adica e asa de simplu? si atunci de ce e toata lumea disperata dupa orgasmele astea, bre? nu nimeresc barbatii botonu' ? ori is total atehnici? |
||
michelle_ Postat pe 4 Octombrie 2010 22:37 |
||
---|---|---|
nope... berbatii dau direct pe stoarcere, ca sa termine mai repede programu' | ||
Thor_again Postat pe 4 Octombrie 2010 22:39 |
||
aha, deci trisati ...cum am zis...porci si bagabonti... |
||
|
||
michelle_ Postat pe 4 Octombrie 2010 22:41 |
||
d'aia zisei io sa pui mana pe cartea tehnica,thorele... | ||
preci Postat pe 4 Octombrie 2010 22:42 |
||
De la: diavolul_tasmanian, la data 2010-09-27 18:08:18nu, sunt conservator, dar dumneata cum vezi o mireasa imbracata in alb, alb ce simbolizeaza puritatea si castitatea , mai bine ar intra imbracata in rosu(sau ma rog, ce culoare o mai fi la moda acum) in biserica . iata in ce consta ,,puritatea " femeii...intr-un biet himen ! cat despre biserica...in my opinion , is a big shit!!! cea mai mare jignire adusa inteligentei ..diavoul tasmanian , ia vezi tu cam ce a faacut biserica in istorie , prin religie poti manipula extrem de bine o persoana slaba , susceptibila de a crede ca cineva , undeva , de Sus ..detine adevarul absolut, a crede ca ,,asa a fost dat sa se intample " .Mdea...si mai stii tu vorba aia : ,,fetele rele ajung unde vor iar alea bune ajung in Rai" , Teapaa...in caz ca Raiul mult promis nu exista , viata e aici si acum !!! |
||
reyya Postat pe 4 Octombrie 2010 22:47 |
||
asea reyutza! pa ei,pa mama lor,ce dreaq?! |
||
preci Postat pe 4 Octombrie 2010 22:48 |
||
bre, reyyo, da' pe mine di ce m-ai bagat in ecuatie? Cum "cand?"? La faza cu personajul care detine adevarul absolut | ||
Thor_again Postat pe 4 Octombrie 2010 22:56 |
||
da Thor..asta mi-a scapat , recunosc | ||
reyya Postat pe 5 Octombrie 2010 19:00 |
||
no tu, i-ai demonstrat ca ai fost virgina, desteapta fata, n-ai minte nici cat un ou de bibilica, si virgina si necoapta la minte si ciocanita acum, cum dreaq sa nu te fraiereasca ala, si eu am facut un an botanica la scoala dar tu facusi 10 clase mamaie... si ce credeai, ca o sa-ti petreci toata viata alaturi de el... flori nu vrei? | ||
Laura_M Postat pe 11 Octombrie 2010 16:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sunt sperante de impacare si armonie dupa despartire ...ea taur el fecioara? | 9 | De la: garbo200960 24 Martie 2012 18:35 |
femeia capricorn-barbatul gemeni | 1 | De la: Hydra 21 August 2009 21:13 |
[email protected] | 1 | De la: Emma_Peel 4 August 2009 02:03 |
|
||
femeia sagetator si barbatul balanta | 4 | De la: garbo174707 4 Noiembrie 2010 08:22 |
femeia berbec, barbat rac....ce spuneti de acesta combinatie.... | 2 | De la: valentino 22 Mai 2009 13:18 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural