poi..."C"...istoria se repeta... ce ii drept sub alta forma...dar se repeta |
||
LILO Postat pe 18 Noiembrie 2010 20:05 |
||
---|---|---|
ge, nu-i bai, nu ma deranjeaza, intrucat nu am orgolii! scriu cum scriu si sunt cum sunt! sunt perfect constienta ca nu exista padure fara uscaturi! iar eu sunt una dintre ele! | ||
esme Postat pe 18 Noiembrie 2010 20:08 |
||
De la: esme, la data 2010-11-18 20:08:58ge, nu-i bai, nu ma deranjeaza, intrucat nu am orgolii! scriu cum scriu si sunt cum sunt! sunt perfect constienta ca nu exista padure fara uscaturi! iar eu sunt una dintre ele! adica esti o padure ???si eu credeam ca esti o fatuca dragutica, pune padurea in avatar |
||
|
||
casperphantom Postat pe 18 Noiembrie 2010 20:12 |
||
esme, nu sunt critic literar. am exprimat o parere personala, deloc "popo"-ranista, fiindca nu pot erija in reprezentantul altor elemente apartinatoare vulgului cetitor.:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 18 Noiembrie 2010 20:18 |
||
hai, mai, casper, c-ai priceput tu! | ||
esme Postat pe 18 Noiembrie 2010 20:20 |
||
valei ..v-ati imbracat la costum, maiculita... | ||
Freya_ Postat pe 18 Noiembrie 2010 20:20 |
||
Nea Zambilu', misto asa, ma dadui peste cap si ma vazui, un soi de exeget din ala, lovit in moalele capului de un toi de rachie sau de o betie cu Kant. Nooo... Pur si simplu mi-am exprimat surprinderea ca, inopinat, dupa ce omul trage o betie pe maneaua lui Gutza, se trateaza apoi cu Lacul Lebedelor. Ca c'est tout, allors. |
||
anakin Postat pe 18 Noiembrie 2010 20:21 |
||
stiu, ge! nu-ti face probleme! :) | ||
esme Postat pe 18 Noiembrie 2010 20:23 |
||
anakine, sunt si d-astia cu mutre serioase, la betie... | ||
zambil Postat pe 18 Noiembrie 2010 20:25 |
||
esme...;) :)) |
||
eu_geminy Postat pe 18 Noiembrie 2010 20:33 |
||
sa ma repet? hai c-o fac: speranta e moarta de multa vreme... - asta face din mine o fantoma care nu stie ca nu mai apartine acestei lumi??? |
||
panty_C Postat pe 18 Noiembrie 2010 21:12 |
||
e plin de fantome p'acilea,corinache... decat ca unele-s mai moarte ca altele,ca sa zic asa... |
||
preci Postat pe 18 Noiembrie 2010 21:16 |
||
panty_C Postat pe 18 Noiembrie 2010 21:24 |
||
H�c! Primi�i cu �oi-cova? Amu, ce s� zic, io l-a, blagoslovit preventiv pe Anakinu ca ma recunoscui atras �n capcan�... cine nu crede, s� deruleze fo doo pagini 'napoi Da-mi pl�cu constatarea Frezei |
||
Thor_again Postat pe 18 Noiembrie 2010 21:41 |
||
te aghezmuisi,thorele? | ||
preci Postat pe 18 Noiembrie 2010 21:43 |
||
acestea fiind spuse,ma duc sa vaz cum a furat grinch craciunu'... la anu' si la multi ani! |
||
preci Postat pe 18 Noiembrie 2010 21:46 |
||
Breee... da' aghezmuit, nu gluma! Iote ce-o botezai pe shefa! Auch! Freyo, nu dadea! |
||
Thor_again Postat pe 18 Noiembrie 2010 21:49 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-11-18 21:12:26 sa ma repet? offf viatza aiasta hai corinache...orice ar fi capul sus."chieptul" inainte courul inapoi si nu mai stiu cum ca nu o pot plagia pe floricica dar IDEEA ii ca sa ne veselim si sa dansam prin aceasta lume nebuna prin care trecem |
||
LILO Postat pe 18 Noiembrie 2010 21:53 |
||
Unde-am nimenit? Preci - la anu'??? |
||
panty_C Postat pe 18 Noiembrie 2010 21:53 |
||
tzuicomicina ta !! te-ai lins pe bot de prima de Craciun ! o sa iei prima la dreapta |
||
Freya_ Postat pe 18 Noiembrie 2010 21:55 |
||
Thor, ce patisi? Lilo, nu numai eu - si pe aici - am senzatia ca-i totul cu couru'-n sus... Sunt confuza rau, ra rrraaaaaaaaauuuuuuu |
||
panty_C Postat pe 18 Noiembrie 2010 21:56 |
||
Asa, asa, Freya - nu-l ierta - sa-ti dea mielul si, pe urma, la colt, in genunchi, pe coji de nuca! | ||
panty_C Postat pe 18 Noiembrie 2010 21:57 |
||
Of, of.. haideti, nene, ma mai lasati sa trag p-aci betii cu Kant? ca se supara nea Dinescu si ma vorbeste de rau la Tanase in emisiune.. va rog eu. | ||
anakin Postat pe 18 Noiembrie 2010 23:52 |
||
precilic mamoantza - a alinta sau a nu alinta,aceasta-i intrebarea! se pare ca tre' sa ma gandesc de doua ori... fara nicio legatura,il pun aici ca-l primii acu' de pe facebook de la un baiat. 3Yearsold: My mom is the best! 7 years old: "Mom, I love you!" 10 yearsold: "Mom, whatever!" 16 years old: "OMG, my mom is so annoying!" 18years old: "I wanna leave this house!" 23 years old: "I wanna go backto my mom's house!" 50 years old: "I don't wanna lose my mom!" 70 years...old:"I would give anything for my ...mom to still be here with me!" da' totusi: sperantza are atatea fatete,secretul este sa nu faci din ea prizoniera ciocanelor... |
||
iasomia Postat pe 19 Noiembrie 2010 09:23 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-11-18 17:32:58Vis a vis de instrainarea aia de principiile toleranta, eu as avea un comentariu... nu cred ca societatea -in general, nu neaparat cea romaneasca- se instraineaza de ele, pentru ca instrainarea presupune ca pana acum ea, societatea, a fost toleranta din nu stiu ce vremuri, iar acum, de la un timp incoace, nu-i mai place sa fie astfel. Cred ca mai degraba societatea a incercat sa se apropie de toleranta, sa cocheteze cu ea, pentru ca asa "dadea bine", conform cu noile precepte ale asa zisei "civilizatii". Intre timp insa atavismul si facut datoria si ne tras de maneca, adica "Alooo! Bai, papagalilor, pai ati fi voi "umani", sociali si asa mai departe, da' pana la urma tot animale sunteti! Ce inseamna asta, toleranta?" uite, aici as putea sa fiu de acord cu tine (ceea ce nu se intampla foarte des ) pana la urma, nici dumnezeu nu-i chiar asa de tolerant pt ca nu uita sa-si plateasca politzele si atunci, unde-i iubirea aia despre care vorbiti? cati sunt atat de toleranti incat sa intoarca si celalalt obraz? sa fim seriosi! |
||
zambila Postat pe 19 Noiembrie 2010 14:14 |
||
Pai cam nimic nu ramane neplatit, mai devreme sau ma tarziu, in viata asta, Zambilo Toleranta o traduceti voi prin " a intoarce si celalalt obraz" ? Poate n-am inteles eu bine... Eu altfel inteleg toleranta... |
||
panty_C Postat pe 19 Noiembrie 2010 14:23 |
||
da, e un fel de toleranta si ala, da' putin exagerat, sa zic asa. cat priveste platitul ala, uneori am impresia ca dau dobanda in avans, ca la banca |
||
zambila Postat pe 19 Noiembrie 2010 14:29 |
||
Ei, da, dar e o exagerare - fug si ma feresc de extreme pentru ca ma sperie si nu le vad ca fiind normale! Nu esti singura |
||
panty_C Postat pe 19 Noiembrie 2010 14:33 |
||
ce faceti, mami? filozofati, filozofati? la ora asta, cand incepe week-endul (unora)? | ||
Thor_again Postat pe 19 Noiembrie 2010 14:46 |
||
Neeeeeee, nu cujetam, numa' shadem |
||
panty_C Postat pe 19 Noiembrie 2010 14:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Despartire si cum as putea sa ma impac cu ea | 26 | De la: Alex_Stefan 13 Noiembrie 2013 16:42 |
V-as ruga daca se poate sa-mi dati un sfat | 227 | De la: albatros 21 Noiembrie 2009 19:12 |
o poveste de dragoste suferinta despartire | 56 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:17 |
|
||
o mica problema...rezolvarea pt tot restul vietii | 13 | De la: dragu_ta74 10 Decembrie 2009 21:46 |
Am o mare problema..... help.... | 31 | De la: garbo271017 18 Noiembrie 2012 20:41 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural