Buna! Fetita mea are 1 an si 6 luni si a facut gingivita; nu poate sa manance decat supe piureuri..., doctorita mi-a interzis sa-i dau lapte. Zice ca este virala. Mi-a recomandat, in afara de un preparat cu glicerina boraxata, aciclovir, si un medicament (gengigel baby) pe care nu l-am gasit in tot orasul; l-am comandat pe net. Aseara i-au si sangerat gingiile. Va dati seama ca ora de masa este un chin. Ati trecut, vreuna dintre voi prin asa ceva cu bebe? |
||
nicoletta_kidz Postat pe 19 Septembrie 2010 09:22 |
||
---|---|---|
bre nico, da' chiar toate-toate i se-ntampla fetitei tale?... sau faci munca de redactie si-n timpu' weekendului?... | ||
zambil Postat pe 19 Septembrie 2010 09:33 |
||
De la: zambil, la data 2010-09-19 09:33:20bre nico, da' chiar toate-toate i se-ntampla fetitei tale?... sau faci munca de redactie si-n timpu' weekendului?... bey nene zi multam ca nu ti sa intamplat tie |
||
|
||
ameno Postat pe 19 Septembrie 2010 15:34 |
||
De la: zambil, la data 2010-09-19 09:33:20bre nico, da' chiar toate-toate i se-ntampla fetitei tale?... sau faci munca de redactie si-n timpu' weekendului?... Intrebarea mea era pentru mame si nu pentru oameni rautaciosi. Sincer, stiam ca sunt oameni rai dar speram sa gasesc cat mai putini. |
||
nicoletta_kidz Postat pe 19 Septembrie 2010 16:30 |
||
nico eu nu am patit-o cu Bibi dar a tras rau o prietena cu bebita ei.De la gradi sa incaltat,am inteles de la ea ca e virala ca la tine.Luni intreb si iti dau de stire | ||
ameno Postat pe 19 Septembrie 2010 16:36 |
||
De la: nicoletta_kidz la 19 Septembrie 2010, 16:31 se pare ca prostia se accentueaza o data cu varsta he,he,he... bre nico, daca ai si alte subecte de discutie care te ingrijoreaza, nu mai deschide nene topice la mine-n privat... bag-acilea, ca lumea abia asteapta sa-ti raspunda... meno tata, mi s-o fi-ntamplat, da' o fi fost demult si nu mai tin minte... cica astia micii nu tin minte decat intamplarile de dupa patru anisori... si mamica mea n-avea internet la vremea aia, sa se documenteze si sa-mi zica si mie despre ce e vorba... |
||
zambil Postat pe 19 Septembrie 2010 20:42 |
||
De la: zambil, la data 2010-09-19 20:42:47De la: nicoletta_kidz la 19 Septembrie 2010, 16:31 Eu, in naivitatea mea, credeam ca, daca deschid un topic legat de probleme ale copiilor pe un forum dedicat copiilor (ma gandesc ca se numeste "kidz" din acest motiv) o sa primesc raspunsuri si pareri de la mame. Ma rog... m-am inselat. Mai sunt si altfel de oameni. Ti-am trimis mesaj personal pentru ca nu mi se pare normal sa vorbesc pe forum despre altceva decat despre copii. Oricum, o sa te ignor de acum incolo. Pentru cine stie ceva legat de aceasta afectiune...chiar am nevoie de ajutor. Maria mananca foarte greu, cel mai tare cred ca o dor gingiile de sus; nu poate sa mestece prea bine. Este un calvar si pentru mine si pentru ea. Urmam tratamentul pe care ni l-a dat doctorita. urmeaza sa mergem din nou la medic peste 2 zile. Mi s-a spus ca o sa treaca in 7 zile dar, cu tot tratamentul, i-au mai iesit bubite si pe limba. |
||
nicoletta_kidz Postat pe 19 Septembrie 2010 22:37 |
||
De la: ameno, la data 2010-09-19 16:36:16nico eu nu am patit-o cu Bibi dar a tras rau o prietena cu bebita ei.De la gradi sa incaltat,am inteles de la ea ca e virala ca la tine.Luni intreb si iti dau de stire Multumesc foarte mult Ameno! |
||
nicoletta_kidz Postat pe 19 Septembrie 2010 22:37 |
||
buna.da si eu am trecut cu baiatul meu prin asa ceva pe atunci avea aproape doi anissori.stiu ce inseamna,eram in italia atunci si am fost la mare,cred ca de la apa aia sarat i sau infectat gingiile.am fost cu el la o farmacie de acolo si mia dat sal dau pe gingii ,o solutie pe baza de propolis dar nu stiu daca la noi gaseti.a fost grav a facut si febra dar dupa ce l-am dat cu ea ia trecut f buna a fost acea solutie.va doresc sanatate. | ||
selia Postat pe 27 Septembrie 2010 08:38 |
||
Multumesc mult Selia! Am reusit si noi sa scapam de gingivita. Am luat si eu ceva cu propolis, glicerina boraxata, Gengigel si inainte de a o da cu toate astea ii spalam gurita cu apa cu bicarbonat. Norocul meu a fost ca este o fetita cuminte si statea sa o dau cu toate astea (chiar ma ajuta si ea). Doctorita zice ca a luat-o din aer. Cine mai stie! Pupici! |
||
nicoletta_kidz Postat pe 27 Septembrie 2010 08:55 |
||
nico am ajums tarziu cu informatia...a fost fiemea bolnava si nu am dus-o la gradi... Dar azi am intrebat-o si cam acelasi lucru care l-ai facut tu cu a ta a facut si mamica respectiva.Oricum mi-a zis ca a fost un chin Bine ca a trecut |
||
ameno Postat pe 27 Septembrie 2010 10:25 |
||
Asa este Ameno. Bine ca a trecut. Acum a inceput sa manace normal. As vrea sa-i iau ceva pentru cresterea imunitatii. O sa vorbesc cu medicul, mai caut si pe net. Sa vedem... | ||
nicoletta_kidz Postat pe 27 Septembrie 2010 16:12 |
||
buna nicoleta ,te pot ajuta in problemele de sanatate cu fetita ta contacteaza-ma pe [email protected] | ||
fasneata Postat pe 8 Octombrie 2010 11:51 |
||
Buna.si eu sunt in aceiasi situatie.e greu ce sa mai.azi am curatat-o asa cum spusese dr.cu albastru de metil si a sangerat rau gingia.dar parca e un pic mai bine.plus pastile.glicerina.sper sa treaca repede | ||
Antoleo_Hainute_1 Postat pe 14 Februarie 2014 00:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce parere aveti despre Osvar Florina? | 1 | De la: denisse17 14 Februarie 2012 01:30 |
am racit | 19 | De la: ale_micutza 10 Noiembrie 2009 17:10 |
PETRECERE LA 2 ANI | 5 | De la: ALEXANDRU28 3 Decembrie 2013 17:57 |
|
||
medic ortoped | 15 | De la: adrica 1 Iunie 2010 21:39 |
Brand New Nikon D90, Nikon D300, D80 For Sale. | 1 | De la: kidz007473 28 Martie 2010 10:58 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice