi se spuna cate o poveste!!!

dar azi...oamenii nu mai au "vreme" sa le povesteasca copiilor

unde esti copilarie?cu padurea ta cu tot?

ehe...
LILO
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:34
totu-i okidoki,

okidoki,

aham...bine ar fi
LILO
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:36
ce textila, bre?... ca ma lua de cap...
zambil
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:37
izmana,nene...
sau ne jucam de-a scaunele si acilea?
preci
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:38
nea zambilu`, da-mi voie sa reactionez la lucruri mai serioase (ori pe care le consider ca atare), cu aceeasi seriozitate si asta mi-e stilul! sub aparenta unor texte dulci-amare si, cumva, hatre, precilica chiar spune ceva serios acolo. si nu cred ca o face doar pt spectacol. si mai cred ca nu e prima postare de-a mea pe care o citesti, ca sa intelegi ce spun! daca, atunci cand lumea se exprima `poporan`, o fac si eu, e pt ca e chestiune de feedback, de corelare emitator-receptor, pt ca asta presupune comunicarea, alta decat cea fara sens. si nu e nimeni nevoit sa citeasca ce scriu pana la urma, daca nu-i place si nu agreeaza! scriu pt ca am ceva de spus si atat! multumesc pt rabdare!
esme
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:38
hai,bre,smeoanco...
tu nu stii ca asta-i functia lu' zambil p'acilea?
bagator de strambe,he,he...
preci
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:41
veveritzu', pai d-aia ma lua de cap, nene... ca cetii si ce vrei sa-mi faci... pacatele mele...

tanti sme, da'crezi ca-i vreunu p-acilea sa nu vorbeasca serios?...
zambil
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:45
Veacul asta ne-a mers prost.

poate sa avem mai mult noroc in veacurile ce vor veni..
pt ca,,,nu-i ashea???

speranta moare ultima
LILO
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:48
bre preci, hotareste-te nene odata, ca nu stiu pe ce boton s-apas... he,he,he...
zambil
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:49
ramane cum am stabilit long time ago...
adeca tot asea,unde-i actiunea
preci
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:52
esme,
ne cunoastem, stii bine ca am facut un spirit de gluma, referitor la stilul tau.
scrii bine, nu scrii chiar pentru oricine, asadar esti tu...;)
:)
eu_geminy
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:58
ioi, mai optimistilor, veacul asta ne-a mers prost ????
da-n care ne-a mers bine, ca insamna ca n-am invatat aceasi istorie ???
casperphantom
Postat pe 18 Noiembrie 2010 19:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
as vrea sa intelag 30 De la: oana4me 1 Februarie 2010 13:20
Impreuna..dar despartiti 43 De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:42
despartire din cauza banilor... 44 De la: blonda_no1 12 Ianuarie 2011 15:15
de ce oare majoritatea oamenilor sunt nerecunoscători, 21 De la: ingerasulluptor1 24 Iulie 2016 18:10
va rog o parere 80 De la: garbo_399025 28 Mai 2014 15:06
Setari Cookie-uri