microunde

gata, am inteles... te bateai de musca p-acilea si voiai sa-ti impartasesti impresiile aventuroase cu cineva... parca era si un banc pe chestia asta, ala cu sex, droguri si violentza...
zambil
Postat pe 28 Septembrie 2010 14:35
vrei sa discutam despre asta???
ameno
Postat pe 28 Septembrie 2010 14:43
chanty
Postat pe 28 Septembrie 2010 14:44
tu la ce te miri
ameno
Postat pe 28 Septembrie 2010 14:45
Pentru useri insignifianti,am doar un simplu ignore
chanty
Postat pe 28 Septembrie 2010 14:50
aaaa nuuuuu eu ii iubesc pe toti iote cum imprastii cu floricele p' acilea
ameno
Postat pe 28 Septembrie 2010 14:52
Ameno hai sa te mai pup o data ,cum ma aperi tu pe mine,au au
chanty
Postat pe 28 Septembrie 2010 14:53
stai sa vezi cand scot palosul fat frumos pistol cu apa blegarel blegarel
ameno
Postat pe 28 Septembrie 2010 14:55
ce ii facura-ti lu nea zambil?nt , nt sa vada copii cum va purtati voi fete frumoase cu batranii????
garbo074997
Postat pe 28 Septembrie 2010 14:57
floricelele is di tei??? ca iote fac un ceai de linistire
garbo074997
Postat pe 28 Septembrie 2010 14:59
De la: garbo074997, la data 2010-09-28 14:59:19 floricelele is di tei??? ca iote fac un ceai de linistire
chanty
Postat pe 28 Septembrie 2010 15:00
e binevenit ceaiul
ce sa-i facem nimic.... raspundem si noi cum putem la fel cum si el raspunde cum poate
ameno
Postat pe 28 Septembrie 2010 15:02
las ca si zambil are farmecul lui
garbo074997
Postat pe 28 Septembrie 2010 15:09
nu contest deloc faptul asta
ameno
Postat pe 28 Septembrie 2010 15:15
draga fengari eolutia ta despre care vb a distrus planeta asta si nu o sa raminem la coada dinozaurului o sa disparem ca dinozauri pt ca luam totul de gata asa simplu fara sa verificam nimic crezi ca tot ce a evoluat e benefic pt noi mai cultivate nu stiu ce multe lucruri bune ne a adus evolutia asta doar ca am devenit din ce in ce mai lenesi mai legume ne e lene sa incalzim mincarea pe aragaz sau la cuptor ne trebe microunde sunt unele putori de au ajuns sa o cumpere gata incalzita daca crezi ca lenea compenseaza sanatatea e alegerea fiecaruia dar cel mai bine sa mai si verifici evolutia asta
klaus77
Postat pe 28 Septembrie 2010 21:13
Eu o sa-mi mentin parerea si anume ca nu evolutia a facut rau oamenilor ci oamenii au facut rau , au ales de multe ori variantele distructive si daca e sa murim din ceva va fi tot din vina noastra sau mai bine zis A CELOR CARE NE CONDUC indiferent de tara.Ca nu cred ca i-ar convenicuiva, sa mearga pe jos 3 km doar pentru ca nu-i place evolutia.......La tara inca lucrurile sunt mai sanatoase dar....nu baie, nu toaleta..........asa ca tot la evolutie raminem, cine vrea....chiar daca nu e benefica 100%
fengari
Postat pe 30 Septembrie 2010 11:56
In afara de cuptorul cu microunde care este un unealta a sec. XXI si care ajuta familia sa reduca din timpul (si asa scurt) stat in bucatarie, exista si cuptorul cu infrarosii care este folosit pentru gatit si care este super bun.
Microundele schimba gustul mincarii cind o gatesti nu cind incalzesti iar ca si masura de protectie impotriva incendiilor (cind ai copii de scoala sau un batrin care uita ceaiul pe aragaz) consider ca este ideal.

Dupa cum s-a mai spus toxic nueste cuptorul ci vasul in care se incalzeste.
Este toxica apa care se bea din sticlele de plastic care stau la frigider sau in caldura si totusi nimeni nu vorbeste despre asta.Este lipsita de nutrienti mincarea gatita cu orele pe foc deasemeni asa ca...

Vorba cuiva: evolutia nu face rau omenirii ci omenirea face rau cu evolutia din nestiinta.

Ca o paralela pot spune ca nu e vina armelor ca mor oamenii ci e vina oamenilor care nu stiu sa le foloseasca.

Dar, aici e doar un schimb de idei, fiecare face oricum asa cum crede de cuviinta pentru sine si familia lui.

Aaaa, pentru domnul suparat pe doamnele care folosesc cuptorul cu microunde: sa stii ca si masina de spalat uzeaza rufele, deci nu o mai folosi.
Ciresica
Postat pe 30 Septembrie 2010 19:50
[.....

Aaaa, pentru domnul suparat pe doamnele care folosesc cuptorul cu microunde: sa stii ca si masina de spalat uzeaza rufele, deci nu o mai folosi.[/quote]

nu-i mai da idei, ca te injura nevasta-sa
Annna_Maria7
Postat pe 19 Octombrie 2010 16:54

klauss 77 esti f suparat pe lenese,si pe buna dreptate
dar sa stii ca sunt si neveste care nu au,pur si simplu timp,sa faca mancare...pt ca sunt sclave in marele mecanism al locurilor de munca
nu mai pot,na ca nu vreau
zic nu mai pot sa si gateasca,asa cum si ar dori

si tre'sa recunoastem,ca microundele sunt f nocive

dar ce nu mai este nociv azi???
sunt viciate gandurile,si de aci tooot acest dezastru...
dar ne meritam soarta,pt ca ne face placere sa ii vedem pe altii la pamant

vorbesc la modul generic...
eu am oroare la gandul de rautate...
LILO
Postat pe 19 Octombrie 2010 17:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ecografie transfontanelara 3 De la: fleurentina 14 Aprilie 2009 15:05
a mai patit cineva asa? 4 De la: kidz001362 28 Noiembrie 2009 22:29
Pupila se mareste si se micsoreaza la bebe,e normal? 4 De la: angel_forever 20 August 2010 16:53
e voie la dentist? 5 De la: ale_micutza 12 Septembrie 2009 09:01
idei de mancaruri pentru tati si restul familiei 6 De la: ionela_miruna 25 Martie 2019 18:04
Setari Cookie-uri