poate o sa radeti,dar am nevoie de ajutor:(

Pana moartea ne va desparti. Liberi,da!
AMELYY
Postat pe 10 Octombrie 2010 23:03
ma rog, ii exceptam pe aia de la zdup....
quasaria
Postat pe 10 Octombrie 2010 23:03
De la: AMELYY, la data 2010-10-10 23:03:12
Pana moartea ne va desparti. Liberi,da!

ne va desparti de ce...?
roby_cado
Postat pe 10 Octombrie 2010 23:08
:)))

mi-am amintit de caricatura aia in care fumeea isi viziteaza sotzul aflat la puscarie si ii spune ca in sfarsit, e in masura sa-i redea toata libertatea de care el avea atata nevoie...

:D
eu_geminy
Postat pe 10 Octombrie 2010 23:08

femeia bre..?,maaaaare suflet..
roby_cado
Postat pe 10 Octombrie 2010 23:09
precizez: ea ii dadea lui (puscariasului) libertatea aia mult visata atunci cand era acasa:P
eu_geminy
Postat pe 10 Octombrie 2010 23:14

Roby, de una de alta, de unu'...de vreun legamant, doua, stiu si eu.
AMELYY
Postat pe 10 Octombrie 2010 23:17

mda, era vorba aia: vezi ce visezi, sa nu se implineasca....
quasaria
Postat pe 10 Octombrie 2010 23:18
De la: eu_geminy, la data 2010-10-10 23:14:44precizez: ea ii dadea lui (puscariasului) libertatea aia mult visata atunci cand era acasa:P

atunci cand era acasa.. ea...
am inteles bine..?
roby_cado
Postat pe 10 Octombrie 2010 23:26
da, atunci cand erau impreuna acasa... el voia libertate...:D
eu_geminy
Postat pe 10 Octombrie 2010 23:29

repet..,maaaare caracter..
roby_cado
Postat pe 10 Octombrie 2010 23:31
Mare Doamna, ce p..ana ei...:))
eu_geminy
Postat pe 10 Octombrie 2010 23:42
Nu e bine sa spui asa ceva. Pastreaza pt tine, si nu mai fi stresata. Te simte ca esti speriata...de asta te tot intreaba. Uita si mergi mai departe.
garbo118447
Postat pe 11 Octombrie 2010 12:02
Fi atenta.....Poate ca a auzit de la cineva de povestea asta si...prefera sa aiba incredere in tine sau sa-i spui tu...si eu am trecut printr-o experienta asemanatoare si acum...dupa 6 preferam sa nu-i spun..auzise ceva de la o prietena de-a mea si ma intreba dak am cv sa-i spun...si intr-o zi, am hot sa-i spun..am ramas cu el, dar el a facut-o doar sa se razbune, iar pe mine sentimentul de vinovatie m-a tinut langa el. Dupa o rel de 6 ani jumate, ne-am desp. pt ca ma saturasem sa ma simt vinovata.el s-a schimbat f mult si de fiecare data knd il intrebam dc s-a schimbat si dc e asha rece cu mine imi spunea ca eu sunt de vina. Deci, dak tu il iub pe baiatul asta...nu-i spune nimic. Daca o sa-i spui....chiar dak o sa ramaneti impreuna totul se schimba...si o sa te simti si mai vinovata.Tu tine totul pt tine si sa nu mai ai incredere in prieteni sa le pov experientele tale...incearca sa nu mai gresesti pt ca e greu sa traiesti cu sentimentul de vinovatie. bafta si...ai grija
Liz25
Postat pe 11 Octombrie 2010 13:36
nu. nu ii spune ca n/are rost. eventaul nu il mai insela...dar nu ii spune ca ai facut/o...ca si daca ti/ar parea rau nu te/ar crede.
...si stai linistita ca la 18 ani nu esti mica deloc...mica e fiica/mea de 9 ani...dar nu tu la 18
garbo171675
Postat pe 11 Octombrie 2010 16:03
PArerea mea este sa il iei pe ocolite si sa glumesti cu el ...ca sa vezi cum ar reactiona daca l-ai insela .........si atunci ori ii spui ori mai bine nu ii spui ...........iubeste-l mai cu foc si nu o sa mai simta .............. fi mai dragastoasa :)
simte te libera in mintea ta se intampla problema esti o femeie puternica si ce .....o sa iti vina si tie randul sa fi inselata crezi ca o sa iti spuna ?
fi desteapta si simte -te libera
pupik
Lory07
Postat pe 11 Octombrie 2010 22:50
draga mea in primul rand trebuie sa te ierti singura...

in plus, no la 18 ani lucrurile nu se vad ca la 32 cat am eu, si eu am trecut prin ceva similar dar nu i-am pus si nu o voi face niciodata chair daca nu mai sunt cu el. insa gandestete bine, aceste momente de slabiciune ar trebui sa ne intareasca...deci iartate singura, uita ca s-a intamplat si mergi mai departe
tudor_claudia
Postat pe 11 Octombrie 2010 23:35
are dreptate cine zice,ca apoi e posibil sa stea q tine din razbunare,pt ca nu ai cum sa uiti ca te a inselat persoana de langa tine,oricat te ai chinuii,e imposibil.doar sa fii cea mai insensibila fiinta,pt ca trebuie sa te pui si in locul lui.eu nu as ierta pt ca e dureros si apoi m a s gandii mereu dak o sa mai fac,daca face cand nu suntem impreuna,cel mai bine e sa uiti tu ce ai faqt si sa stai cumintica in banca ta,daca nu afla singur e ok,dak afla neaga.
pisiMic
Postat pe 12 Octombrie 2010 17:45
Simplu. Fiecare femeie are secretele ei, nu exista o femeie fara o taina a ei, deci pastreaza asta pentru tine! Insa stii ce tre sa faci pe viitor....si apoi nu el trebuie sa te ierte dar tu pe tine, cand tu o sa te ierti.....iti va fi mult mai usor!
sweety25
Postat pe 15 Octombrie 2010 10:45
unde dreaq or fi disparut conceptele alea...cum le zice?

ah da...onoare, respect de sine, respectpe ntru ceilalti, demnitate...he, he, he...
michelle_
Postat pe 15 Octombrie 2010 12:16
De la: nelly05, la data 2010-09-19 10:49:35eu cred ca trebuie sa se gandeasca mai bine la plecarea asta,
ce daca si-a pierdut servicul, cauta altul si cred ca in brasov are mai multe sanse decat in saracia din moldova, hai sa fim seriosi ca brasovul e plin de moldoveni tocmai de asta, da?

plus ca brasovul e un oras fantastic ( aici sunt subiectiva )

Asa este:Brasovul...un oras fantastic...desi cel putin cartierul Racadau e format din moldovenii veniti....pe sirma....
hellya
Postat pe 19 Octombrie 2010 15:56
Asa e. Datorita lor e Brasovul asa frumos.
Doara
Postat pe 19 Octombrie 2010 18:48
he he he... mai ramane sa spuna ca si pe ursii din Racadau tot moldovenii i-au adus...:)))
:PP
eu_geminy
Postat pe 19 Octombrie 2010 18:50
Parca cine stie cine i-a adus. Totul e posibil.
Doara
Postat pe 19 Octombrie 2010 18:54
eu am vazut olteni care au mers in camping la mare cu caine si cu ditamai poiata de pasari... adica moldovenii n-au voie sa-si aduca ursi?:P
:))
eu_geminy
Postat pe 19 Octombrie 2010 18:59
ce faceti, copii? patinati? patinati?
michelle_
Postat pe 19 Octombrie 2010 19:00
patinam, mamy, patinam, ca si eu sunt un moldovean incorigibil...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 19 Octombrie 2010 19:02
io n-am nimic cu moldovenii, mama...au contraire...

cred ca-s cei mai ospitalieri si mai calzi. stiu ce zic, ca ici sha in banat, de te duci la cineva in vizita, iti da o cescuta de cafa si hai la revedere
michelle_
Postat pe 19 Octombrie 2010 19:04
io n-am nimic cu niciunii, mamy... fiecare regiune cu partile ei bune si cu cele mai putin bune...
aici unde sunt insa, fiind un amestec de romani din toate zonele + unguri + nemti, mi se pare un exemplu de convietuire foarte pasnica.
eu_geminy
Postat pe 19 Octombrie 2010 19:08
pentru tine cea care spui ca te temi pentru pierderea celui iubit,pe care l-ai inselat.parerea mea e
ca cineva i-a dat de inteles,daca tu zici ca el simte,dar nu e sigur si nu vrea sa te supere ascultand de barfele altora.cred ca e mai bine sa taci,iar daca iti spune ca a aflat din sursa de netagaduit,atunci sa-i ceri iertare si sa-i spui,ca ai tacut ca sa nu-l faci sa sufere si ca nu vrei sa mai repeti greseala.problema ramane insa in inima ta,sa-ti clarifici,pe cine iubesti,cum vrei sa traiesti,cu unul sau cu mai multi,si in caz ca e vorba de unul cine e acela.daca vrei sa alegi o cale
curata si placuta lui Dumnezeu,lui trebuie sa-i ceri iertare,sa-ti hotarasti zile in carenu maninci nimic o msa ,doua,sau toata ziua,dupa cum te indeamna inima ca o jertfa pt. pacatul tau,si in zilele acelea roaga-te spunandu-i lui dumnezeu ce te-a indemnat sa gresesti,roaga-l sa te ajute sa-ti schimbi gresealele in lucruri bune,sa-ti dea ganduri bune,si puterea sa realizezi fapte pe placul lui,apoi multumeste-i pt. ajutor,si incearca sa vezi daca poti fi de folos cuiva care are mare nevoie de ajutorul tau si ajuta-l,fa totul cu pace si cu credinta in iertarea lui dumnezeu care,doreste ca oamenii sa fie mai buni si mai frumosi la suflet.
garbo017716
Postat pe 24 Octombrie 2010 22:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
a plecat... 9 De la: allexanndrra1 23 August 2010 22:45
de ce avem nevoie de politete? 105 De la: Freya__ 17 Aprilie 2011 20:35
femeia ideala exista??!! 243 De la: ameno 28 Iulie 2010 16:02
Am nevoie de ajutorul vostru! 6 De la: fleurdelis 6 Iunie 2010 21:25
vreau un sfat....va rog! 10 De la: yanyacharberet 18 Noiembrie 2009 10:58
Setari Cookie-uri