buna,sunt anna,am si eu o problema ca sa zic asa si am zis sa va cer si voua parerea,am o relatie,inainte de aceasta relatie am avut una in care faceam de toate in materie de sex,acum sunt casatorita insa am o retinere...nu inteleg de unde vine,vreau sa fac f mult chestii dar parca mi-e rusine,parca ma simt aiurea sa iau eu initiativa, sa facem lucruri mai deocheate(repet, inainte nu aveam nicio rusine,jena cum vreti sa-i ziceti)vreau sa am aceeasi stare de atunci,parca ceva nu imi da voie sa ma exprim in pat...ati putea sa imi dati un sfat. multumesc. ![]() |
||
ahmi_75 Postat pe 21 Septembrie 2010 14:47 |
||
---|---|---|
![]() |
||
zambila Postat pe 21 Septembrie 2010 14:54 |
||
![]() ![]() |
||
|
||
nazirra Postat pe 21 Septembrie 2010 15:10 |
||
bre...da inainte de a te casatorii ,tot cu dinsu faceai toate alea, alea???? ![]() ![]() |
||
nazirra Postat pe 21 Septembrie 2010 15:23 |
||
neah....io cred ca nu este acelasi inculpat..altfel nu avea fata retineri.... sau acum o fi doamna....cu acte in regula si de aia se inhiba... ![]() da-i mama drumu la actiune si gandeste-te ca esti cea de atunci,de ce sa iti fie rusine sa iei initiativa si mai ales in pat... |
||
anaROBERT Postat pe 22 Septembrie 2010 01:34 |
||
dah... acusi vii si plangi ca nemernicu' umbla la k00rve, in timp ce tu esti o doamna cu el...:P =)) |
||
eu_geminy Postat pe 22 Septembrie 2010 01:59 |
||
Ahmi,'si acum ma rusinez sa am eu initiativa",arata ca problema nu e la tine,este la el.comunicarea va lipseste.intreaba-l ,sau observa-l ce-i place si spunei ca si tie ti-ar placea "variatiuni pe aceasi tema"fii diplomata si pune si tu un film sexy inainte,la care sa va uitati,pt motivatia acestor placeri.sa nu isi dea seama ca nu esti 'o amatoare".spune-i ca filmul te-a inspirat...etc. | ||
vuvuzela Postat pe 22 Septembrie 2010 02:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Mi-am impins barbatu in bratele alteia...ce fac acum | 572 | De la: anisoaraf 25 Martie 2010 14:06 |
Îmi place sexul la Nebunie | 2 | De la: garbo_493900 4 Decembrie 2018 20:40 |
buna | 6 | De la: Helen29 8 Decembrie 2009 19:37 |
|
||
Cum trebuie sa fie sperma ca si consistenta pt a fi sigura ca barbatul de langa tine este apt pt procreere? Exista o astfel de catalogare? | 44 | De la: mika_mika 28 August 2009 15:10 |
ce va excita?? | 10 | De la: Alexa_alexutza 25 August 2016 20:43 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9