buna,sunt anna,am si eu o problema ca sa zic asa si am zis sa va cer si voua parerea,am o relatie,inainte de aceasta relatie am avut una in care faceam de toate in materie de sex,acum sunt casatorita insa am o retinere...nu inteleg de unde vine,vreau sa fac f mult chestii dar parca mi-e rusine,parca ma simt aiurea sa iau eu initiativa, sa facem lucruri mai deocheate(repet, inainte nu aveam nicio rusine,jena cum vreti sa-i ziceti)vreau sa am aceeasi stare de atunci,parca ceva nu imi da voie sa ma exprim in pat...ati putea sa imi dati un sfat. multumesc. |
||
ahmi_75 Postat pe 21 Septembrie 2010 14:47 |
||
---|---|---|
zambila Postat pe 21 Septembrie 2010 14:54 |
||
|
||
nazirra Postat pe 21 Septembrie 2010 15:10 |
||
bre...da inainte de a te casatorii ,tot cu dinsu faceai toate alea, alea???? | ||
nazirra Postat pe 21 Septembrie 2010 15:23 |
||
neah....io cred ca nu este acelasi inculpat..altfel nu avea fata retineri.... sau acum o fi doamna....cu acte in regula si de aia se inhiba... da-i mama drumu la actiune si gandeste-te ca esti cea de atunci,de ce sa iti fie rusine sa iei initiativa si mai ales in pat... |
||
anaROBERT Postat pe 22 Septembrie 2010 01:34 |
||
dah... acusi vii si plangi ca nemernicu' umbla la k00rve, in timp ce tu esti o doamna cu el...:P =)) |
||
eu_geminy Postat pe 22 Septembrie 2010 01:59 |
||
Ahmi,'si acum ma rusinez sa am eu initiativa",arata ca problema nu e la tine,este la el.comunicarea va lipseste.intreaba-l ,sau observa-l ce-i place si spunei ca si tie ti-ar placea "variatiuni pe aceasi tema"fii diplomata si pune si tu un film sexy inainte,la care sa va uitati,pt motivatia acestor placeri.sa nu isi dea seama ca nu esti 'o amatoare".spune-i ca filmul te-a inspirat...etc. | ||
vuvuzela Postat pe 22 Septembrie 2010 02:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Pe cine votam in 2009? | 90 | De la: cinezee 8 Noiembrie 2009 00:44 |
Cum se fac banii pe internet? | 7 | De la: pik_nik 2 August 2009 13:37 |
ce va excita?? | 10 | De la: Alexa_alexutza 25 August 2016 20:43 |
|
||
Fetelor, va vreau pe toate ... si chiar pot | 96 | De la: elisabeta_boia 9 Octombrie 2011 16:33 |
Selectia vedetelor pentru televiziune | 1 | De la: VOIAJOR 11 Octombrie 2012 13:33 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară