bre, daca va e dor de textele maiastre si de-un feminism feroce, autoarea-i bine-mersi si scrie cu verva tocma' din canada... dati un search pe editia online a revistei tango, si-acolo puteti sa-i trimiteti pupici in amintirea frumoasei prietenii ce va lega pe garbo... sunt sigur ca va va raspunde de-ndata... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 21 Noiembrie 2010 11:01 |
||
---|---|---|
fleurdelis Postat pe 21 Noiembrie 2010 11:04 |
||
stimata preci, fiindca stiu ca esti pe-aproape - toti cei ce-si sterg contul cu tam-tam si autovictimizare, nu pleaca, ci asteapta reactii. (probabil ca stii asta, ca si bun psiholog, nu?!:P) - si ca vei ignora postarea asta, iti voi spune si eu ceva. m-am gandit niste ore, daca sa spun ceva aici, sau nu. acum ceva timp, fara sa fi avut nimic cu tine, te-ai aratat "super-indignata" relativ la persoana mea, fiindca indrazneam sa nu apreciez asa cum se cuvine o alta "opera literara" (voi vorbi si despre asta, la momentul potrivit). ca nu fac corp comun cu "gashca". proferai ulterior (in versuri originale, nu oricum!!:P) chestii cum ar fi faptul ca aici o anume "elita" impune "reguli" care trebuie sa fie respectate. (n-am inteles, in numele cui??) ma anuntai atunci pompos ca ma treci pe ignore si ca ma scoti din lista - de parca lista aia a ta reprezinta o scara a valorilor. (sau o fi reprezentand, in viziunea ta, ce stiu eu). iti spun doar atat: la momentul respectiv, eu inca aveam niste dubii, crezand ca esti chiar Simona Catrina in persoana. aceasta Simona Catrina publicase articolul "Speranta moare ultima..."acum un an, in revista Tango (nr. din octombrie). nu citesc revista asta, dar o citeste nevasta-mea, care s-a sesizat prima. si am tacut, desi puteam sa ti-o spun atunci cand ai hotarat netam-nesam sa te pronunti in privintza mea, desi iti purtam un respect vizibil, plasandu-ma intr-o categorie "neagreata"de tine. vai ce "nenorocire"!...:)) repet: fara ca eu sa-ti fi facut nimic personal. am tacut, deoarece continuai sa postezi alte articole ale SC, fara a-ti asuma o pereche de ghilimele, macar... daramite sursa articolului. inca imi spuneam ca ai putea fi chiar SC. desi nu vad cum autoarea in cauza ar avea atata timp sa-si verse naduful "precios" pe-aici. si am tacut, asistand ulterior la felul in care te chinuiai, la gramada, sa desfiintezi alte persoane de pe forum, de o verticalitate incontestabila, in raport cu a ta si a multor altora. ca un sut in plus, dat cu sete "la inghesuiala" unei persoane nevinovate, dar neagreate de tine, nu strica... nu-i asa?...;) atunci cand ti-am raspuns ca ma onoreaza faptul ca m-ai sters din lista, am fost sincer si m-am bazat nu pe faptul ca plagiai, ci pe atitudinea ta, aparent "inexplicabila", la momentul respectiv: aceea de a ridica prima piatra, de a face reguli, de a face eventual recomandari legate de "cine trebuie agreat" si cine nu. desi nu vad cine iti dadea acest drept. chiar nu il ai!... si nu esti singura care adopta astfel de atitudini pe-aici, desi nu exista niciun "merit deosebit" pentru care sa va arogati astfel de comportamente... acum ai inca un raspuns: fiindca nu-mi plac plagiatorii. nu-mi place nici furtul, nici marsavia de niciun fel. daca am ceva de spus, spun in fatza, indiferent pe cine incomodez. mi-e indiferent cate castane imi iau si de la cine. acum ai o explicatie pentru faptul ca prefer sa raman doar eu cu mine insumi, decat sa am asemenea "prieteni", care nu m-ar putea onora. ca o sa vii inapoi, aia e clar. nu e nicio nenorocire ca ti-ai ras contul, si nu trebuie sa sugerezi ca ar fi vina altcuiva, care "nu ar fi incaput de tine". nu te-a scos nimeni afara, decat tu insati. daca ai puterea sa recunosti. asa cred ca ar proceda o mare doamna. nu ajungeai aici, daca nu procedai astfel. la fel de bine, tu decizi cum vei reveni. poti sa o faci pur si simplu, fiindca nimeni nu te ia la paruit. la urma urmei, nu esti prima, nici ultima care greseste astfel, si nici macar nu ai gresit fundamental. e omeneste. sau poti sa pleznesti in stanga si in dreapta, cu o caciula de clone, asa cum e moda la persoanele cu probleme de psihic. sper sa nu te simti insultata in vreun fel, fiindca nu eu te-am asezat in postura asta. mie mi-e egal, oricum. eu sigur am venit si singur voi pleca de aici. am vrut doar sa stii. |
||
|
||
eu_geminy Postat pe 21 Noiembrie 2010 11:04 |
||
hopa tropa.......zau de ma gandam ca o sa lipseasca martie din post! si0-acum! iasomico, eu la lista mea refereaam! atata tot! in reest, zau daca pricep! ceea zic eu ii ca atmosfera asta certareata...(care mai tot timpul a fost asa)....nu prea-mi mai prieste ....da asta- i alta! |
||
fleurdelis Postat pe 21 Noiembrie 2010 11:09 |
||
noo, acu pricep! noroc cu nenea, hehehee |
||
fleurdelis Postat pe 21 Noiembrie 2010 11:13 |
||
mneata!ma ma bag si io in seama singura...asa ca Duminica!!!!deci chiar nu inteleg atitudinea multora pe acilea!!!!!!!!!credeam ca i un seit de socializare.....fara atacuri la persoana.....preci ....imi pare rau ......chiar imi placeai mult! | ||
nazirra Postat pe 21 Noiembrie 2010 11:37 |
||
dap... era un cont reusit... mult mai reusit decat conturile draft care vaz ca au reinviat brusc... | ||
zambil Postat pe 21 Noiembrie 2010 11:48 |
||
eu zic ca nu are nici un fel de importanta cine ce cat care...pe aici! ci doar cine si cum suntem noi insine! atat! |
||
fleurdelis Postat pe 21 Noiembrie 2010 11:49 |
||
dar ce se mai intampla,pe garbolica?? IO nu prea am timp sa "va citesc" dragii mei "colegi de forum-in suferintza"... chiar nu ne putem bucura de viatza asta,si asa prea scurta?? ia hai , veseliti-va!!! si abtineti-va sa mai jigniti-cei care aveti acest obicei |
||
LILO Postat pe 21 Noiembrie 2010 11:52 |
||
floreto, corect... da' ce te faci cand noi insine suntem mai multi, in aceeasi persoana?... care e noi insine, in cazu' asta?... | ||
zambil Postat pe 21 Noiembrie 2010 11:56 |
||
maimutza, lasa nene ca are cine sa va-ntretina, daca vreti lalaiala... plus ca redactorii garbo mai sunt si platiti pe chestia asta... la conturile astea de la privat, voi erati numa' victime colaterale... galeria naivilor, cum s-ar zice... |
||
zambil Postat pe 21 Noiembrie 2010 12:04 |
||
nenee....stii si mata ca "noi insine" intotdeauna razbate de dup-orisice masca.... zau.... ce rost mai are sa te'ntrebi atunci... |
||
fleurdelis Postat pe 21 Noiembrie 2010 12:25 |
||
Eu o iubesc pe Preci oricum ar fi. Ge, cred ca ti-a crescut inima ca ai putut sa scrii ce ai scris. |
||
Doara Postat pe 21 Noiembrie 2010 12:48 |
||
De la: LILO, la data 2010-11-21 11:52:13 Ai dreptate Lilo, viata asta virtuala a multora e tare scurta. De cum ne simtim putin inghiontiti sau calcati pe bombeu, suntem tentati sa ne radem contul. Noroc ca putem sa ne ,,reinfiintam"" |
||
m_ada Postat pe 21 Noiembrie 2010 12:57 |
||
Dincolo de forumul Garbo ...ramanem doar Noi cu Noi..(descatusati de ,,impresii" , orgolii , ambitii) si atunci cand se intampla asta, e bine sa nu ne fie teama de ceea ce am putea vedea in oglinda sufletului nostru :-) |
||
reyya Postat pe 21 Noiembrie 2010 13:06 |
||
floreto, nu ma-ntrebam pe mine... eu n-am nelamuriri in privinta asta... tu fusesi aia de deschisesi discutia identitatii de sine... chiar asa, de ce-o deschisesi?... | ||
zambil Postat pe 21 Noiembrie 2010 13:25 |
||
ok, recunosc ca sunt in ceata...ce plagiat? care canada? despre ce naiba vorbiti? ma lamureste si pe mine careva? nu exclud ca is cam tampitzica si nu ma prind... |
||
michelle_ Postat pe 21 Noiembrie 2010 14:07 |
||
ceea ce recunosc... cu regret.... viatza de pegarbolica,viatza virtuala,cum ar veni nu se deosebeste cu absolut nimic de viata reala si atunci,la ce bun atata consum?? IO sunt din ce in ce mai dezamagita!! nu mai regasesc anumite valori,care in anumite momente,chiar mi-ar prinde bine!! p.s. contul nu o sa mi-l rad,nici alt cont nu o s imi fac(asa suntem noi racii,conservatori in anumite privinte,si destul de toleranti uneori) pacat ca nu ne putem distra... sau ma rog-unora le place aceasta atmosfera de "mahala" |
||
LILO Postat pe 21 Noiembrie 2010 15:31 |
||
deci nimeni nu stie nimic... mai bine ma duc la sursa si o intreb direct pe preci ce se intampla...acilea se vorbeste doar in aluzii care-s prea subtile pentru mine hai, sa fiti iubiti, si duminica frumoasa! |
||
michelle_ Postat pe 21 Noiembrie 2010 15:45 |
||
maimutza.. nu o mai da in dramolete,maica... daca petecu' asta de virtual va face sa va simtiti asa,sa aveti trairi de genu' asta, inseamna ca ceva scartaie la mansarda. ia si tu masuri,stii ca-mi esti simpatica. in alta dezordine,pana la urma preci poate chiar este SC,si atunci nu ne ramane decat sa-i cerem scuze . tu hai ma mami ca ashea te prinde starea asta confuza,zau.. eu m-am ferit sa dau nume,vad ca au facut-o altii. copilasi nu mai faceti din tantar-armasar,lasa ca-i trece lu' preci dezamagirea(mami,tot tu?) si ne lumineaza ea... atatea cuvinte mari am citit in ultimul timp pe forum,de parca lumea incepe si se termina aici. ehhh |
||
iasomia Postat pe 21 Noiembrie 2010 16:45 |
||
ce vaz eu e ca sperantza inca se-nvarte nervoasa p-acilea, cu sataru' plin de sange-n mana... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 21 Noiembrie 2010 17:34 |
||
doaroo....sa stii ca si eu cred ca i-a crescut ... inima aia..se'ntelege! . si daca ma'ntrebati pre mine...(caci stiu ca nu! ) pot sa zic num'atat! io-s sigura ca EA E! si nu c-as fi investigat vreo sursa ci ptr ca....mi-a ramas in minte demult prinsa din zbor asa....o remarca! cat de mult o incanta pe ea careva care-o cetise pe s.c. aceea! se bucura cu toata inima....si mie asta imi spune tot... |
||
fleurdelis Postat pe 21 Noiembrie 2010 18:00 |
||
De la: zambil, la data 2010-11-21 13:25:29floreto, nu ma-ntrebam pe mine... eu n-am nelamuriri in privinta asta... tu fusesi aia de deschisesi discutia identitatii de sine... chiar asa, de ce-o deschisesi?... eeee...o deschisashi ....ca sa nu-ti reamintecs....matale de vremi trecute....cd ma recunoscusi bre! mata cu mami iasomicaaa |
||
fleurdelis Postat pe 21 Noiembrie 2010 18:01 |
||
De la: Doara, la data 2010-11-21 12:48:39Eu o iubesc pe Preci oricum ar fi. treaba ta ce crezi. n-am ce sa-ti fac. |
||
eu_geminy Postat pe 21 Noiembrie 2010 18:04 |
||
mdea.. vremi trecute... acuma stau sa ma gandesc: sa-i dau cuiva un pont ca sa nu mai latre-n toate directiile?... sa nu-i dau?... |
||
zambil Postat pe 21 Noiembrie 2010 18:05 |
||
inseamna ca ceva scartaie la mansarda. la mansarda CUI iaso??? asta este intrebarea? plagiere dupa shakespeare a fi sau a nu fi?? ...deci...ma abtin... dar DE CE de fiecare data,daca parerile sunt altele decat ale noastre, acel CINEVA( cu o alta parere) este musai NEBUN!! dap nebuni sunt cei care mai POPOSESC prea MUULT pe-acilea.. |
||
LILO Postat pe 21 Noiembrie 2010 18:09 |
||
trecute si cam suferinde'i drept! acuma stau si ma'ntreb....daca numa voi m'ati... |
||
fleurdelis Postat pe 21 Noiembrie 2010 18:09 |
||
maimutza lilo stii ca nu-mi place sa bat apa in piua,ce te deranjeaza de fapt? |
||
iasomia Postat pe 21 Noiembrie 2010 18:27 |
||
floare, ai zis ca ai vazut luminitza de la capatu' tunelului,eu zic sa traim in prezent,fetitza...ca asa..toti avem cateun motiv de nemultumire,nu are sens sa deschidem dosare,ba tu! ba tu! ia la mama una d-aia ,stii tu.. http://www.youtube.com/watch?v=Y8Qw8gN4uag |
||
iasomia Postat pe 21 Noiembrie 2010 18:35 |
||
"girepti" la subiect.. poi cum sa nu ma deranjeze...ca dispar valorile de pe forum una este TUTY...ce ii cu TUTY?? unde este TUTY? apoi urmeaza PRETIOASA.. care dezmortea atmosfera IO nush'ce se intampla pe aci...dar "unii" folosesc o atitudine dura si ii indeparteaza pe ceilalti si,, ma mai deranjeaza si subiecte de tipul "de ce face PIPI in pat" si alte aiureli... noh.. am "decartat" |
||
LILO Postat pe 21 Noiembrie 2010 18:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O iubire bolnava intre o femeie si un barbat tanar?! | 66 | De la: garbo226170 17 Octombrie 2012 15:34 |
NU MAI SUPORT | 20 | De la: calinca 28 Noiembrie 2011 14:21 |
Ce ma fac?? | 30 | De la: SIMPATICILA 15 Martie 2011 03:06 |
|
||
Am nevoie de un sfat | 13 | De la: AlexandruMarian 11 Decembrie 2014 12:03 |
Nu ma mai suna, nu-mi raspunde... | 164 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:11 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural